2016 Şubat Anneleri

hahah kesinlikle katılıyorum. elinin fotoğrafını bile internete koyma diyolar, ama bakkalda, markette elleriinde telefon herkese gösteriyolar. cıldıriciiimm

acaba deterjanmi alerji yapti? yada cikolata bazi bebeklerde alerji yapabiliyormus diye okumustum burda..

Canim uzun zamandır yoktn sanırım ya da ben mi karşılaşmadim? nasılsın nasıl gidiyor? 2. ay aşısı mı canım ?

Canım hangi memur grubu için çalışıyırsun ?
Bu sadece senin verebileceğin bir karar.eğer kpss için verimli çalışabildiğini düşünüyorsan ok ama aklın bebekte kalarak verimsiz çalışıyorsan zamanını bebeğine harca daha iyi..

acaba deterjanmi alerji yapti? yada cikolata bazi bebeklerde alerji yapabiliyormus diye okumustum burda..
Fairy bebek deterjani kullaniyorum.. Cikolata da seviyorum ama yemiyorum bir iki gundur.. Gerci meme ucu agrisindan bir kac gun emzirmedim gecmedi hic kizariklik.. Insallah egzama falan degildir bu arada bebegin cok guzel masallah bal bal

Çok geçmiş olsun senin bebişinede.. benimkinin ciğerlerine inmemiş şükür.

Hepimizin annesi öyle canım merak etme.. torun sevgisi başka oluuormuş öyle diyorlar. Annesi olarak başkasını bilmez canım endişelenme.. sütün olmasada memeni versen belki emdikçe gelir süt. Yalancı emzik gibide olsa emsin seni canım. Ayrıca bebekler annelerinin kokularını bilirlermiş. Bunları kafana takmada ders çalış annen gidince herşeyini sen yapacaksın bırak yapsın şimdi
Anneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.
Allah yardımcısı olsun canım Allah şifa versin.
Verem aşıları böyle canım. Hatta bazılarında iltihap bile akıyor benim ilk oğlanda iltihaplanma olmamıştı..

12de emdiyse 3e kadar uyumadiysa 3de tekrar emzirmelisin yoksa 6saat cok olur aclik
Yok canım 3 3 buçuk gibi kendisi uyanıyor bidaha 6gibi uyanıyor kendisi gecede 2 kez uyanmış oluyor ama ben 2 saatte bir uyandırıyordum 3 kez emiyordu ama annemler ve buradaki arkadaşlar artık bebeğimi kendi ritmine bırakmamı söylediler saat kurmuyorum

Fairy bebek deterjani kullaniyorum.. Cikolata da seviyorum ama yemiyorum bir iki gundur.. Gerci meme ucu agrisindan bir kac gun emzirmedim gecmedi hic kizariklik.. Insallah egzama falan degildir bu arada bebegin cok guzel masallah bal bal
Yok canim ne egzamasi, bebeklerde olur nu tur kizarikliklar, emerken yanagi tenine degiyorsa o bile yapar.. temizle gogusunu iyice..
Tesekkurler canim bu arada :)

Bende kurmuyorum canım bazen 2 saatte kalkıyor bazen uykusu daha uzun sürüyor. Keyfi nasıl isterse. Doktor hasta olmadıkları sürece 6 saati bulmaz demişti cidden öyle en fazla 5 saat olunca uyanıyor gözünü açmasada şapırdamaya başlıyor.

Canim uzun zamandır yoktn sanırım ya da ben mi karşılaşmadim? nasılsın nasıl gidiyor? 2. ay aşısı mı canım ?
Evet canim giremiyordum. Onceleri gaz sancimiz vardi. Oglum 23 gunlukken esim geceleyin acil aoandist ameliyati oldu. Bebisin sariligi icin hastaneye gidip geldik. Benim sut kanallarim tikandi. Oglum 1 aydir kakasini 4-5 gunde bir yapiyor onunla ugrastim. Sonra mevlut hazirliklari oldu. Bizimki erken geldigi icin kapi susuyle bebek sekerlerinin bi kismini yapamamistim. Bebis uyudukca onlari yaptim falan derken giremedim. Ayy yazarken yoruldum. Rabbim beterinden saklasin hepimizi. 2. Ay asisiydi canim evet. Simdilik iyi sukur. Umarim hafif atlatir. Sen nasilsin? Kuzucuk nasil?

Birde kucağıma aldığım gibi emiyormuş gibi dudaklar hareket edip başını göğsüme gömmüyor mu gece gece bi gülme alıyor beni rabbime bin şükür bu harika duyguları yaşamayı nasip etti

Evet canim oyleymis. İste omzumuzda izi olan asi ya :)

Ay bu gaz bizi mahv etdi ya nedir bu boyle ne zaman bitecek cocuk bi hal oldu ya sabaha kadar uyutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…