Sarılık geçtikçe düzene geçer uykuları bence sen inatla her saat al kucağına emzirmeye çalış vede su ver bebeğe arada cnm yoksa sarılık zor atlatıo.[/QUOTE ]
ilk 6ay su verilmiyor diye biliyorum doktorlar su ver falan demedi hic bana
Canim atesini sakin oldugu zaman olc agladiginda ve ya ikindiginda atesleri yuksek gorunuyor bende kizimi agladigi zaman olctum atesi 37.4 sakinlestiyinde 36.5 gosteriyorduDijital termometre ile alından olçulen ateş 37.5 çıkıyor yüksek mi termometre uzgun surat gösteriyor.
Masallah canim aklimda ne soru varsa sormusunKızlar aciilll sorularım var
1.turşu gaz yapar mı
2.bebişleri yıkarken kulaklarına su kaçırmamak için napıyosunuz, öyle korkuyorum ki su kaçıcak diye
3.dalin sıvı deterjan kakaları çıkarmıyo, sarı lekeler kalıyo, kakalı cicileri makineye atmadan evvel suda filan bekletiyo musunuz, hoş beklettim ama gene çıkmadı
4.herşeyi yiyip içiyo musunuz, ben bıktım valla bu gazdan, bebişim kolik
5.doğumdan sonra son 8 kg kaldı, 1 haftadır gr veremedim, nasıl vercem bu kiloları, hamurişi ekmek yemiyorum, bol su içiyorum, tık yokhala hamiş pantolonu giyiyorum, gidip 42 beden pantolon mu alsam, dışarı çıkacak olsam hiçbi pantolon yok 38 giyiyodum evvelden
6.bebişe kimyonlu sudan 1 çay kaşığı verilir mi, 26 günlüğüz
uyanır ve de uyumak için bir saat kadar uğraştırır
gaz yüzünden 2 gündür cok mızmız
Lohusalık bitip regl olmaya baslayinca zayiflarsin canim. Bebegin mama aluyomu mamalar cok gaz yapiyo markayi degistirdik biz rahat ettik
Masallah canim aklimda ne soru varsa sormusun
Valla hersey yiyip icmeiyorum gaz yapiyor benim bebegimde kolik
Ya kilo bende veremiyorum kendimden tiksiniyorum resmen hayatim boyu bu kiloda olmadim ayni kilo vermeliyiz ama zor geliyor bana ya( kalca karin ne haldeyiz
Kocamin agzini ariyorum beni nasil goruyorsun diye adam ne sormak istedigimi anlamiyorAa sahi bak onu sormayı unuttum biz ne zaman regl olcaz, herkes farklı şeyler söylüyo, bu süreçte nasıl korunucaz, 2.bebeği düşünemiyorum şu an, Allah zamanında versin, erken vermesin inşallah
Hee canım, inşallah yaza fit gireriz, çıtı pıtı giyinip kocamla gezmeyi çok özledim, şimdi koca popomu kaldırmaya üşeniyorum, önceden ceylan gibi sekerdim şimdi hantal bi civciv gibi oldum
Evet canım ameliyattan birkaç saat sonra yürüyen gerek zaten mecbur kalkıyorsun.anestezi geçince ağrın için ağrı kesici yapıyorlar.tabii ki doğumun kolayı yok.aürı Şiddeti gittikçe azalıyor.yalnız gazını çıkartman gerek kısa sürede.katı gıdaya geçemiyorsun.yanında hoşaf özellikle Kayısı hoşafı götür.çorbadan başka bişey yiyemeyeceksin gazını çıkartana kadar.Kizlar sezeryan dogum yapanlar bilgi verirmisiniz hemen ayaga kalkabildiniz mi dogum sorasi surwci anlatirmisiniz
Yok canjm once bio gaia denedim sonra nurse harweys denedim ikisini ayni anda degil.bitkisel.oldugu icin nurse harweys e gectmCanim ikisinide berabermi kullaniyorsun sakincasi yokmuymus
Ağladıktan sonra olçmuştum şimdi duştu gerçektenCanim atesini sakin oldugu zaman olc agladiginda ve ya ikindiginda atesleri yuksek gorunuyor bende kizimi agladigi zaman olctum atesi 37.4 sakinlestiyinde 36.5 gosteriyordu
Masallah canim aklimda ne soru varsa sormusun
Valla hersey yiyip icmeiyorum gaz yapiyor benim bebegimde kolik
Ya kilo bende veremiyorum kendimden tiksiniyorum resmen hayatim boyu bu kiloda olmadim ayni kilo vermeliyiz ama zor geliyor bana ya( kalca karin ne haldeyiz
Ay reglıde düşünemiyorum bu aralar biraz daha olmasak iyi:) benim iki buçuk kilo fazlam kaldı sadece ama karnim tam toparlanmadi ya eski halimi çok özledim. korse kullanıyor musun canım ya da ne zaman kullanabiliriz fikrin var mıAa sahi bak onu sormayı unuttum biz ne zaman regl olcaz, herkes farklı şeyler söylüyo, bu süreçte nasıl korunucaz, 2.bebeği düşünemiyorum şu an, Allah zamanında versin, erken vermesin inşallah
Hee canım, inşallah yaza fit gireriz, çıtı pıtı giyinip kocamla gezmeyi çok özledim, şimdi koca popomu kaldırmaya üşeniyorum, önceden ceylan gibi sekerdim şimdi hantal bi civciv gibi oldum
Kizlar sezeryan dogum yapanlar bilgi verirmisiniz hemen ayaga kalkabildiniz mi dogum sorasi surwci anlatirmisiniz
allah kolaylik versin canım ben normal misafir ağırlayamıyorum bebisle uğraşmaktan yatıya misafir çok zor ya ki son anda haber vermişlerYaa offf gelde sinir olma
eşimin halasi simdi aradi
biz bebeği görmeye geliyoruz aksamda siz de kalacagiz diye
poffff hazırlık yok
kocamla yarın ev temizlicez diye el surmemistik
Hemen ne yapsam ne hazirlasam evi kocam temizlese falan filan
Valla uykum sadece 2kez bolununce sukredip uyudum diye seviniyorumDeliksiz uyku nasi biseydi yaa :)) yil olmustur heralde deliksiz uyumayali..hamilelik zaten gece tuvalette gecti..hamileligin sonu sanciydi agriydi oyle gecti..kizlar ben unuttum uyku nasi biseydi
Kisiden kisiye degisiyor 2yila kadar regl olmayabilirsiniz ben kizimda 15ay regl olmamistim hemen de olabilirsiniZAy reglıde düşünemiyorum bu aralar biraz daha olmasak iyi:) benim iki buçuk kilo fazlam kaldı sadece ama karnim tam toparlanmadi ya eski halimi çok özledim. korse kullanıyor musun canım ya da ne zaman kullanabiliriz fikrin var mı
Zorunlu sezeryansa birsey diyemem ama istekliyse bence normal dogumu denemelisin.. Ben 8/cm aciklikla oglum kakasini yaptigi icin sezeryan olmak zorunda kaldim. Odaya getirildigimde agrim vardi agri kesici ve antibiyktik yapiliyor. Sondan cikarildiktan sonra yurumek zorundasn bu ben hemen kalkmistim tabiki canin yaniyo fakat ne kadar cabuk.kalkarsan o kadar iyi. Gaz cikartman ve buyuk tuvaletine ckman lazm. Muhallebi ve corbadan baska birsey yiyemiyorsun. Hakkinda hayirlisini dilerim. Saglikla al evladini insaallah kucagina.Kizlar sezeryan dogum yapanlar bilgi verirmisiniz hemen ayaga kalkabildiniz mi dogum sorasi surwci anlatirmisiniz
Bende anne sutu damlatmistm doktorum oyle olmaz yapma dedi netira damla verdi gunde 3 kez 7 gun gullaniyorsun benimki 2. Gun gecmistiYeni dogdugu zamanlar yapmistim kizlar maalesef bi ise yaramadi(
Yine denerim bakalim dk damla yazmisti denedik ama gecmedi ben yine denicem sutu
Canım bende prima kullanıyordum ilk paket güzel çıktı ikinci berbat. İkincinin bezinin içi mavi çıktı hep sızdırdı. Bende Huggıes aldım çok memnun kaldım
aynen kızlar yaa. ilk aldıklarımın içi beyazdı hiç sızdırma olmamıştı. En son aldığım bezler mavi dediğiniz gibi ve de ince düşük kalite. İnterneten almıştım iade ile de uğraşamam mecburen kullanıcaz.Ben de premium care kullanıyordum heçen e bebek mağazasında indirim vardı 3 paket aldım ama bezler acayip kimyasal birşey kokuyor daha önceki paket böyle değildi. Bit de içi mavi mavi. Diğer paketi açtım o da aynı kokuyor gidip iade ettim bezleri molfix aldım dünden beri kullanıyoruz şimdilik sıkıntı yok. Acayip soğudum primadan ne kimyasallar var içinde belli değil
prima yenilenme çalışmaları yaparken kaliteyi düşürmüş demekki. Ben de değiştirip molfix e geçicem.Hahahaaa :)
Biz 9 Şubat doğumluyuz, hemşire 10 Mart için aşıya çağırdı
Sorma canım ya ama seviniyorum o kakalı çişli bezlere, ne hallere geldik, tek canları sağolsun iyi olsunlar da...
Sağol canım
Teşekkür ederim canım ben de artık biraz daha kalın giydircem
Sağol canım
Nasıl rezene canım, sallama çay mı, ot mu, otsa tarif verir misin
Canım ben doğum itibariyle prima premium care kullandım ancak hep sızdırdı kakalar çişler taştı, hiç memnun kalmadım sonra molfix 2 no aldık 3-6 kg ve memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
Ben biogaianin ikinci şisesine basladim içinde canlı bakteriler varmis bebegin bagirsak sindirim sistemini gelistiriyormus böylelikle gazı koligi daha kisa sürer diyorlar. Bizim sıkıntımız mamadanmis simdi iyiyiz cozutmazsak sonradanYok canjm once bio gaia denedim sonra nurse harweys denedim ikisini ayni anda degil.bitkisel.oldugu icin nurse harweys e gectm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?