- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Hadi yaa:/ bende sevinmiştim iştahı iyi diye:) benimki emmeyi seviyor gibime geliyor. Ama uykuya yenilmek var ya o fena...
Evde tartıyormusun? Bana da kilo alımı az geliyordu ama tartıldı gayet iyiydi. Bizim gözümüzn önünde olduğundan anlamıyruz biz
Memduh yamaç. Arkadaşım önerdi bugünKizlar umraniye cevresi onerebileceginiz bi cocuk dr u var mi ?
Maşallah annesi daha ne istiyorsun :)evde normal baskül varda onda nasıl tartıcam bilemedim
2 haftada bir sağlık ocağında tartmaya götürdüm ebe elbiseleri ile tarttı çıkartalım dedi
aaaa gerek yok mırın kırın edince bi daha götürmedim
cumartesi 1ci ay muayenesi oldu,
3240 doğdu hastahaneden 3150 cıktı birinci ayın sonunda 3800 gr oldu
doktor normal bi sıkıntı yok dedi
Maşallah annesi daha ne istiyorsun :)
Ben evde kendim tartılıp bir de çocuklar tartılıyorsumtabi biraz fark oluyor.
Annem nerdeyse mutfak tartısında tartacaktı
Önce sen tartıl sonra da bebişi kucağına al öyle tartıl en basiti bu canım ben de yapıyorum arada :))az önce aklıma geldi ufak leğen var ona koyup baskülte tartayım bakalm ne cıkacak
Önce sen tartıl sonra da bebişi kucağına al öyle tartıl en basiti bu canım ben de yapıyorum arada :))
Canım bizim ani irkilme değil,daha öncede yoktu 2 gecedir oluyor. Uykuya dalıyor 1 saat kadar yatıyor sonra aniden gözlerini kocaman açıyor,kollarını iki yana olabildiği kadar açıp 1-2 sn kadar öyle durup sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor kucağıma alır almaz sakinleşiyor ama bariz belli irkilerek değil korkarak uyanıyor. Dün gece defalarca oldu sonra sarılıp yattım uyudu uzun uzun bu akşam yine 2 defa oldu bu gecede koyun koyuna yatıcaz sanırım ama sürekli böyle de gitmez bi çözüm lazımBenim kiziminda ani irkilmeleri oluyo ben normal diye biliyorum.Hatts soyle bisey okumustum anne karninda yerleri dar,simdi yerleri genis diye bosluk hissi oluyormus ne kadar dogru bililmiyorum.Ama ani irkilmeler tum bebeklerde oluyor.
şmdi size anne sütü hakkın bi sorum var
oğlumu emzirdim ama doymadı gibime geldi
buzdolabında anne sütü vardı 80 cc
sıcak suda bekletip ılıttım bebişe verdim 40 cc tek içti
şimdi biberonda 40 cc kaldı, bu süt mındar oldu mu
buzdolabına bi daha koyup ılıtsam içilir mi ?
Yok canım ılıttığın sütü tekrar kullanmayacaksın diye biliyorum ben
.
sabah bi deniyim
Ben ikinci kez ısıtmıyorum dökğyorumşmdi size anne sütü hakkın bi sorum var
oğlumu emzirdim ama doymadı gibime geldi
buzdolabında anne sütü vardı 80 cc
sıcak suda bekletip ılıttım bebişe verdim 40 cc tek içti
şimdi biberonda 40 cc kaldı, bu süt mındar oldu mu
buzdolabına bi daha koyup ılıtsam içilir mi ?
sabah bi deniyim
Yarım kundak yapsan kollarını hareket edip de korkutuyorlar kendiniCanım bizim ani irkilme değil,daha öncede yoktu 2 gecedir oluyor. Uykuya dalıyor 1 saat kadar yatıyor sonra aniden gözlerini kocaman açıyor,kollarını iki yana olabildiği kadar açıp 1-2 sn kadar öyle durup sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor kucağıma alır almaz sakinleşiyor ama bariz belli irkilerek değil korkarak uyanıyor. Dün gece defalarca oldu sonra sarılıp yattım uyudu uzun uzun bu akşam yine 2 defa oldu bu gecede koyun koyuna yatıcaz sanırım ama sürekli böyle de gitmez bi çözüm lazım
Bence Birinin nazari degmis bebegine canim. Nasil uykuda guluyor meleklerden diyorsak bebegin irkilmesi ve korkarak aglamasida cocuk şeytanlardandir deniyor ilim kitaplarinda. Abdest alip babasi yada evde buyuk varsa okusun canim.Canım bizim ani irkilme değil,daha öncede yoktu 2 gecedir oluyor. Uykuya dalıyor 1 saat kadar yatıyor sonra aniden gözlerini kocaman açıyor,kollarını iki yana olabildiği kadar açıp 1-2 sn kadar öyle durup sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor kucağıma alır almaz sakinleşiyor ama bariz belli irkilerek değil korkarak uyanıyor. Dün gece defalarca oldu sonra sarılıp yattım uyudu uzun uzun bu akşam yine 2 defa oldu bu gecede koyun koyuna yatıcaz sanırım ama sürekli böyle de gitmez bi çözüm lazım
Canim.pudra surme mantar uremesine sebep olurBiri pişik mi dedi
Arkadaşım aynı dertten yaklaşık on gündür sıkıntıdayım. Ciğer gibiydi, şimdi daha çok yayıldı.3 gündür altı açık duruyor. Bez değişmiştik orima care e geri döndük ama çare olmadı. Bugün huggies aldım. Dokusu daha güzel. Keşke her bebek bezinden görüp alma sansımız olsaydı. Neyse inşallah bu iyi gelir.
Ne dediyseler ve neye karşı çıktıgsam yaptım. Bugün pudra bile denedim
Siz gaz ilacı kullanıyormusunuz?
Doktor bize gaz ilacı verdi kaka yapmayı hafifletir dedi. Miktar konusunda azaldı. Bakalım. Olmadı cildiyeye götürücem.
Yok canım ılıttığın sütü tekrar kullanmayacaksın diye biliyorum ben
Ben ikinci kez ısıtmıyorum dökğyorum
Her seferinde tehdit ediyorum içmezsen kedileri vericem süt kardeşi yapıcam diye ama gene emmiyor hepsini
Bu arada dökmemek için az az ısıtmaya çalışıyorum.
Kızlar bebeğim anne sütü alıyor ama sonra çoğu zaman ağlaması kesilmiyor ve mama vermek zorunda kalıyoruz o yüzden güzel bir biberon almamız lazım mamajo chicco avent ve dr brown var seçeneklerimde anne memesi gibi olsun emmeyi bırakmasın istiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz
İyi geceler bize bir yardımcı olun güzel anneler,kızım maşallah sakin bir bebek ağlayarak tutturması falan olmuyor,gaz sıkıntısı da yaşamıyoruz şükür sadece doymadığında ağlar. Ama 2 gecedir neler oluyor anlamıyorum sadece geceleri uykuya daldığında aniden gözlerini açıyor sonra iki kolunu iki yanına açıp ağlamaya başlıyor bildiğiniz korkarak uyanıyor kucağıma aldığım anda sakinleşiyor sürekli dua okuyorum ama anlamadım neden böyle oluyor var mı bir fikriniz bu korku için,neden oluyor olabilir yada düzelmesi için öneriniz var mı onu öyle korkar görünce içim gidiyor
Bende korkuyordum yıkamaya ama bakıyorum lavaboda toto yıkamaya o kadar alıştım ki lavaboda yıkarım ben bu çocuğu demeye başladım. Haa tabi üstümü başımı ıslatarak yıkarım ama yıkarım yani
evde normal baskül varda onda nasıl tartıcam bilemedim
2 haftada bir sağlık ocağında tartmaya götürdüm ebe elbiseleri ile tarttı çıkartalım dedi
aaaa gerek yok mırın kırın edince bi daha götürmedim
cumartesi 1ci ay muayenesi oldu,
3240 doğdu hastahaneden 3150 cıktı birinci ayın sonunda 3800 gr oldu
doktor normal bi sıkıntı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?