- 30 Ocak 2015
- 19.930
- 29.112
- 798
- 30
İnşallah :)Şans işte yakalarız inş.
Ben de oyle dusunuyorum canım cunku kıpkırmızı oluyor alarken. Benım doktor da verır o zaman gaz damlası. Bende gaz surupu var hastaneden ılk cıkarken ordakı doktor yazmıstı gunde 3 defa ac karnına dıyor ama ben ac tok farketmez cok aglarsa verıyorum bır kez. Gaz damlası daha etkılıdır umarım, cok uzuluyorum onun sıkıntısını gıderemeyıncecanım benimki de aynıydı gaz sancısıdır genelde akşam saatleri oluoyordu. gece12 ye kadar doktor gaz damlası verdi çok şükür işe yaradı bizde ve daha rahatız gene akşam huysuzluğumuz var ama o ıkınmalar kızarmalar azaldı çok.
Merhaba annisler napiyoruz kuzularla
Ben cok korkuyorum ya bebegimin gozune ne yaptiysak fayda etmedi dklarin soyledigi her seyi denedik. Bir tek yol kaldi o da kanal acilmali 1 yasindan sonra ama cok acili bi seymis cok korkuyorum ya yavrumun canim acir diye dua edin kizlar duzelsin gozleri bebegimin(
Kızlar bebeğim dün geceden beri çok uyuyor. Dün akşam 12 ye kadar pek uyumadi. So ra çok huysuzlandi. Ne benim emdi ne biberon aldı. Uykuya bir gecti 7 ye kadar uyudu arada 10 dk. Emdi şimdi yi e uyuyor. 1 buçuk aylık artık ne oldu ki böyle. 2 saatte bir Yarım saatten az 3mmezdi.
Kızlar sizin bebeklerinizde uyurken ağzı burnu gözü oynuyo mu
oyle canim kabullend'im durumu sagarak ne cikiyorsa artik ilac niyetine bende veriyorum. ama gercekten anlamis deg'l'm bu durumu herkes bilimsel olarak kadinin sutu bebege yeter diyor ama demekki hikaye. ben buna taktim yani yedim ictim yinede olmuyorsa acaba bende ciddi bir hastalik mi var diye bile dusundumcanım bu kadar takmaya gerek yok sut yoksa senın ıcmenle yemenle artmıyosa daha ne yapacaksın. sen olanı sag ver cunku az geldıgı ıcın dedıgın gıbı sınırlenır. Sen ınatla 3 saate bır sag bence, 20-30cc bıle cıksa ver onu cunku suttekı koruyucu maddeler hıcbıseyde yok, ben o kadar takmıyor emdı emmedı dıye, emmezse hep sagıp verırım en az 3-4 ay anne sutumden faydalansın bana yeter.
Bu minnaklar çok tatlı yaacanım bizimde gözlerimizde aşırı çapaklanma sarı iltihap vardı
o yüzden gözleri sürekli yapışıp duruyordu
sık sık kaynamış sonradan ılıtılmış suda pamuk ıslatıp yukardan aşağı ve içten dışa sildim
çapak olan gözün üstünede yatırmadım bizimkisi geçti hamd olsun
bizimki huyu böyleydi ama artık tam tersi hiç uyumuyor
elalem gider mersine biz gideriz tersine
artık isizinki normale dönüyor canım korkma
süper kahkahalar atıyor
bazen çığlık atıyor bi bakmışım rüya görüyor nefes nefese kalıyor
her güne yeni bir yüz ifadesi türüyor :)
Canım ben bayagı bir araştırmştım ilaçlara ragmen iyileşmiyorsa kanal tıkanmış olabilirmiş.masaj yapıyormusun göz kanallarına? Onuda küçük bir operasyonla açıyorlarmış. Üzülme canım. İnş açılır kanallar.firkan canim bzi denedik o damalayida sonuc husran
huzurunmeraklisi denicem canim son bi o kaldi zaten darisi basimiza insallah bi daha olmaz bebeginde
Kolları yarım kundaklı hep uyuduğunda canım doğduğundan beri çünkü çok hareketli kolları uyandırıyordu kendini sağol yinedeYarım kundak yapsan kollarını hareket edip de korkutuyorlar kendini
Eşim okudu dün gece,benim de kırkım çıktı kanamam kesildi bende okudum ama dün gecede aynıydı rabbim yardım etsin çok zormuş böyle sürekli okuyoruzBence Birinin nazari degmis bebegine canim. Nasil uykuda guluyor meleklerden diyorsak bebegin irkilmesi ve korkarak aglamasida cocuk şeytanlardandir deniyor ilim kitaplarinda. Abdest alip babasi yada evde buyuk varsa okusun canim.
Doğduğundan beri uyurken hep yarım kundaklı canımCanm kundak yapiyo musun kendi el hareketlerinenuyanyolar çünkü sıçrayarak
Hepimiz aynı durumdayız hele şu ağlasın bırak kucağına alma dediler mi sinir oluyorum çocuğun sana ihtiyacı var kokuna sarılmana cahil cahil konuşuyorlar işte valla ben he deyip geçiyorum yine bildiğim gibi yetiştiriyorum sen de öyle yap :)
Canım,aynı gün doğum yapmışız.fakat ben o gülmelerin henüz bilinçli olduğunu sanmıyorum.ama dinliyorlar evet ve sese tepki veriyorlar.Kızlar benim kızım 3 şubat doğumlu 5 haftalık şu zamana kadar sürekli babası ve ben kendisiyle konuştuk gülerek yüzüne baktık hep.. 3 gündür kızım sesler çıkarıp gülüyor babasını tanıyo telefonda görünce gülüyo ses çıkaran oyuncaklara dönüyo dinliyo ağlarken bile susuyo bakıyo.. Çok mutlu oluyorum :)) sizin bebeklerin gelişimi ne durumda??
Anladm Canm ama genelde hep sicriyolar ya ben kundağını açınca ellerini yukarı doğru kaldryo geriliyor geriliyo sonra ağlamaya baslyo meselaDoğduğundan beri uyurken hep yarım kundaklı canım
İşte en sinir Olduğum huyum...uygun şekilde cevap veremiyorum.hani kimisi o an hemen uygun ses tonuyla uygun şekilde oturtur cevabı,ben çok içime atar sabreder sonra da patlarım.tabii bağırma çağırma değil de,sert konuşurum...bi öğrenemedim şunu ya:)Ah canım içimizde patlayan cevaplar var biliyorum. Hepimizin hayatında var böyle densizler
Herşeyin en iyisini bilenler.
Deneyerek öğreniyoruz tecrübe ediniyoruz.
Onu yapmayın bunu yapmayın öyle yapmayın. İnan bunlar hayatımjzdan eksik olmayacak.
Cevaplarını ver, içinde tutma en iyi taktik bu
Benimki de 3440 Doğdu canım...kilo alımı da iyi fakat kibar küçük bir yüzü var.habire öteki bebekle Kıyas.onun da suratı bizimkinin iki katı.ama vücut normal yani...battaniyesine kadar karışıyor.örtme sıcak deyip duruyor.ya daha 40 I çıkmadı.vücut ısısını dengeleyemiyor ondan sonra hapşırıp duruyor burnu buz gibi oluveriyor elleri de öyle...ben bebeğe göre hareket ediyorum.elbette ben de çok sıcağa Alışsın istemem manyak mıyım ben...şu kadarcık bebek 5 aylık gibi yerde nasıl vakit geçirsin kendi başına...öff hala kafamda konuşmaları...Ay bırak ya herkes çok bilmiş herkes süper Anneydi. aman takma benimde sınırımı bozuyorlar herkes bebeğini kocaman doğurdu sanıyor herkesin bebeğinin yüzü ahada bu kadar nedense bi benim bebeğin yüzü küçükMuş! bebeğim 3510 gr doğdu daha ne olsun maşallah ona. kafayı yemiş insanlar herkes süper ama bizden olmamış!
firkan canim bzi denedik o damalayida sonuc husran
huzurunmeraklisi denicem canim son bi o kaldi zaten darisi basimiza insallah bi daha olmaz bebeginde
Benimkide sanirim 2 aylik bebekte bisey dusuklugu oluyodu neydi hatrlayamadm ama sonra tekrar cikiyomus uykugidiyormus benimkide girdi o evreye zorla uyandirdmda emzrdm gozunu acamadi ama nasil acikmis saldirdi memeyeNormal mi ki cnm ya panik oldum çok fena. Huy mu degiştiriyor lar dersin? Ateş filan yok ama bilemedim. Şimdi emdi yi e uyudu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?