2016 Şubat Anneleri

Biz de bıgün böyleyiz.bakınıyor,mıkırdıyor.akşam oldu gaz başladı şimdi de...

Benimkinin burnu hep tikali sanki hirildayip duruyor. Dr biseyi yok serumfizyolojik damlatin gun icinde dedi ama surekli ayni.. Dedigin gibi yuzukoyun yatarsa uyanmiyor:)

Ya benım bebişş de yüzükoyun yatıyorsa uyanmıyor ama gece öyle yatırmaktN korkuyorum burnunun üstüne gömer kafasını diye

Kızlar biz 48 günlüğüz 36 da kanamam bitmişti 40 tan sonra azar azar tekrar gelmeye başladı acaba adet mi görüyorum.
Benimde dün kanamam kesilmişti. Bugün yine geldi. Öyle akıntı falanda değil bayağ kanama yani

insanın arkadasının diyetisyen olması nası güzel
mesaj attım diyetisyenim ol diye,
bi yığın soru sordu liste hazırlayacak bana
diyete başlıyoruuuummmmm hadi bakalım

Benimkinin burnu hep tikali sanki hirildayip duruyor. Dr biseyi yok serumfizyolojik damlatin gun icinde dedi ama surekli ayni.. Dedigin gibi yuzukoyun yatarsa uyanmiyor:)
Canım serum fizyolojiği bir damlamı damlatıyorsun. Eğer öyleyse açmıyor burnu. Ben biraz sıktırıyorum. Biraz bekliyorum sonra çekiyorum. Süpürge gibi aglıyor ama çook rahatlıyor
Ya benım bebişş de yüzükoyun yatıyorsa uyanmıyor ama gece öyle yatırmaktN korkuyorum burnunun üstüne gömer kafasını diye
Canım hasta olup uyuyamayınca öyle bir yatırıyorsunki dün akşam hiçbir türlü uyutamadım. Tam uyutup yatırıyorum. Tıkanıp öksürüyor uyanıyor. yüzüstü yatırdım ama tetikte durmaktan uyuyamadım. Ama hiçbişey olmadı. Çünkü kendilerini kurtarıyorlar. Sadece yastık yumuşak olmayacak. Yastığın en tepesine yatıracaksın ortasına degil. Yani en tepeye yanaklarının üzerine yatıracaksın.
Birde böyle akıntısı varken mecbur yüksek yatırıyoruz. O zaman poponun altından yastıkla destek olmak lazımki aşağı kaymasın.

Ne zaman oluruz ki dugun var yakin zamanda elbiselerimin hic biri olmuyor
huzurunmeraklisi ay benide kim goruyorsa hepsi oo kilo almissin falan cildiriyorum
Ya bende anlamadm 56yla hamile kaldm smdi 55im gobegm felan kalmadı hiç ama pantolonumn düğmesi kapanmiyo zorlamakta istemedm karnima bski yapnca dikişlerim agryo cnku

Ya nasl yatryosnz yüz ustu ben sabaha kadar uyuyamam cesaret edemem valla gündüz bile surekli kontrol edyrm yan yatrmama rağmen

Biz de bıgün böyleyiz.bakınıyor,mıkırdıyor.akşam oldu gaz başladı şimdi de...

ahhh o gaz aaaahhhh
laan diyorum bi insan ha bire gaz cıkarıp nasıl hala gaz sancısı cekip ıkınır
ama oluyormuş işte :) az önce sakinleşti uzun zaman sonra ilk defa 1,5 saattir uyuyoorr
maşAllahhh oğluma

Ya nasl yatryosnz yüz ustu ben sabaha kadar uyuyamam cesaret edemem valla gündüz bile surekli kontrol edyrm yan yatrmama rağmen
Ben gece ilk defa dün yatırdım çünkü hep tıkandı hep agladı. Yüzüstü yatırınca 4 saat uyudu. Ama ben hep tetikteydim. Ayakta uyukladım. Her ık mık yapışına baktım. Uyurken burnunun üzerine dönse bile hemen kafayı kaldırıp çeviriyor.
Şöyle düşün meme emerken hatta memede uyurken kapa burnunu bebegin bak nasıl hemen nemeyi atıyor agzından...
Ama tabikide gece yatırmak doğru degil..bugün inş yan yatarak uyurda bende uyuyabilirim.

Ben cesaret edemem yaa sabaha kadar başında beklicem anca öyle blyrm memede burnu kapanınca hemen cekiyo kendini ama ya cekmezse nsl riske atcam

Benim oglum hiç sevmiyor yuz ustu yatırılmayi ya da ben bilmiyorum yaptırmayı

Bu arada bugün oğlum çok uyudu maah da ben tedirgin oldum. Emme eğilimi azaldı. Bu büyüdüğü için mi bilmiyorum ama uç gundur filan emme olayı değişti bu durum kafami hala kurcaliyor. Uyanınca emiyor tabii ama eskiden çok emerdi. ;( şimdi kaldirsam mi göğsüm acimaya başladı biraksam uyusami. İki saat önce az emmisti ya da ona gore yeterince bana gore az
Bir de emerken hala sütun yarısını ağzından çıkarıyor acaba sütum çok mu geliyor ki hiç sağmadim tamamen biberonla vermemek için. Bir de biberon ve sut sağma makinesinin temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Her seferinde kaynatilmaz ki

Normal uyuyorsa yatırma canım sen.
Uyuyo canım zaten yüzüstü yatmayi sevmeyo bizimki aglyo 2 dk sonra
Canım benimkide sevmyo yuzustu ytmayi uzun sure yatmyo en azından 5 dk en fazla biberonu emzgi günde 2 3 kere kaynatyrm sağma makinesinde bi kere ama.yikiyrm surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…