Ben tek basima yikiyorum canim file olduktan sonra her sey rahat oluyor evde cocuk dolu olunca her seye daha cabuk alismak gerekiyorBugun ilk kez kizimizi yikadik esimle annem yikiyodu ablam yikiyodu korkudan bir hafta yikayamadim cocugu bugun baktim olacak gibi degil yikayalim dedik ben panik esim yavas hareket ediyor cok zordu ama basardiktabi esim bir daha yikamayalim diyince bnm sinirlee bir zipladi benimki gece kusu masallah gunduz uyandiramiyorum gece uyutamiyorum simdi de yari baygin yatiyo:)))) sali kontrole gidicez son kontrolde 8 gunde 140gr almis cok az demisti dr bizimki de hic doymuyodu gunde 3 kere 60cc mamaya basladik ama masallah emiyor da yavrum :) bu arada bir arkadas biberon sormustu dr bana emmeyi birakmasin diye lansinoh momma diye bi beberon onerdi anne memesi gibi diye emmeyi birakmadik cok sukur nur kokulu yavrularimiz cok tatlilar ya bu arada gunde 8-9 kere kkaka yapiyoduk bigun sabah yaptik bir kez baska yapmadik sikintiya dustu kucukhanim. Pisik olan arkadaslar prima premium care iyilessn pisiklerimizi ufaktan costurdu yesil prima aldik hafifledi premium care deki losyon bazi bebiklerde pisife sebep oluyormus aklinizda olsun
bugun mutfak lavabosunda yikadik:)) bir dakine kücetinde inşallah :)) ay bende yıkayabilirim inşallahBen tek basima yikiyorum canim file olduktan sonra her sey rahat oluyor evde cocuk dolu olunca her seye daha cabuk alismak gerekiyor
Bende umraniye cevresinde doktor arayisindayim..bu doktor nerde cnmMemduh yamaç. Arkadaşım önerdi bugün
Aminn Rabb'im hepimizin minnaklarını bize bağışlasın. :) Ben çok fazla ilaç kullanamıyorum doğumdan iki hafta sonra bıraktım onu da.oy canım çok tatlı allah bağışlasin maşallah. Allah korusun canım umarım bi şey çıkmaz demir ilacını kullanmaya devam ediyor musun güzelim?
Teşekkür ederim bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama gidebilirim inşallah.Canım bütün bunlar b12 vitamini eksikliğinden olabilir ama başka bir sebeplede olabilir. O yüzden en kısa zamanda bir dahiliye dr uyla görüş. Çok geçmiş olsun.
Canm kundak yapiyo musun kendi el hareketlerinenuyanyolar çünkü sıçrayarakİyi geceler bize bir yardımcı olun güzel anneler,kızım maşallah sakin bir bebek ağlayarak tutturması falan olmuyor,gaz sıkıntısı da yaşamıyoruz şükür sadece doymadığında ağlar. Ama 2 gecedir neler oluyor anlamıyorum sadece geceleri uykuya daldığında aniden gözlerini açıyor sonra iki kolunu iki yanına açıp ağlamaya başlıyor bildiğiniz korkarak uyanıyor kucağıma aldığım anda sakinleşiyor sürekli dua okuyorum ama anlamadım neden böyle oluyor var mı bir fikriniz bu korku için,neden oluyor olabilir yada düzelmesi için öneriniz var mı onu öyle korkar görünce içim gidiyor
Ay pek tatlı bu.kız kıyafetini yesinlerAminn Rabb'im hepimizin minnaklarını bize bağışlasın. :) Ben çok fazla ilaç kullanamıyorum doğumdan iki hafta sonra bıraktım onu da.
Biz ilk banyosunu bile esimle ikimz yaptrdk ve bence en iyisi kalabalkta her kafadan bi ses cikcak dhaa zor.olurBugun ilk kez kizimizi yikadik esimle annem yikiyodu ablam yikiyodu korkudan bir hafta yikayamadim cocugu bugun baktim olacak gibi degil yikayalim dedik ben panik esim yavas hareket ediyor cok zordu ama basardiktabi esim bir daha yikamayalim diyince bnm sinirlee bir zipladi benimki gece kusu masallah gunduz uyandiramiyorum gece uyutamiyorum simdi de yari baygin yatiyo:)))) sali kontrole gidicez son kontrolde 8 gunde 140gr almis cok az demisti dr bizimki de hic doymuyodu gunde 3 kere 60cc mamaya basladik ama masallah emiyor da yavrum :) bu arada bir arkadas biberon sormustu dr bana emmeyi birakmasin diye lansinoh momma diye bi beberon onerdi anne memesi gibi diye emmeyi birakmadik cok sukur nur kokulu yavrularimiz cok tatlilar ya bu arada gunde 8-9 kere kkaka yapiyoduk bigun sabah yaptik bir kez baska yapmadik sikintiya dustu kucukhanim. Pisik olan arkadaslar prima premium care iyilessn pisiklerimizi ufaktan costurdu yesil prima aldik hafifledi premium care deki losyon bazi bebiklerde pisife sebep oluyormus aklinizda olsun
gecmis olsun canım benim şimdi iyi olmasına sevindim. nasıl anladın ki?
Bizim neredeyse her emzirmede aynı şey oluyor benim de odum kopuyordu alıştım artık. Bazen birkaç dk nefesi yerine gelmiyor ben de memeden ayırıp bekliyorum. Hiç sutunu ssğdın mı kaç cc çıkıyor. Ben de bir haftadır ağlasa sızlasa da mama vermiyorum dayıyorum emziği çarşamba tarttırcam ben de merak ediyorum sut ne alemde diye.canim benimki 10 ve 16.gunde tartildi,haftaya persembe ayi doluyor hem doktora hem saglik ocagina gidicez o zaman tartilcak. 16.gunde dogum kilosunu biraz gecmisti az kilo aldi ama doktor bir ayi dolsun oyle karar verelm mamaya dedi
bu arada az once emzirirken sut biranda fazla geldi oksurmeye basladi genzine sut kacti hemen dik tutup sirtina vurdum ama cok korktum
Yanlış alıntı oldu galibabskn . Canim cok dert yanmissin kp.den hic merak etme her ailede var onlardan sunu soyle yap bunu boyle yap bilmem kiminkini boyle yaptilar rahat ettiler falan... Hic bitmez benim onerim isine geleni dinle isine gelmeyene he de gec birak onlar merak etsin yapacak misin dediklerini yapmayacak misin birak onlar sinir olsun yapmadigini gorunce
Bizimki suyu çok seviyor sünger aldık yatırıyoruz içine. Su dökene kadar ciyak ciyak. Tabi sırtı yıkanırken de düşme korkusu oluyor elleriyle bir yeri tutma çabası ve korku ciyaklaması oluyor.Canım çisini yaparken mi oluyor diye dusundum sonra gordum yanınızda uyuyormusbugün bizimki de yaptı. Çok şaşırdım hiç bağırmazdi maşallah oglum
:) darısı başıma canım
Arkadaslar soylemis canim. İkinizin kilosu eksi senin kilon :)
dil sürçmesi düşünememe unutkanlık bende de aşırı derece de oluyor sanırım uykusuzluk tetikliyor, kan kaybımız da oldu baya bir de bebek bizden besleniyor bunlar sebep olabilirYa kızlar bende bir gariplik var aşırı derecede unutkanlık başladı, kısa süreli ama sık sık baş ağrılarım oluyor. Bazen ellerimde kollarımda uyuşma ve hissizlik oluyor. Dün gecede tüm vücudumda uyuşma oldu 20 saniye kadar sürdü. Bir de bazen yine saniyelik olarak oturduğum yerde kendimi başka yerdeymiş gibi hissediyorum evdeyim evde olduğumunun farkındayım ama ev o sırada başka bir eve dönüşüyor sanki. Konuşmalarımda gariplik var dilim çok sürçmeye başladı ve kelimeleri yutuyorum konuşurken. Görme bozuklukları başladı az çok, büyük küçük kavramını bile karıştırır oldum iki aynı şeyin hangisi büyük hangisi küçük ayırt edemiyorum bazen. Bütün bunlar neden oluyor olabilir sizce.
Selam. Ne yazıkki bir aradaş müşteri temsilcisine ulaşamadığını söylemşti. Öyle bir birim olmadığı için iade şansk dişük bence. Gene dealdığınız yere bir götürünKizlar bu premium care in azizligine bende ugradim. Actigim paketin ici mavi cikti ve sabah kalktigimda cocugum sirtina kadar kaka içindeydi. Esim gitti marketten eski ambalajlisini aldi onun da içinden mavili bez cikti. Suan 2 paket 50 li elime patladi resmen. Aranızda paketi acmasina ragmen iade eden var mi?
Canım çok geçmiş olsun. Akciğrre süt kaçtığını nasıl anladınız. Benimki de her emmede neredeyse boğuluyor ters çevirip sırtına vuruyorum. Nefesinin düzelmesini bekliyorum. Sizde enfeksiyona mı neden oldu.Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bizde dün çıktık hastaneden. Akciğerine süt kaçırdı ve hastaneye yattık. Antibiyotik ve ventolin verildi. Çok şükür şimdi ewdeyiz sdc antibiyotiğe devam ediyoruz.
Canım mutlaka vucudunda birşey eksildi en kısa zamanda doktora git testlerini yaptır. Unutkanlık bende de hat safhada ama senin anlattıkların daha ileriki boyut takviye vitamin falan kullanman gerekli belkidil sürçmesi düşünememe unutkanlık bende de aşırı derece de oluyor sanırım uykusuzluk tetikliyor, kan kaybımız da oldu baya bir de bebek bizden besleniyor bunlar sebep olabilir
Canım çok geçmiş olsun. Akciğrre süt kaçtığını nasıl anladınız. Benimki de her emmede neredeyse boğuluyor ters çevirip sırtına vuruyorum. Nefesinin düzelmesini bekliyorum. Sizde enfeksiyona mı neden oldu.
Bende durum vahimm valla 48 kilodan 73 kg ciktm simdi 62.5 kiloyumBen verdim canım 2.5 kg fazlam kaldı sadece. sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?