ayy ben de aldm soothie emzikten.bugun gececek elime. ins benimki de tutar. uykuya gecerken memeyi emzik gibi kullaniyor. nerdeyse gunun 16 -17 saatini memede geciriyoruzBebeklere alıştıkca siteye girmeler artmış
Valla ben bi girip çıkıyorum. benim kızin cadalozlugu evlerden Irak. neyse avent sothie emzik aldim onu tek susturan şey oldu.emmeye baslayinca ses kkesiliyorbu arada ayakta sallanmaya da alıştık. her an istiyoruz.yapmayacagim dedigim ne cok sey yaptim bu kizda
Anaaamm öpmeden nasıl duruyorsunuz biz şapır şupuruz maşallahuyu uyu
buarada bebislerin resmini koyan anneler; masallah cok tatli bebisleriniz
insanin koklayip koklayip opesi geliyorama opmek yoook, hayal de opebiliriz
daha kuzumu ben opmemisken teyzelerim sapur supur opmuslerdi 20 gunlukkeno geldi aklima cok kizdm yinee
benim bebiste sacli ama kumral hatta kizilimsi saclisulaledede kizil yok, kime cektiyse sipam
Ara ara veriyorum canım.bi kesiyorum bi veriyorum vallahi napcamı şaşırdım.burdaki hastahanede işitme testi cihazı bozuktu ve başka Dr ye gittik.burdaki kilosu iyi mamayı kesin dedi.zaten günde maksimum 3 kez veriyordum az az o da...yavaş yavaş kestim.sonradan gittiğimiz Dr da ayda 700 gr almış mama verin,800gr-1kg aradı almalıydı dedi.şimdi de yine mama.git geller yaşıyorum yani.şimdi içime kurt düştü bir kere.ay bu çocuk niye susmuyor ,bak gazı yok şu an,emzirdim,altı temiz.yoksa aç mı...Dr bu paranoyayı yaptı banahayır canım mama vermedim hiç, doğumdan sonra hemen emzirmeye başladım, ilk gün sütüm az gibi geldi bana ama doktor sütün var, iyi dedi zaten sık sık da emzirince süt yeterli geldi. inşallah böyle devam eder de mamaya gerek kalmaz. kilo alımı iyi, karnının doyduğu da belli zaten o yüzden mama gerektiren bir durum olmadı. sen mama veriyor musun?
hayır canım mama vermedim hiç, doğumdan sonra hemen emzirmeye başladım, ilk gün sütüm az gibi geldi bana ama doktor sütün var, iyi dedi zaten sık sık da emzirince süt yeterli geldi. inşallah böyle devam eder de mamaya gerek kalmaz. kilo alımı iyi, karnının doyduğu da belli zaten o yüzden mama gerektiren bir durum olmadı. sen mama veriyor musun?
cnm bacaklarini ve ayaklarini opuyorum ama yuzune kiyamamÖpmeden Nasıl durabiliyorsun ben o kadar çok öpüyorum ki babası ve ben öpüypruz b
Eşim bu konuda çok sıkı. Öyle herkese foto atmiyoruz bile.ben atarim da. Biz evlendigimiz ilk aylar her fotoyu koyuyordum kop ardından tartışma. Nazara inanirim da bu kadar takmazdim. Sonra bıraktım çok foto paylaşmayı. Adı oglum a bir şey olur diye korkuyorum ;( bir de maşallahi var oğlumun
Her istediğinde emziriyirum mümkün olduğunca. 29 günlük olduk biz.
Yani çok tatlı bide beni görsenöyle öpüyorum ki çocukcağıxı çok şükür bişey yok yüzündecnm bacaklarini ve ayaklarini opuyorum ama yuzune kiyamam
opmedigim halde isilik oluyor yavrum. bi de opsem nolur acaba
sen nasil kiyiyorsun annesi
Aaa yok artik, o kadar memede kalmasida iyi birsey degil bence :) .. sen emzige alistir.. bizim ufaklik kv baktigi icin emzik aliyor cok zorda kalinca :) ama ben eve gelince hic yuzune bile bakmiyor.. ahaha tuhaf bir bebegim var :)ayy ben de aldm soothie emzikten.bugun gececek elime. ins benimki de tutar. uykuya gecerken memeyi emzik gibi kullaniyor. nerdeyse gunun 16 -17 saatini memede geciriyoruzgogus uclarim tam iyilesti derken yine acilar sizilar basladi sirf bu yuzden.
10gunlukken yassi uclu emzik tutmustu. ama simdi yok,agzina aldigi gibi atiyo. cok methini duydum bu soothie nin. ins tutar da rahat eder azcik goguslerim
Emzigin canlisi gelmis napsin yalancisinoAaa yok artik, o kadar memede kalmasida iyi birsey degil bence :) .. sen emzige alistir.. bizim ufaklik kv baktigi icin emzik aliyor cok zorda kalinca :) ama ben eve gelince hic yuzune bile bakmiyor.. ahaha tuhaf bir bebegim var :)
Aynen öyle hastaneden cikcagm günde koridorda yuruyorm bi kadının kucagnda aynı benm oglus ama tamamen aynı bu kadar benzerlik olamaz odaya gttmde baktm benm oğlanı mi aldılar yoksa diye
valla ben almiyim 16 saat bebekle yapisik bir sekilde hic saglikli bulmuyorum dogrusu.. insanin psikolojisi bozulur bir sure sonraEmzigin canlisi gelmis napsin yalancisino
Ayy ne güzel maşallah:) ben kızıl bebis cok istedim esimin tarafında var ama olmadi maalesefuyu uyu
buarada bebislerin resmini koyan anneler; masallah cok tatli bebisleriniz
insanin koklayip koklayip opesi geliyorama opmek yoook, hayal de opebiliriz
daha kuzumu ben opmemisken teyzelerim sapur supur opmuslerdi 20 gunlukkeno geldi aklima cok kizdm yinee
benim bebiste sacli ama kumral hatta kizilimsi saclisulaledede kizil yok, kime cektiyse sipam
Selam. Telefonum bozukldu nete giremiyorum
Biz az önce doktordan geldik. Ne meme ne biberon alıyordu, altı teöixdi , ama farkettiğim birşey konusunda tedirgin oldum☹ idrarırını yaparken ağlama başlıyor yapınca rahatlıyor gibiydi. Neyse kocam da ilgilenmeyince sabrım bitti doktora gidelim dedim. Nitrkim yolda sustu. , doktor gazdır büyük ihtimalle dedi, kan sonuçlarkı allak nullak durumda
Rnfeksiyon varsa yenidoğana yatırabilirix dedi
Canım pzrts günü sünnet oldu. 4 saat annesütü açlığı lazım dedi. (Verdikleri ilaç kusmasına sebep olmasın diye)
İlkönce çocuk doktoru muayene etti heryerine baktı sünnet için onay verdi. yenidoğan yoğun bakımda damaryolunu açtılar tahlil için kan aldılar. Yanına kimseyi almadılar. Ben görmediğim için mutluyum.
Sonra odaya çıkardılar. Serumu taktılar takarken üzerini çıkardılar battaniyeye sardık. Saat 4.30da aldılar ameliyata. Yaklaşık 40 dk sürdü. Yanına kimse alınmıyor. Ameliyathanede bebek ve çocuklar için özel ısıtılımış odasında yapılıyormuş.
Ameliyattan çıkınca açlığın ve emmememin vermiş olduğu duyguyla ağladı tabi yarım saat 45 dk meme verme dedi. O sırada biraz zorlandık sonra aklıma serçe parmagımı vermek geldi. Güzelce yıkayıp verdim yarım saat emdi. Sonrada emzirdim kusma varmı diye baktılar. Olmayınca damaryolundan antibiyotik verip eve yolladılar. 2 gün sonrada kontrole çağırdı. Dikişlerin üzerinde aynı benimki gibi jelatin gibi birşey vardı o düşerse bezine vazelin sür demişti. 1 günde düştüde.. öyle işte canım. İlk günler pipinin görüntüsü biraz ürkütüyor insanı sonunda üstteki deriyi alıyorlar alttan çıkan parça yeni açılmış bir yer ama yaklaşık 1 haftada pembe renkli normal görünümüne döndü
Doktor ameliyat öncesi gayet açıkbir şekilde bilgilendiriyor. Hangi durumlarda onu arayacagımızı söylüyor. Gece bile arayın acil durumda ben gelecegim. Ulaşamazsanız hastaneye gelin ve acil doktoru bakmasın mutlaka bana ulaşmalarını söyleyin dedi.
Sünnet sonrasıda 10 ar dk ılık oturöa banyosu verdi. (Kuruyup kabuklanmasın diye) ben 10 dk yapamadım en fazla 5 dk tutabildim. Ama yinede kurumadı iyileşti canım.
Ya canim bende o kadar versem benimde goyuslerim dolmaz.. hani hic firsat vermiyor ki.. ben 4 saat vermiyim tas gibi olmaya basliyor agriyor bildigin goyuslerim ve is yerinde de sagiyorum.. bence o kadar emmese goguslerin dolar ve bebekte bi kerede guzelce doyar, ama simdi parca parca emiyor hic doymuyor olabilir..keryneia cnm bence de o kadar saat cok. bi de isin garibi onca emzirmeme ragmen sutum cook az. bide emmese hic gelmicekmis demek ki
ins su soothie emzige alisirda rahat ederim. geel kargoom geel...
cnm biz bir kutu bitirdik, fayda gormedim acikcasi. ikinci kutuya baslayacagiz. bu sefer ayni zamanda nurse harveys surupta kullanicaz.Merhaba güzel anneler...aranızda biogaıa kullanan varmı?benim oğlanın bagırsakları emerken resmen ötuyo,uyurken on dakıkada uyandrıyo gaz.akşam ıkı saat baağırıyo susturamıyoruz...faydası olurmuki biogaıa nın?
Aynı sıkıntıyı bnde çekiorum cnm göğüslerim bigün iyi bigün acı içindeyim sanırım emziremiorum.göğüs uçlarımda büyük baya ondanmı acaba ama sanmıorum. Dr 10 dk birini 10 dk diğerini emzir dedi yaralarından kuryulamasın dedi böle yapıncada oğlum doymuyor bi saat geçmeden uyanıp ağlıo. Napacamı şaşırmış durumdayım bi düzen tutturamadım stres yaptıkçada süt gidecek die korkar oldum. İmdaaaaaaatMrb arkadaşlar bende sayfayı takipteydim uzun süredir.size birşey sormak istiyorum. Bebeğim 45günlük oldu. Emzirmeye çalışıyorum ama göğüs ucumu doğru tutamıyor bebeğim. Göğüs ucundaki kahverengi bölgeyi ağzına alması gerekiyormuş ama ne yaparsam yapayım Başaramıyoruz. Emziren anneler yardımcı olur musunuz siz nasıl yapıyorsunuz. Meme ucumu ağzında ezilmiş gibi çıkıyor emzirmrden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?