2016 Şubat Anneleri

evet canım bu yıl olmazsa 2 yıl sonar belki başka bebek olacak ve yine sorun. verilen emek, yıllarca oku, ailenin maddi durumu super değildi sonuçta. okutmak için kendilerinden kıstılar. emeğin karşılığını almak istiyor insan. bizimki gündüz uyanınca 1 saat bakmak istiyor. o rada mızmızlık yapmıyor etrafı izliyor, ilgi bekliyor. o ilgiyi verememekten korkuyorum. annemede bişi diyemem babam vefat edeli çok oldu. uğraş istiyor tabi kendine ama bazen gerçekten abartıyor bunu. inşallah her şey güzel olur. sanırım ben lohusa sendromundan çıkamadım henüz. fazlaca hassasım

Ay sacmalama bebegim annen ne yaparsa yapsin bebek seni annesi olarak bilicektir.. yazik etme emeklerine calis, calismamak icin de bahane arama :)
haahhaa bahane :) valla canım ya yoksa alttan alttan bahanemi arıyorum valla çalışmakta kolay değil gerçekten canım. oturup bebeiş uyurken film izlemek varken sen gel ders çalış. tamam kendime geldim çalışmaya devam ozaman :)

mühendislik canım ve alımı çok az olan bir dal. elden geldiğince çalışıyorum işte ama dediğin gibi verim konusunda ne desem yalan olur. one alınması aniden kötü oldu. çünkü ben yüksek l. yapıyordum ve derslerim vardı. one alınınca ben daha doğumdan 2 hafta once finallere giriyordum. hep doluydum yani .tarih mayıs olunca çok sıkışmış oldum. önceden haber versler tarihi ders almaz dondururdum ama iş işten geçti tabi. hayırlısıs artık

Ay canım neler neler atlatmissin büyük geçmiş olsun Allah başka şey yasatmasın. iyi çok şükür alışmaya çalışıyor kuzuCuk dış dünyaya bazen huysuzus bazen iyiyiz:) bende iyiyim çok şükür canım teşekkür ederim. Bu aşı olayı beni korktuyor ya umarım minıgin kolay atlatir. 1. ay aşısında bebeğim 3 gun huzursuzdu öyle sustu uyumadi içim yandı umarım ikinci ay aşısınida hayırlısıyla atlatir

evet çokça duyuyorum canım anneler ya da k.v.ler gerçeketen sanki bir oyuncak ellerine geçmiş gibi davranıyorlar. neyse kınamayayım bende öyle olcam muhtemelen :)
sütüm için 20 gün direndim ağladıkça meme verdim canım ama hiç bi şekilde artmadı. kaşıktan sonar biberona geçtim mama için. anne memesine benziyor dediler ama bu defa hepten bıraktı. sağıp olanı veriyorum bende artık

İlk zamanlar annem 20 gün kaldı. Bebeği ben onun kadar sevrmiyorum diyordum öyle aşkla bakıyordu ki ilk torunu ve bebekleri çok sever. Hep onun kollarında vs dedim bu bebek beni sevmeyecek sonra annem gitti kv geldi. Dün kv kucağında ve ben farklı bir yerdeydim bana öyle bir bakışı vardı ki dedim 9 ay benim kokumu aldı kim alırsa alsın. Beni elbette sevecek :)

Sakin çalışmayı bırakma. Çalış canım. Çift yıl Turkce ve matematiğe ağırlık ver. Arada bebisi al molalarda sev okşa kulağına güzel sözler fisilda... Onun için her şey... Bunu unutma...

Cok sag ol canim benim. Atlattik sukur. Rabbim dermansiz dert vermesin. Benim oglum 1.ay asisinda sıkıntı yasamamisti cok. İnsallah bunda da olmaz. İnsan kendine yapilsin da o cekmesin aciyi istigor di mi? Aslinda keske aşı da sütten gecen bişi olsa da bize yapilsa ne guzel olurdu :)

Rizk meselesi olduğuna inanirim ben. Çalış Rabbime bırak... Nasip buymus bu oldu... Elinden geleni yap gerisi Rabbimden de. İnşallah iyi puan alırsın.

herkesin annesi demekki aynı canım. belki bizde öyle olucaz her yaş farklı ve onu anlamakta belki güç. ama bizde ilk yaşıyoruz bu durumu insan ne düşünse ne yapsa bilemiyor. doğru diyorsun ben onu taşıdım 9 ay ve beni unutmaz sever anneciğini miniğim :)

çalışma konusunda sağolun gerçekten sizzler tekrara gaza getirdiniz. 2 yılda bir olmasa sorun değil ama yaş gidiyor malesef. 2018 e belki yenir bebek olur nasipse :) ne bileyim bişi olur. inşallah emekler boşa çıkmaz :)

Ben de aynı şekilde giydiriyorum fazladan bi ince yelek giydiriyorum o kadar. Doktor bi ilaç tavsiye etti geçmezse getir dedi.fucidin belki duyan vardır. İnşallah geçer bakalım

Rizk meselesi olduğuna inanirim ben. Çalış Rabbime bırak... Nasip buymus bu oldu... Elinden geleni yap gerisi Rabbimden de. İnşallah iyi puan alırsın.
new smiles canım goguslerine sıcak su torbası koydun mu hiç. Sıcak suyla ovmussundur masajla . stres yqpma bunun icinfr

okyns-okyns canım geçmiş olsun.

öyle canım dedeiğne bende katılıyorum rızkı veren Allah. dilerse olaak, dilemezse ne yapsam boş. hayırlısı olsun

açıkçası uzun surely sıcak su masajı yapmadım canım. yani 2 günde bir ancak bazen o bile değil. ama hatırllatığın iyi oldu şimdi hemen kalkıyorum ve yapıyorum :)

gecmıs olsun.bızde aynı durumdayız asıst surubu bızede verdıler nasıl kullanıyorsunuz

Canım benim kizimda da kızarıklık ve kuruluk var doktora sordum bugün fucidin al ince bi sekilde sür gecmezse getir dedi.anneye bağlı hormonalmis olurmuş bebeklerde. Doktorumuz watsuptan soruları yanıtlıyor sagolsun adamın kafasını sisiriyorum her hafta bi sorunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…