2016 Şubat Anneleri

Olsun çıkar sonradan bunlarda dokuluyoms öyle diyolar

veee hayatımın özeti şu an tam karşımda

yetiştirmem gereken bi tasarım var ve oğlum cok huysuz
kucağımda sakinleştiği için su an kucağımda ve ben tek elle
bilgisayarda tasarım yapmaya çalışıyorum
arka fonda ilahi açtım

ve hayat oğlumun keyfi üzerine şekillenmeye başladı

cnm ben dogumdan sonra daha cok yemeye bsladim... cok acikiyorum... rezeneye bende baslayacaktim istah aciyorsa hic baslamayayim... cok kilo alcam yoksa...
A yok alakasi olmayabilir, bugun boyle abur cubur yiyesim var caydan olmayabilir :) ama yani bugun ikinci rezene icisim, gayette guzel tadi :) bakiyim max kac bardak icebiliyorum gunde ahaha

Toplu yatmıyomu o canım. Ben oyle bılıyodum. Ben ısyerınden maas alıyorum sonra oraya yatan parayı ısyerıne verıcem, benımkı toplu olarak ıznım bıtınce yatar demı. E-devletten nerden baktın sen.

cnm bacaklarini ve ayaklarini opuyorum ama yuzune kiyamam
opmedigim halde isilik oluyor yavrum. bi de opsem nolur acaba

sen nasil kiyiyorsun annesi
Bizimkinin yüzün de yok canım olsaydı öpmezdik bizde.
Geçmiş olsun canim benim.. Ohhh güzel güzel atlatmissiniz bu durumu da. Darısı bizlerin başina. Ayrıca vera dami yaptirdiniz
Yok canım Yüzyıl hastanesinde yaptırdık. Sagol darısı başına inş

Canim bir yerde okudum.. anne babanin paniklemesi bile tetikleyebiliyormus.. sakin olmaya calis ve bebeginle ilgilen, op, kokla, masaj yap, sarki soyle, masal anlat, konus.. ilgilen ilgilen ilgilennn.. bende zorlaniyorum bazen ama dun aksam ise yaradi, bizim pitircik sakinlesti ve hatta uyudu..

Valla ben muasebeyle konustum 10 gun 10 gun giricekler sagolsunlar ve ilk iki dilimlik kismi aldim bile :)

yok sekerim benim oglusta ise yaramiyor
kriz gibi geliyor.
hatta battaniyede sallamak ayakta sallamak bile ise yaramiyor.

bazen kucagimizda evin icinde kosuyoruz
o zaman sakinlesebiliyor.

daha neler icat edicez kuzumun sayesinde

valla ben opuyorum dayanamıyorum. Baska kımseye opturtmuyorum ama kendım dayanamıyorum, yuzunde bı sorun olmadı sımdıye kadar

Valla ben muasebeyle konustum 10 gun 10 gun giricekler sagolsunlar ve ilk iki dilimlik kismi aldim bile :)
benımkı toplu yatsın aslında daha ıyı, parca parca gıdıp cekemem bankaya, zaten maasım yatıyor, olmadı alo sgk dan sorayım ben onu

kriz gibi geliyor.

benımkıde ozellıkle aksamları yanı aksam 9dan 12ye kadar aglıyor. sureklı degıl ama hele 12ye dogru cıglıgı basıyor. Ama ben doymadıgından oldugunu dusunuyorum cunku sagılmıs sutumu verınce bıraz sakınlesıyor. Ikı kez de mama verdım ama ıcmedı. Belkıde benımkı de kolıktırm bılmıyorum

aynı benim durumumu anlatmışsın..ben de sütümün bazen yatmediğini düşünüyorum ama kilo aldığı için henüz mama vermedim yanlız ne olur ne olmaz diye evde bılunsn diye eşime aldırttım bugün mama..
gece uyuyor diyordum bende nazar mı oldu çocuğum nedir 2 gündür gece nöbetindeyiz artık eşime bidaha çocuk yok bile dedim dün gece

Aa bana da doktor vermişti antibiyotşk. Dikişler için. Acaba ondan mı oldu:/
Doktor önemsemediği, hoş bakmadı bile. Eşiö ısrarla su toplaması gibi oldu demesine rağömnen.
Bugün 1,5 saati geçkin altı açık durdu.travazol ve musteşa sürdüm, hafifledi ama kak yaptı gene aynı. Kakayı beze yaptı bekledi desem oda yok. Başındaydım o an.
Aşlah başka dert vermesin ama pişik çok zormuş

kriz gibi geliyor.

sesli guldum

Dikişler için kullandığımız antibiyotik etkilemiş midir bilmiyorum canım ama pişik çok zor dediğin gibi mantar olmuştu kuzum bakmak bile içimi sızlatıyodu. Sivilce sivilce gibi noktalar var mı poposunda canm pişikten başka

Bnmde yatacağına umudum yoktu ama çok şükür iş yeriYle mi alakalı bşmyrum tabi...
E devlette 4a iş görmezlik ödeneği kısmı var oradan bakılıyor

Sivilce gibi değil . Direk kırmızı eti gözüküyor

Kızlar 40 çıksın mevlüt okutacagim.. acaba ne yapsam geleceklere fikir alsam biraz kalabalık olacagindan pasta börek çok ugrastirir ... Sizler ne yapacaksiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…