2016 Şubat Anneleri

Gazi olmadigina eminmisin canim? Benim bebegimde yeri geliyor yarim saatte bir emiyor. Kilo alimida gayet iyi. Bende emziriyorum yatirinca bazen uyaniyor. 60 cc mama 600 cc anne sutune debk geliyor ve hazmi zor oldugu icin tokluk hissi uzun suruyor.

Önceden hamıleyken kiloyu sallamıyodum da şimdi veremeyince korkmaya başladım 18 kg almıştım 10 kg gitti bu 8 nolcak kocamı da çok özledim yavv lohusalığın bitmesine 14 gün kaldı ohh bee

Canım korse kullanmıyorum ama dra sormuştum 2 hafta sonra kullanmak istersen kullan demişti ama ben üşütünce ve yorulunca hala dikişler ağrıyo, bi süre daha takamam sanırım hem emziriyoz ya sıkar zor olur gibi geliyo bi kesere sap edemedim bilemiyorum

ben veriyorum cnm biraz eski insanları dinlemeyi severim. Sütüm zaten ilk günler yetersizdi sarılığı artmıştı yavrumun. Ananem usulu yapıpruz

Gazi olmadigina eminmisin canim? Benim bebegimde yeri geliyor yarim saatte bir emiyor. Kilo alimida gayet iyi. Bende emziriyorum yatirinca bazen uyaniyor. 60 cc mama 600 cc anne sutune debk geliyor ve hazmi zor oldugu icin tokluk hissi uzun suruyor.

Evet Can'ım eminim gazı olunca ağlaması farklı oluyor. Kilo alımı bebegımın iyi hatta alması gerekenin üstünde almış ama bugun memeye yapışık olmasıyla aç kalmıs yavrum cok üzüldüm bütün gun neyi var dıye dusun dusun kafayı yedim

Topitikk canım biz 29.01.2016 doğumlu 29.02 de aşımuzı olduk. Diğer aşı rçtarihi 11.04 de gel dedi nette baktım 3. Ayda olması gerekiyormuş. Beni bilgilendirirsen sevinirim

Canım duydum ama denemedim.bebe yağıyla ovdum genelde..Rezeneyi ben içtim hep.
canım ben dün akşam 2 çay kaşığı rezene çayı verdim bebişime..valla bi güzel uyudu ki..gazı da olmadı üstelik..buugün emdi uyudu emdi uyudu hep yavrum..valla mucize gibi geldi bana rezene

Kesinlikle molfix..kizimda primayi kullandım ama her akşam yatak çiş ten gecilmiyordu molfixe geçtik rahatladı şimdi oglumda da molfix kullanıyorum..

Kızlar bebeginizi nasıl yatiriyosunuz ben hep yan yatiriyorum ama smdi haberlerde kesinlikle yan yatırmayın sırt üstü yatırın dedi

canım ben dün akşam 2 çay kaşığı rezene çayı verdim bebişime..valla bi güzel uyudu ki..gazı da olmadı üstelik..buugün emdi uyudu emdi uyudu hep yavrum..valla mucize gibi geldi bana rezene
Poşet rezene mi aktardan mı canım? Bizim içtiğimiz dimi bu milupanın da bebeklere var da rezenesi,ondan dedim...?

Poşet rezene mi aktardan mı canım? Bizim içtiğimiz dimi bu milupanın da bebeklere var da rezenesi,ondan dedim...?
milupanın rezenesi canım..aktardan almadım..eşime aldırmıştım süt falan yapar diye..merak edip dün internetren yararlarını okuyunca deneyeyim dedim..sonuç uyuyan ve gazı olmayan mutlu bi bebek

milupanın rezenesi canım..aktardan almadım..eşime aldırmıştım süt falan yapar diye..merak edip dün internetren yararlarını okuyunca deneyeyim dedim..sonuç uyuyan ve gazı olmayan mutlu bi bebek
Canım bu rezene yi bebeğine mi verdin

Kızlar bebeginizi nasıl yatiriyosunuz ben hep yan yatiriyorum ama smdi haberlerde kesinlikle yan yatırmayın sırt üstü yatırın dedi
Canım ben yan yatıyorum yan yatırma yastığıyla ben de duydum sırt ustu yatırmak gerek diye ama korkuyorum kusar boğulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…