2016 Şubat Anneleri

Ay evet dalarken hatta guluyor bile :)
O gulme ayrı bisey zaten bazen gulerken sesde cikaryo
Tam doymadan memede uyuduğu zaman tam dalmıo. O zmn kolu bacağı gözü oynuyoo. ☺ Ağzıyla hala emiyomuş gibi yapıo. tabi öyle zamanlarda çok uyumuo zaten. En geç 1 saate kalkıo.
Aynen öyle oluyo ben o yzden yatrmadan once beklyrm 5 dk kucagmda sonra.gözünü aciyo meme aryo
@umudum ol ilknurrr22 oo kızlar ben kaç kere çıktım arabayla 15 .20 dakikalık yola hemde yalnız. Hiçbişey olmuyor arabada uyanıkta olsa sagasola bakıyor
Ben heycanlanyrm valla dışarı çıkarken bi korku sariyo icimi

O gulme ayrı bisey zaten bazen gulerken sesde cikaryo

Aynen öyle oluyo ben o yzden yatrmadan once beklyrm 5 dk kucagmda sonra.gözünü aciyo meme aryo

Ben heycanlanyrm valla dışarı çıkarken bi korku sariyo icimi
Yok iste gozu oynuyor, hafif aralayip saga sola yukari asagi bakiyor agzini sipirdatiyor yada guluyor.. uyumamak icin direniyor filan.. bir gorsen gulmekten oluyorum o halde gorunce

Yok iste gozu oynuyor, hafif aralayip saga sola yukari asagi bakiyor agzini sipirdatiyor yada guluyor.. uyumamak icin direniyor filan.. bir gorsen gulmekten oluyorum o halde gorunce
Aynen izlyrm valla gecede olsa uykusuzlktan bayilcak oluyorm ama hosuma gidiyo gözler tam kapandgini goremyrm zaten hep bi aralik

Canım felak nas surelerini oku. Elleri ile kendi kendini uyandırsa ağlamaz. Muhtemelen korkmuştur. Oku bol bol
Ablam heep öyle yıkıyordu. Çok kokay oluyor. Lavabonun içine yumuşak bişey ser. Havlu falan.. lavabonun serinliği ürkütmesin.

Benim bebiştede bugün başladı. İlk oğlumda hep tobrased göz damlası kullanmıştım. 2 güne geçiriyordu. Bundada gittim aldım bakalım iyi gelecekmi?
Canım bebekler bundan sonra devamlı değişecek. Umalımda iyi yönde değişimler olsun demek ki senim bebiş uyumayı sevecek. Arada al emzir uykuya devam etsin ne güzel işte
Kızlar sizin bebeklerinizde uyurken ağzı burnu gözü oynuyo mu
Evet çok tatlılar bazen gözünü yarım açıp yukaarı doğru bakıyor bazende kahkaaha atıyor ya tam telefonu elime alıyorum çekmek için,duruyor.yakalamak için 24saat çeken bir kamera lazım

Sutum emzırdıkten sonra her ıkı gogusten 60cc felan cıkıyor bazen 50 bazen 40. Emzırmeden bı kere sagdım gecen tek gogusten 80 -90 cıkmıstı. Benım sutum aksamları yetmıyor cunku aksam 9dan sonra 1-2 ye kadar uyumuyor, hem gaz sancısından hem de sureklı memede kaldıgından sut kalmıyor ben de gun duz sagdıgım sutu verıyorum. Dun ıkı kez tıkandı benımkı, bırında kolumda emzırırken bırınde yatarak emzırırken oldu, heme dık tuttum sonra gaz cıkarır gıbı bana donuk sekılde cevırıp sırtına vurdum ama ınsan korkuyor. Zaten emerken sutun cok geldıgını anlamıstım bebek yetısemıyordu sute, hemen buyusunlerde bu tarz olayları yasamasak, cok pınpırıklıyım ben korkuyorum

Merhabalar Herkese

Gecen yazmıstım sız bebeklerı nasıl yatırıyorsunuz dıye, ben cok pınpırıklıyım ustune pıke bataneyı vs ortunde sankı cocuk nefessız kalıcakmıs gıbı dusunup sureklı dıken ustundeyım. En sonunda dayanamadım ıkı tane kollu tulum aldım. Havalar ısınıyo ama hazıran ortasına kadar kullanabılırım sanırım bunları. Yazın zaten ustune bısey ortmeden yatırırım. Umarım nette gozuktugu gobı guzel cıkar. Yandan fermuarları olması ve kollu olması hosuma gıttı.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 51
Aynen izlyrm valla gecede olsa uykusuzlktan bayilcak oluyorm ama hosuma gidiyo gözler tam kapandgini goremyrm zaten hep bi aralik

Bende gece emzirdikten sonra izliyorum.. Allahim nasil bir melek gonderdin dunyaya.. sukurler olsunn

Canim bi yerde okumustum 2 aylik gibi bebekler cok fazla uyuyorlarmis benimkide oyle olmaya basladi gece nerdeyse hic emmiyor gibi gozunu acamadi dun gece
Normal mi ki cnm ya panik oldum çok fena. Huy mu degiştiriyor lar dersin? Ateş filan yok ama bilemedim. Şimdi emdi yi e uyudu mesela

Aynen bende telefonu elime alyrm acyrm kamerayı beklyrm yok tam kapatyrm o zaman bi daha guluyo parmağını emerken çok cektm ama cop cop ses geliyo

Canım benimkide 34 gunluk bir iki gecedir 5 saat uyuyor uyanmadan kaldırıp 10 dk ancak emziriyorum sonra yine 4-5 saat uyuyor büyüyorlar artık sık kalkmıyorlar bence birşeyi yoktur. Bizimde akşam huysuzluğumuz var akşam 6 gibi kalkıyor 12-1 e kadar uyumuyor sonra uyuyor. bana doktor 5 saati geçirme dediği için kaldıryorum yoksa belki 6-7 saat uyuyacak

Canım senın bebek kolıktı demı. Benımkı de kolık sanırım, bır haftadır her gece 9dan sonra aglama krızlerımız baslıyo. Karnımı ac yoksa gazdanmı anlamak ıcın bı emzırme bı gaz cıkarma yapıyorum ama kıpkırmızı oluyo aglarken. Sureklı memede kaldıgı ıcın sut de bıtıyor ona da sınırlenıyor. Sagdıgım sutu verıyorum ama bazen o da yetmıyor susturmaya. Ikı kez mama yaptım verdım ıcmedı ıcer gıbı yaptı. Gercekten cok zor cocuk kaskatı kesılıyor aglarken. Sende de varmı bu durumlar. Persembe kontrolumuz var doktora sorucam ama buyuk ıhtımal gaz sancıları gıbıme gelıyor

Tekrardan geçmiş olsun canım.Allah daha beter şeylerden saklasın geçer gider. Ben de doktorun soylediğini duymuştum öyle yapmaya çalışıyorum ama biz emerken genelde savaş verdiğimiz için her zaman mümkün olamayabilioyr.

canım benimki de aynıydı gaz sancısıdır genelde akşam saatleri oluoyordu. gece12 ye kadar doktor gaz damlası verdi çok şükür işe yaradı bizde ve daha rahatız gene akşam huysuzluğumuz var ama o ıkınmalar kızarmalar azaldı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…