2016 Şubat Anneleri

Bende merak edyrm bi annemgle gttk ondada korktm arabada durmazsa aglarsa diye sütümü sagdmda yanımda gotrdm yolda ağlarsa veriyim diye halbuki 10 dklik yol

Canim korkma bu kadar fileli kuvetler var onunla yikayamiyormusun en azindan 2 gunde bir yika daha guzel gelisiyorlar sakinlesiyorlar

Filemiz de var orda yıkıyoruz da sanki elimden kayacaknis gibi geliyor sukur gelişimi iyi ama bebis rahatlar. Yarın deneyecegim inşallah. Ah benim korkularım

benden bahsedıyorsun sanırım. Her emzırmede hala aynı sorunu yasıyorum, sorunsuz bır emzırme gecırsem benden ıyısı yok. Gogus ucun kucuk zaten baktım tutamıyo yatarak emzırmeye calsııyorum. Hele cok acsa ve tutamazsa basıyor yaygarayı bu sefer daha zor oluyo emzırmek. Haftaya persembe 1 ayımız dolacak umarım ıyı kılo almıstır

Çikolatadan bende uzak durablsem keske nutellanin büyük kavanozundan aldk 10 gün olmadan bitti kahvaltıda sadece onu yiyorm resmen bugn yoktu nasl Canm istedi eşim almış yine ama almasa daha iyi olurdu sanki

Kızlar bebeğim anne sütü alıyor ama sonra çoğu zaman ağlaması kesilmiyor ve mama vermek zorunda kalıyoruz o yüzden güzel bir biberon almamız lazım mamajo chicco avent ve dr brown var seçeneklerimde anne memesi gibi olsun emmeyi bırakmasın istiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz

Ben kilo almadim 72 idim 65im şuan..ama bacak ve popo ile başım dertte..bütün kiyafetlerim oluyor ama kocaman gözüküyorum..
Halbuki ilk doğumda böyle olmamıştım acaba kız erkek fark ediyor mu??bu oğlan cnk..

Mekik çek yaa bir şey olmaz artık..

Samantha16 ben hamile kalmadan önceki kilomdan 2 kilo daha eksigim şuan ama çok tatlı bsyler istyo canım ve ben öğle yemeği yemezdm sadece akşam ve kahvaltı smdi onuda yiyorm kilo alcam diye korkyrm beslenmemi duzene sokmam lazm tatlı istedkce su iccem yada meyve yicem bu gdsle hamileyken almadgm kiloyu alcam kuru incir hiç sevmem geçen gün 10 tane yedm heralde yatmadan önce btmese dahada yerdim tabi gecede goguslerimn ağrısından uyuyamadm

Filemiz de var orda yıkıyoruz da sanki elimden kayacaknis gibi geliyor sukur gelişimi iyi ama bebis rahatlar. Yarın deneyecegim inşallah. Ah benim korkularım
Benim ikinci oglumun gobegi 4. Gun dustu yanimda yikayacak kimse yoktu tek basima yikamistim ustelik legende cesaret etmek lazim bazen her zaman birisini bulamiyorsun

Valla edindigim bilgilere ve kendimde gordugume gore erkekte bel ve sirt yaglaniyo ben cok kilo aldim yaa nasil gitcekse 2 dogum yaptom bu kadar almadim bu 3. Dogum fizik kimya birakmadi bende

Masaallah nasil becerdin kilo almamayi

5 saatin sonunda pes ettim ve 10 dk da
Olsa ayağıma alip.hafiften salladim
ve su an hala gözler yari baygin direniyor

Ben avent kullanıyorum canım ama doktorum onu da yasakladı kaşıkla veriyorum artık seni emmeyi bırakır yoksa dedi. Silikon kaşığı var kızımın onu kullanıyoruz wee marka

Hiç.blmyrm nasl oluyoki bi arastiriyim Allah korusun

Hamileyken 8 kilo almstm zaten canım dogmdan cktm 10 kilo gtmsti snra da 1 hafta annrm kaldı yanımda sonra hep yalnzdm henüz almadm ama almam insallah
Almazsn merak etme bebusle ugrasirsn emzirirsen almazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…