2016 Şubat Anneleri

evde normal baskül varda onda nasıl tartıcam bilemedim
2 haftada bir sağlık ocağında tartmaya götürdüm ebe elbiseleri ile tarttı çıkartalım dedi
aaaa gerek yok mırın kırın edince bi daha götürmedim
cumartesi 1ci ay muayenesi oldu,
3240 doğdu hastahaneden 3150 cıktı birinci ayın sonunda 3800 gr oldu
doktor normal bi sıkıntı yok dedi

Maşallah annesi daha ne istiyorsun :)
Ben evde kendim tartılıp bir de çocuklar tartılıyorsum tabi biraz fark oluyor.
Annem nerdeyse mutfak tartısında tartacaktı

Maşallah annesi daha ne istiyorsun :)
Ben evde kendim tartılıp bir de çocuklar tartılıyorsum tabi biraz fark oluyor.
Annem nerdeyse mutfak tartısında tartacaktı

az önce aklıma geldi ufak leğen var ona koyup baskülte tartayım bakalm ne cıkacak

şmdi size anne sütü hakkın bi sorum var

oğlumu emzirdim ama doymadı gibime geldi
buzdolabında anne sütü vardı 80 cc
sıcak suda bekletip ılıttım bebişe verdim 40 cc tek içti
şimdi biberonda 40 cc kaldı, bu süt mındar oldu mu
buzdolabına bi daha koyup ılıtsam içilir mi ?

Önce sen tartıl sonra da bebişi kucağına al öyle tartıl en basiti bu canım ben de yapıyorum arada :))

sabah bi deniyim

Benim kiziminda ani irkilmeleri oluyo ben normal diye biliyorum.Hatts soyle bisey okumustum anne karninda yerleri dar,simdi yerleri genis diye bosluk hissi oluyormus ne kadar dogru bililmiyorum.Ama ani irkilmeler tum bebeklerde oluyor.
Canım bizim ani irkilme değil,daha öncede yoktu 2 gecedir oluyor. Uykuya dalıyor 1 saat kadar yatıyor sonra aniden gözlerini kocaman açıyor,kollarını iki yana olabildiği kadar açıp 1-2 sn kadar öyle durup sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor kucağıma alır almaz sakinleşiyor ama bariz belli irkilerek değil korkarak uyanıyor. Dün gece defalarca oldu sonra sarılıp yattım uyudu uzun uzun bu akşam yine 2 defa oldu bu gecede koyun koyuna yatıcaz sanırım ama sürekli böyle de gitmez bi çözüm lazım

karincam cok gecmis ilsun canim seni o kadar iyi anliyorum ki Rabbim acil sifalar versin melegine dua ederim bol bol. Bizim ilk bir haftamiz yogun bakimda gecmisti cok zordu gercekten ama geciyor orda daha iyi olacak

Kızlar kaç gecedir kızum bu saatlerde uyanıktı çık uykum oluyordu şimdi o uyuyor gen uyuyamuyorum ne cinsim ya kızımın uyanma zamanı geliyor bende gram uyku yok:-(

Ben ikinci kez ısıtmıyorum dökğyorum
Her seferinde tehdit ediyorum içmezsen kedileri vericem süt kardeşi yapıcam diye ama gene emmiyor hepsini

Bu arada dökmemek için az az ısıtmaya çalışıyorum.

Yarım kundak yapsan kollarını hareket edip de korkutuyorlar kendini

Bence Birinin nazari degmis bebegine canim. Nasil uykuda guluyor meleklerden diyorsak bebegin irkilmesi ve korkarak aglamasida cocuk şeytanlardandir deniyor ilim kitaplarinda. Abdest alip babasi yada evde buyuk varsa okusun canim.

Canim.pudra surme mantar uremesine sebep olur insaalah en kisa zamanda gecer.

Yok canım ılıttığın sütü tekrar kullanmayacaksın diye biliyorum ben

Ben ikinci kez ısıtmıyorum dökğyorum
Her seferinde tehdit ediyorum içmezsen kedileri vericem süt kardeşi yapıcam diye ama gene emmiyor hepsini

Bu arada dökmemek için az az ısıtmaya çalışıyorum.

pofff karnı doymadığı zaman 100 cc mama veriyorum deli gibi içiyor
bu sefer çok az emdi ve göğüslerimde süt yok gibiydi dedim doymadı
80 cc kesin içer gözüyle baktım ama 40 cc zor içti kalanı mındar oldu desenize

zaten zor biriktiriyorum

Bugun ilk kez kizimizi yikadik esimle annem yikiyodu ablam yikiyodu korkudan bir hafta yikayamadim cocugu bugun baktim olacak gibi degil yikayalim dedik ben panik esim yavas hareket ediyor cok zordu ama basardik tabi esim bir daha yikamayalim diyince bnm sinirlee bir zipladi benimki gece kusu masallah gunduz uyandiramiyorum gece uyutamiyorum simdi de yari baygin yatiyo:)))) sali kontrole gidicez son kontrolde 8 gunde 140gr almis cok az demisti dr bizimki de hic doymuyodu gunde 3 kere 60cc mamaya basladik ama masallah emiyor da yavrum :) bu arada bir arkadas biberon sormustu dr bana emmeyi birakmasin diye lansinoh momma diye bi beberon onerdi anne memesi gibi diye emmeyi birakmadik cok sukur nur kokulu yavrularimiz cok tatlilar ya bu arada gunde 8-9 kere kkaka yapiyoduk bigun sabah yaptik bir kez baska yapmadik sikintiya dustu kucukhanim. Pisik olan arkadaslar prima premium care iyilessn pisiklerimizi ufaktan costurdu yesil prima aldik hafifledi premium care deki losyon bazi bebiklerde pisife sebep oluyormus aklinizda olsun

Canım anne memesi cekiminde olan tek biberon var oda medela ben aldım ama diğer bıberonlar gibi çekmeden agzına gitmedigi için tutmakta zorlandık neyseki alıstırdım..

bskn . Canim cok dert yanmissin kp.den hic merak etme her ailede var onlardan sunu soyle yap bunu boyle yap bilmem kiminkini boyle yaptilar rahat ettiler falan... Hic bitmez benim onerim isine geleni dinle isine gelmeyene he de gec birak onlar merak etsin yapacak misin dediklerini yapmayacak misin birak onlar sinir olsun yapmadigini gorunce

Canım çisini yaparken mi oluyor diye dusundum sonra gordum yanınızda uyuyormus bugün bizimki de yaptı. Çok şaşırdım hiç bağırmazdi maşallah oglum

:) darısı başıma canım

Arkadaslar soylemis canim. İkinizin kilosu eksi senin kilon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…