2016 Şubat Anneleri

Kızlar selam. Benim kızım geceleri saat 2 den sonra yarım saat arayla uyanıp emmek istiyor. Saat 4ten öğle 1 e kadar da uyumuyor ya. Karnı aç değil mama yiyor ve emiyor üzerine mamayı iki kere 60cc yiyor. Sütüm ağzından akıyor süt de yok değil. Çok zorlanıyorum ya bileklerim hamlamış bugün çocuğu tutamıyorum bile. Altı temiz karnı tok gazını da çıkarıyoruz niye uyuyamıyor acaba ya

karnı tok
altı temiz
gazını cıkardı
anne azcıkda oynadı

eeeee niye 3 saattir uyumuyorsun
sessizce sağa sola bakıyor, ama ne yaptımsa uyutamadım, ara ara mızırdanıyor
daha erken değil mi gündüz oyunlarına , oturmalarına muhabetlerine

bak o soruyu bende merak ediyorum :)

Gündüzleri hiç doru düzgün uyumuyor oğlum sürekli memede artık göğüslerimi hissetmiyorum

misscaglayan Rabbim senin de bebeginin de sizinle aynı hali paylasan herkesin de yardımcısı olsun. Su gibi gecer insaAllah zman ve cabucak gecer yasadiklarinz. Duamizdasinz

Ah bu bebeler ve cevapsız sorularımız
Sessizce duruyorsa ne mutluluk. Ben az önce savaştan galip geldim :)
Ve eşimle dönence mi alsak acaba dikkatini çeker biraz oyalanır dedik. Sizde var mı işe yarıyor mu?

Benimki oylr yapınca kundağa yariyorum biraz gevşek gözünü kapatiyorum ayağımda salliyorum bir de bazen emzik. Ve uyuyor. Uykusu çok geldiğinde uyuyamiyorsa benimki çok huzursuz oluyor.

Canim ayni benim kizimda bogle. Kolik bebek seninkide sanirim. internetde kolik bebekler icin muzikler var su an onlarla uykuya daliyoruz bi de plates topu ustunde kucagima alip yavasca yukari asagi yapiyorum ogle uyuyor

Bebeklerin gecis donemleri oluyormus canim, bu yuzden donem donem huysuzluk yapabiliyorlar.. :) Kv huyu degisti diye yorumluyor mesela .. huyu degismistir huyu

Bizde1 aylik olduk cok sukur. 4750gr olmusuz ve boyumuzda 58cm :) hersey yolunda ama aşı huzursuzluk yapti aci cekiyor gibi sesler cikariyor yavrum

o inlemeler bizde de var canım sürekli gaz üretiyor
oğlum maşallah gazman gibi
hem üretiyor hem yapıyor , yaptıkca üretiyor
ürettikce inliyor kısır döngü işte

bak bunu benim annem çok yapıyor
ben sık sık ona videolar resimler yolluyorum
evine gidince vatsapa bi bakıyom bütün teyzeler dayılar kuzenlere nakil yapmış
uyarıncada alınıyor, sanki büyük suc işlemişte ben hapis cezası vermişim gibi davranıyor
iyi tamam bi daha olmaz diyor, ama hepde oluyor artık pes ettim

emeklerin inşAllah boşa cıkmaz canım, rabbim muvafak eylesin inşAllah
onun geleceğini inşa etmen için gerekli birşey, sadece düzene ona oyun saati ayır
hem onun için iyi olur hemde sen daha huzurlu hissedersin

Anneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.

oyy kuzummmaaa benim, çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin inşallah

tatlım benm komsunun kızı bizimkinden 2 ay büyük onda da böyle oldu
doktor normal dedi, uzun uzun devam edince hocaya gidip okuttu
2 haftadır ağlaması kesildi, şimdi cok daha iyi ara ara kızını oku

Gündüzleri hiç doru düzgün uyumuyor oğlum sürekli memede artık göğüslerimi hissetmiyorum

bendeeeeeee
tam ucları iyileşti derken
gündüz mesaileri sıklaştı
1,5 saate bir emiyor, ucu sanki morarmış da dokununca hissisleşiyo

Ve eşimle dönence mi alsak acaba dikkatini çeker biraz oyalanır dedik. Sizde var mı işe yarıyor mu?

bu kadar ıkınma ve ağlamadan sonra cıkardığı onca gazdan sonra bırakda sessiz sessiz takılsın
yoksa ordan burdan ben ısıracam bi yerlerini

yok almadık alacaktık, biri sağlıklı biri sağlıksız dedi bizde bebiş daha ufak uğraşmasın dedim

anne karnında esmaul husna dinlemeye alışık
su an ses sonda onu dinliyoruz, bu yüzden biraz sakin
gözler baygın kapanıyor ama ısrarla uyumuyor

Ben de almadim ogle bi oyuncak ama elimde sakir sakir salladigim bi oyuncagi var o dikkatini cekiyor simdilik bogle idare ediyoruz:)

Bebeklerin gecis donemleri oluyormus canim, bu yuzden donem donem huysuzluk yapabiliyorlar.. :) Kv huyu degisti diye yorumluyor mesela .. huyu degismistir huyu

hahahaha bizim kv görmediği için bi yorumu yok , ama bence kocamın nazarı değdi oğluma
hep maşallah dedirtmeme ve okutmama rağmeeeennn

- ne güzeell ya bizim oğlan 4-5 saat uyuyor
- ne güzeell ya bizim oğlan gaz sıkıntısı yok
- ne güzeell ya bizim oğlan kucak sevmiyor
- ne güzeell bak bizim oğlan yatagında hemen uyuyor

diye diyeeeee oğlanın huyunu değiştirdi
artık 2 saat zor uyuyor
felaket gazlı ve hiç bitmiyor
geceleri kucak istiyor ve hemen uyumuyor

Sutun varmıs canım sagıp versene mama yerıne. Yarım saate bır emmek ıstıyorsa emzık sankı daha ıyı olur denedınmı hıc. Benımkı hala pek almıyor emzıgı ama alsa cok rahatlıycam

Eski mesajlarda görmüsunuzdur belki pisikle basimiz dertte. Bebisimin poposu benim içim acıyor. Bez degistirdik sebamed, bepanthol pisik kullandik travarol kullandim zeytinyagi surdum yok geçmiyor. Daha kötü oldu. Simdi dr aradi bepanten kremle hematomu karistir sabah aksam sur dedi 10 gun boyunca arada hicbisey sürülmeyecekmis. Insallh ise yarar. Bu durumda olan anneler varsa gecirwn bisey yardim lütfen. Eczanedeki kadin da bazi bebeklerin cildi asiri hassas oluyor benim yegnim 3 aylik olduktan sonra gecti pisigi dedi

Kızlar benımkı dun daha rahattı. Ben humana caya baglıyorum. Esım sehır dsındaydı cayım bıtmıstı 4-5 ı ın ıcememıstım gaz sancısından delı gıbı haykırdı yawrum, ıkı gundur ıcıyorum gene gazı var ama daha ıyı cıkarıyor, rezene de ıcmeye basladım. Gecelerı de genelde 9dan 1e kadar uyanık sonra 4de uyanuıyor 6ya kadar uyanık sonra 8-8.30 gıbı kalkıyor

bende muhendısım bızımde alım cok az, ben 2 kez denedım olmadı ozel sektore devam

annen tum sevgısını ona vermek ıstıyor bırak versın, bebıs annesını tanır sever emmesede sen merak etme. Kpss ıcın sımdıye kadar caalıstıysan bırakma derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…