2016 Şubat Anneleri

Ben de oyle dusunuyorum canım cunku kıpkırmızı oluyor alarken. Benım doktor da verır o zaman gaz damlası. Bende gaz surupu var hastaneden ılk cıkarken ordakı doktor yazmıstı gunde 3 defa ac karnına dıyor ama ben ac tok farketmez cok aglarsa verıyorum bır kez. Gaz damlası daha etkılıdır umarım, cok uzuluyorum onun sıkıntısını gıderemeyınce

canım bizimde gözlerimizde aşırı çapaklanma sarı iltihap vardı
o yüzden gözleri sürekli yapışıp duruyordu
sık sık kaynamış sonradan ılıtılmış suda pamuk ıslatıp yukardan aşağı ve içten dışa sildim
çapak olan gözün üstünede yatırmadım bizimkisi geçti hamd olsun

bizimki huyu böyleydi ama artık tam tersi hiç uyumuyor
elalem gider mersine biz gideriz tersine
artık isizinki normale dönüyor canım korkma

Kızlar sizin bebeklerinizde uyurken ağzı burnu gözü oynuyo mu

süper kahkahalar atıyor
bazen çığlık atıyor bi bakmışım rüya görüyor nefes nefese kalıyor
her güne yeni bir yüz ifadesi türüyor :)

oyle canim kabullend'im durumu sagarak ne cikiyorsa artik ilac niyetine bende veriyorum. ama gercekten anlamis deg'l'm bu durumu herkes bilimsel olarak kadinin sutu bebege yeter diyor ama demekki hikaye. ben buna taktim yani yedim ictim yinede olmuyorsa acaba bende ciddi bir hastalik mi var diye bile dusundum
ciddi anlamda icimde kaldi ama bebegime meme vermek. bunda nasip olmadi artik 2. ye insallah olur.
nasip degilmis saglik olsunda gerisi bos

Bu minnaklar çok tatlı yaa

firkan canim bzi denedik o damalayida sonuc husran
huzurunmeraklisi denicem canim son bi o kaldi zaten darisi basimiza insallah bi daha olmaz bebeginde
Canım ben bayagı bir araştırmştım ilaçlara ragmen iyileşmiyorsa kanal tıkanmış olabilirmiş.masaj yapıyormusun göz kanallarına? Onuda küçük bir operasyonla açıyorlarmış. Üzülme canım. İnş açılır kanallar.

Bence Birinin nazari degmis bebegine canim. Nasil uykuda guluyor meleklerden diyorsak bebegin irkilmesi ve korkarak aglamasida cocuk şeytanlardandir deniyor ilim kitaplarinda. Abdest alip babasi yada evde buyuk varsa okusun canim.
Eşim okudu dün gece,benim de kırkım çıktı kanamam kesildi bende okudum ama dün gecede aynıydı rabbim yardım etsin çok zormuş böyle sürekli okuyoruz

MaqameT bebek ana karnindan itibaren guluyor... bunu bilincsizce egzersiz olsun diye vucut kendisi yaptiriyor.. nasil el ve ayaklarini oynatiyorsa buda ayni aslinda.. keske melekleri gorebilselerdi, ama ben hic sanmiyorum.. aglamalarininda genelde gaz'la alakasi oldugunu dusunuyorum :) cunku uykuda aglamanin ustuna uyandiginda ikinmaya baslamisti bebegim..

Taktı Kapıya..içerisi sıcak kapatma..alışmışız biz de kapatıyoruz,niye kapayitoyosun...tv sesini öyle bi açıyor ki benim başım ağrıdı.niye kısayım Alışsın diyor...yav ben rahatsız oluyorum..hem bebeğimin neye alışıp alışamıcana sen mi karar vereceksin..bi de dalga geçer gibi bakışları...2 gündür bildiğin kadın gibi laf soktu.huyu böyle.sürekli kıyas halinde...kahvaltı yapıyoruz,yok diyo o çok güzel bebek BAKIYOR.Allah Allaaah diyorum içimden...bir der iki der insan yav..

Ben de ebebekten aldim canim gotureyim bari oraya en azindan bir paketi kurtarmis olurum.

Canım,aynı gün doğum yapmışız.fakat ben o gülmelerin henüz bilinçli olduğunu sanmıyorum.ama dinliyorlar evet ve sese tepki veriyorlar.

İşte en sinir Olduğum huyum...uygun şekilde cevap veremiyorum.hani kimisi o an hemen uygun ses tonuyla uygun şekilde oturtur cevabı,ben çok içime atar sabreder sonra da patlarım.tabii bağırma çağırma değil de,sert konuşurum...bi öğrenemedim şunu ya:)

Benimki de 3440 Doğdu canım...kilo alımı da iyi fakat kibar küçük bir yüzü var.habire öteki bebekle Kıyas.onun da suratı bizimkinin iki katı.ama vücut normal yani...battaniyesine kadar karışıyor.örtme sıcak deyip duruyor.ya daha 40 I çıkmadı.vücut ısısını dengeleyemiyor ondan sonra hapşırıp duruyor burnu buz gibi oluveriyor elleri de öyle...ben bebeğe göre hareket ediyorum.elbette ben de çok sıcağa Alışsın istemem manyak mıyım ben...şu kadarcık bebek 5 aylık gibi yerde nasıl vakit geçirsin kendi başına...öff hala kafamda konuşmaları...

firkan canim bzi denedik o damalayida sonuc husran
huzurunmeraklisi denicem canim son bi o kaldi zaten darisi basimiza insallah bi daha olmaz bebeginde

Cumartesi kontrolumuz vardi
capaklanma bitmisti ama yinede sordum
bana goz kanallarina masaji gosterdi
hatta epeyde bastırdı korkma bisey olmaz dedi
kasinin altindaortadan bastirip kanalin ucuna kadar 3 4 kez bastirip cekti

silip temizledikten sonra Kanal masaji dene istersen

Normal mi ki cnm ya panik oldum çok fena. Huy mu degiştiriyor lar dersin? Ateş filan yok ama bilemedim. Şimdi emdi yi e uyudu mesela
Benimkide sanirim 2 aylik bebekte bisey dusuklugu oluyodu neydi hatrlayamadm ama sonra tekrar cikiyomus uykugidiyormus benimkide girdi o evreye zorla uyandirdmda emzrdm gozunu acamadi ama nasil acikmis saldirdi memeye

Benim de kv geldi Sağolsun iyidir ama bebeğe çirkin diyip duruyor ve çok sevmedi gibi diğer kız torunu çok güzel ,bunu diyip duruyor
Yani ben çok bozuluyorum Sağolsun maddi desteği çok oldu iyidir de ama ben onun annesiyim ister istemez üzülüyorum. Sonuçta dışardan Bi insan değil diyen Bi de dışa yansıtmasa daha güzel olur Kp de çok sevdi sürekli ilgileniyor çocukta anlıyor kim daha ilgili Kp de susan çocuk kv de ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…