2016 Şubat Anneleri

Ben tek basima yikiyorum canim file olduktan sonra her sey rahat oluyor evde cocuk dolu olunca her seye daha cabuk alismak gerekiyor

Ben tek basima yikiyorum canim file olduktan sonra her sey rahat oluyor evde cocuk dolu olunca her seye daha cabuk alismak gerekiyor
bugun mutfak lavabosunda yikadik:)) bir dakine kücetinde inşallah :)) ay bende yıkayabilirim inşallah

Kizlar bu premium care in azizligine bende ugradim. Actigim paketin ici mavi cikti ve sabah kalktigimda cocugum sirtina kadar kaka içindeydi. Esim gitti marketten eski ambalajlisini aldi onun da içinden mavili bez cikti. Suan 2 paket 50 li elime patladi resmen. Aranızda paketi acmasina ragmen iade eden var mi?

oy canım çok tatlı allah bağışlasin maşallah. Allah korusun canım umarım bi şey çıkmaz demir ilacını kullanmaya devam ediyor musun güzelim?
Aminn Rabb'im hepimizin minnaklarını bize bağışlasın. :) Ben çok fazla ilaç kullanamıyorum doğumdan iki hafta sonra bıraktım onu da.

Canım bütün bunlar b12 vitamini eksikliğinden olabilir ama başka bir sebeplede olabilir. O yüzden en kısa zamanda bir dahiliye dr uyla görüş. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama gidebilirim inşallah.

Canm kundak yapiyo musun kendi el hareketlerinenuyanyolar çünkü sıçrayarak

Biz ilk banyosunu bile esimle ikimz yaptrdk ve bence en iyisi kalabalkta her kafadan bi ses cikcak dhaa zor.olur

Burnundan nefes alınca kuvvetli bi şekilde öksürmeye başladı ben otribebeyle çekince biraz rahatladı ama öksürüğü geçmedi. Gece boyunca sürekli burnu doldu. Öksürdü. Sabah erkenden dr teyzemize gittik. Ciğerlerini dinledi. Film çekti. Bize bile gösterdi. Tek tarafındaydı.
gecmis olsun canım benim şimdi iyi olmasına sevindim. nasıl anladın ki?

Ayy kizlar oğlum ikinci kez kendi başına uykuya daldı normalde uyumaz ogleye kadar. emzirdim yanıma yatırdim hic dokunmadim ıkındı mirindandi biraz sonra altan gazını çıkardı Uyuduu sonraa uyurken fooş diye bi kustu hopladim yerimden hiç bu kadar kusmamisti allahtan yatak batti kiyafetine gelmedi nasıl kafasini yana uzatti çıkardı uyumaya devam etti fazlasini kustu beyaz böle cokelek gibiydi

Bizim neredeyse her emzirmede aynı şey oluyor benim de odum kopuyordu alıştım artık. Bazen birkaç dk nefesi yerine gelmiyor ben de memeden ayırıp bekliyorum. Hiç sutunu ssğdın mı kaç cc çıkıyor. Ben de bir haftadır ağlasa sızlasa da mama vermiyorum dayıyorum emziği çarşamba tarttırcam ben de merak ediyorum sut ne alemde diye.

Yanlış alıntı oldu galiba
Rahmetli kp ve kv demden hiç dertli değilim nur içinde yatsınlar

Bizimki suyu çok seviyor sünger aldık yatırıyoruz içine. Su dökene kadar ciyak ciyak. Tabi sırtı yıkanırken de düşme korkusu oluyor elleriyle bir yeri tutma çabası ve korku ciyaklaması oluyor.
Daha dün doğmuşsun sen ne biliyorsun düşmeyi bir yere tutunmayı:)

dil sürçmesi düşünememe unutkanlık bende de aşırı derece de oluyor sanırım uykusuzluk tetikliyor, kan kaybımız da oldu baya bir de bebek bizden besleniyor bunlar sebep olabilir

Selam. Ne yazıkki bir aradaş müşteri temsilcisine ulaşamadığını söylemşti. Öyle bir birim olmadığı için iade şansk dişük bence. Gene dealdığınız yere bir götürün

Ben dün huggies aldım. Çok güzel dokusu var.
Care deki üst oetekli doku her seferinde totosuna yapışıyordu. Normal sanıyordum. Ama bunda o doku yok. Ve çok daha farklı bir dokusu var. Gece kaka ve çişten eser yoktu. Hatta acaba az mı yaptı doymadı mı dedim. Annem altını sabah açmış, tüm kaka bezin içindeydi dedi.ön ıslak değil ama Bez ağır deyip temiz bezle tarttırdı elimle. Gayet memnun kaldım.

Canım çok geçmiş olsun. Akciğrre süt kaçtığını nasıl anladınız. Benimki de her emmede neredeyse boğuluyor ters çevirip sırtına vuruyorum. Nefesinin düzelmesini bekliyorum. Sizde enfeksiyona mı neden oldu.

dil sürçmesi düşünememe unutkanlık bende de aşırı derece de oluyor sanırım uykusuzluk tetikliyor, kan kaybımız da oldu baya bir de bebek bizden besleniyor bunlar sebep olabilir
Canım mutlaka vucudunda birşey eksildi en kısa zamanda doktora git testlerini yaptır. Unutkanlık bende de hat safhada ama senin anlattıkların daha ileriki boyut takviye vitamin falan kullanman gerekli belki

aynı sorun bizde de var, kızım bazen emerken nefes nefese kalıyor sonra tıkanıyor çevirip sırtına vuruyorum kendine geliyor. şimdi burada ciğere süt kaçtı hastaneye yattık diyenleri gördükçe korkmaya başladım, Allah bebeklerimizi korusun, hasta olanlara da şifa versin. ben bu durumu doktora sordum normaldir dedi, süt artık çok geldiği için bebek bazen nefes nefese kalır tıkanabilir dedi panik yapma yan ya da yüz üstü çevirip sırtına vur dedi ama insan ister istemez panikliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…