2016 Şubat Anneleri

Uyusa uyuyucam da kizim ustumde uyuyor canim onda uyuyamiyorum sanirim cok az bebek bogle uyuyor ya:) karnin ustunde uyuyor ogle kuzum ondan bende uyumamaya calisip bogle netde oyalaniyorum))

Haklisin canim

Ay benimkide gazi olunca sadece karnimda sakinlesiyor. Yuz ustu karnimda uyuyor. Cokda guzel uyudugu icin uzun sire kiyamiyorum bekliyorim yerine koymadan :)

Kizlar bebisim bugun 18 gunluk. Dun emzirmeden goguslerimi sagdim sirf ne kadar gormek icin. 2 gundur azaldi diye dusunuyordum bebis emdikten sonra saginca 50cc ancak cikiyordu. Dun 2 gogsumden 150 cc cikti ve bizim bebis 5dk da hupletti onu. Bana cok geldi ve demek ki hep boyle ictigi icin ben sutum yok saniyormusum diye dusundum :s ustune birde doymayip meme emdi oyle dusunun

Ya birde emer emmez kakasini yapiyor ne ara sindiriyor ben anlamiyorum. Sindirmeden direk disari mi veriyor diye dusunmeye basladim

Canım hangi hastanede yaptırdın yuzyulda mi ?? 500 tl demislerdi zam gelmiş mi doktor nasıl ?
Bebegin nasıl çok kesmemis dimi kan var mi dikis var mı ?

Evet bebeklerin solunum sayısı ilk 2 ay 40-60 arası olur bizimkinin 12-16 oldugunu düşünürsek bayağı hızlı nefes alıyorlar
Evet canim baya hizliymis bizimkinden ve psikopatliga baglamisim yav:)
Ay benimkide gazi olunca sadece karnimda sakinlesiyor. Yuz ustu karnimda uyuyor. Cokda guzel uyudugu icin uzun sire kiyamiyorum bekliyorim yerine koymadan :)
Bende sakliyorumda zaten besigine birakinca uyaniyor:)

Günaydın tatlı annişler
Evin sabit sıcaklığı 23.5
Bebişlerimizi nasıl giydirmeliyiz, bizden 1 kat fazla diyo ebeler, altını açınca sürekli hapşırıyo acaba üşüyo mu ya da kıyafet değiştirirken hapşırıyo alt çene titriyo sizde de öyle mi

Canim biz elektrikli soba aldik, altini degistirirken ya da banyo yaptirirken sicak olsun diye calistiriyoruz. Usuyorlar ciplak kalinca cunku

Normlde bizde 24 derecede tutuyoruz

Kızlar bizim gaz sorunumuz başlıyo sanırım emzirdikten sonra bazen cıkartıyor bazen cıkartmama bile izin vermiyor geriye atıyor kendini yatır beni diye yatırıyorum bu sefer gazdan kıvranıyo kaldırıyorum cıkartıyorum gene aynı uykusunda rüya dışında hep bi sancısı varmış gibi ııı ııı ses cıkartıyo neresinagrıyo bilmiyorum doktor gazı içinde bişe vermedi geldikçe cıkar dıyor ama cıkartamıyor ki her zaman bitkisel ilaç felan mı alsam doktorun haberi yok ama bi sorun olur mu ne önerirsiniz ne yapsam da çıkarsa bi hepsini ya

Hemde ne ateş. Önceki gece elektrik yoktu, pilleri salondaydı. Gözlerimi açıp gidemedim. Uyumuşum.sağamadım, tabi sıtma ile uyuduğumdan da anlamadım
Bu ateş sıtma çok zor canim. Annem gidince de olursa eyvah diyorum

Bu saglik ocağının verdiği vitamin kullanıyor musunuz? Onun oglumu gaz yaptığını hatta kabuz yaptığını düşünüyorum. Sizce olabilir mi?

150cc bir kerede cok degil mi ya? ..

Bizim kizin dun gece gaz sancisi varken, yeri gogu yikarken emzigi tututsturdum agzina ilk defa sustu hemen :)) diyorm hani gaz vardi ama emzik sakinlestiriyomus gercekten..yalniz alismasindan korkuyorm ben yaa (

Atkafaslar size danismam lazim. Bebegim dunden onceki gun cok huzursuzdu gece ve gunduz dogru duzgun uyumadi. Neyse bir aylik olduk bu esnada aylik asimizi vurduktan sonra eve geldik uyudu gece de guzel uyudu dun sabah uyanik kaldi biraz dun oglenden beri cok derin uyuyor. Emmesi ictim n ben uyandiriyorum emiyor yine uyuyor
Kakamiz biraz yesildi dr a sordum normal dedi ates yok. Sizce drla gorussem mi asi mi boyle yapti acaba

Bu saglik ocağının verdiği vitamin kullanıyor musunuz? Onun oglumu gaz yaptığını hatta kabuz yaptığını düşünüyorum. Sizce olabilir mi?
Ben kullaniyorum canm ama kabiz degiliz cok sukur gaz olayida zaten 15 gunlukken basladigi icin vitaminden kaynaklaniyo diye dusunebilirsin o vitaminin icinde zaten aycicek yagi var

Yesil kakayi usudukleri zaman yapiyorlar masaallah siz asinizi olmussunuz bizde pztsi olcaz insallah gelisiminiz nasl

Canim onlar da yorgun dusuyor. Bizimki gun icinde iyi uyumussa gece 3 gibi uyaniyor ama gunduz uyumamissa falan gece 5 te ben uyandiriyorum. Yani seninki de uyuyamadigi icin uykusunu alamamistir simdi onu tamamliyordur bence.

Bebislerinin gazi olan anneler bebe yagi ile saat yonunde karnina masaj yapip sonrada bacaklarini kaldirip indirirseniz gazini daha rahat cikariyolar benm oglanin her iki saatte bir 11 veya 13 arasi gazi cikio iki saat rahat oluyo ilk bebegim kolikti o yuzden alisigim

Ayy canimm ya minnaklar konusamiyorda derdinide anlayamiyoruz tam :/ .. benimkide ben eve gidince emziriyorum, garibim uyumak istemiyor biraz aglayacak gibi oluyor, sonra gozleri kapaniyor.. bunu bir 5-6 kere yapiyor acaba gazimi var vs demeden uykuya daliyor.. o zaman anliyorum ki uykusu var ama uyumamak icin diretiyormus .. ahh ah daha neler ogrenicez kim bilir.. hergun farkli bir macera :)

Ben kullaniyorum canm ama kabiz degiliz cok sukur gaz olayida zaten 15 gunlukken basladigi icin vitaminden kaynaklaniyo diye dusunebilirsin o vitaminin icinde zaten aycicek yagi var

Ya ben unutmustum vermeyi. Gazı mız olsa da basit atlatirdik sukur masajla vs. Dün vereyim dedim verdikten sonra oğlum gaz çıkarmada çok zorlandı. bütün gün uyadi. Gece sakinlesti acaba dedim ondan mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…