- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
eşimin aldığı eczane oda sıcaklığı demiş bak şimdi ya iyice ısdemir karıştı prospektüsüne baktım orda açıldıktan sonra oda sıcaklığında 4 hafta kullanılabilir yazıyor zaten 4 haftaaya biter geçti benim 3 haftaa kaldı geçen hafta aldık bir kez kullandım birde dün akşam
Ben colinox kullanıyorum.Bende buzdolabında saklıyorum eczacı evınız yakın mı ısınmaması gerekıyor dedı alırken ..
Bak o olabilir işte.Bak sen yaa :))).. Tamam tamam sizide aliriz yanimiza bir apartmana sıkışıveririz artık
Benimde kizimda var nokta nokta ve iki kasinin oldugi yer pul puldu gecmiyordu bugun dr egzams dedi ve mustelanin bi kremini verdi bakalim ise yarayacak mi cildi hassas dedi bizim drKızlar selam. Bizim yine bir problemimiz var kızımın yüzünde kızarıklıklar vardi doktorla watsuptan yazistik resmini attım takip edelim anneye bağlı hormonal dedi. Bikaç gündür de yanakları cok kuruyor özellikle kızarıklık da yanaklarında. Netten araştırdım biraz egzama falan olabilirmiş. Canim sıkıldı sizde de var mı böyle bi sorun bilginiz var mı
Çok sevindim canım yaa. Sütüm az diyip kampı uygulayan biri çıktı ya şükürler olsun:)kizlaarrr oyle mutluyum ki
iki gundur tomrisin emzirme kampini uyguluyorum. annem ve kardesim sagolsunlar yardimci oldular.
vee sonuc benim icin mucizeee
her yolu, binbir cesit icecegi falan icmsken denemisken artmayan sutum(israrla 30ccdi hep)
40cc oldu
demek ki az da olsa artiyor. artiyorsa daha da artabilir.insssss
bir de emzirme uzmani bir hap onerdi
Gnc malt tablet
bira mayasi iceriyormus.gunde 3 kere 3 tablet icersen sutun cooj daha artar dedi.
onu da siparis verdim. bayagi pahali birsey ama bunuda deneyecegim.
yavrumu sutumle buyutmek istiyorum. bu rahatligi yasamak istiyorum.
pazar gunu ankaradan aydina geldik kendi aracimizla. buna ragmen yolculuk cehennem gibiydi. o mamayi hazirla belli sicakliga getir. cocuk bu surede agla agla helak oldu
zaten o an bi denemedigim emzirme kampi kalmisti onu da deneyeyim dedim.
sukurler olsun bana fayda etti
şu malt hapi gelince onuda deneyeyip sizlere yazarim.
ozelliklenew smiles . aklimda sen kaldin benim gibi eziyet ceken. ins seninde azda olsa artar da umudumuz olur artacagina dair
Yeşil kaka için anne süt fazllalığı demiyorlar mıydı?2 gundur kizim yemyesil kaka yapiyor bugun dr a goturdum kaka tahlili yapti yarin sabah ogrenicem insallah sonucu,umarim mikrop yoktur
Yani mukuslu derken putur putur ve degisik bir kokusu var her zamankinden farkliYeşil kaka için anne süt fazllalığı demiyorlar mıydı?
İçinde mukuslu kısımlar var mıydı?
eczacı buzdolabından çıkarmış şişeyi açmış açılmadığı zaman buzdolabında saklanması gerekiyor demiş şişeyi açmış ve oda sıcaklığında 1 ay muhafaza edebilirsiniz demiş prospektüste de oda sıcaklığında 4 hafta yazıyor 1 hafta oldu alalı bozulmuş mudur acaba şüphe ettim şimdiBende buzdolabında saklıyorum eczacı evınız yakın mı ısınmaması gerekıyor dedı alırken ..
Benım kız yine uyumuyor 22.00 den beri uyanık yataga yattığı an uyanıyor babası cok alıstırdı uyurken koynuna yatırıyor onu da:/ memeyi verıyorum istemiyor ve emiyorsa da anında gaz çıkarma isteği geliyor.. Sütü sagıp biberonla verdim onu da zorla 10 cc anca içmiştir düşün düşün bir sebep bulamıyorm ..
Teşekkürler canım,anlatırım tabi insallah iyi geçerAyy bende bu aşılardan fena tırsıyorum :/.. Nasıl geçtiğini anlatırsın canım, şimdiden geçmiş olsun..
12de emdiyse 3e kadar uyumadiysa 3de tekrar emzirmelisin yoksa 6saat cok olur aclikYa ben doğduğundan beri geçen haftaya kadar 2 saatte bir uyandırıyordum şuanda diyelim en son 12de emdi tekrar uyanması 3 3 buçuk oluyor bidaha 6 gibi uyanıyor ozaman artık olayı akışına bırakıyorum kızlar
Hic rezene verdinmi cnm bebise
Benım kız yine uyumuyor 22.00 den beri uyanık yataga yattığı an uyanıyor babası cok alıstırdı uyurken koynuna yatırıyor onu da:/ memeyi verıyorum istemiyor ve emiyorsa da anında gaz çıkarma isteği geliyor.. Sütü sagıp biberonla verdim onu da zorla 10 cc anca içmiştir düşün düşün bir sebep bulamıyorm ..
Üzerinde farklı bir koku varmoydı canım. Yeni duş almış olabilirsin krem sürmüş olabilirsin. Bebekler bu yüzden emmeyebiliyormuş.Oğlum beni emio bırakıyor eskiye gore az ve bir daha veremiyirum diliyle itiyor ağlıyor vs demiştim. Sagdim verdim ve onu içtiyanı ac peki beni neden emmiyor süt az değil geliyor ama beni emmiyot çok moralin bozuk ;( biberon filan bir ikinci gün kullandım. Hiç kullanmam
Her annenin sütü ve doyuruculuğu farklı canım. Bebeginin doyup doymadığını ne kadar süt ile doyduğunu sen anlayabilirsin.Bende alışmasın diye farklı biberonlar verıyorum. Memeye yapısık yasıyor tokken bile memede uyumak istıyor emzik gibi emıyor bu kdr severken ayrılır mı bilemiyorum :) ama emme gücü azalıyor sankı biberondan sonra.. Memeyi tam bosaltmadıgında sagıyorum ve kac cc süt ile doyduğunu tespit etmek için ama bir türlü anlayamadımbunun bi genel bilgisi olmalı yaa bir emmede kac cc süt doyurur gibi arastırmalarım var ama sonuc yok
Kızlar selam. Bizim yine bir problemimiz var kızımın yüzünde kızarıklıklar vardi doktorla watsuptan yazistik resmini attım takip edelim anneye bağlı hormonal dedi. Bikaç gündür de yanakları cok kuruyor özellikle kızarıklık da yanaklarında. Netten araştırdım biraz egzama falan olabilirmiş.
Canim sıkıldı sizde de var mı böyle bi sorun bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?