- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
dualarım seninle canım allah acil şifalar versin Kıyamam minıgineAnneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.
hahah kesinlikle katılıyorum. elinin fotoğrafını bile internete koyma diyolar, ama bakkalda, markette elleriinde telefon herkese gösteriyolar. cıldıriciiimmTüm whats app gruplarına fotoğraf at, onlar da kndi akraba gruplarına atsın, onlarda evdeki telefonu olmayana konu komşuya göstersin. ama sen 40 çıkana kadar fotoğraf paylaşırsan olay olur
Kırkı çıkmadan olmaz
Şu kırk olunca nolacak çok merak ediyorum. Kendiliğinden gelen bir koruma kalkanı falan bekliyorum
acaba deterjanmi alerji yapti? yada cikolata bazi bebeklerde alerji yapabiliyormus diye okumustum burda..Kizlar kizimin yuzundeki kizariklar iyice kafasina boynuna ensesine kadar yayildi kulaklari kulak arkadi putur putur cok kotu oldu sabah resmen yuzunu tisortume sure sure agladi kipkirmizi oldu yuzu.. Normal falan dendi ama gittikce artti sütünden mi diyorum acaba ne yiyince oluyo bu hic farkinda da degilim( bilen varsa lütfen yardim
canım Allah acil şifalar versin. Gönlünü ferah tut.Anneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.
Canim uzun zamandır yoktn sanırım ya da ben mi karşılaşmadim? nasılsın nasıl gidiyor? 2. ay aşısı mı canım ?İnsallah canim. Biz biraz once yaptirip geldik. Sol omuz ve iki bacak. Omzunda ignenin enjekte edildigi yer hemen kucuk yuvarla sekilde bembeyaz oldu. Oraya dokunmayacakmisiz. Kabuklanip iltihap falan akabilirmis, bu, asinin tuttugunu gosterirmis. Atesi 37.5 in ustune cikarsa calpol ver dedi. İnsallah cikmaz. Ben de aglayacaktim nerdeyse
Canım hangi memur grubu için çalışıyırsun ?kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durum var
ben bebeğiğm uyurken ders çalışıyorum hazırlandığım sınavlar var. annem bizde ve annemde bebekle çok ilgileniyor. uyanık olduğu vakittte ben ders çalışırken annem bakuıyor. ama vicdanım rahatsız bu durumdan. 2 hafta sonar bebeişimle yalnız kalıcam. ama şuan sanki onun yanında tam olarak değilim gibi geliyor. annemde maşallah gık dese hemen atlıyor bana fırsat vermiyor. sanki annesi oymuş gibi davranıyor. zaten emmiyor duygusal bağ oluşmaz diye korkuyorumannemede bişi diyemiyorum çok alıngan.abimin bebeğinede öyle davranmıştı. sanki hayata onu bağlayan şey torunu gibi davranıyor. bende ister istemez nasılsa güvende diye ve alınmasın diye kendimi geri çekiyorum ve ders çalışıyorum. hata mı bilemedimki. her şeyi kenara bırakıp KPSS falan bıraksam mı ? birdahaki sınnav 2018 de 2 yılda bir. emek verdim onuda düşünüyorum. siz nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerle ?
Fairy bebek deterjani kullaniyorum.. Cikolata da seviyorum ama yemiyorum bir iki gundur.. Gerci meme ucu agrisindan bir kac gun emzirmedim gecmedi hic kizariklik.. Insallah egzama falan degildiracaba deterjanmi alerji yapti? yada cikolata bazi bebeklerde alerji yapabiliyormus diye okumustum burda..
Çok geçmiş olsun senin bebişinede.. benimkinin ciğerlerine inmemiş şükür.benimki 2 gün once gece öksürdü canım. biz gün aşırı yıkıyoruz. bende korktum ciğere inerse diye. hemen Sabah götürdüm. once dinledi biraz hırıltı var dedi. ciğer filmi istedi ben yaptırmak istemedim radyasyon almasın diye. ama dr. u dinlemek zorunda kaldım. ciğere çok hafif inmiş. antibiyotik ve assist diye bir şurup Verdi. kayın birader dr. oda antibiyotik vermeyin dedi. ateşlenirse başlayın dedi. bizde sadece assist verdik 2 gündür. 4 saatte bir 2 defa öksürüyor sadece. ama burnu tıkalı zavallım zor nefes alıyor. uyku düzeni bozuldu. tuzlu su yapıyoruz burnu için. aNTİBİYOTİK VERMİCEm artmadığı sürece. sanada geçmiş olsun canım Allah şifa versin
kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durum var
ben bebeğiğm uyurken ders çalışıyorum hazırlandığım sınavlar var. annem bizde ve annemde bebekle çok ilgileniyor. uyanık olduğu vakittte ben ders çalışırken annem bakuıyor. ama vicdanım rahatsız bu durumdan. 2 hafta sonar bebeişimle yalnız kalıcam. ama şuan sanki onun yanında tam olarak değilim gibi geliyor. annemde maşallah gık dese hemen atlıyor bana fırsat vermiyor. sanki annesi oymuş gibi davranıyor. zaten emmiyor duygusal bağ oluşmaz diye korkuyorumannemede bişi diyemiyorum çok alıngan.abimin bebeğinede öyle davranmıştı. sanki hayata onu bağlayan şey torunu gibi davranıyor. bende ister istemez nasılsa güvende diye ve alınmasın diye kendimi geri çekiyorum ve ders çalışıyorum. hata mı bilemedimki. her şeyi kenara bırakıp KPSS falan bıraksam mı ? birdahaki sınnav 2018 de 2 yılda bir. emek verdim onuda düşünüyorum. siz nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerle ?
Allah yardımcısı olsun canım Allah şifa versin.Anneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.
Verem aşıları böyle canım. Hatta bazılarında iltihap bile akıyor benim ilk oğlanda iltihaplanma olmamıştı..İnsallah canim. Biz biraz once yaptirip geldik. Sol omuz ve iki bacak. Omzunda ignenin enjekte edildigi yer hemen kucuk yuvarla sekilde bembeyaz oldu. Oraya dokunmayacakmisiz. Kabuklanip iltihap falan akabilirmis, bu, asinin tuttugunu gosterirmis. Atesi 37.5 in ustune cikarsa calpol ver dedi. İnsallah cikmaz. Ben de aglayacaktim nerdeyse
Oyyy yavrum benim. Rabbim sifa versin canim. Guzelce bitsin kucagina gwlsin insallah.Anneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.
Yok canım 3 3 buçuk gibi kendisi uyanıyor bidaha 6gibi uyanıyor kendisi gecede 2 kez uyanmış oluyor ama ben 2 saatte bir uyandırıyordum 3 kez emiyordu ama annemler ve buradaki arkadaşlar artık bebeğimi kendi ritmine bırakmamı söylediler saat kurmuyorum12de emdiyse 3e kadar uyumadiysa 3de tekrar emzirmelisin yoksa 6saat cok olur aclik
Yok canim ne egzamasi, bebeklerde olur nu tur kizarikliklar, emerken yanagi tenine degiyorsa o bile yapar.. temizle gogusunu iyice..Fairy bebek deterjani kullaniyorum.. Cikolata da seviyorum ama yemiyorum bir iki gundur.. Gerci meme ucu agrisindan bir kac gun emzirmedim gecmedi hic kizariklik.. Insallah egzama falan degildirbu arada bebegin cok guzel masallah bal bal
Bende kurmuyorum canım bazen 2 saatte kalkıyor bazen uykusu daha uzun sürüyor. Keyfi nasıl isterse. Doktor hasta olmadıkları sürece 6 saati bulmaz demişti cidden öyle en fazla 5 saat olunca uyanıyor gözünü açmasada şapırdamaya başlıyor.Yok canım 3 3 buçuk gibi kendisi uyanıyor bidaha 6gibi uyanıyor kendisi gecede 2 kez uyanmış oluyor ama ben 2 saatte bir uyandırıyordum 3 kez emiyordu ama annemler ve buradaki arkadaşlar artık bebeğimi kendi ritmine bırakmamı söylediler saat kurmuyorum
Evet canim giremiyordum. Onceleri gaz sancimiz vardi. Oglum 23 gunlukken esim geceleyin acil aoandist ameliyati oldu. Bebisin sariligi icin hastaneye gidip geldik. Benim sut kanallarim tikandi. Oglum 1 aydir kakasini 4-5 gunde bir yapiyor onunla ugrastim. Sonra mevlut hazirliklari oldu. Bizimki erken geldigi icin kapi susuyle bebek sekerlerinin bi kismini yapamamistim. Bebis uyudukca onlari yaptim falan derken giremedim. Ayy yazarken yoruldum. Rabbim beterinden saklasin hepimizi. 2. Ay asisiydi canim evet. Simdilik iyi sukur. Umarim hafif atlatir. Sen nasilsin? Kuzucuk nasil?Canim uzun zamandır yoktn sanırım ya da ben mi karşılaşmadim? nasılsın nasıl gidiyor? 2. ay aşısı mı canım ?
Birde kucağıma aldığım gibi emiyormuş gibi dudaklar hareket edip başını göğsüme gömmüyor mu gece gece bi gülme alıyor beniBende kurmuyorum canım bazen 2 saatte kalkıyor bazen uykusu daha uzun sürüyor. Keyfi nasıl isterse. Doktor hasta olmadıkları sürece 6 saati bulmaz demişti cidden öyle en fazla 5 saat olunca uyanıyor gözünü açmasada şapırdamaya başlıyor.
Evet canim oyleymis. İste omzumuzda izi olan asi ya :)Çok geçmiş olsun senin bebişinede.. benimkinin ciğerlerine inmemiş şükür.
Hepimizin annesi öyle canım merak etme.. torun sevgisi başka oluuormuş öyle diyorlar. Annesi olarak başkasını bilmez canım endişelenme.. sütün olmasada memeni versen belki emdikçe gelir süt. Yalancı emzik gibide olsa emsin seni canım. Ayrıca bebekler annelerinin kokularını bilirlermiş. Bunları kafana takmada ders çalışannen gidince herşeyini sen yapacaksın bırak yapsın şimdi
Allah yardımcısı olsun canım Allah şifa versin.
Verem aşıları böyle canım. Hatta bazılarında iltihap bile akıyor benim ilk oğlanda iltihaplanma olmamıştı..
ayy kıyamam ya Alla yardımcınız olsun canım inş. güzel geçecek çabucak iyileşecek minik kuzuAnneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.
Canim cok gecmis olsun, ilk defa duyuyorum kasik fitigini umarim ciddi birsey degildirAnneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.
Masaallah canm bebisine allah nazardan esirgesn3750 gr 51cm dogmustu 1 kilo almisiz ve 7cm uzamisiz canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?