Canım o masajı ne kadar süre yapmak lazım? Bizde pek işe yaramıyor.Bebislerinin gazi olan anneler bebe yagi ile saat yonunde karnina masaj yapip sonrada bacaklarini kaldirip indirirseniz gazini daha rahat cikariyolar benm oglanin her iki saatte bir 11 veya 13 arasi gazi cikio iki saat rahat oluyo ilk bebegim kolikti o yuzden alisigim
Ayy canimmya minnaklar konusamiyorda derdinide anlayamiyoruz tam :/ .. benimkide ben eve gidince emziriyorum, garibim uyumak istemiyor biraz aglayacak gibi oluyor, sonra gozleri kapaniyor.. bunu bir 5-6 kere yapiyor acaba gazimi var vs demeden uykuya daliyor.. o zaman anliyorum ki uykusu var ama uyumamak icin diretiyormus .. ahh ah daha neler ogrenicez kim bilir.. hergun farkli bir macera :)
Kv'de basina gelmis bu durumBizim kızın altını açtım az önce ve yeniden kaka yaptı tazyikle üstüme ve halıya fışkırttı
Bayagi bi yapiorum bazende yukaridan asagi dogru elimi gezdiriyorum ayaklarinin altina ilik su kesesi koyuyorum iyi geliyo bizimde gazimiz vokCanım o masajı ne kadar süre yapmak lazım? Bizde pek işe yaramıyor.
Fakat anneler gaza sıcak su dehşet iyi geliyor,Altını açınca sıcak pamuk gezdiriyorum karnında.çok güzel gaz çıkartıyor.he yetiyor mu rahatlamaya,benim kıza yetmiyor uzun uzun pırtlatsa da...
Ya birde su var, artik daha cok emiyorlar yani yetmiyormu acaba onuda dusunuyor insan.. ek gida donemi baslasada rahatlasak yaa.. simdi sute mamaya muhtaciz.. ama emerken arada bir memeyi atiyor ya agzindan yalaniyor gozler kayikkk aahhh bitiyorum iste o sahneyeÖyle canım. Derdi var ve bilmiyorsun annelik zormus... Cirpiniyorsun ama bazen derman olamiyorsunRabbim esirgesin...
Kiyamam ya uykuya diretmek ne sen bebeksin değil mibizimki de yapıyor onu dalamiyor. Emzik veriyorum oylr hırslı emiyor ki
Bizim kızın altını açtım az önce ve yeniden kaka yaptı tazyikle üstüme ve halıya fışkırttı
Sukrolsun Rabbime gelisismimiz iyi aylik almasi gereken kiloyu almis biraz eksik ama dr telafi edilebilir dedi. Yesil kaka usumenin yani sira sindirilemeyen sut de yaparmis. Yagli olmayan ilk sut cok emdiyse yani ilk sutu emip uyudu sonra ikinci memede ilk sutu emip uyuduysa ya da haddinden fazla emdiyse ve kusmadiysa da kaka yesil olabilirmis. Biz bi grip olduk. Ondan beri dikkat ediyorum usutmemeye. Rabbim hepimizin meleklerini korusunYesil kakayi usudukleri zaman yapiyorlar masaallah siz asinizi olmussunuz bizde pztsi olcaz insallah gelisiminiz nasl
Ya birde su var, artik daha cok emiyorlar yani yetmiyormu acaba onuda dusunuyor insan.. ek gida donemi baslasada rahatlasak yaa.. simdi sute mamaya muhtaciz.. ama emerken arada bir memeyi atiyor ya agzindan yalaniyor gozler kayikkk aahhh bitiyorum iste o sahneye
Bana bir gun sonra gel demisti.. bir sonraki asida bir gun sonra olucak.. hatta iki gun sonra haftasonuna denk geliyor diye..Şimdi biz 8 subay dogumluyuz. 8 martta mi aşı için gidiyoruz. 9 unda gitsek sorun olur mu?
Cnm zaten subat ayi eksik oldugu icin 9 unda gitmen daha iyi onemli olan iki asi arasinda 30 gun olmasiŞimdi biz 8 subay dogumluyuz. 8 martta mi aşı için gidiyoruz. 9 unda gitsek sorun olur mu?
Aaa oylemi bunu ilk kez duydum hava temasini ve usumeyi biliyordum ama bunu ilk kez duydum bisey daha ogrendim ☺ amiinnSukrolsun Rabbime gelisismimiz iyi aylik almasi gereken kiloyu almis biraz eksik ama dr telafi edilebilir dedi. Yesil kaka usumenin yani sira sindirilemeyen sut de yaparmis. Yagli olmayan ilk sut cok emdiyse yani ilk sutu emip uyudu sonra ikinci memede ilk sutu emip uyuduysa ya da haddinden fazla emdiyse ve kusmadiysa da kaka yesil olabilirmis. Biz bi grip olduk. Ondan beri dikkat ediyorum usutmemeye. Rabbim hepimizin meleklerini korusun
benim bebeğim de dün öyleydi..ne uuyudu ne bişey..emdi durdu bıraktım ağladı yine emdi uyumadı ağladı..çok sıkıldım dünUyumuyoröğlenden beri kısa kısa uyuyup açıyor gözleri. Eskiden iki saat uyurdu bugün noldi bilmiyorum. Alttan az gaz çıkardı az yaptı ondan mi ben üsuttum ondan mi neden bilmiyorum. Emiyor gaz gelince geriliyor vs bırakıyor memeyi tam doymuyor. Kaç kez emzirdim bugün bilmiyorum gaz sancıları mi başlayacak bilmiyorum ama Yoruldum . hergun bunu yaşayan arkadaşlara Rabbim sabir versin. Beşiğinde sallayip uyutuyorum en ufak ses de gözleri açıyor
canım arada ağrı olacak benim 21. günüm ağrım yok ama yorulunca oluyor14.gün bugun.sezeryan dikis yerlerm hala agiriyor.tabi ilk hafta gibi degil.isimi gucumu yapabiliyorum ama agri var yine de
Bir de oyle gerilmis gibi nasil anlatsam sanki bant yapistrilmis oraya
Var mi sizde de hala agri yoksa benim agri esigim mi cok düşük.kimisi hemen iyilesyor
Bana bir gun sonra gel demisti.. bir sonraki asida bir gun sonra olucak.. hatta iki gun sonra haftasonuna denk geliyor diye..
Cnm zaten subat ayi eksik oldugu icin 9 unda gitmen daha iyi onemli olan iki asi arasinda 30 gun olmasi
benim bebeğim de dün öyleydi..ne uuyudu ne bişey..emdi durdu bıraktım ağladı yine emdi uyumadı ağladı..çok sıkıldım dün
annem de doymuyo demek ki deyip durdu..ayrıca ona bunaldım
inşallah bugün dünkü gibi olmaz..amin
Canim bende cok dusunmustum ama temiz yapildiginda saglik ocagindada sorun olucagini sanmam.. ben asidan sonra yara bandi istedim.. pamukla gecistirmedim.. eve gidincede kendim yine gazli bezle temizledim ve zaten igne deligi iyilesmisti bile.. saglik ocagindaki en guzel sey, herseyin cok taze olmasi, bakanlik SIKI kontrol ediyormusBen de şubat diye dusundum bir de o gün eşim yok kendim goturememya kafam karışık sağlık ocağında mi yaptirsam yoksa doktora mi gotursem hastane de mi olsa
Dr yapiyomuki asiyi saglik ocaginda yapiyorlar diye biliyorum bizimde pazartrsi olcak asimiz bakalim buyumusmuyuz cok merak ediyorumBen de şubat diye dusundum bir de o gün eşim yok kendim goturememya kafam karışık sağlık ocağında mi yaptirsam yoksa doktora mi gotursem hastane de mi olsa
Oyyyy ne bu halimiz canım ya,benim kızda yine 4 gündür kakasını yapmamıştı,iyice huzursuzdu ıkınıp duruyordu kulak temizleme çubuğu zeytinyağıyla uyardım o sırada ıkınıyordu nasıl oldu anlamadım çişle kakayı aynı anda fışkırttı üstüme başıma eşim yerlere yattı gülmektenBizim kızın altını açtım az önce ve yeniden kaka yaptı tazyikle üstüme ve halıya fışkırttı
Benim 29 gun oldu haala aciyor cok zor iyilesiyorum bu defacanım arada ağrı olacak benim 21. günüm ağrım yok ama yorulunca oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?