2016 Şubat Anneleri

Bende de ayni seyler oluyordu.hep ac gibiydi.simdi biraz daha rahatim.kesinlikle doyduguna emin oldugumda veriyorum emzigi.tek sorun emzik düşünce basıyor çığlığı

Aynen canim ya kizim ogleydi mama verdiyimden beri rahatladi kuzum karni doymuyormus bazen gogusumu siktigimda sut geliyordu bende sutum var saniyordum ama ogle degilmis bi kere mama ver bak nasil uyuduguna rahat uyursa doymuyor demektir tabi dkla konus sonra

Ben kullaniyorum canim ve cok sukur faydasini gordum. Onun faydasini iyi gostermesi icin ayni antibiyotik gibi hergun ayni saatte vermen gerekiyor bilgin olsun. Buzdolabında muhafaza edeceksin vermeden 1 saat once cikar ılisin. Ben yatmadan once veriyorum gece rahat etsin diye.

cnm uzun suredir anca girdim... nasilsin bebegin nasil oldu...
keryneia cnm bence de o kadar saat cok. bi de isin garibi onca emzirmeme ragmen sutum cook az. bide emmese hic gelmicekmis demek ki

ins su soothie emzige alisirda rahat ederim. geel kargoom geel...

Ben de çok stres yapıyorum kaç gün oldu düzelmedi hâlâ.internetten çok araştırdım herşeyi öğrendim ama uygulamada yapamıyoruz. Benim de göğüs ucu çatlak ve her defasında yeniden tahriş oluyor. Belki farklı ve kolay bir yöntemi vardır bilen arkadaşlar yardım rtsin lütfen. Milyonlarca kadın rahat bir şekilde emziriyor sonuçta bu kadar zor bir iş olmasa gerek

Kizlar rezene cayi iciyim dedim bugun, neticede ben disari cikiyorum vs usuturum sutum gaz yapar aman Mazallah.. ama birsey sorucam sanki bende istah acti.. ictikten sonra hic birsey yememis gibi birseyler atistirmaya basladim, bunu baska yasayan varmi aranizda?

cnm ben dogumdan sonra daha cok yemeye bsladim... cok acikiyorum... rezeneye bende baslayacaktim istah aciyorsa hic baslamayayim... cok kilo alcam yoksa...

anneler benim kizim kolik oldu... oneriniz var mi her aksam 6 da basliyoruz 9-10 a kadar agliyor... aci elma yagi ve zeytinyagi ile masaj yapiyoruz... zinco iciriyoruz... sicak su koyuyoruz... gecenlerde topraga yatirin dediler uygun toprak bulduk... isittik yatirdik... cok cozum olmadi ama tum yontemleri deniyoruz...

Nurse harveys ile biogaia yı ne kadarliktan sonra kullanicaksiniz canım. Benim oglumda hiç rahat vermiyor bu gaz

ek gidaya baslayanlar yani mamaya baslayan oldu mu... baslayan varsa hangi mamayla basladi...

Canım emziği nerden aldın,bende bakıyorum da bulamadım birde fiyatı ne kadardı

Nurse harveys ile biogaia yı ne kadarliktan sonra kullanicaksiniz canım. Benim oglumda hiç rahat vermiyor bu gaz
cnm benim doktor nurse harveysi duzeltilmis yasa gore 10 gunlukken kullan demisti... 9 ay 10 gune gore 10 gunlukken...

Bizde de aynı sorun canım kiraz çekirdeği yastığı da aldık ama yookk.. Karın gurultusne anlıyorum gazın geleceğini artik.. Nurse harveys aldık biz ama pek faydasını gormuyorum
Oğlum emmiyor da beni doğru duzgun beslenemiyor yeterli hala.

T Tugbas24 ilk zamanlar iki bebek cok yordu bende giremiyordum arik hem biz bebeklere hemde onlar bize alisiyor... bende yapmayacagim dedigim cok seyi yaptim... aksamlari kolik aglamasini ancak sallayarak susturuyoruz...

evet o yastigi bende alcaktim... simdilik su torbasi ve toprak yontemlerine devam... kolik 3 aya gecer dedi doktor... hatta daha da erken geciyormus bazi bebeklerde... 9 ay 10 gune gore 40 gun say dedilr normale donermis... 16. gunumuz 24 gune duzelir diye umut ediyorum...

Kizlar avent soothie emzik internette satiliyor n11 de ebebekte falan heryerde var ☺

cnm benim doktor nurse harveysi duzeltilmis yasa gore 10 gunlukken kullan demisti... 9 ay 10 gune gore 10 gunlukken...
Biz 2 haftayi geçiyor kullanmali. Hatta rezene de veriyorum iki aksamdir ama yok .. Bir başlıyoruz ağlamaya 2-3 saat duymuyoruz.. Karnını doyuruyirum süt sahıyorum yavrum aglaya aglaya tekrar acikiyor mama veriyorum yine.. Yine gaz basliyor.. Kısır bir döngü içinde geçiyor gunlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…