2016 Şubat Anneleri

Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldum kaç yerden iğne yaptılar anlatamam
Kuzum benim inş hemen geçer gider.
Minişine maşallah canım çook tatlı.
Bu 40 Lık şeylerin hiçbiri yok dinimizde.. inanma yapma

Bu kirk inanci dinimizde yok arkadaslar bizim dinimizde 40 gun sonra kanaman olsada ibadetlerini yerine getirebilirsin diye 40 gun denilmos onun disindaki hersey yahudilikteki vaftiz inancindan geliyor

Ha bir bunu anama anlatamadim :) önemli plan 40 gün bitmesi. Ben de şamanizm den mi kaldı ji diye dusunmustum.

Ben oglumu kendim hiç yikamadim. Korkuyorum. Kv de haftada bir yıkansa iyi diye dusunuyor. Eşime zaten bugün kizginim iş güç oluyor normalde de. Yanı hergun yıkama ya da iki günde bir yıkama taraftarıyim ama olmuyor neyse biraz daha buyusun kendim hergun yikarim

Ben ilk günler üstunu değiştirmiyordum, altını alamıyordum onları hallettim sukur.

Tek başına yikayamazsn Canm nasıl yikicaksn biz esmle 2 günde bi yikiyorz

Canım bütün bunlar b12 vitamini eksikliğinden olabilir ama başka bir sebeplede olabilir. O yüzden en kısa zamanda bir dahiliye dr uyla görüş. Çok geçmiş olsun.

Benim oğlum gaz çıkarırken öksürdü ve o öksürükle kustu. Burnundan geldi. Korktu. Ağlamak içinde nefes aldı. O sırada kaçtı ciğerine. Ödümü kopardı. Hemen otribebeyle burnunu temizledim bayaa. Ama malesef inmiş ciğere. Normalde sırt üstü yatarak beslenen bebekler de olurmuş. Emzirirken mümkün oldukça dik tutmaya çalış dedi. Birde başını azcık yüksek yatır dedi. Bende yatakta yanımda yatırıyorum. Tabi onu yastıklarla korumaya alıyorum ☺
canım gecmıs olsun, akcıgerıne nasıl sut kacmıs neden olurmus

Emzırırken nasıl dık tutcazkı mecbur yan yatarak kolumda emzırıyorum ben, bazen uzanarak emzırıyorum onun kafası yan yatıyor kanepede, ben cok deneyımsızım bu konularda

Yediklerinin tadi ve kokusu sutune geciyir canim. Bu neden baharatli ve sarimsak giibi kokulu seyler yememek gerekiyor :) bebek cok acsa emiyor fakat erken birakiyor sonra mizildanip memeyi doymus gibi kabul etmiyor.

Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldum kaç yerden iğne yaptılar anlatamam
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kusa zamanda dönersiniz inşallah evinize

Doğumdan iki hafta sonra hamile kaldığım kiloya dönen ben bugün itibariyle 3 haftada 3,5 kilo almış bulunuyorum bunu yediğim incir ve hurmaya borçlu olduğumu düşünüyorum hayır birde bebeğime yalnız bakıyorum hep koşuşturmaca halindeyim nasıl olduda aldım anlamadım ekmek bir dilim yiyeyim dedim ama yok arkadaş doymak ne mümkün önümüzdeki pazar lohusa mevlidi yapıcam kısmetse ama bu gidişle aldığım elbisenin içinde pörtlek göbeğimle boy göstercem sizlere sorum kilolarınız ne alemde ve yeşil çay içsem sütün tadını etkiler mi yada bebeğime zararı olur mu birde normal doğum yaptım mekik çekebilir miyim artık

Aynen canım ya bide benim kiz emmiyo doğru düzgün o yüz £den sagip veriyorum. Kizim bazen gogsumu sagmaya bile fırsat vermiyor sagamadikca sutum azalacak diye korkuyorum. Esim gelince ilk isim sut sağmak oluyor
Bilemedim ben ya surekli bi bunalma hissi. 40 imiz ciksa havalar duzelse rahatsizliklarimiz bi gecse bebeklerimiz saglikla toparlansa...Aminnn :)

Süt arttırmak için yaptığımız şeylerden zehirlencez gibi geliyo sonunda kızlar :)) pekmez maya tarifini yapmadım ama bozaya maya koyup içtim boza da mayalı zaten:) sonraki hedefim tüm bildiklerimi karıştırıp yemek :))) dereotu ayran maya hurma falan ne varsa karıştırıp yemeyi planlıyorum :))

Biz bebişlerimizle ne zaman gezcez çarşı pazar?? Bi yoğun bakım deneyimimiz olunca sanki yazın ortasında bile korkup çıkaramıycakmışım gibi geliyo bazen. Misafir geldiğinde içim içimi yiyo mesela acaba grip virüsü taşıyomudur diye. Hele bir de hatayla kazayla öksürmeyegörsün ağzına vurasım geliyo niye geldin deyip :)))))

Canim korkma bu kadar fileli kuvetler var onunla yikayamiyormusun en azindan 2 gunde bir yika daha guzel gelisiyorlar sakinlesiyorlar

Canım aynı ben biz emerken savaş veriyoruz hastane emzirme odssında utandım valla çıkan seslerden bir de memeyi tam kavramayınca aranama sesi var hıhıhıhı diye kafayı sağa sola sallıyor deli oluyor tutana kadar emerkenki tuhaf sesler sut azaldığında sinirlenme memeyi bırakma ahlama uhlama insanlar demiştir bir aydır emzirmiyoelar herhalde bu çocuğu

Hayır canım yüzüne süt surme o eskilerin cahilligi süt bebeğe alerji yapablr ben farkettm çok çikolata yediğim zaman eğer sutum gelrse yüzüne kizaryo
ay yok canım ben de sürmem yüzüne. Tatlı ve çikolatadan uzak durmakta fayda var. Ben de dikkat edicem bundan sonra.
Ne kirkmis arkadas tas topla serp eve kimisine gore 40 tas su dok komik yaa hic bir kitapta yazmiyor bile komikkk:))
ben de bu 40 ın sırrını çözmeye çalışıyorum
Kuzum benim inş hemen geçer gider.

Minişine maşallah canım çook tatlı.
Bu 40 Lık şeylerin hiçbiri yok dinimizde.. inanma yapma
sağol canım tüm bebişleri Allah nazarlardan korusun.. 40 lık şeylere ben de gülüp geçiyorum canım yapmayı düşünmüyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…