2016 Şubat Anneleri

Özel mj atamıyrm sana

Canim suan birebir benim bebegimi anlatnissin. Surekli emmek istiyor. Goguslerim yumusacik. Sut toplanmasina bile izin vermiyor. Gogsumde uyuyor. Yatirdigim an kalkip tekrar emmek istiyor. Hele memeyle bir kavga etmesi var ki anlatamam yani.
Ben de sutum yetmiyor mu diye cok dert ettim ama doktor kesinlikle mama vermemi yasakladi. Kilo almasi gayet iyi demekki sutun yetiyor dedi. Gerekirse 24 saat emzireceksin ama ben demeden asla mama vermeyeceksin dedi.
Ben de dogdu dogali hic mama ya da baska birsey vermedim. Mamayla fos diye şisirmektense anne sutuyle az az saglikli kilo almasini tercih ederim şahsen.

Ben de yasiyorum ayni durumu. Bebeklerin ter bezleri zamanla olusurmus ve olustugunda o sivilcelerde gecermis. Normal bir durum yani.

Bazen oğlum da memeyle kavga ediyor. Ağzında alıyor asiliyor memeyi filan. Bu durumda hemen omzuma alıp masaj yapıyorum. Gazi olduğunda genellikle böyle yapiyir

Mamayi 3 gunde 1 falan 1 defa veriyorum, benim doktor gerektiginde mama verebilirsin dedi. vermek istemiyorum aslinda ama bazi aksamlar 1 saat emse de agliyor, uyumasi icin biraz mama+meme keyfi gerekiyor maalesef. Sanirim sutumun gunden gune miktari değişiyor.. Kimi aksam memeden sonra misil misil uyuyor cunku..

Bazen oğlum da memeyle kavga ediyor. Ağzında alıyor asiliyor memeyi filan. Bu durumda hemen omzuma alıp masaj yapıyorum. Gazi olduğunda genellikle böyle yapiyir
Tum bebekler ayni yaa.. gazi gelince sinirleniyor, kiziyor, eliyle itiyor vs gazini cikarinca boncuk boncuk bakmaya basliyor.. ah kuzular ahh.. en tatli ve en zor halleri suan ne desem bilemedim..

Emzik kullanan arkadaşlar..
Herkes avent soothie demiş ama ben de yine avent kullanıyorum ekteki resimdeki..tutuyor emziği emiyor ama arada atiyorda istemiyor midesi bulunuyormuş gibi oluyor..
2 si arasında ne fark var ben onu anlamadım..
Sonuçta her ikisi de avent..

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-09-15-40-01.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 60
uclari farkli canim.. bebekten bebege degisir, bir sever diger sevmez..

Bende oğluma bunu kullanıyorum ama keyfi gelince emiyor. Dediğin gibi isyemeyince kusacakmış gibi yapıyor. Ürünlerin her ikiside avent ama bunlar yassı uç smothiler yuvarlak uçlu kiraz uç diyorlar.

canım uç kısımları farklı..ben de sipariş verdim geldiğinde göeceğiz çünkü benim kullanmaya çalıştığım emziği de tutup emiyor sonra midesi bulanmış gibi ööö yapıp atıyor

Kızlar 40 çıksın mevlüt okutacagim.. acaba ne yapsam geleceklere fikir alsam biraz kalabalık olacagindan pasta börek çok ugrastirir ... Sizler ne yapacaksiniz....
ben yaptım bile mevlüdü
annem döneceği için 2 haftalıkken yaptık..gelenlere ilk lokum dağıttık..ikram olarak tavuk pilav ayran ve baklava..
annem 3 tepsi baklava açtı Allah razı olsun..
börek yapmayı da düşündük ama vazgeçtik bi akrabam börek de yapmıştı..hatta yapmamış marketten hazır böreklerden alıp pişirmişti kimse de anlamamıştı börek çok güzel olmuş demişlerdi
gelinlik giydirdik kızıma çok tatlı olmuştu
hediye olarak da magnet dağıttık..hepsi kafi geldi çok da güzel oldu

Tum bebekler ayni yaa.. gazi gelince sinirleniyor, kiziyor, eliyle itiyor vs gazini cikarinca boncuk boncuk bakmaya basliyor.. ah kuzular ahh.. en tatli ve en zor halleri suan ne desem bilemedim..

Evet. Şu gaz olmasa melek benim oglan. :) oylr canım. Çok yorduğunda hep bunu diyorum bir daha bu kadar çok kucağımda olmayacak o yüzden kizma...

Benim oglumdada var kafasinda yanaklarinda. Sutun yagli oldugu icin birde emzirirken ve sonrasinda yuzunde sut kalmamasina dikkat et canim oda yapiyor.

Benim oglumdada var kafasinda yanaklarinda. Sutun yagli oldugu icin birde emzirirken ve sonrasinda yuzunde sut kalmamasina dikkat et canim oda yapiyor.
demek sivilce tüm bebeklerde oluşuyor..eşim çok dert ediyor aha şurasında da çıktı aha burasında da var diye..bende geçer geçer diyorum hep

Kızlar yardım edin lütfen. Bugün kontrolümüz vardı. Tam 1 aylık olduk . Eşimle kan uyuşmazlığımız var hem abO hem(+-) .Oğlum doğduğunda sarılığı 10.4 di. 2 gün sonra 12.9 su.bugün ölçtürdük 16.7 çıktı doktor anne sütüde sarılığın geçmesini baskılar dedi .mama verdi Sarılığı bizim gibi olan varmı çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…