2016 Şubat Anneleri

milupanın rezenesi canım..aktardan almadım..eşime aldırmıştım süt falan yapar diye..merak edip dün internetren yararlarını okuyunca deneyeyim dedim..sonuç uyuyan ve gazı olmayan mutlu bi bebek
Ay onu ben de deneyeceğim:) bir türlü sıra gelmedi.ne zormuş bebem bakımı oyh yoruldum:)

Kızlar hiç açılma yokken suni sancıyla doğum yapan var mı aranızda nasıl çok mu zor oluyo suni sancı mı sezeryan mı sizce daha mantıklı bebeğim kendiliğinden gelmiyo ya
Ben yaptim cnm..1 cm aciklikla yaptim..suni sanciyla oldu acilmam..cok korkucak bisey yok..ben sezeryan olma derim eger tibbi bi gereklilik yoksa

ben bu isten bisey anlamadim benimki uyudu ama uyanikken en az 1.5sar saat emdi aksamda ayni sekilde emdi ama hala meme ariyor agliyor yirtiniyor,mama verdim almadi ikidir veriyorum icmiyor sonra gogsumde emerek uyudu,hep aksam yatmadan once kok sokturuyor bana

Emerken belki oynuyordur benmikşde memede durmak istiyor ama sanki emzik gibi kullanıyor yani süt çektiğini hissetmiyorum emzik denesen belki rahat edersin bazı bebeklerin emme refleksi fazla oluyor

Blmyrm ki internetten de baktm yan yatarken yüzüstü dönme ihtimali olduğu için diyo ilk 3 ay yan yatirabilirmisiz sonra sırt ustu yatırın yaziyo

Canim kusarsa bogulmamasi icin hafif yan yatirmak gerek ben gunduzleri yuzustu yatiriyorum gazlarinin cikmasi daha kolay oluyor yuzustu yatirinca daha uzun uyuyorlar bi de normalde elleri dusunce de uyaniyorlar yuzusti yatirinca o sorun da olmuyor
Ben kundak yapiyorm yuzustu hiç yatrmyorum bi deneyim kundak yapamam ama o zman

firkan senin oglun da 8 şubatta doğmuştu değil mi? Şimdi bizimkiler kac gunluk oluyor? İlk doğdugu gün sayılıyor mu? Bizimki sabah 9 da doğdu ? kafam karıştı
Evet canım benimde 8 Şubat bu sabah 9 da seninki tam 27 günlük olacak. Saate neden bu kadar takılıyorsunki :) ilk doğduğu gün sayılmıyor. Ertesi sabah 1 günlük olmuş oluyor

Canım bende yüzüstü çook yatırıyorum kesintisiz bir 3 saat uyuyor özellikle omzumda gaz çıkarırken uyuduysa (gazını çıkarmasa bile uyuyır) karnı sıcacıkken yüzüstü koyuyorum. Uyuyor. Zatende artık kafalarını çevirebiliyorlar. Ben önce denedim bilerek burnunu kapatarak koydum ne yapacak diye baktım. Direk kafayı kaldırıp yan çevirdi.

Benimkide yapiyo aynısını genelde gazı olduğu zaman cikrana kadar memeyi sga sola sunduruyo surekli emmiyo tabi ben kivraniyorm o sırada

Benimde omzumda çok güzel uyuyo ama ordan alınca hep yan yatiriyodm yarın bi deneyim

He tamsm ben de böyle diyorum . ama erken doğdu ( o yuzdeb saaati soyledim) ilk gun de sayılır diyor yaşlılar,büyükler :) dedim ben bir şey bilmiyorum sag olasin :)

Cok mutsuzum kizlar(( esimle kavga ettik lohusa olan benim adam benden alingan ya( ne desem batiyor bos yere hirpaliyor cok yorgunum(

Agumentin antibiyotık verdı cnm dun gıttım daha genel cerrahide doktora

neden kundak yapıyorsun ki canım ellerini kundaklama o zaman çünkü ellerinden güç alıp gaz çıkarıyorlar. benim bebek yüzüstü uyumayi hiç sevmiyor nedense:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…