- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
12 kez yapiodu ilcede oldugum icin burda kaka tahlili yapilmiyor o yuzden yaptiramadim kakaGünde kaç kere yapıyordu canım kan ve kaka örneği aldılar mı canım.
Ay ay ay ayyy bir ara tanistiralim pitirciklariBak o olabilir işte.Babamızdan onay geldi beşik kertmesi olarak kabul ettik damadı.
Bnm sutumun cok oldugu zamanlar sagip difreeze atiyorum herhangi bi sıknti olursa onu icircemBen sütümü hiç sağmıyorum sadece emziriyorum yanlış mı yapıyorum?
Sağmanın faydası ne, ilerde işe gidince süt olsun, belki yetmez diyolar, doğru mu?
Benim kk profilimde fotoğraf paylaşmkştım, bir bak istersen. Aylık çekim değil ama normal konseptli çekimFikir olsun diye aylık fotoğraf konseptlerini paylaşır mısınız?
Gecmis olsun gttnmi cnm dr2 gundur kizim yemyesil kaka yapiyor bugun dr a goturdum kaka tahlili yapti yarin sabah ogrenicem insallah sonucu,umarim mikrop yoktur
Benm dr paket caylari pek onermiyor tabi yine de sizde dr danisin amaAslında bunların hepsi aktarda var. hemşire bunların içeriğine bak demişti o Zaman .şimdi hatırlamıyorum ama doğalını almak benimde kafama yattı. Sonuçta pakete giren her üründe zararlı birşey oluyor
senin adına sevindim canım bol sütler inşallah. bende hala çeşitli yöntemler deniyorum. incire ağırlık verdim şu sıra. birde öalt içecek yine içiyorum her gün 1 şişe. şekere maya katılıyormuş onuda yapıcam :) mide helak oldu bu arada :)kizlaarrr oyle mutluyum ki
iki gundur tomrisin emzirme kampini uyguluyorum. annem ve kardesim sagolsunlar yardimci oldular.
vee sonuc benim icin mucizeee
her yolu, binbir cesit icecegi falan icmsken denemisken artmayan sutum(israrla 30ccdi hep)
40cc oldu
demek ki az da olsa artiyor. artiyorsa daha da artabilir.insssss
bir de emzirme uzmani bir hap onerdi
Gnc malt tablet
bira mayasi iceriyormus.gunde 3 kere 3 tablet icersen sutun cooj daha artar dedi.
onu da siparis verdim. bayagi pahali birsey ama bunuda deneyecegim.
yavrumu sutumle buyutmek istiyorum. bu rahatligi yasamak istiyorum.
pazar gunu ankaradan aydina geldik kendi aracimizla. buna ragmen yolculuk cehennem gibiydi. o mamayi hazirla belli sicakliga getir. cocuk bu surede agla agla helak oldu
zaten o an bi denemedigim emzirme kampi kalmisti onu da deneyeyim dedim.
sukurler olsun bana fayda etti
şu malt hapi gelince onuda deneyeyip sizlere yazarim.
ozelliklenew smiles . aklimda sen kaldin benim gibi eziyet ceken. ins seninde azda olsa artar da umudumuz olur artacagina dair
Masaallah cnm kac kg dogmustunuz bizimde ilk asidan sonra huysuzlanmistiBizde1 aylik olduk cok sukur. 4750gr olmusuz ve boyumuzda 58cm :) hersey yolunda ama aşı huzursuzluk yapti aci cekiyor gibi sesler cikariyor yavrum
benimki 2 gün once gece öksürdü canım. biz gün aşırı yıkıyoruz. bende korktum ciğere inerse diye. hemen Sabah götürdüm. once dinledi biraz hırıltı var dedi. ciğer filmi istedi ben yaptırmak istemedim radyasyon almasın diye. ama dr. u dinlemek zorunda kaldım. ciğere çok hafif inmiş. antibiyotik ve assist diye bir şurup Verdi. kayın birader dr. oda antibiyotik vermeyin dedi. ateşlenirse başlayın dedi. bizde sadece assist verdik 2 gündür. 4 saatte bir 2 defa öksürüyor sadece. ama burnu tıkalı zavallım zor nefes alıyor. uyku düzeni bozuldu. tuzlu su yapıyoruz burnu için. aNTİBİYOTİK VERMİCEm artmadığı sürece. sanada geçmiş olsun canım Allah şifa versinBenim minnoşumda öksürüyor ya.. bu sefer şifayı kaptı galiba...
Saat 9 olsunda doktora götürecegim. İnş önemli birşeyi yoktur.
Bebegi öksürüpte doktora götüren varmı? Sadece ciğerlerinimi dinliyor tahlil de mi istiyor?
Canim yarim cay bardagi suda 1 cay kaşığı naneyi kaynat sonra uzerine sicakken 1 cay bardagi sut dok ve onu ic. Resmen sut damarlarini aciyor. Insallah sana da faydasi olur.Spinal anestezi oldum sutum gelmio 3gub oldu komposto iciyorum boyle durunla karsilasanlar neler yaptiniz uzuluyorum lutfwn yardim edin
Bizim annemlerleukende aynı oluyor canım. Ki sen ders çalışıyorsun. Ayrıca kpss ye çocuğunun geleceği için uğraşıyorsunkızlar vicdanımı rahatsız eden bir durum var
ben bebeğiğm uyurken ders çalışıyorum hazırlandığım sınavlar var. annem bizde ve annemde bebekle çok ilgileniyor. uyanık olduğu vakittte ben ders çalışırken annem bakuıyor. ama vicdanım rahatsız bu durumdan. 2 hafta sonar bebeişimle yalnız kalıcam. ama şuan sanki onun yanında tam olarak değilim gibi geliyor. annemde maşallah gık dese hemen atlıyor bana fırsat vermiyor. sanki annesi oymuş gibi davranıyor. zaten emmiyor duygusal bağ oluşmaz diye korkuyorumannemede bişi diyemiyorum çok alıngan.abimin bebeğinede öyle davranmıştı. sanki hayata onu bağlayan şey torunu gibi davranıyor. bende ister istemez nasılsa güvende diye ve alınmasın diye kendimi geri çekiyorum ve ders çalışıyorum. hata mı bilemedimki. her şeyi kenara bırakıp KPSS falan bıraksam mı ? birdahaki sınnav 2018 de 2 yılda bir. emek verdim onuda düşünüyorum. siz nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerle ?
İnsallah canim. Biz biraz once yaptirip geldik. Sol omuz ve iki bacak. Omzunda ignenin enjekte edildigi yer hemen kucuk yuvarla sekilde bembeyaz oldu. Oraya dokunmayacakmisiz. Kabuklanip iltihap falan akabilirmis, bu, asinin tuttugunu gosterirmis. Atesi 37.5 in ustune cikarsa calpol ver dedi. İnsallah cikmaz. Ben de aglayacaktim nerdeyseBizimde perşembe olacak büyük ihtimalle..yarin arayıp haber verecek hemşire. Cok korkuyorum 3 aşı birden en hafif sekilde atlatiriz insallah
Cnm biz yaptırdık birşey çıkmadı bağırsak düzenleyici verdi12 kez yapiodu ilcede oldugum icin burda kaka tahlili yapilmiyor o yuzden yaptiramadim kaka
3750 gr 51cm dogmustu 1 kilo almisiz ve 7cm uzamisiz canim :)Masaallah cnm kac kg dogmustunuz bizimde ilk asidan sonra huysuzlanmisti
Ay sacmalama bebegim annen ne yaparsa yapsin bebek seni annesi olarak bilicektir.. yazik etme emeklerinekızlar vicdanımı rahatsız eden bir durum var
ben bebeğiğm uyurken ders çalışıyorum hazırlandığım sınavlar var. annem bizde ve annemde bebekle çok ilgileniyor. uyanık olduğu vakittte ben ders çalışırken annem bakuıyor. ama vicdanım rahatsız bu durumdan. 2 hafta sonar bebeişimle yalnız kalıcam. ama şuan sanki onun yanında tam olarak değilim gibi geliyor. annemde maşallah gık dese hemen atlıyor bana fırsat vermiyor. sanki annesi oymuş gibi davranıyor. zaten emmiyor duygusal bağ oluşmaz diye korkuyorumannemede bişi diyemiyorum çok alıngan.abimin bebeğinede öyle davranmıştı. sanki hayata onu bağlayan şey torunu gibi davranıyor. bende ister istemez nasılsa güvende diye ve alınmasın diye kendimi geri çekiyorum ve ders çalışıyorum. hata mı bilemedimki. her şeyi kenara bırakıp KPSS falan bıraksam mı ? birdahaki sınnav 2018 de 2 yılda bir. emek verdim onuda düşünüyorum. siz nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?