2016 Şubat Anneleri

Anladm cnm bende azaldı sandim sutun.genelde yokmuş demek.ama gerginlik daha da azaltr biliyorsun.umarim ictiklerin işe yarar.ben rezeneden cok fayda goruyorum.aldigin anne cayinda da vardr muhtemelen.
En buyuk gundemimiz sut tabi şuan.bol sütlu gunlermz olsun. doysun kuzucuklar

Benim de meme ucum çok küçük savaşlardayız. Ne zaman huzurla emzireceğim bilmiyorum. Aklıma cafelerde emzirme ortusu altında emzirenler grliyor ben yapmaya kalksam birileri çıkıp abla bu ne ya bizim de canımız çekti diyebilir.Biz 32 gunlukken 900 gr almıştık ama mama da verdin sadece meme değil ben her hafta tarttırdım sağlık ocağında bir ay meraktan ölürdüm siz tartışmadınız mı henüz

Ustaca="yadegarim, post: 45581935, member: 682762"]Almadığım şey kalmadı şimdi gidip göğüs kalkanı da alıcam:) lansinoh var zaten sürüyorum Çocuk 6 haftalık olcak hala emziremedim sütümde azalıyor çok üzülüyorum en son çare elektrikli pompa alıp sık sık sağıp vercem.. Teşekkür ederim.[/QUOTE]
Ustaca nin dedigini yaptim bende. Kalkani goguste birakmak yaraya birebir. Benim 1 gunde gecmisti nerdeyse. Umarim sana da sifa olur.
Bugun ilmihallerde bu konuyu iyice arastirdim hata olmasin diye. Kanaman ne zamn biterse leke falan dahil tabi. O zman abdest alip ibadetlere basliyoruz. 40 gun dolmadan yine oherhangi kanama olursa tenz gwcirdigin gunler de lohusaliktan sayilir bu ihtimalden dolayi sadece cima olmamali yaziyor

aynı bizi anlatmışsın canım. Başlarda her açtığımız bez kakalı çıkıyordu bizim de. Evet o alerjiler oluyormuş sebebi belli değil sanırım. Bunun için bişey kullanıyor musun?
Hayır kullanmıyorum zeytinyagı ve kaynamış su ile sildim baya azaldı ama birden çogalıyo birden azalıyo yüzü heü yüzümde öpüp kokluyorum belki ben de yapıyo olabilirim diyorum doktora gidicem yatın yine de.

canim benimki 10 ve 16.gunde tartildi,haftaya persembe ayi doluyor hem doktora hem saglik ocagina gidicez o zaman tartilcak. 16.gunde dogum kilosunu biraz gecmisti az kilo aldi ama doktor bir ayi dolsun oyle karar verelm mamaya dedi

bu arada az once emzirirken sut biranda fazla geldi oksurmeye basladi genzine sut kacti hemen dik tutup sirtina vurdum ama cok korktum

bende mamajoo var canim memnunun bir de medela aldim ama henuz elime gecmedi

Benimde çok tatlı istiyo bende günde 3-4inciri sabah humana çayla yiyorum akşamda aynı şekilde rezene 3-4 hurma yiyorum ekmek yemeden doymuyorum ya

Ay bırak ya herkes çok bilmiş herkes süper Anneydi. aman takma benimde sınırımı bozuyorlar herkes bebeğini kocaman doğurdu sanıyor herkesin bebeğinin yüzü ahada bu kadar nedense bi benim bebeğin yüzü küçükMuş! bebeğim 3510 gr doğdu daha ne olsun maşallah ona. kafayı yemiş insanlar herkes süper ama bizden olmamış!

maşallah maşallah maşallah bebeğine pek de şirin canım. bizde 36 günlüğüz kırkinı nasıl hesaplıyorsun bana göre perşembe anneme göre carsambada kafam karıştı:) benimde bebeğimde ara ara sivilceler çıkıyor bende sütten old. düşünüyorum canım yüzüne geldiği zaman oluyor bence

oy canım çok tatlı allah bağışlasin maşallah. Allah korusun canım umarım bi şey çıkmaz demir ilacını kullanmaya devam ediyor musun güzelim?

Ahh kuzular..seni cok iyi anliyorum..ben minnosu yogun bakim unitesine verdim..icerden cani yandikca aglamasi kulaklarimda.ayagi kolu delmislerdi..ahh kuzum iyilessin baska bisey istemiyorum Allahtan
Canim benim çok geçmiş olsun umarım bi şeycigi kalmaz

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda çıkar inş.[/QUOTE]
Canım benim allah acil şifalar versin umarım en kisa zamanda iyileşir evinize dönersiniz bebekler güçlü oluyor canım benim allahım sana bağışlasin

Maşallah bebeğine canım allah bağışlasin. Dr nasıl bi emzirme önerdi canım?

gecmis olsun canım benim şimdi iyi olmasına sevindim. nasıl anladın ki?

ara ara sönüyor ara ara artıyor gibi bizim de. Yüzünü öpmüyoruz biz ama sebebi tam belli değil sanırım. Doktor bile birsürü şey saydı. Yediklerin olabilir dedi, deterjan olabilir dedi vs.. Doktorun ne diyecek merak ettim yazar mısın canım bana da.
sağol canım. Aynı gün doğum yapmışız. Bu ctesi 5 hafta oldu bugün 36 günlük. Bana sorarsan perşembe 40 günlük olacak. Annen doğduğu günü de saymış. Sayılmaz sanırım ya o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…