2016 Şubat Anneleri

Ay bizdede cok oluyor, kacinca nasil anlicaz ki ??? Oksurup cikariyor diye dusunuyorum, simdiye kadar bir anormallik gormedim cunku

Canım bize sudo krem iyi geldi hemen geçirdi.

Dopduğundan beri avent natural kullanıyoruz hem meme hem de bşberon alıyor.

Kızlar bebeginiz emerken sut bogaznda kaliyo mu bi kaç kere oldu nefesi kesildi resmen
Canım bizim nerdeyse her emzirmede oluyor ters çevirip sırtına vuruyorum.

Canım ben 2 paket açık bir paket kapalı değiştirdim. Açıkları almayız dediler ben ayıplı mal almak zorundasınız dedim hatta fatura da kaybetmiştim ona rağmen almak zorundalar ben e bebek mağazasından almıştım sonuçta fatura onlarda var. Israr edince aldılar hediye çeki verdiler ama marketten fişle alınanda fiş isteyebilirler belki faturada resmi durumu arsltırmıştım ama fişle nasıl olur bilmiyorun

Canim bioyorum ama benimki cok beslenince boyle yapiyor

Merhaba annisler napiyoruz kuzularla
Ben cok korkuyorum ya bebegimin gozune ne yaptiysak fayda etmedi dklarin soyledigi her seyi denedik. Bir tek yol kaldi o da kanal acilmali 1 yasindan sonra ama cok acili bi seymis cok korkuyorum ya yavrumun canim acir diye dua edin kizlar duzelsin gozleri bebegimin(

Çok geçmiş olsun ne oldu ki gözlerine inşaallah açılır

Benimkide bayiliyor suya cikinca basliyo aglamaya

Allah sifa versin canm

Gunaydin kizlar, haftasonu coook yogundum, iki tur bebek ziyaretim vardi :).. sonra alisverise ciktik oglusumla filan pertim cikti diyebilirim.. sizleri cok ozledim, bir tek ofiste firsat bulup girebiliyorum artik nerdeyse

Bende hemen kaldrip sırtına vuruyorm ama insan korkyo

Kızlar bebeğim dün geceden beri çok uyuyor. Dün akşam 12 ye kadar pek uyumadi. So ra çok huysuzlandi. Ne benim emdi ne biberon aldı. Uykuya bir gecti 7 ye kadar uyudu arada 10 dk. Emdi şimdi yi e uyuyor. 1 buçuk aylık artık ne oldu ki böyle. 2 saatte bir Yarım saatten az 3mmezdi.

Sağol canım. ☺Burnuna doldu bütün sütler. Çok öksürdü. Sabaha dr a gittik. Film çekti. İnşallah gitmemiştir dedi ama malesef gitmiş. Hemen yatış verdi. Enfeksiyon olmasın die antibiyotik ciğerindekileri atabilsin die ventolin verdi. Hala antibiyotik kullanıyoruz.
Bize dr umuz boğulmasın diye yada ters kaçmasın diye emzirirken mümkün oldukça dik tut dedi.yani emerken yatmasın dedi. Başı herzaman ayaklardan yukarıda olacakmış canım sende öyle bi dene istersen.

Tam doymadan memede uyuduğu zaman tam dalmıo. O zmn kolu bacağı gözü oynuyoo. ☺ Ağzıyla hala emiyomuş gibi yapıo. tabi öyle zamanlarda çok uyumuo zaten. En geç 1 saate kalkıo.
Kızlar sizin bebeklerinizde uyurken ağzı burnu gözü oynuyo mu

Canim bi yerde okumustum 2 aylik gibi bebekler cok fazla uyuyorlarmis benimkide oyle olmaya basladi gece nerdeyse hic emmiyor gibi gozunu acamadi dun gece

umudum ol ilknurrr22 oo kızlar ben kaç kere çıktım arabayla 15 .20 dakikalık yola hemde yalnız. Hiçbişey olmuyor arabada uyanıkta olsa sagasola bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…