2016 Şubat Anneleri

Canım bende prima kullanıyordum ilk paket güzel çıktı ikinci berbat. İkincinin bezinin içi mavi çıktı hep sızdırdı. Bende Huggıes aldım çok memnun kaldım

Canım bende prima kullanıyordum ilk paket güzel çıktı ikinci berbat. İkincinin bezinin içi mavi çıktı hep sızdırdı. Bende Huggıes aldım çok memnun kaldım

Arkadaslar belki bir faydam olur diyr yazmak istedim. Atilla dogduundan beri aptamil kullandik gazi kusmasi oluyodu ama kabizlik hiç olmamisti.. evolviya mama kullandik kabiz yapti aptamile dondük fayda etmedi. Fitille yaptirdik iki kes cocuk cok huysuz devamli kivraniyo gundüz uykusu hic yok cok yoruluyodum. Birde kusuyodu. Doktor bebelac tavsiye etti. Ben fiyati ucuz diye tereddüt ettim ama aldik dün aksam içer icmez kakasini yapti ve eskisi gibi kusmuyor ve kivranmiyor. Sabahtan beri rahat. Oysa bu saate coktan gaz krizleri baslardi tüm gün kucagimda dururdu yere koydurmasdi kendini ccok rahatladik hem atilla hemde ben

Bebeğim bugün çok hapşırıyor ya Üşüttüm mü acaba çocuğu ya

Sütünü sağıp veren annişler ozka82 sen sağıp veriyordun arada da değilnmi canım mesela şuan kızım uyuyor ben sağsam biberonda oda sıcaklığında iki saat bekleyebilir mi yoksa süt poşetine koyup buzdolabında mı bekletmeliyim ?

Canım ben de sütü bardağa sagdim ve pamukla ustunden sildim. Ondan oncede suyla sildim. Yeşil di bizimki. Sukur geçti.
Terramycin merhemde yazmıştı doktor ama ben kullanmadım canım doktoruna danış ozaman ben süt ile atlattım başka bi çözüm bilmiyorum malesef
Yeni dogdugu zamanlar yapmistim kizlar maalesef bi ise yaramadi(
Yine denerim bakalim dk damla yazmisti denedik ama gecmedi ben yine denicem sutu

Canim bende sagiyorum sise biberonda sakliyorum pencerenin onunde soguk oluyor orasi 2 saat sonrada isitip veriyorum

Canım çok tesekkur ederim. Bende o akşam nasıl ağladım.anlatamam emebildigi kadar emecek,sagicam cikani verip üzerine mama vericem.. Ne yapayim yemedigim icmedigim şey yok. Nasip meselesi .. Öyle ozeniyorum ki memeyi çıkarıp Şapur Şapur emen bebeklere ..
Saatle rutine gideyim diyorum ama her agladiginda göğsümu vermekde cok istiyorum.. Bilmiyorum ne yapıcam.

Ne yaptin canim bu gece. Emip uyiyabildi mi

İnsallah tutar canjm memeyi.. Ya hastalanır diye çekiniyorum bu sefer.. Neyse akşam yapıcam dediğini.
MamayMamayi şöyle kesinlikle muhtemelen. Değiştirecektir. Biz aptamil kullanıyoruz

Kizlar ya bebegim gozunde bayaga capaklanma var sari akintisi cok oluyor bu gun artdi birden. Bogle bisey yasayan varmi
Doktor gözü için netira damla verdi birkaç gün kullandık pek fayda etmedi yanına fucithalmic viskoz göz damlası aldık şimdi daha iyi çok şükür kulağına gözüne anne sütü damlatmayi önermiyor benim bildigim doktorlar ama sen bilirsin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…