- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Masaallah yavrucuguna3270 gram 50 cm doğmuştu kızım, şuan 56 cm 4400 gram olmuş. Günde 1 ya da 2 kez 60 cc mama veriyorum. Çünkü sürekli emip memeyi boşaltıyor, doymadığı zamanlarda vermek durumunda kalıyorum.
Kuzum benim inş hemen geçer gider.Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldumkaç yerden iğne yaptılar anlatamam
Minişine maşallah canım çook tatlı.40 taş toplayıp suya koyma gibi şeyler de dimigeçenlerde gelen komşu teyze 40 ında öyle yap diyor sonra da o suyu eve serpiştirecekmişiz en son da kapıdan dışarı doğru saçacakmışız 40 uçup gidecekmiş
Bu kirk inanci dinimizde yok arkadaslar bizim dinimizde 40 gun sonra kanaman olsada ibadetlerini yerine getirebilirsin diye 40 gun denilmos onun disindaki hersey yahudilikteki vaftiz inancindan geliyor
Tek başına yikayamazsn Canm nasıl yikicaksn biz esmle 2 günde bi yikiyorzBen oglumu kendim hiç yikamadim. Korkuyorum. Kv de haftada bir yıkansa iyi diye dusunuyor. Eşime zaten bugün kizginim iş güç oluyor normalde de. Yanı hergun yıkama ya da iki günde bir yıkama taraftarıyim ama olmuyorneyse biraz daha buyusun kendim hergun yikarim
Ben ilk günler üstunu değiştirmiyordum, altını alamıyordum onları hallettim sukur.
Canım bütün bunlar b12 vitamini eksikliğinden olabilir ama başka bir sebeplede olabilir. O yüzden en kısa zamanda bir dahiliye dr uyla görüş. Çok geçmiş olsun.Ya kızlar bende bir gariplik var aşırı derecede unutkanlık başladı, kısa süreli ama sık sık baş ağrılarım oluyor. Bazen ellerimde kollarımda uyuşma ve hissizlik oluyor. Dün gecede tüm vücudumda uyuşma oldu 20 saniye kadar sürdü. Bir de bazen yine saniyelik olarak oturduğum yerde kendimi başka yerdeymiş gibi hissediyorum evdeyim evde olduğumunun farkındayım ama ev o sırada başka bir eve dönüşüyor sanki. Konuşmalarımda gariplik var dilim çok sürçmeye başladı ve kelimeleri yutuyorum konuşurken. Görme bozuklukları başladı az çok, büyük küçük kavramını bile karıştırır oldum iki aynı şeyin hangisi büyük hangisi küçük ayırt edemiyorum bazen. Bütün bunlar neden oluyor olabilir sizce.
canım gecmıs olsun, akcıgerıne nasıl sut kacmıs neden olurmus
Emzırırken nasıl dık tutcazkı mecbur yan yatarak kolumda emzırıyorum ben, bazen uzanarak emzırıyorum onun kafası yan yatıyor kanepede, ben cok deneyımsızım bu konulardaBenim oğlum gaz çıkarırken öksürdü ve o öksürükle kustu. Burnundan geldi. Korktu. Ağlamak içinde nefes aldı. O sırada kaçtı ciğerine. Ödümü kopardı. Hemen otribebeyle burnunu temizledim bayaa. Ama malesef inmiş ciğere. Normalde sırt üstü yatarak beslenen bebekler de olurmuş. Emzirirken mümkün oldukça dik tutmaya çalış dedi. Birde başını azcık yüksek yatır dedi. Bende yatakta yanımda yatırıyorum. Tabi onu yastıklarla korumaya alıyorum ☺
Yediklerinin tadi ve kokusu sutune geciyir canim. Bu neden baharatli ve sarimsak giibi kokulu seyler yememek gerekiyor :) bebek cok acsa emiyor fakat erken birakiyor sonra mizildanip memeyi doymus gibi kabul etmiyor.Bıgün doktor kurufasilye turşu acı falan bunlarj biliyorsundur söylemiyorum bile dedi.
Bende bildiğimi düşünüp hıhııı dedim ama bilmediğim başka neler var kimbilir
Mesela ben bol baharatlı acılı yemek severim. Geçen babanem sen yeme bu acı olmuş dediben şok tabi. Kim bilir neler var bilmediğim
Sonra diyorum ki emmedi tutmadı vs vs
Dikkat etmen senin ve bebeginin yararina canm. Yediklerinin kokusu ve tadi gecior sutune.Az önce sukur emdi ve uyudu . Çok yemem de ben acı yiyen biriydi. Yemek acı olunca hiç aklıma gelmiyor kisonra geliyor.
Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldumkaç yerden iğne yaptılar anlatamam
Kanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldumkaç yerden iğne yaptılar anlatamam
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kusa zamanda dönersiniz inşallah evinizeKanda da bakteri uredi .. 2. Antibiyotiğe başlandı .. Bugün damar yolunu acilmasi icin mafoldu oldumkaç yerden iğne yaptılar anlatamam
Bilemedim ben ya surekli bi bunalma hissi. 40 imiz ciksa havalar duzelse rahatsizliklarimiz bi gecse bebeklerimiz saglikla toparlansa...Aminnn :)Aynen canım ya bide benim kiz emmiyo doğru düzgün o yüz £den sagip veriyorum. Kizim bazen gogsumu sagmaya bile fırsat vermiyor sagamadikca sutum azalacak diye korkuyorum. Esim gelince ilk isim sut sağmak oluyor
Canim korkma bu kadar fileli kuvetler var onunla yikayamiyormusun en azindan 2 gunde bir yika daha guzel gelisiyorlar sakinlesiyorlarBen oglumu kendim hiç yikamadim. Korkuyorum. Kv de haftada bir yıkansa iyi diye dusunuyor. Eşime zaten bugün kizginim iş güç oluyor normalde de. Yanı hergun yıkama ya da iki günde bir yıkama taraftarıyim ama olmuyorneyse biraz daha buyusun kendim hergun yikarim
Ben ilk günler üstunu değiştirmiyordum, altını alamıyordum onları hallettim sukur.
Evet maalesefKızlar sezeryanla doğum yapanlar sizzinde sezeryan izi kirmizi mi duruyo
Canım aynı ben biz emerken savaş veriyoruz hastane emzirme odssında utandım valla çıkan seslerden bir de memeyi tam kavramayınca aranama sesi var hıhıhıhı diye kafayı sağa sola sallıyor deli oluyor tutana kadar emerkenki tuhaf sesler sut azaldığında sinirlenme memeyi bırakma ahlama uhlama insanlar demiştir bir aydır emzirmiyoelar herhalde bu çocuğuBirde bebekleriniz emerken tuhaf sesler cikariyor mu gecen hastanede emzirme odasinda 4 5 kadin emziriyoruz,onlardan cit cikmiyo benimki mubarek ih ih hik mik cok cok her sesi cikardi nefes nefese korkuyorum bazen cigerleri mi yetmiyo falan diyeSonra bide gark diye gegirdi herkes bize bakti kendimizi cok vahsi hissettik :))))
ay yok canım ben de sürmem yüzüne. Tatlı ve çikolatadan uzak durmakta fayda var. Ben de dikkat edicem bundan sonra.Hayır canım yüzüne süt surme o eskilerin cahilligi süt bebeğe alerji yapablr ben farkettm çok çikolata yediğim zaman eğer sutum gelrse yüzüne kizaryo
ben de bu 40 ın sırrını çözmeye çalışıyorumNe kirkmis arkadas tas topla serp eve kimisine gore 40 tas su dok komik yaa hic bir kitapta yazmiyor bile komikkk:))
sağol canım tüm bebişleri Allah nazarlardan korusun.. 40 lık şeylere ben de gülüp geçiyorum canım yapmayı düşünmüyorum kesinlikleKuzum benim inş hemen geçer gider.
Minişine maşallah canım çook tatlı.
Bu 40 Lık şeylerin hiçbiri yok dinimizde.. inanma yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?