2016 Şubat Anneleri

[/QUOTE]
Sağolasın Can'ım eğer ilk se 40 gün beklenip emin olunabilir diye bişi okudum salı 40 bitiyor ama banyo yapıp abdest aldım sarı koyuca Bi akıntım var..ama artık ihtiyaten ibadetlere başlayacağım çok rahatladım Yaa..

Ben söyle anlıyorum canım gündüz emdiği zaman 3 saat rahat uyuyor aksamda emip uyuduğunda ilk uyuyus yani akşam gene 3 saat uyuyor. 3 saatten sonra emip uyuduğunda uykusuna yenik düştüğü için az emiyor öyle oluncada saat başı aranıyor ben bu şekilde anlıyorum

Bencede öyle evet annem ilk günüde sayıyor

Biri pişik mi dedi
Arkadaşım aynı dertten yaklaşık on gündür sıkıntıdayım. Ciğer gibiydi, şimdi daha çok yayıldı.3 gündür altı açık duruyor. Bez değişmiştik orima care e geri döndük ama çare olmadı. Bugün huggies aldım. Dokusu daha güzel. Keşke her bebek bezinden görüp alma sansımız olsaydı. Neyse inşallah bu iyi gelir.
Ne dediyseler ve neye karşı çıktıgsam yaptım. Bugün pudra bile denedim
Siz gaz ilacı kullanıyormusunuz?
Doktor bize gaz ilacı verdi kaka yapmayı hafifletir dedi. Miktar konusunda azaldı. Bakalım. Olmadı cildiyeye götürücem.

Ben önce dr bronz kullandım. Bir hafta sonra memeyi reddetmeye başladı. Hemen kestim biberonu kaşıkla vermeye başladım. Bu seferde minnak ağza yerleştireyim derken sütlerimin yarısı ziyan oldu. Şimdi bir 2 haftadır avent anne göğsü formunda cam biberon kullanıyorum. Çok da memnunum. Meme reddi yaşamadık. Kapağında 2 ayarı var. Akışını ister yavaş ister hızlı yapıyorsun. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hadi yaa:/ bende sevinmiştim iştahı iyi diye:) benimki emmeyi seviyor gibime geliyor. Ama uykuya yenilmek var ya o fena...
Evde tartıyormusun? Bana da kilo alımı az geliyordu ama tartıldı gayet iyiydi. Bizim gözümüzn önünde olduğundan anlamıyruz biz

İyi geceler bize bir yardımcı olun güzel anneler,kızım maşallah sakin bir bebek ağlayarak tutturması falan olmuyor,gaz sıkıntısı da yaşamıyoruz şükür sadece doymadığında ağlar. Ama 2 gecedir neler oluyor anlamıyorum sadece geceleri uykuya daldığında aniden gözlerini açıyor sonra iki kolunu iki yanına açıp ağlamaya başlıyor bildiğiniz korkarak uyanıyor kucağıma aldığım anda sakinleşiyor sürekli dua okuyorum ama anlamadım neden böyle oluyor var mı bir fikriniz bu korku için,neden oluyor olabilir yada düzelmesi için öneriniz var mı onu öyle korkar görünce içim gidiyor

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim. Baya bi konuşmalar olmuş okuyamadim hepsini... biz bugün 21.günümüz u bitirdik. Kizim büyüyor masallh bizde onlarla tecrübe ediyoruz anneligi bugün dogum dan sonra ilk defa gezmeye çıktık. Kizim iyiydi uyudu bi ara bastı çığlığı bebek odasında emzirdim. Şükür sorun yaratmadi bna. Bna da çok iyi geldi hafifledigimi fark ettim..Ayaklarım açıldı resmen sürekli evde durmak bna göre degil . Hamilelik kiloları ahh gobusum ahh önceki halime döndüm sayılır farkla tabi sarkık bi göbek le nasıl düzelir bilmiyom..yağ mi aldirsak yukarı mi kaldirt şak bilemiyorum yanii.... bizim pozumuz size gelsin. ....

Eklentiler

• CYMERA_20160313_194153.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 91
Benim kiziminda ani irkilmeleri oluyo ben normal diye biliyorum.Hatts soyle bisey okumustum anne karninda yerleri dar,simdi yerleri genis diye bosluk hissi oluyormus ne kadar dogru bililmiyorum.Ama ani irkilmeler tum bebeklerde oluyor.

Ah canım içimizde patlayan cevaplar var biliyorum. Hepimizin hayatında var böyle densizler
Herşeyin en iyisini bilenler.
Deneyerek öğreniyoruz tecrübe ediniyoruz.
Onu yapmayın bunu yapmayın öyle yapmayın. İnan bunlar hayatımjzdan eksik olmayacak.
Cevaplarını ver, içinde tutma en iyi taktik bu

Canim sonra sudokrem aldın mi?

Maşallah canım allah bağışlasin

Bende korkuyordum yıkamaya ama bakıyorum lavaboda toto yıkamaya o kadar alıştım ki lavaboda yıkarım ben bu çocuğu demeye başladım. Haa tabi üstümü başımı ıslatarak yıkarım ama yıkarım yani

Yediklerinin tadi ve kokusu sutune geciyir canim. Bu neden baharatli ve sarimsak giibi kokulu seyler yememek gerekiyor :) bebek cok acsa emiyor fakat erken birakiyor sonra mizildanip memeyi doymus gibi kabul etmiyor.
Anladım canım ben zaten pişikten ötürü yemiyordum baharatlı. Yani başlarda yiyordum da yeni yeni
Öğrenecek çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…