2016 Şubat Anneleri

Arkadaslar 44 gunluk olduk bugun uykumuz tamamen degisti. Okadar derin uyuyor ki. Eskiden yarim saatte bir saatte bir uyanirdi bugun gunduzbde zor uyandirdim. Dort gundur kakasini gun boyunca yapmayip birden bezini doldurarak hatta sirtina tasirarak yapiyordu. Dr a sordum normal diyor ama ben endiseliyim halsiz gibi sanki birden bayilir gibi uykuya daliyor. Tecrubeli annelere soruyorum. Neden boyle oldu acaba

kızlar elektirik faturalarınız ne alemde
doğum öncesi aylık 42 TL sabit gelen elektirik bu ay 101 TL geldi

altını deiştirirken ısıtıcıyı açıyorum ve gece anterenin ışığını acık bırakıyorum epey etkilesi faturayı
gece lambası al diye ısrarıma rağmen üşengeç babamız almadı faturayı görünce hemen gidip almış

İyi geçtiğine çok sevindim kuzum.. Allah bir daha yaşatmasın

Off kiyamam yaa bizde yarin sabahtan gideceğiz sonrasında atesi cikmaz insallah.. Simdi nasil bebiş acaba??

3 damla falan damlatiyorum. Dr sürekli cekme orta kulaginda sorun yaratir dedi diye de tirstim gunde 1 kere belki cekiyorum otribebe ile. Sumuklu olacak benimki heralde

Ya nasl yatryosnz yüz ustu ben sabaha kadar uyuyamam cesaret edemem valla gündüz bile surekli kontrol edyrm yan yatrmama rağmen
ben de yatiramam ya,ben aksam besigin en alt kismina yatirip ustune orttugum ortuyude besige sikistiriyorum yuzune gelmesin diye,sirtusty yatirip kafayi yan ceviriyorum ilk zamanlar direk yan yatiriyordum

ozel bi deterjanim var ondan koyup kaynar su dokuyorum sonrada duruluyorum kaynatmiyorum,ama muslukta duruladigimdan kullanmadan oncd iyice kuruluyorumki su damlasi olmasin uzerinde

ben de yatiramam ya,ben aksam besigin en alt kismina yatirip ustune orttugum ortuyude besige sikistiriyorum yuzune gelmesin diye,sirtusty yatirip kafayi yan ceviriyorum ilk zamanlar direk yan yatiriyordum
Delikli yastiklar var ya boğulma önleyici, ben ona yatiriyorum.. Zaten uyumayan bir oğlum var yüzüstü yatmazsa hic uyumuyor

3 damla falan damlatiyorum. Dr sürekli cekme orta kulaginda sorun yaratir dedi diye de tirstim gunde 1 kere belki cekiyorum otribebe ile. Sumuklu olacak benimki heralde
Evet bunu çok kullanmamak lazımmış. Bende normalde günde 1 bazen hiç kullanmıyorum şimdi hasta ve akıntısı var diye doktor her emzirmeden önce dedi ama ben yine ilaç olan damlayı damlatacagım zaman önce temizliyorum. Yada çok akıntısı ve hırıltısı varsa kullanıyorum.

Kızlar diyete ve spora başlayanlar var mı? Ben artık başlamak istiyorum bu vücuttan kurtulmak lazıım.
Ben bugün avm ye gittim mağazaların aynasından kendimi görünce tanıyamadım sanki dogurmamisim.. Hiç bu kadar kilolu olmamıştım

Çok çok geçmiş olsun canım

Ben bugün avm ye gittim mağazaların aynasından kendimi görünce tanıyamadım sanki dogurmamisim.. Hiç bu kadar kilolu olmamıştım
Bende ayniym off 10 kilo fazlm var kendimi berbat hissediorm 40 ciksn platese basliycam gerci sezeryan oldm ne zaman baslanmali bilmiorm.mekik falan karn kaslarmi duzene sokmam lazm

Bende ayniym off 10 kilo fazlm var kendimi berbat hissediorm 40 ciksn platese basliycam gerci sezeryan oldm ne zaman baslanmali bilmiorm.mekik falan karn kaslarmi duzene sokmam lazm
Bende dr a sormayi unuttum sezeryandan ne kadar sonra spora baslanir acaba.. Belki soran arkadaslar vardir. Gerci yürüyüş yapsam en azindan diye düşünüyorum da bebek kolik ve aglak olunca ne kadar yaparim bilmiyorum

emzik vermek istemedim ama emme refleksi öyle kuvvetliydiki mecburen verdim. çocuk bi beni emmiyor. anlamadım gitti bu işi. uçları yoktu silicon uç taktım yok yok

Canım bize mikrodalga buhar sterilizatörü hediye geldi, önce elimde yıkıyorum sonrada sterilize ediyorum işlem 5 dakikamı alıyor.. çoook memnunum canım Bu arada çok emiyorsa artık daha çok uyuyup geç uyanması normal, çok takılma.. Aç bebek ağlar rahat bırakmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…