hemde iki tane :)) ama kullaniyorumayy o karyola boşa gitmiş :) bende manuel beşik aldim.elektirkli almadigima pişmanım
cnm gecmis olsun.. bizde antibiyotik cok kullandik ins artik gerek kalmaz...Geçmiş olsun canım bizim de 20 günlükken başımıza geldi 10 gün kaldı yoğun bakımda bayağ ilaç kullanmak zorunda kaldı yavrum antibiyotik dahilkış bebeği olmanın dezavantajı galiba pis virüsler ((
valla kerameti ins biz de buluruz da bunca heyecana degerNedir bu emzik annecik ben de istiyorumm tüm msjları okuyamadım nedir kerameti :)))
İnşallah be canım ödüm kopuyo dışarı çıkarırken artık kızımı kontrollere giderken bilecnm gecmis olsun.. bizde antibiyotik cok kullandik ins artik gerek kalmaz...
offfkralice86 bi nevi ayni seyleri yasiyoruz cnm kizim hem kolik he 2-3 gunde bi kaka yapiyo jemde kuvezde cok aglamis gobek fitigi var... kolik aglamasiyla gobegi daha cok cikiyo bi doktor sarmayin dedi... saglik ocagindaki doktor kitapta yazanla uygulama her zaman ayni olmuyo sarin dedi... biz simdi yuvarlak halka yaptik gobek deligini sariyoruz... 1 yila kendiliginden gidermis gitmezse kucuk bi opersyon yapiliyormus...
Nerden bulcam peki?? Özel msj pleaseee :))))valla kerameti ins biz de buluruz da bunca heyecana deger
ortodontik , tek parca, bpa icermeyen ve bebeklerin sevdigi bir emzikmis cnm.
benim ilk denemem kotuydu ama yilmayacagim
Evet banyo iyi geliyor cnm birde insan sewmiyorlar isigi kapat gurultu yapan biri varsa odadan cikart oyle uyuyor benimki.birde biz oda yaptik sepet besik aldik durmad.sonra baby max elektrikli besikler var ucuz hemde ona yatirdim hem pilli hem elektrikli oraya yatiriyorum uyumaya yakin.aciyorum sallana sallana uykuya daliyor...hatta simdi de orada onceden ayagimda salliyrdum indirince aciyordu gozleribu arada cnm banyo cok iyi geliyor... bi suya sok aglama krizi gelince biz asi yapildik 1 hafta su degmesin dedi yarin 1 hafta doluyo hemen banyo ettircem... aksamlari hep yaptiriyoruz iyi geliyo
Ya alerjidir. Ya da sütün yağlıdır.Kızlar birde benim kızın suratı sivilce tarlası gibi oldu. Yaşayan var mı? Bildiğin ergenlik sivilcesi gibi içleri dolu .
İlk önce yanaklarda birkaç tane vardı şimdi epey arttı. Alnına ve çenesine de bulaştı. Cuma kontrole gidicez ama yaşayan yada sebebini bilen var mı ??
Biberonla geceleri mama veriyorum Dr yasakladı ama. İyimi yapıırum kötümü bilmiorum.Ben de çok stres yapıyorum kaç gün oldu düzelmedi hâlâ.internetten çok araştırdım herşeyi öğrendim ama uygulamada yapamıyoruz. Benim de göğüs ucu çatlak ve her defasında yeniden tahriş oluyor. Belki farklı ve kolay bir yöntemi vardır bilen arkadaşlar yardım rtsin lütfen. Milyonlarca kadın rahat bir şekilde emziriyor sonuçta bu kadar zor bir iş olmasa gerek
Kızlar birde benim kızın suratı sivilce tarlası gibi oldu. Yaşayan var mı? Bildiğin ergenlik sivilcesi gibi içleri dolu .
İlk önce yanaklarda birkaç tane vardı şimdi epey arttı. Alnına ve çenesine de bulaştı. Cuma kontrole gidicez ama yaşayan yada sebebini bilen var mı ??
Ay benimde aynı sorunum var kim bakacak diye kime güvenecem öf aklım kalacak eminim.biz de gurbetteyiz keşke şu an bulunduğumuz yerde kalsak gene iyi artık tanıdıklar falan var ama burdan başka bi gurbete gideceğiz çok yeni olacagiz orda
Hayırlı sabahlar
1aylık kontrolünü olduk sonunda oğlum normal yeni doğan kilosuna ulaştı
2700 doğdu 2600 e düştü şimdi 3500 kilo
Bebeğin pipisini temizle Dedi ittirip baktı ben onu yapamam ya eşime yaptırayım artık
Siz Nasıl yapıyorsunuz ucuna baya bişey birikmiş
Peki gazı oldugunda emziriyor musunuz? Gazı oldugunda da emmek istiyor.
Günaydın canım bende uyumuşken ev işi şunu bunu yapayım diyorum sonra yorgun düşüyorum bence uyu:)
uyu uyu
buarada bebislerin resmini koyan anneler; masallah cok tatli bebisleriniz
insanin koklayip koklayip opesi geliyorama opmek yoook, hayal de opebiliriz
daha kuzumu ben opmemisken teyzelerim sapur supur opmuslerdi 20 gunlukkeno geldi aklima cok kizdm yinee
benim bebiste sacli ama kumral hatta kizilimsi saclisulaledede kizil yok, kime cektiyse sipam
Öpmeden Nasıl durabiliyorsun ben o kadar çok öpüyorum ki babası ve ben öpüypruz b
Anaaamm öpmeden nasıl duruyorsunuz biz şapır şupuruz maşallah
Merhaba güzel anneler...aranızda biogaıa kullanan varmı?benim oğlanın bagırsakları emerken resmen ötuyo,uyurken on dakıkada uyandrıyo gaz.akşam ıkı saat baağırıyo susturamıyoruz...faydası olurmuki biogaıa nın?
Bnm kızım kuvezde antibiyotik aldığı için öyle pişik olmuştu ki sulu yaraydı poğosu hep. Mantar oşmuştu üstelik. Hametan oksizinc ve üç merhem daha yani toplamda. Beş merhemden bi karışım verdi dr. Bir de günde iki kere olmak üzere travazol bir saat sonra trosyd her alt açmada da karışımı uyguladık dr tavsiyesiyle. Islak mendil kesinlikle yasak pamuk kullanıyoruz. Düzeldi çok şükür şişmişti resmen kuzumun poposu.Aa o kdr alıntı yaptım hiç biri yokteşekkür ederim arkadaşalr çok şükür tahlillerinde sıkıntı yokmuş. yuksek düşük değerler vardı ama çok minik farklar vardı o da olurmuş yenidoğanlarda...
askiminaskiyim canım başta soğanlıkta bir çocuk hasstanesi var deyip götürdü eşim. Meğer devlet hastanesiymiş. Ateşli bebekler, isalli çocuklar kapıdan içeri girmek bile bizi piskolojik hasta etti. Eşim arabayı park edip gelene kadar kapıda bekledim, görünce şok olduk.
Yüzyıla gittik hülya hanım nöbetçiymiş.
Gaz sorunumuz var ama çok şükür gazı çıkartıyor. Bizim gaz problemi aslında şöyle bezi açınca çok güzel gaz çıkartıyor. Hatta gaz ile kaka. Ama kapalıyken çok nadir gaz çıkarıyor. Sadece kıvranıyor. Kime dediysek inanmıyor, siz alıştırdınız diyor, halbuki kıvrandıktan sonra bir iki pırt yapıp sulu kaka yapınca değişmek için açıyordum. Hoppp o sırada kaka yapıyyordu ve ıkınma derdi olmadan
Ay enteresan işte. Erken wc eğitimine başlıcam
Gaz için ilaç vermiyrum. Kendim anne çayı içiyorum faydası vardır inşallah
Pişik için ise, pişik uokken kremlemşyordum. ara ara her bezde olmasa da her gün kremlerdim. Tabi kızarıklık görürsen de kremliyordum. Ama bu boyuta geleceğini düşünmemiştim
Bir haftadır mustela kullanıyoruz, hafifliyor, hatta başlangıç hale geliyor sonra tekrar coşuyor. Bu arada benmde dönem dönem pişiğim artıyoryediklerim mi yapıyor acaba diyorum... Hee tabi bir çok faktör var, pırt yaptığında illa sarı su da yapıyor, primanın yeşil paket bezine geçtik vs vs vs çok faktör var yaniii..
Dün eczaneden sudokrem Hametan falan aldırmaya gönderdim, eczacı onların hepsi aynı türev ilaç, oluşumunu önler ama iyileştirmez demiş, travazol vermiş. Geçmezse mutlaka dr a gidin demiş.
Dünki acildeki doktor pişiğe bakmadı bile :/ şimdi travazozlu mustela ile karıştırıp sürüyüroum, hatta altı açık suanda.
ilknurrr22 sarışınımsı galiba. Ay yok yok bildiğin keltoş
Başa kimlere cevap yazacaktım unuttum, benim sıpa uyanmakta. Bir yandan da ev yerleştiriyorum. Millet ist döndüğümü duymadan yerleşmeliyim :)
Öpüyorum silzeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?