2016 Şubat Anneleri

Canım o masajı ne kadar süre yapmak lazım? Bizde pek işe yaramıyor.
Fakat anneler gaza sıcak su dehşet iyi geliyor,Altını açınca sıcak pamuk gezdiriyorum karnında.çok güzel gaz çıkartıyor.he yetiyor mu rahatlamaya,benim kıza yetmiyor uzun uzun pırtlatsa da...

Öyle canım. Derdi var ve bilmiyorsun annelik zormus... Cirpiniyorsun ama bazen derman olamiyorsun Rabbim esirgesin...
Kiyamam ya uykuya diretmek ne sen bebeksin değil mi bizimki de yapıyor onu dalamiyor. Emzik veriyorum oylr hırslı emiyor ki

Bayagi bi yapiorum bazende yukaridan asagi dogru elimi gezdiriyorum ayaklarinin altina ilik su kesesi koyuyorum iyi geliyo bizimde gazimiz vok

Ya birde su var, artik daha cok emiyorlar yani yetmiyormu acaba onuda dusunuyor insan.. ek gida donemi baslasada rahatlasak yaa.. simdi sute mamaya muhtaciz.. ama emerken arada bir memeyi atiyor ya agzindan yalaniyor gozler kayikkk aahhh bitiyorum iste o sahneye

Yesil kakayi usudukleri zaman yapiyorlar masaallah siz asinizi olmussunuz bizde pztsi olcaz insallah gelisiminiz nasl
Sukrolsun Rabbime gelisismimiz iyi aylik almasi gereken kiloyu almis biraz eksik ama dr telafi edilebilir dedi. Yesil kaka usumenin yani sira sindirilemeyen sut de yaparmis. Yagli olmayan ilk sut cok emdiyse yani ilk sutu emip uyudu sonra ikinci memede ilk sutu emip uyuduysa ya da haddinden fazla emdiyse ve kusmadiysa da kaka yesil olabilirmis. Biz bi grip olduk. Ondan beri dikkat ediyorum usutmemeye. Rabbim hepimizin meleklerini korusun

Ben de onu düşünüyorum sanırım yetmiyor. Bir de bizim oglanin masallahi var. Yetemiyor olabilirim bazen...

Haha o anlara bayiliyorum ben de. Bir de uyuyor sonra birden uyanıyor bakıyor meme ağızda değil kızıyor resmen sknrae memeye bir saldırısı var sanirsi memeyi ondan saklamisim kötü anne ben

Şimdi biz 8 subay dogumluyuz. 8 martta mi aşı için gidiyoruz. 9 unda gitsek sorun olur mu?

Aaa oylemi bunu ilk kez duydum hava temasini ve usumeyi biliyordum ama bunu ilk kez duydum bisey daha ogrendim ☺ amiinn

benim bebeğim de dün öyleydi..ne uuyudu ne bişey..emdi durdu bıraktım ağladı yine emdi uyumadı ağladı..çok sıkıldım dün
annem de doymuyo demek ki deyip durdu..ayrıca ona bunaldım
inşallah bugün dünkü gibi olmaz..amin

canım arada ağrı olacak benim 21. günüm ağrım yok ama yorulunca oluyor

Bana bir gun sonra gel demisti.. bir sonraki asida bir gun sonra olucak.. hatta iki gun sonra haftasonuna denk geliyor diye..

Cnm zaten subat ayi eksik oldugu icin 9 unda gitmen daha iyi onemli olan iki asi arasinda 30 gun olmasi

Ben de şubat diye dusundum bir de o gün eşim yok kendim goturemem ya kafam karışık sağlık ocağında mi yaptirsam yoksa doktora mi gotursem hastane de mi olsa

İnsallah canım ya çok zor ;( kv var benim de bin şey söyledi durdu... Umarım bugün uyur bebekler. Gazdan yaptı bizimki ;(

Ben de şubat diye dusundum bir de o gün eşim yok kendim goturemem ya kafam karışık sağlık ocağında mi yaptirsam yoksa doktora mi gotursem hastane de mi olsa
Canim bende cok dusunmustum ama temiz yapildiginda saglik ocagindada sorun olucagini sanmam.. ben asidan sonra yara bandi istedim.. pamukla gecistirmedim.. eve gidincede kendim yine gazli bezle temizledim ve zaten igne deligi iyilesmisti bile.. saglik ocagindaki en guzel sey, herseyin cok taze olmasi, bakanlik SIKI kontrol ediyormus

Dr yapiyomuki asiyi saglik ocaginda yapiyorlar diye biliyorum bizimde pazartrsi olcak asimiz bakalim buyumusmuyuz cok merak ediyorum

Bizim kızın altını açtım az önce ve yeniden kaka yaptı tazyikle üstüme ve halıya fışkırttı
Oyyyy ne bu halimiz canım ya,benim kızda yine 4 gündür kakasını yapmamıştı,iyice huzursuzdu ıkınıp duruyordu kulak temizleme çubuğu zeytinyağıyla uyardım o sırada ıkınıyordu nasıl oldu anlamadım çişle kakayı aynı anda fışkırttı üstüme başıma eşim yerlere yattı gülmekten yahu şu halimize bak konuştuğumuz konular gaz,çiş,kaka neyse şükür bu günümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…