2016 Şubat Anneleri

Canım bir termosa kaynamış ve birazcık ılınmış su koyarsan mama zamanın geldiğinde soğutman daha kolay olur. Hatta mama yapma kıvamına gelemeden bir tık daha önceki haline kadar soğusun koy termosa... çok kokaylık olur senin için
Canım benimki kusmuğu burnuna doldu. Nefes almaya çalışınca gitti. Sonrasında zaten çok öksürdü çok hapşırdı. Sabaha dr a gittik. Film çekildi.
Anladım canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.

Benim minnoşumda öksürüyor ya.. bu sefer şifayı kaptı galiba...
Saat 9 olsunda doktora götürecegim. İnş önemli birşeyi yoktur.
Bebegi öksürüpte doktora götüren varmı? Sadece ciğerlerinimi dinliyor tahlil de mi istiyor?

Oksuruyordu gittik cigerini dinledi kanda aldi ama bronsiolit diye kan aldi..cocugum 5 gundur ayriyiz yogun bakimda hala..kuzumun 40 cikti dun

firkan canim yoktu dikkat ediyorum ona gittim yine de sildim. Ya hiç emmiyor değil alıyor emiyor bırakıyor ve almıyor. Başta doyuyor dedim. Ama biberon daki sütü icince moralim bozuldu gecede kalkıp emdi 5 dk emiyor bir daha hayatta ağzına veremiyirum normalde ikinci memeye de gecerdik

Bana hemşire aktardan al dedi. Bende milıupa almıştım. Ama o sütün kalitesini bozabilir dedi

Bana doktoorum humana diye bir marka önerdi onu içiyorum. Kimyonlu aynı zamanda bir çay kasigida günde bir kez yatarken kızıma veriyorum çok iyi oluyor

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin ;(

Bana doktoorum humana diye bir marka önerdi onu içiyorum. Kimyonlu aynı zamanda bir çay kasigida günde bir kez yatarken kızıma veriyorum çok iyi oluyor
Aslında bunların hepsi aktarda var. hemşire bunların içeriğine bak demişti o Zaman .şimdi hatırlamıyorum ama doğalını almak benimde kafama yattı. Sonuçta pakete giren her üründe zararlı birşey oluyor

Çok geçmiş olsun umarım önemli değildir

Oksuruyordu gittik cigerini dinledi kanda aldi ama bronsiolit diye kan aldi..cocugum 5 gundur ayriyiz yogun bakimda hala..kuzumun 40 cikti dun
Çok geçmiş olsun inş kısa zamana iyileşir. başka belirtilerde varmıydı sadece öksürükmü?
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin ;(
Sagol canım. Amin
Çok geçmiş olsun umarım önemli değildir
Sagol Canım İnş

Poofff galiba dikislerde ufak bi acilma var
Hafiften silince taze kan bulasiyor
Dr mu gidem yoksa zamanla duzelir mi

bio gaia yı nasıl muhafaza ediyorsun cnm bugün sağlık ocağında ebe buzdolabında sakla dedi ama eczaneden eşime verirken açmışlar şişeyi ve oda sıcaklığında saklayın demişler

Aldığımız günden beri buzdolabında saklıyoruz canım, verirken çalkalanıyor, hergün aynı saatte olması da çok önemli

Evet canım masaj için sormuştum karnina yağı sürdükten sonra fonde tutabilirsin ise yarıyor gerçi her yolu denemissindir allah yardimcin olsun. gene de hergün anason ve rezene çayı iç ben öyle yapıyorum

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun valla ne duysam deniyorum

Geçmiş olsun canım, umarım önemli birşey değildir

Fikir olsun diye aylık fotoğraf konseptlerini paylaşır mısınız?

Geçmiş olsun canım, umarım önemli birşey değildir
Sagol canım.

Çok şükür önemli degilmiş. Ciğerleri tertemizmiş sadece geniz akıntısı var diye hırıltılı öksürüyormuş. Onun içinde bir damla verdi. Kuzum inş rahatlarda rahat bir uyku çeker.

Bu arada böyle geniz akıntısı olup bebegi tıkananlar varsa yüzükoyun çok rahat uyuyor. Sırt üstü veya yan yatırırsamız uyuyamıyor. Akıntı tıkıyor ve kusuyor.

Çok şükür. Bebeler hasta olmasın
Anneleri de olmasjn ya huu :) babaları da çalışıp bez alacak kimse olmasın hasta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…