2016 Şubat Anneleri

Bende buzdolabında saklıyorum eczacı evınız yakın mı ısınmaması gerekıyor dedı alırken ..

Bende buzdolabında saklıyorum eczacı evınız yakın mı ısınmaması gerekıyor dedı alırken ..
Ben colinox kullanıyorum.
Dr verirken dedi ki prebiyotik içeriyor, bağırsaklarının faliyetinin oluşumuna yardımcı olur, faliyetlere yardımcı olacaktır dedi.
Şimdi aklıma şunlar geliyor
1) diğer gaz ilaçları ile aynı işlevde mi ki acaba?
2) biz prebiyotikli yoğurt yeriz ya hani wc çıkmamıza yardımcı olsun diye. E bizim wc çıkma problemimiz yoktu, dr güya wc ye çok çıkıyoruz diye bunu verdi. Biraz kafam karıştı. Daha çok kaka yapmasın bu çocuk

Ah keşke bunları doktordayken aklıma getirsem de sorsam

2 gundur kizim yemyesil kaka yapiyor bugun dr a goturdum kaka tahlili yapti yarin sabah ogrenicem insallah sonucu,umarim mikrop yoktur

kizlaarrr oyle mutluyum ki
iki gundur tomrisin emzirme kampini uyguluyorum. annem ve kardesim sagolsunlar yardimci oldular.
vee sonuc benim icin mucizeee

her yolu, binbir cesit icecegi falan icmsken denemisken artmayan sutum(israrla 30ccdi hep)
40cc oldu

demek ki az da olsa artiyor. artiyorsa daha da artabilir.insssss

bir de emzirme uzmani bir hap onerdi
Gnc malt tablet
bira mayasi iceriyormus.gunde 3 kere 3 tablet icersen sutun cooj daha artar dedi.

onu da siparis verdim. bayagi pahali birsey ama bunuda deneyecegim.

yavrumu sutumle buyutmek istiyorum. bu rahatligi yasamak istiyorum.

pazar gunu ankaradan aydina geldik kendi aracimizla. buna ragmen yolculuk cehennem gibiydi. o mamayi hazirla belli sicakliga getir. cocuk bu surede agla agla helak oldu
zaten o an bi denemedigim emzirme kampi kalmisti onu da deneyeyim dedim.
sukurler olsun bana fayda etti

şu malt hapi gelince onuda deneyeyip sizlere yazarim.

ozellikle new smiles . aklimda sen kaldin benim gibi eziyet ceken. ins seninde azda olsa artar da umudumuz olur artacagina dair

Kızlar selam. Bizim yine bir problemimiz var kızımın yüzünde kızarıklıklar vardi doktorla watsuptan yazistik resmini attım takip edelim anneye bağlı hormonal dedi. Bikaç gündür de yanakları cok kuruyor özellikle kızarıklık da yanaklarında. Netten araştırdım biraz egzama falan olabilirmiş. Canim sıkıldı sizde de var mı böyle bi sorun bilginiz var mı

Benimde kizimda var nokta nokta ve iki kasinin oldugi yer pul puldu gecmiyordu bugun dr egzams dedi ve mustelanin bi kremini verdi bakalim ise yarayacak mi cildi hassas dedi bizim dr

Çok sevindim canım yaa. Sütüm az diyip kampı uygulayan biri çıktı ya şükürler olsun:)
Sana daha da şükürler olsun. Kendini daha iyi adapte et son gününde
Bir de ara ara tekrarla bence :)
Ben hep evdekilere duacıyım bu konuda. İlk hafta Ben emzirirken annem benim ağzıma yemek tıkıyordu:) hakkını ödeyemem.

2 gundur kizim yemyesil kaka yapiyor bugun dr a goturdum kaka tahlili yapti yarin sabah ogrenicem insallah sonucu,umarim mikrop yoktur
Yeşil kaka için anne süt fazllalığı demiyorlar mıydı?
İçinde mukuslu kısımlar var mıydı?

eczacı buzdolabından çıkarmış şişeyi açmış açılmadığı zaman buzdolabında saklanması gerekiyor demiş şişeyi açmış ve oda sıcaklığında 1 ay muhafaza edebilirsiniz demiş prospektüste de oda sıcaklığında 4 hafta yazıyor 1 hafta oldu alalı bozulmuş mudur acaba şüphe ettim şimdi

Benım kız yine uyumuyor 22.00 den beri uyanık yataga yattığı an uyanıyor babası cok alıstırdı uyurken koynuna yatırıyor onu da:/ memeyi verıyorum istemiyor ve emiyorsa da anında gaz çıkarma isteği geliyor.. Sütü sagıp biberonla verdim onu da zorla 10 cc anca içmiştir düşün düşün bir sebep bulamıyorm ..

Altına bakmissindir karnına masaj yap bakalım. Bizim de boyle bu ara ;(

12de emdiyse 3e kadar uyumadiysa 3de tekrar emzirmelisin yoksa 6saat cok olur aclik

Bende oğlumla uyku savaşı veriyorum resmen. Dün 2 de bi uyandı gece 10 da ananeyi çağırdık. Hiç sevmesemde kundak yaptı. Kollarında salladı. Sonunda uyudu. Zaten iice yorgun düşmüştü artık. Gözleri kapanıyor ama zorla açmaya çalışıyor. Uyumamak için direniyor. Aç mı kaldı dedim. Mama hazırladım verdim yok almadı. Gazı çıkardık. Yorulur uyur diye oyun oynadık. Yok inat etti uyumadı.
Birşey okudum makalenin birinde bebek uyuduğu zmn 20 dk da uykuya tam gecermiş. O yüzden ilk 20 dk hangi pozisyondaysa kımıldatmayın diyor. Kucaktaysa kucakta kalsın. Vs. Bende onu deniyorum şimdi. ☺

Üzerinde farklı bir koku varmoydı canım. Yeni duş almış olabilirsin krem sürmüş olabilirsin. Bebekler bu yüzden emmeyebiliyormuş.
Her annenin sütü ve doyuruculuğu farklı canım. Bebeginin doyup doymadığını ne kadar süt ile doyduğunu sen anlayabilirsin.

Canım benim oğlumdada oluyor hatta omuzlarına kadar indi. Çok şükür egzemaya dönmeden müdahale ettik. Hala var. Dr umyz bize ew sıcaksa 22 23 se çok giydirme annesi dedi. Alttan patikli pijama üstüne uzun çorap giydir sdc dedi. Üstden sıfır veya kısa kol çıtçıtlı üstüne uzun kollu bişey. Ev çok sıcak olursa ben üstten sdc uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum. Onun dışında dr un dediklerine uymaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…