Aynen bende merak ediyorum
O gulme ayrı bisey zaten bazen gulerken sesde cikaryoAy evet dalarken hatta guluyor bile :)
Aynen öyle oluyo ben o yzden yatrmadan once beklyrm 5 dk kucagmda sonra.gözünü aciyo meme aryoTam doymadan memede uyuduğu zaman tam dalmıo. O zmn kolu bacağı gözü oynuyoo. ☺ Ağzıyla hala emiyomuş gibi yapıo. tabi öyle zamanlarda çok uyumuo zaten. En geç 1 saate kalkıo.
Ben heycanlanyrm valla dışarı çıkarken bi korku sariyo icimi@umudum olilknurrr22 oo kızlar ben kaç kere çıktım arabayla 15 .20 dakikalık yola hemde yalnız. Hiçbişey olmuyor arabada uyanıkta olsa sagasola bakıyor
Saol canim insallahAllah sifa versin canm
Yok iste gozu oynuyor, hafif aralayip saga sola yukari asagi bakiyor agzini sipirdatiyor yada guluyor.. uyumamak icin direniyor filan.. bir gorsen gulmekten oluyorum o halde gorunceO gulme ayrı bisey zaten bazen gulerken sesde cikaryo
Aynen öyle oluyo ben o yzden yatrmadan once beklyrm 5 dk kucagmda sonra.gözünü aciyo meme aryo
Ben heycanlanyrm valla dışarı çıkarken bi korku sariyo icimi
Aynen izlyrm valla gecede olsa uykusuzlktan bayilcak oluyorm ama hosuma gidiyo gözler tam kapandgini goremyrm zatenYok iste gozu oynuyor, hafif aralayip saga sola yukari asagi bakiyor agzini sipirdatiyor yada guluyor.. uyumamak icin direniyor filan.. bir gorsen gulmekten oluyorum o halde gorunce
Canım felak nas surelerini oku. Elleri ile kendi kendini uyandırsa ağlamaz. Muhtemelen korkmuştur. Oku bol bolİyi geceler bize bir yardımcı olun güzel anneler,kızım maşallah sakin bir bebek ağlayarak tutturması falan olmuyor,gaz sıkıntısı da yaşamıyoruz şükür sadece doymadığında ağlar. Ama 2 gecedir neler oluyor anlamıyorum sadece geceleri uykuya daldığında aniden gözlerini açıyor sonra iki kolunu iki yanına açıp ağlamaya başlıyor bildiğiniz korkarak uyanıyor kucağıma aldığım anda sakinleşiyor sürekli dua okuyorum ama anlamadım neden böyle oluyor var mı bir fikriniz bu korku için,neden oluyor olabilir yada düzelmesi için öneriniz var mı onu öyle korkar görünce içim gidiyor
Ablam heep öyle yıkıyordu. Çok kokay oluyor. Lavabonun içine yumuşak bişey ser. Havlu falan.. lavabonun serinliği ürkütmesin.Bende korkuyordum yıkamaya ama bakıyorum lavaboda toto yıkamaya o kadar alıştım ki lavaboda yıkarım ben bu çocuğu demeye başladım. Haa tabi üstümü başımı ıslatarak yıkarım ama yıkarım yani
Benim bebiştede bugün başladı. İlk oğlumda hep tobrased göz damlası kullanmıştım. 2 güne geçiriyordu. Bundada gittim aldım bakalım iyi gelecekmi?Merhaba annisler napiyoruz kuzularla
Ben cok korkuyorum ya bebegimin gozune ne yaptiysak fayda etmedi dklarin soyledigi her seyi denedik. Bir tek yol kaldi o da kanal acilmali 1 yasindan sonra ama cok acili bi seymis cok korkuyorum ya yavrumun canim acir diye dua edin kizlar duzelsin gozleri bebegimin(
Canım bebekler bundan sonra devamlı değişecek. Umalımda iyi yönde değişimler olsun demek ki senim bebiş uyumayı sevecek. Arada al emzir uykuya devam etsin ne güzel işteKızlar bebeğim dün geceden beri çok uyuyor. Dün akşam 12 ye kadar pek uyumadi. So ra çok huysuzlandi. Ne benim emdi ne biberon aldı. Uykuya bir gecti 7 ye kadar uyudu arada 10 dk. Emdi şimdi yi e uyuyor. 1 buçuk aylık artık ne oldu ki böyle. 2 saatte bir Yarım saatten az 3mmezdi.
Evet çok tatlılar bazen gözünü yarım açıp yukaarı doğru bakıyorKızlar sizin bebeklerinizde uyurken ağzı burnu gözü oynuyo mu
Sutum emzırdıkten sonra her ıkı gogusten 60cc felan cıkıyor bazen 50 bazen 40. Emzırmeden bı kere sagdım gecen tek gogusten 80 -90 cıkmıstı. Benım sutum aksamları yetmıyor cunku aksam 9dan sonra 1-2 ye kadar uyumuyor, hem gaz sancısından hem de sureklı memede kaldıgından sut kalmıyor ben de gun duz sagdıgım sutu verıyorum. Dun ıkı kez tıkandı benımkı, bırında kolumda emzırırken bırınde yatarak emzırırken oldu, heme dık tuttum sonra gaz cıkarır gıbı bana donuk sekılde cevırıp sırtına vurdum ama ınsan korkuyor. Zaten emerken sutun cok geldıgını anlamıstım bebek yetısemıyordu sute, hemen buyusunlerde bu tarz olayları yasamasak, cok pınpırıklıyım ben korkuyorumBizim neredeyse her emzirmede aynı şey oluyor benim de odum kopuyordu alıştım artık. Bazen birkaç dk nefesi yerine gelmiyor ben de memeden ayırıp bekliyorum. Hiç sutunu ssğdın mı kaç cc çıkıyor. Ben de bir haftadır ağlasa sızlasa da mama vermiyorum dayıyorum emziği çarşamba tarttırcam ben de merak ediyorum sut ne alemde diye.
Aynen izlyrm valla gecede olsa uykusuzlktan bayilcak oluyorm ama hosuma gidiyo gözler tam kapandgini goremyrm zatenhep bi aralik
Normal mi ki cnm ya panik oldum çok fena. Huy mu degiştiriyor lar dersin? Ateş filan yok ama bilemedim. Şimdi emdi yi e uyudu meselaCanim bi yerde okumustum 2 aylik gibi bebekler cok fazla uyuyorlarmis benimkide oyle olmaya basladi gece nerdeyse hic emmiyor gibi gozunu acamadi dun gece
Aynen bende telefonu elime alyrm acyrm kamerayı beklyrm yok tam kapatyrm o zaman bi daha guluyoCanım felak nas surelerini oku. Elleri ile kendi kendini uyandırsa ağlamaz. Muhtemelen korkmuştur. Oku bol bol
Ablam heep öyle yıkıyordu. Çok kokay oluyor. Lavabonun içine yumuşak bişey ser. Havlu falan.. lavabonun serinliği ürkütmesin.
Benim bebiştede bugün başladı. İlk oğlumda hep tobrased göz damlası kullanmıştım. 2 güne geçiriyordu. Bundada gittim aldım bakalım iyi gelecekmi?
Canım bebekler bundan sonra devamlı değişecek. Umalımda iyi yönde değişimler olsun demek ki senim bebiş uyumayı sevecek. Arada al emzir uykuya devam etsin ne güzel işte
Evet çok tatlılar bazen gözünü yarım açıp yukaarı doğru bakıyorbazende kahkaaha atıyor ya tam telefonu elime alıyorum çekmek için,duruyor.yakalamak için 24saat çeken bir kamera lazım
Bu zamanları aricaz mi acaba buyumeseydi böyle kalsaydi dicek myizBende gece emzirdikten sonra izliyorum.. Allahim nasil bir melek gonderdin dunyaya.. sukurler olsunn
Canım benimkide 34 gunluk bir iki gecedir 5 saat uyuyor uyanmadan kaldırıp 10 dk ancak emziriyorum sonra yine 4-5 saat uyuyor büyüyorlar artık sık kalkmıyorlar bence birşeyi yoktur. Bizimde akşam huysuzluğumuz var akşam 6 gibi kalkıyor 12-1 e kadar uyumuyor sonra uyuyor. bana doktor 5 saati geçirme dediği için kaldıryorum yoksa belki 6-7 saat uyuyacakKızlar bebeğim dün geceden beri çok uyuyor. Dün akşam 12 ye kadar pek uyumadi. So ra çok huysuzlandi. Ne benim emdi ne biberon aldı. Uykuya bir gecti 7 ye kadar uyudu arada 10 dk. Emdi şimdi yi e uyuyor. 1 buçuk aylık artık ne oldu ki böyle. 2 saatte bir Yarım saatten az 3mmezdi.
Canım senın bebek kolıktı demı. Benımkı de kolık sanırım, bır haftadır her gece 9dan sonra aglama krızlerımız baslıyo. Karnımı ac yoksa gazdanmı anlamak ıcın bı emzırme bı gaz cıkarma yapıyorum ama kıpkırmızı oluyo aglarken. Sureklı memede kaldıgı ıcın sut de bıtıyor ona da sınırlenıyor. Sagdıgım sutu verıyorum ama bazen o da yetmıyor susturmaya. Ikı kez mama yaptım verdım ıcmedı ıcer gıbı yaptı. Gercekten cok zor cocuk kaskatı kesılıyor aglarken. Sende de varmı bu durumlar. Persembe kontrolumuz var doktora sorucam ama buyuk ıhtımal gaz sancıları gıbıme gelıyorBizimki suyu çok seviyor sünger aldık yatırıyoruz içine. Su dökene kadar ciyak ciyak. Tabi sırtı yıkanırken de düşme korkusu oluyor elleriyle bir yeri tutma çabası ve korku ciyaklaması oluyor.
Daha dün doğmuşsun sen ne biliyorsun düşmeyi bir yere tutunmayı:)
Benim geçti geçecek gibi ama yeniye kadar kızarıklık vardı. Ya senin kanaman nasılKızlar sezeryanla doğum yapanlar sizzinde sezeryan izi kirmizi mi duruyo
Şans işte yakalarız inş.Aynen bende telefonu elime alyrm acyrm kamerayı beklyrm yok tam kapatyrm o zaman bi daha guluyoparmağını emerken çok cektm ama cop cop ses geliyo
Tekrardan geçmiş olsun canım.Allah daha beter şeylerden saklasın geçer gider. Ben de doktorun soylediğini duymuştum öyle yapmaya çalışıyorum ama biz emerken genelde savaş verdiğimiz için her zaman mümkün olamayabilioyr.Sağol canım. ☺Burnuna doldu bütün sütler. Çok öksürdü. Sabaha dr a gittik. Film çekti. İnşallah gitmemiştir dedi ama malesef gitmiş. Hemen yatış verdi. Enfeksiyon olmasın die antibiyotik ciğerindekileri atabilsin die ventolin verdi. Hala antibiyotik kullanıyoruz.
Bize dr umuz boğulmasın diye yada ters kaçmasın diye emzirirken mümkün oldukça dik tut dedi.yani emerken yatmasın dedi. Başı herzaman ayaklardan yukarıda olacakmış canım sende öyle bi dene istersen.
Âmin canını sıkma bol bol dua etCanim capaklanma var sari akintisi oluyor dk kanal acilmayinca oluyor dedi bizde ne ilac kullandiysak ise yaramadi anne sutu falan anlayacagin her yol denedik insAllah acilir ya
canım benimki de aynıydı gaz sancısıdır genelde akşam saatleri oluoyordu. gece12 ye kadar doktor gaz damlası verdi çok şükür işe yaradı bizde ve daha rahatız gene akşam huysuzluğumuz var ama o ıkınmalar kızarmalar azaldı çok.Canım senın bebek kolıktı demı. Benımkı de kolık sanırım, bır haftadır her gece 9dan sonra aglama krızlerımız baslıyo. Karnımı ac yoksa gazdanmı anlamak ıcın bı emzırme bı gaz cıkarma yapıyorum ama kıpkırmızı oluyo aglarken. Sureklı memede kaldıgı ıcın sut de bıtıyor ona da sınırlenıyor. Sagdıgım sutu verıyorum ama bazen o da yetmıyor susturmaya. Ikı kez mama yaptım verdım ıcmedı ıcer gıbı yaptı. Gercekten cok zor cocuk kaskatı kesılıyor aglarken. Sende de varmı bu durumlar. Persembe kontrolumuz var doktora sorucam ama buyuk ıhtımal gaz sancıları gıbıme gelıyor
46. Gun akinti devam halaBenim geçti geçecek gibi ama yeniye kadar kızarıklık vardı. Ya senin kanaman nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?