- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Iyi canm cok sevindm cok sukurCnm biz yaptırdık birşey çıkmadı bağırsak düzenleyici verdi
evet canım bu yıl olmazsa 2 yıl sonar belki başka bebek olacak ve yine sorun. verilen emek, yıllarca oku, ailenin maddi durumu super değildi sonuçta. okutmak için kendilerinden kıstılar. emeğin karşılığını almak istiyor insan. bizimki gündüz uyanınca 1 saat bakmak istiyor. o rada mızmızlık yapmıyor etrafı izliyor, ilgi bekliyor. o ilgiyi verememekten korkuyorum. annemede bişi diyemem babam vefat edeli çok oldu. uğraş istiyor tabi kendine ama bazen gerçekten abartıyor bunu. inşallah her şey güzel olur. sanırım ben lohusa sendromundan çıkamadım henüz. fazlaca hassasımBizim annemlerleukende aynı oluyor canım. Ki sen ders çalışıyorsun. Ayrıca kpss ye çocuğunun geleceği için uğraşıyorsun
Bizim gündüz sürekli uykuda geceleri nöbette olduğu için gündz beşikte duruyor.
Geceleri bazen eşimd bırakıp başk odaya kaçasım geliyor :)
haahhaa bahane :) valla canım ya yoksa alttan alttan bahanemi arıyorum valla çalışmakta kolay değil gerçekten canım. oturup bebeiş uyurken film izlemek varken sen gel ders çalış. tamam kendime geldim çalışmaya devam ozaman :)Ay sacmalama bebegim annen ne yaparsa yapsin bebek seni annesi olarak bilicektir.. yazik etme emeklerinecalis, calismamak icin de bahane arama :)
mühendislik canım ve alımı çok az olan bir dal. elden geldiğince çalışıyorum işte ama dediğin gibi verim konusunda ne desem yalan olur. one alınması aniden kötü oldu. çünkü ben yüksek l. yapıyordum ve derslerim vardı. one alınınca ben daha doğumdan 2 hafta once finallere giriyordum. hep doluydum yani .tarih mayıs olunca çok sıkışmış oldum. önceden haber versler tarihi ders almaz dondururdum ama iş işten geçti tabi. hayırlısıs artıkCanım hangi memur grubu için çalışıyırsun ?
Bu sadece senin verebileceğin bir karar.eğer kpss için verimli çalışabildiğini düşünüyorsan ok ama aklın bebekte kalarak verimsiz çalışıyorsan zamanını bebeğine harca daha iyi..
Ay canım neler neler atlatmissin büyük geçmiş olsun Allah başka şey yasatmasın. iyi çok şükür alışmaya çalışıyor kuzuCuk dış dünyaya bazen huysuzus bazen iyiyiz:) bende iyiyim çok şükür canım teşekkür ederim. Bu aşı olayı beni korktuyor ya umarım minıgin kolay atlatir. 1. ay aşısında bebeğim 3 gun huzursuzdu öyle sustu uyumadi içim yandı umarım ikinci ay aşısınida hayırlısıyla atlatirEvet canim giremiyordum. Onceleri gaz sancimiz vardi. Oglum 23 gunlukken esim geceleyin acil aoandist ameliyati oldu. Bebisin sariligi icin hastaneye gidip geldik. Benim sut kanallarim tikandi. Oglum 1 aydir kakasini 4-5 gunde bir yapiyor onunla ugrastim. Sonra mevlut hazirliklari oldu. Bizimki erken geldigi icin kapi susuyle bebek sekerlerinin bi kismini yapamamistim. Bebis uyudukca onlari yaptim falan derken giremedim. Ayy yazarken yoruldum. Rabbim beterinden saklasin hepimizi. 2. Ay asisiydi canim evet. Simdilik iyi sukur. Umarim hafif atlatir. Sen nasilsin? Kuzucuk nasil?
evet çokça duyuyorum canım anneler ya da k.v.ler gerçeketen sanki bir oyuncak ellerine geçmiş gibi davranıyorlar. neyse kınamayayım bende öyle olcam muhtemelen :)Çok geçmiş olsun senin bebişinede.. benimkinin ciğerlerine inmemiş şükür.
Hepimizin annesi öyle canım merak etme.. torun sevgisi başka oluuormuş öyle diyorlar. Annesi olarak başkasını bilmez canım endişelenme.. sütün olmasada memeni versen belki emdikçe gelir süt. Yalancı emzik gibide olsa emsin seni canım. Ayrıca bebekler annelerinin kokularını bilirlermiş. Bunları kafana takmada ders çalışannen gidince herşeyini sen yapacaksın bırak yapsın şimdi
Allah yardımcısı olsun canım Allah şifa versin.
Verem aşıları böyle canım. Hatta bazılarında iltihap bile akıyor benim ilk oğlanda iltihaplanma olmamıştı..
evet canım bu yıl olmazsa 2 yıl sonar belki başka bebek olacak ve yine sorun. verilen emek, yıllarca oku, ailenin maddi durumu super değildi sonuçta. okutmak için kendilerinden kıstılar. emeğin karşılığını almak istiyor insan. bizimki gündüz uyanınca 1 saat bakmak istiyor. o rada mızmızlık yapmıyor etrafı izliyor, ilgi bekliyor. o ilgiyi verememekten korkuyorum. annemede bişi diyemem babam vefat edeli çok oldu. uğraş istiyor tabi kendine ama bazen gerçekten abartıyor bunu. inşallah her şey güzel olur. sanırım ben lohusa sendromundan çıkamadım henüz. fazlaca hassasım
Cok sag ol canim benim. Atlattik sukur. Rabbim dermansiz dert vermesin. Benim oglum 1.ay asisinda sıkıntı yasamamisti cok. İnsallah bunda da olmaz. İnsan kendine yapilsin da o cekmesin aciyi istigor di mi? Aslinda keske aşı da sütten gecen bişi olsa da bize yapilsa ne guzel olurdu :)Ay canım neler neler atlatmissin büyük geçmiş olsun Allah başka şey yasatmasın. iyi çok şükür alışmaya çalışıyor kuzuCuk dış dünyaya bazen huysuzus bazen iyiyiz:) bende iyiyim çok şükür canım teşekkür ederim. Bu aşı olayı beni korktuyor ya umarım minıgin kolay atlatir. 1. ay aşısında bebeğim 3 gun huzursuzdu öyle sustu uyumadi içim yandı umarım ikinci ay aşısınida hayırlısıyla atlatir
mühendislik canım ve alımı çok az olan bir dal. elden geldiğince çalışıyorum işte ama dediğin gibi verim konusunda ne desem yalan olur. one alınması aniden kötü oldu. çünkü ben yüksek l. yapıyordum ve derslerim vardı. one alınınca ben daha doğumdan 2 hafta once finallere giriyordum. hep doluydum yani .tarih mayıs olunca çok sıkışmış oldum. önceden haber versler tarihi ders almaz dondururdum ama iş işten geçti tabi. hayırlısıs artık
Sağol canımIyi canm cok sevindm cok sukur
herkesin annesi demekki aynı canım. belki bizde öyle olucaz her yaş farklı ve onu anlamakta belki güç. ama bizde ilk yaşıyoruz bu durumu insan ne düşünse ne yapsa bilemiyor. doğru diyorsun ben onu taşıdım 9 ay ve beni unutmaz sever anneciğini miniğim :)İlk zamanlar annem 20 gün kaldı. Bebeği ben onun kadar sevrmiyorum diyordumöyle aşkla bakıyordu ki ilk torunu ve bebekleri çok sever. Hep onun kollarında vs dedim bu bebek beni sevmeyecek sonra annem gitti kv geldi. Dün kv kucağında ve ben farklı bir yerdeydim bana öyle bir bakışı vardı ki dedim 9 ay benim kokumu aldı kim alırsa alsın. Beni elbette sevecek :)
Sakin çalışmayı bırakma. Çalış canım. Çift yıl Turkce ve matematiğe ağırlık ver. Arada bebisi al molalarda sev okşa kulağına güzel sözler fisilda... Onun için her şey... Bunu unutma...
Canım benim oğlumdada oluyor hatta omuzlarına kadar indi. Çok şükür egzemaya dönmeden müdahale ettik. Hala var. Dr umyz bize ew sıcaksa 22 23 se çok giydirme annesi dedi. Alttan patikli pijama üstüne uzun çorap giydir sdc dedi. Üstden sıfır veya kısa kol çıtçıtlı üstüne uzun kollu bişey. Ev çok sıcak olursa ben üstten sdc uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum. Onun dışında dr un dediklerine uymaya çalışıyorum.
Rizk meselesi olduğuna inanirim ben. Çalış Rabbime bırak... Nasip buymus bu oldu... Elinden geleni yap gerisi Rabbimden de. İnşallah iyi puan alırsın.
new smiles canım goguslerine sıcak su torbası koydun mu hiç. Sıcak suyla ovmussundur masajla . stres yqpma bunun icinfr
okyns-okyns canım geçmiş olsun.
Kırkı çıktığında foto paylaşırken yazacağım cümle bu olacakhahah kesinlikle katılıyorum. elinin fotoğrafını bile internete koyma diyolar, ama bakkalda, markette elleriinde telefon herkese gösteriyolar. cıldıriciiimm
gecmıs olsun.bızde aynı durumdayız asıst surubu bızede verdıler nasıl kullanıyorsunuzbenimki 2 gün once gece öksürdü canım. biz gün aşırı yıkıyoruz. bende korktum ciğere inerse diye. hemen Sabah götürdüm. once dinledi biraz hırıltı var dedi. ciğer filmi istedi ben yaptırmak istemedim radyasyon almasın diye. ama dr. u dinlemek zorunda kaldım. ciğere çok hafif inmiş. antibiyotik ve assist diye bir şurup Verdi. kayın birader dr. oda antibiyotik vermeyin dedi. ateşlenirse başlayın dedi. bizde sadece assist verdik 2 gündür. 4 saatte bir 2 defa öksürüyor sadece. ama burnu tıkalı zavallım zor nefes alıyor. uyku düzeni bozuldu. tuzlu su yapıyoruz burnu için. aNTİBİYOTİK VERMİCEm artmadığı sürece. sanada geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Anneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.[/
Allah acil şifalar versin canım bebişin bir an önce iyileşir inşallah
Kizlar kizimin yuzundeki kizariklar iyice kafasina boynuna ensesine kadar yayildi kulaklari kulak arkadi putur putur cok kotu oldu sabah resmen yuzunu tisortume sure sure agladi kipkirmizi oldu yuzu.. Normal falan dendi ama gittikce artti sütünden mi diyorum acaba ne yiyince oluyo bu hic farkinda da degilim( bilen varsa lütfen yardim
Cok sag ol canimmnew smiles canım goguslerine sıcak su torbası koydun mu hiç. Sıcak suyla ovmussundur masajla . stres yqpma bunun icinfr
okyns-okyns canım geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?