Zor bi durum canım Allah kolaylık versin.canım mamayı dediğin gibi düzene oturt ama meme az da olsa süt olsun ver yine de...sadece doyma aracı değil aynı zamanda bağı da kuvvetlendiren bişey emzirmek....Canım çok tesekkur ederim. Bende o akşam nasıl ağladım.anlatamamemebildigi kadar emecek,sagicam cikani verip üzerine mama vericem.. Ne yapayim yemedigim icmedigim şey yok. Nasip meselesi .. Öyle ozeniyorum ki memeyi çıkarıp Şapur Şapur emen bebeklere ..
Saatle rutine gideyim diyorum ama her agladiginda göğsümu vermekde cok istiyorum.. Bilmiyorum ne yapıcam.
Benim ev sobali hergun bazen 2 gunde bir yikiyorum ona kalsa hic cikmicak sudanBen gün aşırı yıkıyorum canım normalde 40çıkana kadar hergün yıkanırmış ama kışın ortasında olduğumuz için hasta olur diye korkuyorum
Ben kullaniyorum canim biraz fayda etti ama nurse haywers daha iyi gelio bebegime oda istah acio surekli.emmek istiyo onu verinceArkadaslar aranizda biogaia damla kullaananvarmi sizce faydasi varmi
Canim emzirmeye ilk başladığım günlerde iki koltuk altımda benimde kitle oluştu ve bayagi bi ele gelip aci veriyordu çok dikkate almamıştim açıkçası emzirdikce geçti şu anda bi şey yok@cnstly ve @misscaglayan bende de aynı sıkıntı oldu sağ koltuk altımda ele gelen 3*1 cm boyutlarinda kitle doktora gittik ultrason çektirdik pazartesi günü aksesuar meme dediler meme dokusu koltuk altina kaymış yani yapacak birşey yok emzirme süresince özellikle süt biriktiginde oda ara ara sisip ağrıyacak emzirme bitince geçecek dediler
Benim kombili petek var dereceyi 22-22,5 aralığında tutuyorum hep banyo yaptırırken az gelir diye ufoyuda açıyorum ama giydirirken çenesi titriyo yavrumun kıyamıyorumBenim ev sobali hergun bazen 2 gunde bir yikiyorum ona kalsa hic cikmicak sudan
Yazik kiyamam yaa yavrummBenim kombili petek var dereceyi 22-22,5 aralığında tutuyorum hep banyo yaptırırken az gelir diye ufoyuda açıyorum ama giydirirken çenesi titriyo yavrumun kıyamıyorum
Biz mamadan kurtulduk canım kızım yeterli kg ulaşmış doktor sütünün yetersiz geldiğini hissedince günde bir kez verebilirsin dedi yazdığı ilaç ve damla sütümde işe yaramış birde iki günlük emzirme kampı denemem kg çok etki etti benceİnsallah tutar canjm memeyi.. Ya hastalanır diye çekiniyorum bu sefer.. Neyse akşam yapıcam dediğini.
MamayMamayi şöyle kesinlikle muhtemelen. Değiştirecektir. Biz aptamil kullanıyoruz
poofff napcam ben ya
gaz sancısı yüzünden bugün hiç uyumadı sıpam
saat 2 de emzirdim 4.30 anca uyudu
benim 5 gibi kaldırıp emzirmem lazım ama kıyamıyorum
uyandırsam uyumaz pofffff ne çelişkili şeysin sen
Peki versem memeyi uyanır mi yine. Bazen uyurken emiyor benim kiçok zor ya
Ben de premium care kullanıyordum heçen e bebek mağazasında indirim vardı 3 paket aldım ama bezler acayip kimyasal birşey kokuyor daha önceki paket böyle değildi. Bit de içi mavi mavi. Diğer paketi açtım o da aynı kokuyor gidip iade ettim bezleri molfix aldım dünden beri kullanıyoruz şimdilik sıkıntı yok. Acayip soğudum primadan ne kimyasallar var içinde belli değil@firkan geçmiş olsun oğluşuna sünnet olmuş maşallah çabucak da iyileşmiş.
premium care i hamileyken almıştım. Başlarda preimum care kullanırım, sonra aktif bebek e geçerim diye düşünüyordum. Prima kalite farkı olan bezler üretiyorsa biz bunu nasıl anlıycaz. Yenilenmiş diye yeni paketinde satılıyor. İçerisinde hangi kalitedeki bez var bunu anlayamayız ki. Bez paketinin üstündeki müşteri hizmetleri numarasına ulaşamıyoruz. İnternette de araştırdım yok. Prima gözümden düştü gerçekten de. Elimdekiler bitsin molfix deniycem.
Kv'de basina gelmis bu durum.. ben hep tetikte bekliyorum silme beziyle
Bende gece pijamalarımı degıstırmek zorunda kaldım nevresım takımımız bile kalalı
Şimdi biz 8 subay dogumluyuz. 8 martta mi aşı için gidiyoruz. 9 unda gitsek sorun olur mu?
Oyyyy ne bu halimiz canım ya,benim kızda yine 4 gündür kakasını yapmamıştı,iyice huzursuzdu ıkınıp duruyordu kulak temizleme çubuğu zeytinyağıyla uyardım o sırada ıkınıyordu nasıl oldu anlamadım çişle kakayı aynı anda fışkırttı üstüme başıma eşim yerlere yattı gülmektenyahu şu halimize bak konuştuğumuz konular gaz,çiş,kaka neyse şükür bu günümüze
evet aynen bizde de oyle
Cnm bn doğalgaz sobası yaktgm halde titriyo :) altını acana kdar eli ayağı usuyo hapsiriyo bnde bi kat fazla gydiriyodum ama şimdi birde beline pamuklu tülbent bağlıyorum okdr iyi glfiki anlatamam bide ayağına mutlaka çorap giydir . ben bide sıcak su torbası koyuyorum ayağına çıkarıyor gazını çok sukur ona rağmen ikiniyor yavrum bide yapmasam hiçten huzursuz olacak bazen büyükleri dinlemek gerekiyomus yasli teyze gelmisti gormeye bu bebek usur dedi bnde bilmiş b ilmiş doktor bir kat fazla gydirin dedi dedim :) sen beni dinle dua etcen dedi teyze gitti deneyeyim barı dedim iyice sıcakladı beli sonra pirtlar çıkmaya başladı :)
valla benim bebişi yatirdigim oda 28 30 derece canım benim bebek sıcağı çok seviyor önceden tek kat giydiriyordum gaz doluyordu şimdi ise iki kat giydiriyorum
Cidden bu rezene cok iyi kizlar.biliyosnz hem sutu arttırıyor hem gaza iyi.ustelik benim sisligimi de indrdi.fazla suyun atilmasina yardmciymis zaten.dogum sonrasi inanlmz sistim.hatta 3700 kizim dogdu ama benden sadece 1 kg gitmsti.dr um sisligimin yavas yavas inecegini soylemsti.ama rezeneyle hizlandi.80 le hamile kaldm 94 le doguma girdim.bugun 15.gunum 83 kiloyu gordum.deli gibi de yiyiyom bu ara.hele tatli
Misafrlere kek kurabiye kalmadi
molfix ten memnun musun canım? sızdırma vs oldu mu hiç? premium care kullanıyorum az önce belirttiğim gibi ilk aldığım paketler çok güzeldi sonradan aldığım farklı ve sızdırdı. Kaliteyi mi düşürmüşler ne anlayamadım çok sinir oldum. Elimdekileri kullanıcam aynı sorun devam ederse değiştiricem onun için soruyorum canım
Canim ikisinide berabermi kullaniyorsun sakincasi yokmuymusBen kullaniyorum canim biraz fayda etti ama nurse haywers daha iyi gelio bebegime oda istah acio surekli.emmek istiyo onu verince
gecen hafta vardi turuncu leke bu hafya biraz arttti idrar neyseki takip ediyorum sürekli sarılık hafifti ilerlemesin diye sürekli emzirmeye calisiyorum biraz zor olsa da demek ki tum bebekler ilk hafta benzer seyler yasiyor anneler de tabi inşallah en kisa zamanda düzene girerlerCanim bezini surekli takip et eger idrarini yaptiginda bezinde turunce ya da sari benek benek lekeler oluyorsa bebek doymuyor demektir. Ama 13 gunlukken bu kadar derin uyumasi sarilik acisindan riskli canim. Benimki de oyleydi sariligi cok yukseldi hastaneden yatti. Onun icin sen kiyamamazlik etme mutlaka uyandirip emzir. Ben saat kurup emzirme araliginj 2 saat tutuyordum. 2 saatte bir emzir canim biliyorum o donem cok zor ama emzirmezsen gecmiyor inan. Cunku kan sekeri dustukce cok derin uyuyor uyudukce sarilik yukseliyor kisir dongu yani.
Lohusalık bitip regl olmaya baslayinca zayiflarsin canim. Bebegin mama aluyomu mamalar cok gaz yapiyo markayi degistirdik biz rahat ettikKızlar aciilll sorularım var
1.turşu gaz yapar mı
2.bebişleri yıkarken kulaklarına su kaçırmamak için napıyosunuz, öyle korkuyorum ki su kaçıcak diye
3.dalin sıvı deterjan kakaları çıkarmıyo, sarı lekeler kalıyo, kakalı cicileri makineye atmadan evvel suda filan bekletiyo musunuz, hoş beklettim ama gene çıkmadı
4.herşeyi yiyip içiyo musunuz, ben bıktım valla bu gazdan, bebişim kolik
5.doğumdan sonra son 8 kg kaldı, 1 haftadır gr veremedim, nasıl vercem bu kiloları, hamurişi ekmek yemiyorum, bol su içiyorum, tık yokhala hamiş pantolonu giyiyorum, gidip 42 beden pantolon mu alsam, dışarı çıkacak olsam hiçbi pantolon yok 38 giyiyodum evvelden
6.bebişe kimyonlu sudan 1 çay kaşığı verilir mi, 26 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?