2016 Şubat Anneleri

Dijital termometre ile alından olçulen ateş 37.5 çıkıyor yüksek mi termometre uzgun surat gösteriyor.
Canim atesini sakin oldugu zaman olc agladiginda ve ya ikindiginda atesleri yuksek gorunuyor bende kizimi agladigi zaman olctum atesi 37.4 sakinlestiyinde 36.5 gosteriyordu
Masallah canim aklimda ne soru varsa sormusun
Valla hersey yiyip icmeiyorum gaz yapiyor benim bebegimde kolik
Ya kilo bende veremiyorum kendimden tiksiniyorum resmen hayatim boyu bu kiloda olmadim ayni kilo vermeliyiz ama zor geliyor bana ya( kalca karin ne haldeyiz

Lohusalık bitip regl olmaya baslayinca zayiflarsin canim. Bebegin mama aluyomu mamalar cok gaz yapiyo markayi degistirdik biz rahat ettik

Aa sahi bak onu sormayı unuttum biz ne zaman regl olcaz, herkes farklı şeyler söylüyo, bu süreçte nasıl korunucaz, 2.bebeği düşünemiyorum şu an, Allah zamanında versin, erken vermesin inşallah

Hee canım, inşallah yaza fit gireriz, çıtı pıtı giyinip kocamla gezmeyi çok özledim, şimdi koca popomu kaldırmaya üşeniyorum, önceden ceylan gibi sekerdim şimdi hantal bi civciv gibi oldum

Kocamin agzini ariyorum beni nasil goruyorsun diye adam ne sormak istedigimi anlamiyor
Ben guc bela eski pantolonlarima sigmaya calisiyorum ama bir ikisi mumkun degil olmuyor dun elbiselerime giydim baktim anamm bi ciglik atdim biri bile olmadi ya su isi cabucacik hall etmemiz lazim yoksa ben aclik grevi yapcam

Kizlar sezeryan dogum yapanlar bilgi verirmisiniz hemen ayaga kalkabildiniz mi dogum sorasi surwci anlatirmisiniz

Kizlar sezeryan dogum yapanlar bilgi verirmisiniz hemen ayaga kalkabildiniz mi dogum sorasi surwci anlatirmisiniz
Evet canım ameliyattan birkaç saat sonra yürüyen gerek zaten mecbur kalkıyorsun.anestezi geçince ağrın için ağrı kesici yapıyorlar.tabii ki doğumun kolayı yok.aürı Şiddeti gittikçe azalıyor.yalnız gazını çıkartman gerek kısa sürede.katı gıdaya geçemiyorsun.yanında hoşaf özellikle Kayısı hoşafı götür.çorbadan başka bişey yiyemeyeceksin gazını çıkartana kadar.
Hayırlı doğumlar...

Yaa offf gelde sinir olma
eşimin halasi simdi aradi
biz bebeği görmeye geliyoruz aksamda siz de kalacagiz diye
poffff hazırlık yok
kocamla yarın ev temizlicez diye el surmemistik
Hemen ne yapsam ne hazirlasam evi kocam temizlese falan filan

Kızlar bebeğim bugun sürekli mememde durmak istedi sütüm gayet iyiydi ama sürekli emmesinden dolayı azaldı doyuyor sanıyorum meğer doymuyormuş ve hiç uyumadı uyuyor yatırınca uyanıyor ağlıyor gazı yok herhangi bir sıkıntısı yok en sonunda mama vereyim dedim bir güzel emdi ki aralıksız 2 saattir uyuyor. Suan göguslerim süt doldu uyandıgında umarım doyurabilirim.. Demem o ki sürekli memede duran bebekler doymuyor cunku sütleri hüpleriyorlar kalanla da doymuyorlar. Bir düzen oturtmam lazım gunlerdir mama vermıyordum ne yapmalı ?
Gün içinde 2şer saatlik uyku düzenimiz olsa uyanıp dolu memeleri emse

Ağladıktan sonra olçmuştum şimdi duştu gerçekten

Ay reglıde düşünemiyorum bu aralar biraz daha olmasak iyi:) benim iki buçuk kilo fazlam kaldı sadece ama karnim tam toparlanmadi ya eski halimi çok özledim. korse kullanıyor musun canım ya da ne zaman kullanabiliriz fikrin var mı

Canım ben epidurel oldum. Doğum anında oğlumun ilk sesini goruntusunu her şeyi gordum odaya beraber çıktık. Ondan sonra 4 saat ayaklarimi hissetmedim hiç ama iyiydim. Ağrılar arada oldu ağrı kesici ve epidurel verilince geçti gitti. İlk ayağa kalkmak zordu biraz. O zaman çok zor oldu. Agrim arttı vs. Ama yürüdükçe ağrı geçermiş. :) eve gelince de ayaktaydim genelde ilk hafta agrim varfi ağrı kesici ve antibiyotik aldım. Sonra da sukur :)

Hee mecburi sezeryan mi? Değilse normal doğumdan kaçma...

allah kolaylik versin canım ben normal misafir ağırlayamıyorum bebisle uğraşmaktan yatıya misafir çok zor ya ki son anda haber vermişler

Deliksiz uyku nasi biseydi yaa :)) yil olmustur heralde deliksiz uyumayali..hamilelik zaten gece tuvalette gecti..hamileligin sonu sanciydi agriydi oyle gecti..kizlar ben unuttum uyku nasi biseydi
Valla uykum sadece 2kez bolununce sukredip uyudum diye seviniyorum

Kisiden kisiye degisiyor 2yila kadar regl olmayabilirsiniz ben kizimda 15ay regl olmamistim hemen de olabilirsiniZ

Zorunlu sezeryansa birsey diyemem ama istekliyse bence normal dogumu denemelisin.. Ben 8/cm aciklikla oglum kakasini yaptigi icin sezeryan olmak zorunda kaldim. Odaya getirildigimde agrim vardi agri kesici ve antibiyktik yapiliyor. Sondan cikarildiktan sonra yurumek zorundasn bu ben hemen kalkmistim tabiki canin yaniyo fakat ne kadar cabuk.kalkarsan o kadar iyi. Gaz cikartman ve buyuk tuvaletine ckman lazm. Muhallebi ve corbadan baska birsey yiyemiyorsun. Hakkinda hayirlisini dilerim. Saglikla al evladini insaallah kucagina.

Yeni dogdugu zamanlar yapmistim kizlar maalesef bi ise yaramadi(
Yine denerim bakalim dk damla yazmisti denedik ama gecmedi ben yine denicem sutu
Bende anne sutu damlatmistm doktorum oyle olmaz yapma dedi netira damla verdi gunde 3 kez 7 gun gullaniyorsun benimki 2. Gun gecmisti

Canım bende prima kullanıyordum ilk paket güzel çıktı ikinci berbat. İkincinin bezinin içi mavi çıktı hep sızdırdı. Bende Huggıes aldım çok memnun kaldım
aynen kızlar yaa. ilk aldıklarımın içi beyazdı hiç sızdırma olmamıştı. En son aldığım bezler mavi dediğiniz gibi ve de ince düşük kalite. İnterneten almıştım iade ile de uğraşamam mecburen kullanıcaz.
prima yenilenme çalışmaları yaparken kaliteyi düşürmüş demekki. Ben de değiştirip molfix e geçicem.

Yok canjm once bio gaia denedim sonra nurse harweys denedim ikisini ayni anda degil.bitkisel.oldugu icin nurse harweys e gectm
Ben biogaianin ikinci şisesine basladim içinde canlı bakteriler varmis bebegin bagirsak sindirim sistemini gelistiriyormus böylelikle gazı koligi daha kisa sürer diyorlar. Bizim sıkıntımız mamadanmis simdi iyiyiz cozutmazsak sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…