2016 Şubat Anneleri

Benim oğul tam 4o. Haftada doğdu su anda 32 günlüğuz .. Yanii 18 günümüz mu kaldı.. Oğlumun rahat etmesi için.

:)))Cnm benim kizda kolik hic biseyi yokken bizinkide 6 dan 10 dek uyumuyor...toprak olayini bana da dediler iste ayrica fon sesi dinlet yada elektrikli supurge sesi falan fistan hic bisi fayda vermedi bizde esimle arabayla gezdiriyoz bazi geceler getirip koyuyorum besigine ne yapayim doktor 3 yada 4 ay surer dedi...

cnm kolik psikolojikmis biraz da stres yapna gececek diye dusun bi de kanguru yontemini dene koynunu ac... bebekle tenin temas etsin... biraz pis pisla o sirada ... mumkunse ikinizin bi arada kalacagi ve sessiz olan bir odada yap ... ben biraz faydasini gordum... bi arkadasim onermisti... denemeye devam :)) ins iyi olcaklar...

@keryneia cnm bence de o kadar saat cok. bi de isin garibi onca emzirmeme ragmen sutum cook az. bide emmese hic gelmicekmis demek ki

ins su soothie emzige alisirda rahat ederim. geel kargoom geel...

İnsallah alışır canım.. Kızım ilk gunler almıştı şimdi agzına sürmüyor soothie yi denemediğim emzik kalmadı

Canım emziği nerden aldın,bende bakıyorum da bulamadım birde fiyatı ne kadardı
N11den aldim canım. 35tl fiyati.tutumluanne de de var.sifir kutu oda 35 tl kargo kdahil.kargo hariç daha ucuza var

evet cnm 3 ay dedi banada ... doktor bile supurge sac kurutma mak. ve taslik yollarda arabayi surun dedi... sallansin araba... bu arada arabanin alt takimlari iflas etmek uzere :))

Kusmuksuz fotomuz yok zaten face.mi dondurdum gezmelere baslar baslamaz acarim

bu arada cnm banyo cok iyi geliyor... bi suya sok aglama krizi gelince biz asi yapildik 1 hafta su degmesin dedi yarin 1 hafta doluyo hemen banyo ettircem... aksamlari hep yaptiriyoruz iyi geliyo

T Tugbas24 ilk zamanlar iki bebek cok yordu bende giremiyordum arik hem biz bebeklere hemde onlar bize alisiyor... bende yapmayacagim dedigim cok seyi yaptim... aksamlari kolik aglamasini ancak sallayarak susturuyoruz...
Oyle tatlim ya.allah size daha cok.sabir versin.isiniz cok zor.biz bir ara cingene salincagi filan kuracaktik o derece yani.ama kuracak yer bulamadik.ayaklara düştü is. tum gun bacaklarim otomatige bağlandı

Canım biberonsuz olmuyor ki bende de metpamid kullandn mi ayrıca farketti mi
Çok zor canım ya biberonsuz imkansız gibi duruyo şuan. Metpamid kullandım ama onun faydası olmadı bence 2-3 saat arayla emzirmemin faydası oldu en azından biraz toplanması için fırsat vermiş oluyorum depolara :)

Oyle tatlim ya.allah size daha cok.sabir versin.isiniz cok zor.biz bir ara cingene salincagi filan kuracaktik o derece yani.ama kuracak yer bulamadik.ayaklara düştü is. tum gun bacaklarim otomatige bağlandı
cingene salincagini esim hala dusunuyo da bende dedim o kadar da alismasin... ben bir de sallanmayan karyola aldim... :)) dusun halimi dedim yurtdisindakiler gibi yapcam ama ne mumkun...

Bende de ayni seyler oluyordu.hep ac gibiydi.simdi biraz daha rahatim.kesinlikle doyduguna emin oldugumda veriyorum emzigi.tek sorun emzik düşünce basıyor çığlığı
geldii emzigimizz cok mutlu oldm.
hemen sterilize ettim. ama ilk denemem basarisiz sayilir. diger emzigi gibi emerken cak cuk edip agzinda atiyo diliyle. elimle tutunca emiyor. alisacak baska yolu yok
cnm uzun suredir anca girdim... nasilsin bebegin nasil oldu...
bende uzun zamandir girmiyordum cnm. sukur iyiyz. sariliktan uzun bir savas vererek kurtulduk.
mama takviyesi yapiyoruz o zamandan beri, sutum cogalmadi
her sagmada iki gogus toplam 30cc geliyor hala. mama verincede kabiz oluyor bebegim
bir kere acillik olduk lavman yapildi. suanda da yapamiyor yardimsiz. 3 gune bir gliserinli fitille yapiyor. dupalac surupa baslicaz kendi yapabilsin diye.
ha bir de kolik olduk. geceuykumuz hic yok. surekli aglamaktan gobegimizde fitik gibi bisey cikti. dra gitmemiz lazim
yine de buna da sukur
demir kuzuyla defne kuzu nasillar
ayy biz bir tanesiyle bas edemiyoruz
Allah sana ve tum ikiz annelerine yardim etsin
biz de ayni cnm.
karnina zeytinyaginda pisirilmis sicak yumurta bile sardik
ne kadar koca kari isi varsa yapiyorum sirf cozum olsun diye.
hala ayniyiz malesef
Nurse harveys ile biogaia yı ne kadarliktan sonra kullanicaksiniz canım. Benim oglumda hiç rahat vermiyor bu gaz
hemen baslanabiliyor doye biliyorum cnm. ama eger kullanmayi dusunuyorsan, druna bir danis yinede.
bireysel farkliliklari olabilir cocuklarin. gerci ikisininde yan etkisi yok diyorlar ama tedbiri elden birakmamak gerek
ek gidaya baslayanlar yani mamaya baslayan oldu mu... baslayan varsa hangi mamayla basladi...
similac 1 kullaniyoruz cnm. kabiz olunca aptamil comformil kullandik. guua kabizligi onluyordu. ama hic bir ise yaramadi. kakasinin rengi bile degisti. yemyesil ve sulu oldu. similac bize iyi geldi.
sadece kabiz oluyoruz. onu her mama yapiyor gerci
Canım emziği nerden aldın,bende bakıyorum da bulamadım birde fiyatı ne kadardı
cnm ben yeni aldim internet sitesinden. sana ozelden msj atayim.
Bu emzige benimde ulaşmam lazım:)
sana da atayim ozelden
simdi burda yazip banlanmayalim bosuna

bu arada gaz icin zinco aldigim icin henuz almadim ama bi arkadas maflor diye bisey onerdi eczanelerde varmis zinco bitince alcam... onlarinda 3 aylik bebegi onla cozum bulmuslar... denemek isteyen olursa...

Geçmiş olsun canım bizim de 20 günlükken başımıza geldi 10 gün kaldı yoğun bakımda bayağ ilaç kullanmak zorunda kaldı yavrum antibiyotik dahil kış bebeği olmanın dezavantajı galiba pis virüsler ((

cingene salincagini esim hala dusunuyo da bende dedim o kadar da alismasin... ben bir de sallanmayan karyola aldim... :)) dusun halimi dedim yurtdisindakiler gibi yapcam ama ne mumkun...
ayy o karyola boşa gitmiş :) bende manuel beşik aldim.elektirkli almadigima pişmanım

Nedir bu emzik annecik ben de istiyorumm tüm msjları okuyamadım nedir kerameti :)))

kralice86 bi nevi ayni seyleri yasiyoruz cnm kizim hem kolik he 2-3 gunde bi kaka yapiyo jemde kuvezde cok aglamis gobek fitigi var... kolik aglamasiyla gobegi daha cok cikiyo bi doktor sarmayin dedi... saglik ocagindaki doktor kitapta yazanla uygulama her zaman ayni olmuyo sarin dedi... biz simdi yuvarlak halka yaptik gobek deligini sariyoruz... 1 yila kendiliginden gidermis gitmezse kucuk bi opersyon yapiliyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…