2016 Şubat Anneleri

Bugun 23. Gun ve hala dikislerim tam iyilesmis degil ara ara acisi da duruyo hala. Boyle mi olmasi gerek?

Fikir olsun diye aylık fotoğraf konseptlerini paylaşır mısınız?
Benim kk profilimde fotoğraf paylaşmkştım, bir bak istersen. Aylık çekim değil ama normal konseptli çekim

Birinci ay için çok şey tasarlamıştım. Hatta her hafta çekiyordum ama pişik mahfetti çok dağıldım
Artık ikinci üçüncü aylara inşallah :)

Benm dr paket caylari pek onermiyor tabi yine de sizde dr danisin ama

senin adına sevindim canım bol sütler inşallah. bende hala çeşitli yöntemler deniyorum. incire ağırlık verdim şu sıra. birde öalt içecek yine içiyorum her gün 1 şişe. şekere maya katılıyormuş onuda yapıcam :) mide helak oldu bu arada :)
dediğin tomris emzirme k. bilmiyorum canım. bende hemen araştırıp uygulayayım. bizde malesef başka şehre gidiyoruz cumartesi tabi birde dönüşü var. bende kara kara düşünüyorum inan. ne olacak halim diye. kendi aracımızla gitcez bizde ama onda bile korkuyorum açıkçası. senin bebeğin seni emiyormu canım ? ben 20 gün direndim biberon vermedim. ama süt gelmediği için benimki emmiyor beni sağıp versem onada razıyım tabi. bakalım bende yapayım yazarım fayda ederse

benimki 2 gün once gece öksürdü canım. biz gün aşırı yıkıyoruz. bende korktum ciğere inerse diye. hemen Sabah götürdüm. once dinledi biraz hırıltı var dedi. ciğer filmi istedi ben yaptırmak istemedim radyasyon almasın diye. ama dr. u dinlemek zorunda kaldım. ciğere çok hafif inmiş. antibiyotik ve assist diye bir şurup Verdi. kayın birader dr. oda antibiyotik vermeyin dedi. ateşlenirse başlayın dedi. bizde sadece assist verdik 2 gündür. 4 saatte bir 2 defa öksürüyor sadece. ama burnu tıkalı zavallım zor nefes alıyor. uyku düzeni bozuldu. tuzlu su yapıyoruz burnu için. aNTİBİYOTİK VERMİCEm artmadığı sürece. sanada geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Spinal anestezi oldum sutum gelmio 3gub oldu komposto iciyorum boyle durunla karsilasanlar neler yaptiniz uzuluyorum lutfwn yardim edin
Canim yarim cay bardagi suda 1 cay kaşığı naneyi kaynat sonra uzerine sicakken 1 cay bardagi sut dok ve onu ic. Resmen sut damarlarini aciyor. Insallah sana da faydasi olur.

Tüm whats app gruplarına fotoğraf at, onlar da kndi akraba gruplarına atsın, onlarda evdeki telefonu olmayana konu komşuya göstersin. ama sen 40 çıkana kadar fotoğraf paylaşırsan olay olur

Kırkı çıkmadan olmaz

Şu kırk olunca nolacak çok merak ediyorum. Kendiliğinden gelen bir koruma kalkanı falan bekliyorum

kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durum var
ben bebeğiğm uyurken ders çalışıyorum hazırlandığım sınavlar var. annem bizde ve annemde bebekle çok ilgileniyor. uyanık olduğu vakittte ben ders çalışırken annem bakuıyor. ama vicdanım rahatsız bu durumdan. 2 hafta sonar bebeişimle yalnız kalıcam. ama şuan sanki onun yanında tam olarak değilim gibi geliyor. annemde maşallah gık dese hemen atlıyor bana fırsat vermiyor. sanki annesi oymuş gibi davranıyor. zaten emmiyor duygusal bağ oluşmaz diye korkuyorum annemede bişi diyemiyorum çok alıngan.abimin bebeğinede öyle davranmıştı. sanki hayata onu bağlayan şey torunu gibi davranıyor. bende ister istemez nasılsa güvende diye ve alınmasın diye kendimi geri çekiyorum ve ders çalışıyorum. hata mı bilemedimki. her şeyi kenara bırakıp KPSS falan bıraksam mı ? birdahaki sınnav 2018 de 2 yılda bir. emek verdim onuda düşünüyorum. siz nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerle ?

Kizlar kizimin yuzundeki kizariklar iyice kafasina boynuna ensesine kadar yayildi kulaklari kulak arkadi putur putur cok kotu oldu sabah resmen yuzunu tisortume sure sure agladi kipkirmizi oldu yuzu.. Normal falan dendi ama gittikce artti sütünden mi diyorum acaba ne yiyince oluyo bu hic farkinda da degilim ( bilen varsa lütfen yardim

Bizim annemlerleukende aynı oluyor canım. Ki sen ders çalışıyorsun. Ayrıca kpss ye çocuğunun geleceği için uğraşıyorsun
Bizim gündüz sürekli uykuda geceleri nöbette olduğu için gündz beşikte duruyor.
Geceleri bazen eşimd bırakıp başk odaya kaçasım geliyor :)

Bizimde perşembe olacak büyük ihtimalle..yarin arayıp haber verecek hemşire. Cok korkuyorum 3 aşı birden en hafif sekilde atlatiriz insallah
İnsallah canim. Biz biraz once yaptirip geldik. Sol omuz ve iki bacak. Omzunda ignenin enjekte edildigi yer hemen kucuk yuvarla sekilde bembeyaz oldu. Oraya dokunmayacakmisiz. Kabuklanip iltihap falan akabilirmis, bu, asinin tuttugunu gosterirmis. Atesi 37.5 in ustune cikarsa calpol ver dedi. İnsallah cikmaz. Ben de aglayacaktim nerdeyse

Ay sacmalama bebegim annen ne yaparsa yapsin bebek seni annesi olarak bilicektir.. yazik etme emeklerine calis, calismamak icin de bahane arama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…