2016 Şubat Anneleri

gecmıs olsun.bızde aynı durumdayız asıst surubu bızede verdıler nasıl kullanıyorsunuz
ben kendi mama kaşığına koyuyorum. hemen hemen şurubun kendi kaşığının yarısı yani. günde 3 defa 1 er kaşık veriyorum. sizede geçmiş olsun.

amin canım çok sağ ol. evet her şey aslında onlar için ama her şey aynı anda zor. bir şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor.

bende muhendısım bızımde alım cok az, ben 2 kez denedım olmadı ozel sektore devam
bende denedim canım 82-88 arası puanlarım. yds 82. kpss p8, p6 falan 88 ama işe yaramadı
annen tum sevgısını ona vermek ıstıyor bırak versın, bebıs annesını tanır sever emmesede sen merak etme. Kpss ıcın sımdıye kadar caalıstıysan bırakma derım
öyle canım insan annesinede üzülüyor. oda oyalanacak bişi arıyor. hayata bağlayacak bişi. farklı iller birde sürekli göremeyecek. kendime kızdım şimdi bak

Benimkinde bir de gecmek bilmeyen hirilti var ara ara da kuru oksuruk gibi bisey yapiyo aglarken alerjik reaksiyondan supheleniyorum bu aksam acile goturecegim esim gelince.: tesekkurler

bak o soruyu bende merak ediyorum :)
kendimi savaştaymışım gibi hissediyorum :)

Benimki oylr yapınca kundağa yariyorum biraz gevşek gözünü kapatiyorum ayağımda salliyorum bir de bazen emzik. Ve uyuyor. Uykusu çok geldiğinde uyuyamiyorsa benimki çok huzursuz oluyor.

Canim ayni benim kizimda bogle. Kolik bebek seninkide sanirim. internetde kolik bebekler icin muzikler var su an onlarla uykuya daliyoruz bi de plates topu ustunde kucagima alip yavasca yukari asagi yapiyorum ogle uyuyor

Sutun varmıs canım sagıp versene mama yerıne. Yarım saate bır emmek ıstıyorsa emzık sankı daha ıyı olur denedınmı hıc. Benımkı hala pek almıyor emzıgı ama alsa cok rahatlıycam
ozka82 emziği tükürüyor canım. Biberonla süt de veriyorum kilomuz ve kilo alımımız az diye bir de kan şekerimiz düşük diye dr devam edelim düzene girince kesicez dedi yoksa bnm de içim hiç rahat değil. Ayse2016 deneyim ben de bugün canım sessizyazar sarıp sallıyorum ben de nafile gözünü kapamadım hiç ama onu da deneyim cadaloz bunlar ya

Benimkide aynı sekılde annem geldi verdim kucagına anam Nasıl uyumak o

Benimkide aynı sekılde annem geldi verdim kucagına anam Nasıl uyumak o

bende dört gözle kocamı bekliyorum
hafta sonuna yetiştirmem gereken bi sürü tasarım işi var ama bebek izin vermiyor bilgisayar basında oturmama
sonra bana atarlanıyor neden yapmıosun diye, al sıpana göz kulak ol bende yapayım dicem

Kızlar sizinde emzirmekten meme uçlarındaki koyu renkli olan kısımın renginde açılma oluyormu

Kangurun varsa tak onu kucagına öyle otur işinin basına , durmazmı ki :)

Amin canım inşallah

Benim annem her gün fotoğraf at diyip duruyo bide görüntülü aryo bi bakyrm yanında biri var biriyle konsyrm su videoda nasl tatlı ckms geçen biz facede fotoğraf paylaştık diye sende paylaş sınır oldm ama bisey diyemysn ki

Soothie kullanan var mı? Emziğin ucu sanki ağızda kalması için fazla kısa.bebeğimin ağzından kayıp çıkıyor bu 3.emziğimiz....

Anladım canım. Peki emzik veriyormusun sen? Birde karnı tokken memeni versen. Belki emme içgüdüsü ile emer karnı açken emmiyordur çünkü cok cok gelmiyor. Mamasını yesin sen sonra ver belki bir iki bir iki oyalanır emer hem senin kokundan mahrum kalmaz hemde belki artı verir sütün belli olmaz. Yani sen kendini yalancı meme gibi ver
Bugun en uzun 15 dakika uyudu. Canima okuyor valla :)
Canım birde küvete sıcak su doldurup içine soksan 5 dk kadar hiç dışına çıkarmadan.. sıcak rahatlatıp gevşetiyor. Sonrada uyutursun belki işe yarar. Geçen gün bende işe yaradı. 9 saatlik uykusuzluktan sonra akşam 9 da soktum suya çıkarıp uyuttum mışıl mışıl uyudu.

Kangurun varsa tak onu kucagına öyle otur işinin basına , durmazmı ki :)

momfortbaby aldım ama 3 aylıkken oturabilirmiş slingde almadım
ana kucağı yanımda bi elim farede bi elim oğlumu pişpişlıyo

ahhhh o tango
kocam oğlumla bi videosu var
kocam şarkı söylüyor oğlumda ona gülücükler artıo anneme attım
2 saat sonra kuzenim bana o videoyu atmıs
annem teyzeme teyzem kuzenime atmış, anneme kızdım , annemde buna cok alında
vatsaptan kısa ve az bi daha olmaz demiş, ben kötü oldum

Soothie kullanan var mı? Emziğin ucu sanki ağızda kalması için fazla kısa.bebeğimin ağzından kayıp çıkıyor bu 3.emziğimiz....

ben kullanıyorum canım,
zaten bu 0-3 ay için bi emzik
o yüzden kücük olması normal, daha sonra +3 e gecersin ben öyle yapcam nasipse

Kizlar hic kilo veremiyorum cok mutsuz ediyor bu durum beni

kiloyu bilmem ama bende ki göbek hala kocaman
annem ve kocam dalga geciyor hala hamile gibisi diye

Benmde sonradan sonraya gobek cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…