Kızlar selam. Benim kızım geceleri saat 2 den sonra yarım saat arayla uyanıp emmek istiyor. Saat 4ten öğle 1 e kadar da uyumuyor ya. Karnı aç değil mama yiyor ve emiyor üzerine mamayı iki kere 60cc yiyor. Sütüm ağzından akıyor süt de yok değil. Çok zorlanıyorum ya bileklerim hamlamış bugün çocuğu tutamıyorum bile. Altı temiz karnı tok gazını da çıkarıyoruz niye uyuyamıyor acaba ya
Canım benim kizimda da kızarıklık ve kuruluk var doktora sordum bugün fucidin al ince bi sekilde sür gecmezse getir dedi.anneye bağlı hormonalmis olurmuş bebeklerde. Doktorumuz watsuptan soruları yanıtlıyor sagolsun adamın kafasını sisiriyorum her hafta bi sorunla
Sessizce duruyorsa ne mutluluk. Ben az önce savaştan galip geldim :)karnı tok
altı temiz
gazını cıkardı
anne azcıkda oynadı
eeeee niye 3 saattir uyumuyorsun
sessizce sağa sola bakıyor, ama ne yaptımsa uyutamadım, ara ara mızırdanıyor
daha erken değil mi gündüz oyunlarına , oturmalarına muhabetlerine
Kızlar selam. Benim kızım geceleri saat 2 den sonra yarım saat arayla uyanıp emmek istiyor. Saat 4ten öğle 1 e kadar da uyumuyor ya. Karnı aç değil mama yiyor ve emiyor üzerine mamayı iki kere 60cc yiyor. Sütüm ağzından akıyor süt de yok değil. Çok zorlanıyorum ya bileklerim hamlamış bugün çocuğu tutamıyorum bile. Altı temiz karnı tok gazını da çıkarıyoruz niye uyuyamıyor acaba ya
Canim ayni benim kizimda bogle. Kolik bebek seninkide sanirim. internetde kolik bebekler icin muzikler var su an onlarla uykuya daliyoruz bi de plates topu ustunde kucagima alip yavasca yukari asagi yapiyorum ogle uyuyorKızlar selam. Benim kızım geceleri saat 2 den sonra yarım saat arayla uyanıp emmek istiyor. Saat 4ten öğle 1 e kadar da uyumuyor ya. Karnı aç değil mama yiyor ve emiyor üzerine mamayı iki kere 60cc yiyor. Sütüm ağzından akıyor süt de yok değil. Çok zorlanıyorum ya bileklerim hamlamış bugün çocuğu tutamıyorum bile. Altı temiz karnı tok gazını da çıkarıyoruz niye uyuyamıyor acaba ya
Bebeklerin gecis donemleri oluyormus canim, bu yuzden donem donem huysuzluk yapabiliyorlar.. :) Kv huyu degisti diye yorumluyor meselakarnı tok
altı temiz
gazını cıkardı
anne azcıkda oynadı
eeeee niye 3 saattir uyumuyorsun
sessizce sağa sola bakıyor, ama ne yaptımsa uyutamadım, ara ara mızırdanıyor
daha erken değil mi gündüz oyunlarına , oturmalarına muhabetlerine
Bizde1 aylik olduk cok sukur. 4750gr olmusuz ve boyumuzda 58cm :) hersey yolunda ama aşı huzursuzluk yapti aci cekiyor gibi sesler cikariyor yavrum
Tüm whats app gruplarına fotoğraf at, onlar da kndi akraba gruplarına atsın, onlarda evdeki telefonu olmayana konu komşuya göstersin. ama sen 40 çıkana kadar fotoğraf paylaşırsan olay olur
Kırkı çıkmadan olmaz
Şu kırk olunca nolacak çok merak ediyorum. Kendiliğinden gelen bir koruma kalkanı falan bekliyorum
kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durum var
ben bebeğiğm uyurken ders çalışıyorum hazırlandığım sınavlar var. annem bizde ve annemde bebekle çok ilgileniyor. uyanık olduğu vakittte ben ders çalışırken annem bakuıyor. ama vicdanım rahatsız bu durumdan. 2 hafta sonar bebeişimle yalnız kalıcam. ama şuan sanki onun yanında tam olarak değilim gibi geliyor. annemde maşallah gık dese hemen atlıyor bana fırsat vermiyor. sanki annesi oymuş gibi davranıyor. zaten emmiyor duygusal bağ oluşmaz diye korkuyorumannemede bişi diyemiyorum çok alıngan.abimin bebeğinede öyle davranmıştı. sanki hayata onu bağlayan şey torunu gibi davranıyor. bende ister istemez nasılsa güvende diye ve alınmasın diye kendimi geri çekiyorum ve ders çalışıyorum. hata mı bilemedimki. her şeyi kenara bırakıp KPSS falan bıraksam mı ? birdahaki sınnav 2018 de 2 yılda bir. emek verdim onuda düşünüyorum. siz nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerle ?
Anneler oğlum şuan ameliyatta dua edermisiniz bize. Kasık fıtığından ameliyat oluyor.
Kizlar kizimin yuzundeki kizariklar iyice kafasina boynuna ensesine kadar yayildi kulaklari kulak arkadi putur putur cok kotu oldu sabah resmen yuzunu tisortume sure sure agladi kipkirmizi oldu yuzu.. Normal falan dendi ama gittikce artti sütünden mi diyorum acaba ne yiyince oluyo bu hic farkinda da degilim( bilen varsa lütfen yardim
Gündüzleri hiç doru düzgün uyumuyor oğlum sürekli memede artık göğüslerimi hissetmiyorum
Ah bu bebeler ve cevapsız sorularımız
Sessizce duruyorsa ne mutluluk. Ben az önce savaştan galip geldim :)
Ve eşimle dönence mi alsak acaba dikkatini çeker biraz oyalanır dedik. Sizde var mı işe yarıyor mu?
Ben de almadim ogle bi oyuncak ama elimde sakir sakir salladigim bi oyuncagi var o dikkatini cekiyor simdilik bogle idare ediyoruz:)Ah bu bebeler ve cevapsız sorularımız
Sessizce duruyorsa ne mutluluk. Ben az önce savaştan galip geldim :)
Ve eşimle dönence mi alsak acaba dikkatini çeker biraz oyalanır dedik. Sizde var mı işe yarıyor mu?
Ayyy uyumasin, getirde sevelimUyumayan bebek yapmislarresimdeki de cadi kizim :)
Bebeklerin gecis donemleri oluyormus canim, bu yuzden donem donem huysuzluk yapabiliyorlar.. :) Kv huyu degisti diye yorumluyor mesela.. huyu degismistir huyu
Sutun varmıs canım sagıp versene mama yerıne. Yarım saate bır emmek ıstıyorsa emzık sankı daha ıyı olur denedınmı hıc. Benımkı hala pek almıyor emzıgı ama alsa cok rahatlıycamKızlar selam. Benim kızım geceleri saat 2 den sonra yarım saat arayla uyanıp emmek istiyor. Saat 4ten öğle 1 e kadar da uyumuyor ya. Karnı aç değil mama yiyor ve emiyor üzerine mamayı iki kere 60cc yiyor. Sütüm ağzından akıyor süt de yok değil. Çok zorlanıyorum ya bileklerim hamlamış bugün çocuğu tutamıyorum bile. Altı temiz karnı tok gazını da çıkarıyoruz niye uyuyamıyor acaba ya
bende muhendısım bızımde alım cok az, ben 2 kez denedım olmadı ozel sektore devammühendislik canım ve alımı çok az olan bir dal. elden geldiğince çalışıyorum işte ama dediğin gibi verim konusunda ne desem yalan olur. one alınması aniden kötü oldu. çünkü ben yüksek l. yapıyordum ve derslerim vardı. one alınınca ben daha doğumdan 2 hafta once finallere giriyordum. hep doluydum yani .tarih mayıs olunca çok sıkışmış oldum. önceden haber versler tarihi ders almaz dondururdum ama iş işten geçti tabi. hayırlısıs artık
annen tum sevgısını ona vermek ıstıyor bırak versın, bebıs annesını tanır sever emmesede sen merak etme. Kpss ıcın sımdıye kadar caalıstıysan bırakma derımkızlar vicdanımı rahatsız eden bir durum var
ben bebeğiğm uyurken ders çalışıyorum hazırlandığım sınavlar var. annem bizde ve annemde bebekle çok ilgileniyor. uyanık olduğu vakittte ben ders çalışırken annem bakuıyor. ama vicdanım rahatsız bu durumdan. 2 hafta sonar bebeişimle yalnız kalıcam. ama şuan sanki onun yanında tam olarak değilim gibi geliyor. annemde maşallah gık dese hemen atlıyor bana fırsat vermiyor. sanki annesi oymuş gibi davranıyor. zaten emmiyor duygusal bağ oluşmaz diye korkuyorumannemede bişi diyemiyorum çok alıngan.abimin bebeğinede öyle davranmıştı. sanki hayata onu bağlayan şey torunu gibi davranıyor. bende ister istemez nasılsa güvende diye ve alınmasın diye kendimi geri çekiyorum ve ders çalışıyorum. hata mı bilemedimki. her şeyi kenara bırakıp KPSS falan bıraksam mı ? birdahaki sınnav 2018 de 2 yılda bir. emek verdim onuda düşünüyorum. siz nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?