2016 Şubat Anneleri

Kızlar biz 48 günlüğüz 36 da kanamam bitmişti 40 tan sonra azar azar tekrar gelmeye başladı acaba adet mi görüyorum.

Aranızda mamsel kimyonlu rezene çayı kullanan varmı eczaneden annem getirmisde kv pek fazla ictirmiyo neymiş efendim ilacli onlar vs. Gizli gizli iciorum arada :)

annem ve kv aşırı yüklendi bak carsaf sar
bak korse giy diye ama dikişlerim ve bebeğime odaklanmadan dolayı takmadım giymedim
annem buna bağlıyor :)
Alakasi oldugunu dusunmuyorum 2 dogum yaptktan sonra bi gr gobegm kalmamisti bunda git dide buyuyo sezaryenden sonra boyle degldi gun gectikce icimde bi bebek varmiscasina buyuyor

Bebeğinin Yüzünde sivilce gibi lekeler çıkan arkadaş, adını hatırlayamadkm.
face de alerji ile yaşam platformu var. Bir oraya danış istersen. Cildine belki yediğin birşey dokunuyordur.

Son düzenleme:
Alakasi oldugunu dusunmuyorum 2 dogum yaptktan sonra bi gr gobegm kalmamisti bunda git dide buyuyo sezaryenden sonra boyle degldi gun gectikce icimde bi bebek varmiscasina buyuyor

bn de zaten göbekli biriyim hani o sebebten normal şekilde cıkıyor
ama göbeğim daha da çıktı , inşallah gider :)

Yüzünde lekeler çıkan arkadaş, adını hatırlayamadkm.
face de alerji ile yaşam platformu var. Bir oraya danış istersen. Cildine belki yediğin birşey dokunuyordur.

bende göebelik lekesi olmuştu
çenemin altında, önce kırmızı sonra kahve derken mor rengine dönmüştü
beni gören halime epey acıyordu
doğumun ertesi günü yarısı gitti, 1 ay sonra çok az bi pembemsi bi ton kaldı oda belli olmuyor neredeyse :)

seni niliyorum kız :)
Bebişinde leke vardı onun.
Bu arada sevindim yüzündekinin geçmiş olmasına

Canim cok gecmis olsun, ilk defa duyuyorum kasik fitigini umarim ciddi birsey degildir
Hepinizden Allah razı olsun kızlar. Kaç gündür dertti bana çok şükür atlattı bebeğim. Çıktık bile hastaneden. Günübirlik bir ameliyatmış. 20günlükken farkettim. Biraz büyüsün elleme dediler ama Doktorlar yapılması gerekli dedi. İyiki yaptırmışız apandistide dışarı çıkmış. Bebeklerinize dikkatin eğer bir şişlik farkederseniz ihmal etmeyin. İlk çıkınca çok ağladı kuzum çok korkmuş şimdi daha iyiyiz. Allah kimseyi evladıyla sınamasın..

Soothie yi bende aldım ama oğlum onuda almıo dr umuz bile emziğe alıştır dedi. Çok sık emmek istiyor memede uyumak istiyor. Bu sefer hangisini denesem diye bakıyorum. ☺ Bi tek kauçuk denemedim. Sırada onlar var herhalde
Soothie kullanan var mı? Emziğin ucu sanki ağızda kalması için fazla kısa.bebeğimin ağzından kayıp çıkıyor bu 3.emziğimiz....

Bide alinganliklari var demi biz mi lohusayiz onlar mi belli değil

Kızlar diyete ve spora başlayanlar var mı? Ben artık başlamak istiyorum bu vücuttan kurtulmak lazıım.

Benimkinin burnu hep tikali sanki hirildayip duruyor. Dr biseyi yok serumfizyolojik damlatin gun icinde dedi ama surekli ayni.. Dedigin gibi yuzukoyun yatarsa uyanmiyor:)

Cok sevindim bebisinin iyi olduguna cnm cook gecmis olsun

amin canım benim. ya keşke öyle bi şey olsa çok iyi olurdu:) aynen ya bana yapilsin bebisim hiç acı çekmesin istiyorum bakamadım bile geçen aşı yapıldığında ay Kıyamam ya anne olmak çok zor içi yanıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…