Canım çok geçmiş olsun. Akciğrre süt kaçtığını nasıl anladınız. Benimki de her emmede neredeyse boğuluyor ters çevirip sırtına vuruyorum. Nefesinin düzelmesini bekliyorum. Sizde enfeksiyona mı neden oldu.
Kizlar bizim bebisin gecmek bilmeyen pşigi var. Bez degistirdim daha iyi simdi ama hala geçmiyor. Sebamed kullaniyordum pisik kremi onu da degistirdim bepantol aldim. Dr normal dedi cok sık altini kirlettigi içn. Cok sık da altını degistiriyoruz ama yok yani yara oldu
Kızlar bebeğim anne sütü alıyor ama sonra çoğu zaman ağlaması kesilmiyor ve mama vermek zorunda kalıyoruz o yüzden güzel bir biberon almamız lazım mamajo chicco avent ve dr brown var seçeneklerimde anne memesi gibi olsun emmeyi bırakmasın istiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz
oğlumu emzirdim ama doymadı gibime geldi
buzdolabında anne sütü vardı 80 cc
sıcak suda bekletip ılıttım bebişe verdim 40 cc tek içti
şimdi biberonda 40 cc kaldı, bu süt mındar oldu mu
buzdolabına bi daha koyup ılıtsam içilir mi ?
Canım ben de atmaya kıyamıyorum böyle olunca bir defaya mahsus ısıtıyorum. Bildiğim kadarıyla anne sütü içinde çok çabuk bakteri uremiyor
Kizlar bu premium care in azizligine bende ugradim. Actigim paketin ici mavi cikti ve sabah kalktigimda cocugum sirtina kadar kaka içindeydi. Esim gitti marketten eski ambalajlisini aldi onun da içinden mavili bez cikti. Suan 2 paket 50 li elime patladi resmen. Aranızda paketi acmasina ragmen iade eden var mi?
Canım ben 2 paket açık bir paket kapalı değiştirdim. Açıkları almayız dediler ben ayıplı mal almak zorundasınız dedim hatta fatura da kaybetmiştim ona rağmen almak zorundalar ben e bebek mağazasından almıştım sonuçta fatura onlarda var. Israr edince aldılar hediye çeki verdiler ama marketten fişle alınanda fiş isteyebilirler belki faturada resmi durumu arsltırmıştım ama fişle nasıl olur bilmiyorun
Canım bizim ani irkilme değil,daha öncede yoktu 2 gecedir oluyor. Uykuya dalıyor 1 saat kadar yatıyor sonra aniden gözlerini kocaman açıyor,kollarını iki yana olabildiği kadar açıp 1-2 sn kadar öyle durup sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor kucağıma alır almaz sakinleşiyor ama bariz belli irkilerek değil korkarak uyanıyor. Dün gece defalarca oldu sonra sarılıp yattım uyudu uzun uzun bu akşam yine 2 defa oldu bu gecede koyun koyuna yatıcaz sanırım ama sürekli böyle de gitmez bi çözüm lazım
Kızlar kaç gecedir kızum bu saatlerde uyanıktı çık uykum oluyordu şimdi o uyuyor gen uyuyamuyorum ne cinsim ya kızımın uyanma zamanı geliyor bende gram uyku yok:-(
Merhaba annisler napiyoruz kuzularla
Ben cok korkuyorum ya bebegimin gozune ne yaptiysak fayda etmedi dklarin soyledigi her seyi denedik. Bir tek yol kaldi o da kanal acilmali 1 yasindan sonra ama cok acili bi seymis cok korkuyorum ya yavrumun canim acir diye dua edin kizlar duzelsin gozleri bebegimin(
Ben cok korkuyorum ya bebegimin gozune ne yaptiysak fayda etmedi dklarin soyledigi her seyi denedik. Bir tek yol kaldi o da kanal acilmali 1 yasindan sonra ama cok acili bi seymis cok korkuyorum ya yavrumun canim acir diye dua edin kizlar duzelsin gozleri bebegimin(
Bizimki suyu çok seviyor sünger aldık yatırıyoruz içine. Su dökene kadar ciyak ciyak. Tabi sırtı yıkanırken de düşme korkusu oluyor elleriyle bir yeri tutma çabası ve korku ciyaklaması oluyor.
Daha dün doğmuşsun sen ne biliyorsun düşmeyi bir yere tutunmayı:)
Gunaydin kizlar, haftasonu coook yogundum, iki tur bebek ziyaretim vardi :).. sonra alisverise ciktik oglusumla filan pertim cikti diyebilirim.. sizleri cok ozledim, bir tek ofiste firsat bulup girebiliyorum artik nerdeyse
Dopduğundan beri avent natural kullanıyoruz hem meme hem de bşberon alıyor.
Canım bizim nerdeyse her emzirmede oluyor ters çevirip sırtına vuruyorum.
Canım ben 2 paket açık bir paket kapalı değiştirdim. Açıkları almayız dediler ben ayıplı mal almak zorundasınız dedim hatta fatura da kaybetmiştim ona rağmen almak zorundalar ben e bebek mağazasından almıştım sonuçta fatura onlarda var. Israr edince aldılar hediye çeki verdiler ama marketten fişle alınanda fiş isteyebilirler belki faturada resmi durumu arsltırmıştım ama fişle nasıl olur bilmiyorun
Kızlar bebeğim dün geceden beri çok uyuyor. Dün akşam 12 ye kadar pek uyumadi. So ra çok huysuzlandi. Ne benim emdi ne biberon aldı. Uykuya bir gecti 7 ye kadar uyudu arada 10 dk. Emdi şimdi yi e uyuyor. 1 buçuk aylık artık ne oldu ki böyle. 2 saatte bir Yarım saatten az 3mmezdi.
Sağol canım. ☺Burnuna doldu bütün sütler. Çok öksürdü. Sabaha dr a gittik. Film çekti. İnşallah gitmemiştir dedi ama malesef gitmiş. Hemen yatış verdi. Enfeksiyon olmasın die antibiyotik ciğerindekileri atabilsin die ventolin verdi. Hala antibiyotik kullanıyoruz.
Bize dr umuz boğulmasın diye yada ters kaçmasın diye emzirirken mümkün oldukça dik tut dedi.yani emerken yatmasın dedi. Başı herzaman ayaklardan yukarıda olacakmış canım sende öyle bi dene istersen.
Canım çok geçmiş olsun. Akciğrre süt kaçtığını nasıl anladınız. Benimki de her emmede neredeyse boğuluyor ters çevirip sırtına vuruyorum. Nefesinin düzelmesini bekliyorum. Sizde enfeksiyona mı neden oldu.
Tam doymadan memede uyuduğu zaman tam dalmıo. O zmn kolu bacağı gözü oynuyoo. ☺ Ağzıyla hala emiyomuş gibi yapıo. tabi öyle zamanlarda çok uyumuo zaten. En geç 1 saate kalkıo.
Kızlar bebeğim dün geceden beri çok uyuyor. Dün akşam 12 ye kadar pek uyumadi. So ra çok huysuzlandi. Ne benim emdi ne biberon aldı. Uykuya bir gecti 7 ye kadar uyudu arada 10 dk. Emdi şimdi yi e uyuyor. 1 buçuk aylık artık ne oldu ki böyle. 2 saatte bir Yarım saatten az 3mmezdi.
Canim bi yerde okumustum 2 aylik gibi bebekler cok fazla uyuyorlarmis benimkide oyle olmaya basladi gece nerdeyse hic emmiyor gibi gozunu acamadi dun gece
Canim capaklanma var sari akintisi oluyor dk kanal acilmayinca oluyor dedi bizde ne ilac kullandiysak ise yaramadi anne sutu falan anlayacagin her yol denedik insAllah acilir ya