2016 Şubat Anneleri

Sallama degil cnm aktardan oyle aldim.cay gibi demleyip iciyorum.goz karari koyuyorum cnm.icine biraz kimyon tohumu da koyuyorum.bazen de anason azcik.
Arada bebisin gazi oldugunda birkac cay kasigi ona da iciriyorum.gazina iyi geliyor rahatlatip yatiyor

Slm anneler,bir aylik olduk ama bizim sariligimiz devam ediyor Dr.a gittik uzamış sarılık dedi tahliller yapıldı haftaya tekrar gideceğiz.bizim için dua eder misiniz lutfen

canım ben dün akşam 2 çay kaşığı rezene çayı verdim bebişime..valla bi güzel uyudu ki..gazı da olmadı üstelik..buugün emdi uyudu emdi uyudu hep yavrum..valla mucize gibi geldi bana rezene
Rezeneyi ne miktarda attin suya cnm..1 cay kasigimi 1 tatli kasigimi..bebege verirken onemli sonucta...nasil demledin cayi

Slm anneler,bir aylik olduk ama bizim sariligimiz devam ediyor Dr.a gittik uzamış sarılık dedi tahliller yapıldı haftaya tekrar gideceğiz.bizim için dua eder misiniz lutfen

Aynı şeyler bizde de var.. 40 günlük olduk..testler yapıldı..hafif bizde kansızlık çıktı ama önemli olan bir test var o haftaya cuma çıkacak.. Sonra herşey belli olucak..ben anlamadım bu işi sadece anne sütü veriyorum oğlumun kilosu doğumdan buyana nerdeyse 2 kilo aldı 4.500 kilo ama sarılık devam ediyor..

Allah yardım etsin valla

Bebisi yıkarken suyu sırtı donukken dokuyoruz o yüzden kulağına kaçmıyor bişey tikamiyorum yani
Kakali çamaşırlarını makinaya atmadan önce kalıp beyaz sabunla citile o zaman çıkıyor
Her şeyi yiyorum şimdilik çok gaz sıkıntımız yok zinco damla kullanıyoruz

Kızlar bebeginizi nasıl yatiriyosunuz ben hep yan yatiriyorum ama smdi haberlerde kesinlikle yan yatırmayın sırt üstü yatırın dedi
Yan yatis yastigimiz var hep yan yatiriyorum ben neden haberlerde yan yatirmayin demiş ne oluyormuş yan yatinca

Kızlar bebeginizi nasıl yatiriyosunuz ben hep yan yatiriyorum ama smdi haberlerde kesinlikle yan yatırmayın sırt üstü yatırın dedi
Canim kusarsa bogulmamasi icin hafif yan yatirmak gerek ben gunduzleri yuzustu yatiriyorum gazlarinin cikmasi daha kolay oluyor yuzustu yatirinca daha uzun uyuyorlar bi de normalde elleri dusunce de uyaniyorlar yuzusti yatirinca o sorun da olmuyor

Ya ben yavrumu fazla emziremiyorum kuzum birtanem dünden beri üşüttüğü için ara ara kusuyor, az emzirince sorun yok Allahtan.. Ne yapsam bilemiyorum, yarı aç yatırıyorum

Sütüm az diyen annecikler bugün yeni bi çocuk doktoruna gittik biz mamaya karşı bi doktor çok şaşırdım ve biberonla veriyorsan bi süre sonra seni bırakacak hiç şansın yok diyo. Sütün az diyenlere kulak asma 3 saatte bir emzir onun dışında ağlasa da verme diyor ve metpamid diye bi bulantı ilacı verdi ilacın yan etkisi sütü arttırıyormuş 3 gün günde 3 kez kullan dedi yan etkisini kullanıcaz ilacın dedi hadi hayırlısı bakalım:)

Rezeneyi ne miktarda attin suya cnm..1 cay kasigimi 1 tatli kasigimi..bebege verirken onemli sonucta...nasil demledin cayi
üzerinde yazan tarife göre demledim..bebeğime 1 buçuk çay kaşığı kadar verdim gerisini kendim içtim canım

Valla ek gıda alıp hala meme arayan çok gördüm, keşke doktorun dediği gibi rahat bıraksalar.. Ha bir süre sonra yetmez ona katılıyorum.. Ben 6 ay veririm diyordum ama iki ay versem öpüp başıma koyucam, sağması çok zahmetli :/.. Yine de 6 ay dayanabilirim umarım

Ya bende kırkim çıksın diye bekliyorum korse kullanmak için:) benimde çok yorulunca dikişler ağrıyor

Kisiden kisiye degisiyor 2yila kadar regl olmayabilirsiniz ben kizimda 15ay regl olmamistim hemen de olabilirsiniZ
Sagol canım cevabın için bakalım ne zaman olucam ben. peki adet olmadığımız süre boyunca hamile kalabiliyor muyuz?

Cnm aktif bebek daha iyi ona gectim ben sizdirmasi yok

Canım ben yan yatıyorum yan yatırma yastığıyla ben de duydum sırt ustu yatırmak gerek diye ama korkuyorum kusar boğulur
Cnm benim kizimda kusuyor agzina doldu bogulsunmu yani sirtustu yatirinca. yan yatirma yatagi kullaniyorum rahat ettik reflu de olmuyor cok sukur..

@DilberiRana hersey yiyorum bulgur haric.kimyon yutuyorum

Kakali ve jusmuklu kitlyafetleri kalip sabunla citiliyorum.cikiyor lekeler.makinede 2 3 kezde durluyorum..

Kızlar hiç açılma yokken suni sancıyla doğum yapan var mı aranızda nasıl çok mu zor oluyo suni sancı mı sezeryan mı sizce daha mantıklı bebeğim kendiliğinden gelmiyo ya

Kızlar hiç açılma yokken suni sancıyla doğum yapan var mı aranızda nasıl çok mu zor oluyo suni sancı mı sezeryan mı sizce daha mantıklı bebeğim kendiliğinden gelmiyo ya
canım ben 42. haftama hiç açılma olmadan girdim..direk suni sancı vermediler öncelikle doktor rahim açılması olması için ilaç sürüyor eğer açılma olursa suni sancıyı serumla veriyorlar..bende açılma olmadı hiç 4 kere ilaç mecbur sezeryana girdim oyüzden..doktorunla konuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…