- 30 Ocak 2015
- 19.938
- 29.169
- 798
- 30
Olsun çıkar sonradan bunlarda dokuluyoms öyle diyolarAa o kdr alıntı yaptım hiç biri yokteşekkür ederim arkadaşalr çok şükür tahlillerinde sıkıntı yokmuş. yuksek düşük değerler vardı ama çok minik farklar vardı o da olurmuş yenidoğanlarda...
@askiminaskiyim canım başta soğanlıkta bir çocuk hasstanesi var deyip götürdü eşim. Meğer devlet hastanesiymiş. Ateşli bebekler, isalli çocuklar kapıdan içeri girmek bile bizi piskolojik hasta etti. Eşim arabayı park edip gelene kadar kapıda bekledim, görünce şok olduk.
Yüzyıla gittik hülya hanım nöbetçiymiş.
Gaz sorunumuz var ama çok şükür gazı çıkartıyor. Bizim gaz problemi aslında şöyle bezi açınca çok güzel gaz çıkartıyor. Hatta gaz ile kaka. Ama kapalıyken çok nadir gaz çıkarıyor. Sadece kıvranıyor. Kime dediysek inanmıyor, siz alıştırdınız diyor, halbuki kıvrandıktan sonra bir iki pırt yapıp sulu kaka yapınca değişmek için açıyordum. Hoppp o sırada kaka yapıyyordu ve ıkınma derdi olmadan
Ay enteresan işte. Erken wc eğitimine başlıcam
Gaz için ilaç vermiyrum. Kendim anne çayı içiyorum faydası vardır inşallah
Pişik için ise, pişik uokken kremlemşyordum. ara ara her bezde olmasa da her gün kremlerdim. Tabi kızarıklık görürsen de kremliyordum. Ama bu boyuta geleceğini düşünmemiştim
Bir haftadır mustela kullanıyoruz, hafifliyor, hatta başlangıç hale geliyor sonra tekrar coşuyor. Bu arada benmde dönem dönem pişiğim artıyoryediklerim mi yapıyor acaba diyorum... Hee tabi bir çok faktör var, pırt yaptığında illa sarı su da yapıyor, primanın yeşil paket bezine geçtik vs vs vs çok faktör var yaniii..
Dün eczaneden sudokrem Hametan falan aldırmaya gönderdim, eczacı onların hepsi aynı türev ilaç, oluşumunu önler ama iyileştirmez demiş, travazol vermiş. Geçmezse mutlaka dr a gidin demiş.
Dünki acildeki doktor pişiğe bakmadı bile :/ şimdi travazozlu mustela ile karıştırıp sürüyüroum, hatta altı açık suanda.
ilknurrr22 sarışınımsı galiba. Ay yok yok bildiğin keltoş
Başa kimlere cevap yazacaktım unuttum, benim sıpa uyanmakta. Bir yandan da ev yerleştiriyorum. Millet ist döndüğümü duymadan yerleşmeliyim :)
Öpüyorum silzeri.
Valla bebeğe gore ayarliyom önce emziriyom çok huysuzluk yaparsa sonra mamaEvet canım. Saatli mi veriyorsun yoksa bebike gore mi ayarliyorsun
A yok alakasi olmayabilir, bugun boyle abur cubur yiyesim var caydan olmayabilir :) ama yani bugun ikinci rezene icisim, gayette guzel tadi :) bakiyim max kac bardak icebiliyorum gunde ahahacnm ben dogumdan sonra daha cok yemeye bsladim... cok acikiyorum... rezeneye bende baslayacaktim istah aciyorsa hic baslamayayim... cok kilo alcam yoksa...
Toplu yatmıyomu o canım. Ben oyle bılıyodum. Ben ısyerınden maas alıyorum sonra oraya yatan parayı ısyerıne verıcem, benımkı toplu olarak ıznım bıtınce yatar demı. E-devletten nerden baktın sen.Tamam tamam bu son gidiyorum çocuğu yedirmeye. Napayım tam uyanamadı
Benm sgk dan alacağım analık/rapor paramın bir kısmı yatmış. 6ocakta izne çıkmıştım. 12şubatta doğum yaptım.
22şubata kadar olan kısmı onaylamış iş yeri, ve az önce e devletten baktım, ziraate yattığını gördümsizlerde kontrol edin arkadaşlar.
Sıkışıksanız iş yerinizi zorlayın onaylasınlare devletten kontrol edin sonra
Bizimkinin yüzün de yok canım olsaydı öpmezdik bizde.cnm bacaklarini ve ayaklarini opuyorum ama yuzune kiyamam
opmedigim halde isilik oluyor yavrum. bi de opsem nolur acaba
sen nasil kiyiyorsun annesi
Yok canım Yüzyıl hastanesinde yaptırdık. Sagol darısı başına inşGeçmiş olsun canim benim.. Ohhh güzel güzel atlatmissiniz bu durumu da. Darısı bizlerin başina. Ayrıca vera dami yaptirdiniz
Canim bir yerde okudum.. anne babanin paniklemesi bile tetikleyebiliyormus.. sakin olmaya calis ve bebeginle ilgilen, op, kokla, masaj yap, sarki soyle, masal anlat, konus.. ilgilen ilgilen ilgilennn.. bende zorlaniyorum bazen ama dun aksam ise yaradi, bizim pitircik sakinlesti ve hatta uyudu..anneler benim kizim kolik oldu... oneriniz var mi her aksam 6 da basliyoruz 9-10 a kadar agliyor... aci elma yagi ve zeytinyagi ile masaj yapiyoruz... zinco iciriyoruz... sicak su koyuyoruz... gecenlerde topraga yatirin dediler uygun toprak bulduk... isittik yatirdik... cok cozum olmadi ama tum yontemleri deniyoruz...
Valla ben muasebeyle konustum 10 gun 10 gun giricekler sagolsunlar ve ilk iki dilimlik kismi aldim bile :)Toplu yatmıyomu o canım. Ben oyle bılıyodum. Ben ısyerınden maas alıyorum sonra oraya yatan parayı ısyerıne verıcem, benımkı toplu olarak ıznım bıtınce yatar demı. E-devletten nerden baktın sen.
yok sekerim benim oglusta ise yaramiyorCanim bir yerde okudum.. anne babanin paniklemesi bile tetikleyebiliyormus.. sakin olmaya calis ve bebeginle ilgilen, op, kokla, masaj yap, sarki soyle, masal anlat, konus.. ilgilen ilgilen ilgilennn.. bende zorlaniyorum bazen ama dun aksam ise yaradi, bizim pitircik sakinlesti ve hatta uyudu..
valla ben opuyorum dayanamıyorum. Baska kımseye opturtmuyorum ama kendım dayanamıyorum, yuzunde bı sorun olmadı sımdıye kadaruyu uyu
buarada bebislerin resmini koyan anneler; masallah cok tatli bebisleriniz
insanin koklayip koklayip opesi geliyorama opmek yoook, hayal de opebiliriz
daha kuzumu ben opmemisken teyzelerim sapur supur opmuslerdi 20 gunlukkeno geldi aklima cok kizdm yinee
benim bebiste sacli ama kumral hatta kizilimsi saclisulaledede kizil yok, kime cektiyse sipam
benımkı toplu yatsın aslında daha ıyı, parca parca gıdıp cekemem bankaya, zaten maasım yatıyor, olmadı alo sgk dan sorayım ben onuValla ben muasebeyle konustum 10 gun 10 gun giricekler sagolsunlar ve ilk iki dilimlik kismi aldim bile :)
benımkıde ozellıkle aksamları yanı aksam 9dan 12ye kadar aglıyor. sureklı degıl ama hele 12ye dogru cıglıgı basıyor. Ama ben doymadıgından oldugunu dusunuyorum cunku sagılmıs sutumu verınce bıraz sakınlesıyor. Ikı kez de mama verdım ama ıcmedı. Belkıde benımkı de kolıktırm bılmıyorumyok sekerim benim oglusta ise yaramiyor
kriz gibi geliyor.
hatta battaniyede sallamak ayakta sallamak bile ise yaramiyor.
bazen kucagimizda evin icinde kosuyoruz
o zaman sakinlesebiliyor.
daha neler icat edicez kuzumun sayesinde
aynı benim durumumu anlatmışsın..ben de sütümün bazen yatmediğini düşünüyorum ama kilo aldığı için henüz mama vermedim yanlız ne olur ne olmaz diye evde bılunsn diye eşime aldırttım bugün mama..merhaba, bebegim 37 gunluk oldu. 1 ay kontrolunde 800 gr almis boyu da 5 cm uzamis cikti. Doktor herseyi normal dedi ama ben yine de sutum yetmiyor diye dusunuyorum. Bebegim gun icinde nerdeyse saat basi emmek istiyor. Emerken uyuyakaliyor ama 5 dk sonra uyaniyor. Gündüzleri uykusu az ama gece 1 defa kalkiyor, gece rahatiz. Arada bir gece cok agliyor doymadigini dusunup 60 cc mama veriyorum, mama ustune bir de emmek istiyor benim mememde uyuyor. Sutum yetiyor mudur sizce? Sık emdigi icin pompayla cekemiyorum. Bazen memeyle kavga ettigi oluyor o zaman bos mu cekiyor diye dert ediyorum. Bu durumda olan var mi?
Sana pek gerek yok gibi :)benımkı toplu yatsın aslında daha ıyı, parca parca gıdıp cekemem bankaya, zaten maasım yatıyor, olmadı alo sgk dan sorayım ben onu
Aa bana da doktor vermişti antibiyotşk. Dikişler için. Acaba ondan mı oldu:/Bnm kızım kuvezde antibiyotik aldığı için öyle pişik olmuştu ki sulu yaraydı poğosu hep. Mantar oşmuştu üstelik. Hametan oksizinc ve üç merhem daha yani toplamda. Beş merhemden bi karışım verdi dr. Bir de günde iki kere olmak üzere travazol bir saat sonra trosyd her alt açmada da karışımı uyguladık dr tavsiyesiyle. Islak mendil kesinlikle yasak pamuk kullanıyoruz. Düzeldi çok şükür şişmişti resmen kuzumun poposu.
sesli guldumyok sekerim benim oglusta ise yaramiyor
kriz gibi geliyor.
hatta battaniyede sallamak ayakta sallamak bile ise yaramiyor.
bazen kucagimizda evin icinde kosuyoruz
o zaman sakinlesebiliyor.
daha neler icat edicez kuzumun sayesinde
Aa bana da doktor vermişti antibiyotşk. Dikişler için. Acaba ondan mı oldu:/
Doktor önemsemediği, hoş bakmadı bile. Eşiö ısrarla su toplaması gibi oldu demesine rağömnen.
Bugün 1,5 saati geçkin altı açık durdu.travazol ve musteşa sürdüm, hafifledi ama kak yaptı gene aynı. Kakayı beze yaptı bekledi desem oda yok. Başındaydım o an.
Aşlah başka dert vermesin ama pişik çok zormuş
Bnmde yatacağına umudum yoktu ama çok şükür iş yeriYle mi alakalı bşmyrum tabi...Toplu yatmıyomu o canım. Ben oyle bılıyodum. Ben ısyerınden maas alıyorum sonra oraya yatan parayı ısyerıne verıcem, benımkı toplu olarak ıznım bıtınce yatar demı. E-devletten nerden baktın sen.
Sivilce gibi değil . Direk kırmızı eti gözüküyorDikişler için kullandığımız antibiyotik etkilemiş midir bilmiyorum canım ama pişik çok zor dediğin gibi mantar olmuştu kuzumbakmak bile içimi sızlatıyodu. Sivilce sivilce gibi noktalar var mı poposunda canm pişikten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?