2016 Şubat Anneleri

ayy ben de aldm soothie emzikten.bugun gececek elime. ins benimki de tutar. uykuya gecerken memeyi emzik gibi kullaniyor. nerdeyse gunun 16 -17 saatini memede geciriyoruz gogus uclarim tam iyilesti derken yine acilar sizilar basladi sirf bu yuzden.

10gunlukken yassi uclu emzik tutmustu. ama simdi yok, agzina aldigi gibi atiyo. cok methini duydum bu soothie nin. ins tutar da rahat eder azcik goguslerim

Anaaamm öpmeden nasıl duruyorsunuz biz şapır şupuruz maşallah

Ara ara veriyorum canım.bi kesiyorum bi veriyorum vallahi napcamı şaşırdım.burdaki hastahanede işitme testi cihazı bozuktu ve başka Dr ye gittik.burdaki kilosu iyi mamayı kesin dedi.zaten günde maksimum 3 kez veriyordum az az o da...yavaş yavaş kestim.sonradan gittiğimiz Dr da ayda 700 gr almış mama verin,800gr-1kg aradı almalıydı dedi.şimdi de yine mama.git geller yaşıyorum yani.şimdi içime kurt düştü bir kere.ay bu çocuk niye susmuyor ,bak gazı yok şu an,emzirdim,altı temiz.yoksa aç mı...Dr bu paranoyayı yaptı bana bilemedim.ilk 3 ay önemli dedi.

Öpmeden Nasıl durabiliyorsun ben o kadar çok öpüyorum ki babası ve ben öpüypruz b
cnm bacaklarini ve ayaklarini opuyorum ama yuzune kiyamam
opmedigim halde isilik oluyor yavrum. bi de opsem nolur acaba

sen nasil kiyiyorsun annesi

Peki gazı oldugunda emziriyor musunuz? Gazı oldugunda da emmek istiyor.

cnm bacaklarini ve ayaklarini opuyorum ama yuzune kiyamam
opmedigim halde isilik oluyor yavrum. bi de opsem nolur acaba

sen nasil kiyiyorsun annesi
Yani çok tatlı bide beni görsenöyle öpüyorum ki çocukcağıxı çok şükür bişey yok yüzünde

Aaa yok artik, o kadar memede kalmasida iyi birsey degil bence :) .. sen emzige alistir.. bizim ufaklik kv baktigi icin emzik aliyor cok zorda kalinca :) ama ben eve gelince hic yuzune bile bakmiyor.. ahaha tuhaf bir bebegim var :)

Aaa yok artik, o kadar memede kalmasida iyi birsey degil bence :) .. sen emzige alistir.. bizim ufaklik kv baktigi icin emzik aliyor cok zorda kalinca :) ama ben eve gelince hic yuzune bile bakmiyor.. ahaha tuhaf bir bebegim var :)
Emzigin canlisi gelmis napsin yalancisino

Ayy ne güzel maşallah:) ben kızıl bebis cok istedim esimin tarafında var ama olmadi maalesef bayılıyorum kizillara

Yaa bu arada ben gelecek sira acikinca kv emzik veriyor susturmak icin hani ben gelince emziriyim diye.. oyle gorunce cok icerliyorum agliyorum .. yaa bebegim minicigim cark cark emzigi emerken boyle ac ac birsey gelicek diye bir umut emiyor.. nasil ozur diliyorum anlatamam bebegimden, ah yavrummm.. insan yavrusuna kiyamiyor, cok duygusallastirdi bu annelik beni cook

keryneia cnm bence de o kadar saat cok. bi de isin garibi onca emzirmeme ragmen sutum cook az. bide emmese hic gelmicekmis demek ki

ins su soothie emzige alisirda rahat ederim. geel kargoom geel...

geçmiş olsun canım. Nereye hangi hastaneye goturdunuz bebeği. İnsallah hastaneye yatırmak gibi bir durum olmaz. Ayrıca hiç bezinde pembemsi lekeler oldu mu son bi kaç gundur

Geçmiş olsun canim benim.. Ohhh güzel güzel atlatmissiniz bu durumu da. Darısı bizlerin başina. Ayrıca vera dami yaptirdiniz

Mrb arkadaşlar bende sayfayı takipteydim uzun süredir.size birşey sormak istiyorum. Bebeğim 45günlük oldu. Emzirmeye çalışıyorum ama göğüs ucumu doğru tutamıyor bebeğim. Göğüs ucundaki kahverengi bölgeyi ağzına alması gerekiyormuş ama ne yaparsam yapayım Başaramıyoruz. Emziren anneler yardımcı olur musunuz siz nasıl yapıyorsunuz. Meme ucumu ağzında ezilmiş gibi çıkıyor emzirmrden sonra

Merhaba güzel anneler...aranızda biogaıa kullanan varmı?benim oğlanın bagırsakları emerken resmen ötuyo,uyurken on dakıkada uyandrıyo gaz.akşam ıkı saat baağırıyo susturamıyoruz...faydası olurmuki biogaıa nın?

keryneia cnm bence de o kadar saat cok. bi de isin garibi onca emzirmeme ragmen sutum cook az. bide emmese hic gelmicekmis demek ki

ins su soothie emzige alisirda rahat ederim. geel kargoom geel...
Ya canim bende o kadar versem benimde goyuslerim dolmaz.. hani hic firsat vermiyor ki.. ben 4 saat vermiyim tas gibi olmaya basliyor agriyor bildigin goyuslerim ve is yerinde de sagiyorum.. bence o kadar emmese goguslerin dolar ve bebekte bi kerede guzelce doyar, ama simdi parca parca emiyor hic doymuyor olabilir..

cnm biz bir kutu bitirdik, fayda gormedim acikcasi. ikinci kutuya baslayacagiz. bu sefer ayni zamanda nurse harveys surupta kullanicaz.

zaten biogaia gazi gideren bi damla degil. iceriginde laktobasili bulunuyor. bagirsak florasinin duzelmesine yardimci oluyor.
ins siz faydasini gorursunuz.
her bebek farkli oluyor zaten. bize fayda etmeyen size edebilir. deneme yanilma yoluyla bulucaz ins.

Aynı sıkıntıyı bnde çekiorum cnm göğüslerim bigün iyi bigün acı içindeyim sanırım emziremiorum.göğüs uçlarımda büyük baya ondanmı acaba ama sanmıorum. Dr 10 dk birini 10 dk diğerini emzir dedi yaralarından kuryulamasın dedi böle yapıncada oğlum doymuyor bi saat geçmeden uyanıp ağlıo. Napacamı şaşırmış durumdayım bi düzen tutturamadım stres yaptıkçada süt gidecek die korkar oldum. İmdaaaaaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…