- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
İyi geçtiğine çok sevindim kuzum.. Allah bir daha yaşatmasınHepinizden Allah razı olsun kızlar. Kaç gündür dertti bana çok şükür atlattı bebeğim. Çıktık bile hastaneden. Günübirlik bir ameliyatmış. 20günlükken farkettim. Biraz büyüsün elleme dediler ama Doktorlar yapılması gerekli dedi. İyiki yaptırmışız apandistide dışarı çıkmış. Bebeklerinize dikkatin eğer bir şişlik farkederseniz ihmal etmeyin. İlk çıkınca çok ağladı kuzum çok korkmuş şimdi daha iyiyiz. Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
Off kiyamam yaa bizde yarin sabahtan gideceğiz sonrasında atesi cikmaz insallah.. Simdi nasil bebiş acaba??İnsallah canim. Biz biraz once yaptirip geldik. Sol omuz ve iki bacak. Omzunda ignenin enjekte edildigi yer hemen kucuk yuvarla sekilde bembeyaz oldu. Oraya dokunmayacakmisiz. Kabuklanip iltihap falan akabilirmis, bu, asinin tuttugunu gosterirmis. Atesi 37.5 in ustune cikarsa calpol ver dedi. İnsallah cikmaz. Ben de aglayacaktim nerdeyse
3 damla falan damlatiyorum. Dr sürekli cekme orta kulaginda sorun yaratir dedi diye de tirstim gunde 1 kere belki cekiyorum otribebe ile. Sumuklu olacak benimki heraldeCanım serum fizyolojiği bir damlamı damlatıyorsun. Eğer öyleyse açmıyor burnu. Ben biraz sıktırıyorum. Biraz bekliyorum sonra çekiyorum. Süpürge gibiaglıyor ama çook rahatlıyor
Canım hasta olup uyuyamayınca öyle bir yatırıyorsunkidün akşam hiçbir türlü uyutamadım. Tam uyutup yatırıyorum. Tıkanıp öksürüyor uyanıyor. yüzüstü yatırdım ama tetikte durmaktan uyuyamadım. Ama hiçbişey olmadı. Çünkü kendilerini kurtarıyorlar. Sadece yastık yumuşak olmayacak. Yastığın en tepesine yatıracaksın ortasına degil. Yani en tepeye yanaklarının üzerine yatıracaksın.
Birde böyle akıntısı varken mecbur yüksek yatırıyoruz. O zaman poponun altından yastıkla destek olmak lazımki aşağı kaymasın.
ben de yatiramam ya,ben aksam besigin en alt kismina yatirip ustune orttugum ortuyude besige sikistiriyorum yuzune gelmesin diye,sirtusty yatirip kafayi yan ceviriyorum ilk zamanlar direk yan yatiriyordumYa nasl yatryosnz yüz ustu ben sabaha kadar uyuyamam cesaret edemem valla gündüz bile surekli kontrol edyrm yan yatrmama rağmen
Ben aldimKizlar aranizda cocuk parasi alan var mi
ozel bi deterjanim var ondan koyup kaynar su dokuyorum sonrada duruluyorum kaynatmiyorum,ama muslukta duruladigimdan kullanmadan oncd iyice kuruluyorumki su damlasi olmasin uzerindeBenim oglum hiç sevmiyor yuz ustu yatırılmayi ya da ben bilmiyorum yaptırmayı
Bu arada bugün oğlum çok uyudu maah da ben tedirgin oldum. Emme eğilimi azaldı. Bu büyüdüğü için mi bilmiyorum ama uç gundur filan emme olayı değişti bu durum kafami hala kurcaliyor. Uyanınca emiyor tabii ama eskiden çok emerdi. ;( şimdi kaldirsam mi göğsüm acimaya başladı biraksam uyusami. İki saat önce az emmistiya da ona gore yeterince bana gore az
Bir de emerken hala sütun yarısını ağzından çıkarıyor acaba sütum çok mu geliyor kihiç sağmadim tamamen biberonla vermemek için. Bir de biberon ve sut sağma makinesinin temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Her seferinde kaynatilmaz ki
nereye basvuruluyo canimBen aldim
Delikli yastiklar var ya boğulma önleyici, ben ona yatiriyorum.. Zaten uyumayan bir oğlum var yüzüstü yatmazsa hic uyumuyorben de yatiramam ya,ben aksam besigin en alt kismina yatirip ustune orttugum ortuyude besige sikistiriyorum yuzune gelmesin diye,sirtusty yatirip kafayi yan ceviriyorum ilk zamanlar direk yan yatiriyordum
Evet bunu çok kullanmamak lazımmış. Bende normalde günde 1 bazen hiç kullanmıyorum şimdi hasta ve akıntısı var diye doktor her emzirmeden önce dedi ama ben yine ilaç olan damlayı damlatacagım zaman önce temizliyorum. Yada çok akıntısı ve hırıltısı varsa kullanıyorum.3 damla falan damlatiyorum. Dr sürekli cekme orta kulaginda sorun yaratir dedi diye de tirstim gunde 1 kere belki cekiyorum otribebe ile. Sumuklu olacak benimki heralde
Canım bende hep tetikteyim delikli yastiklardan almıştım ondan kullaniyorum.. Ama kendisi burnu biraz kapansa hemen pozisyon değiştiriyor zaten..Ya benım bebişş de yüzükoyun yatıyorsa uyanmıyor ama gece öyle yatırmaktN korkuyorum burnunun üstüne gömer kafasını diye
Ben bugün avm ye gittim mağazaların aynasından kendimi görünce tanıyamadım sanki dogurmamisim.. Hiç bu kadar kilolu olmamıştımKızlar diyete ve spora başlayanlar var mı? Ben artık başlamak istiyorum bu vücuttan kurtulmak lazıım.
Çok çok geçmiş olsun canımHepinizden Allah razı olsun kızlar. Kaç gündür dertti bana çok şükür atlattı bebeğim. Çıktık bile hastaneden. Günübirlik bir ameliyatmış. 20günlükken farkettim. Biraz büyüsün elleme dediler ama Doktorlar yapılması gerekli dedi. İyiki yaptırmışız apandistide dışarı çıkmış. Bebeklerinize dikkatin eğer bir şişlik farkederseniz ihmal etmeyin. İlk çıkınca çok ağladı kuzum çok korkmuş şimdi daha iyiyiz. Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
Bende ayniym off 10 kilo fazlm var kendimi berbat hissediormBen bugün avm ye gittim mağazaların aynasından kendimi görünce tanıyamadım sanki dogurmamisim.. Hiç bu kadar kilolu olmamıştım
Valla ben korsede taktim korseylede yattm kalktim.yok anacm gobek duruyor. Bosuna ugrssmism.annem ve kv aşırı yüklendi bak carsaf sar
bak korse giy diye ama dikişlerim ve bebeğime odaklanmadan dolayı takmadım giymedim
annem buna bağlıyor :)
O arkadasin bizede yardmci olsa butun sorularbi cvplariminsanın arkadasının diyetisyen olması nası güzel
mesaj attım diyetisyenim ol diye,
bi yığın soru sordu liste hazırlayacak bana
diyete başlıyoruuuummmmm hadi bakalım
Bende dr a sormayi unuttum sezeryandan ne kadar sonra spora baslanir acaba.. Belki soran arkadaslar vardir. Gerci yürüyüş yapsam en azindan diye düşünüyorum da bebek kolik ve aglak olunca ne kadar yaparim bilmiyorumBende ayniym off 10 kilo fazlm var kendimi berbat hissediorm40 ciksn platese basliycam gerci sezeryan oldm ne zaman baslanmali bilmiorm.mekik falan karn kaslarmi duzene sokmam lazm
emzik vermek istemedim ama emme refleksi öyle kuvvetliydiki mecburen verdim. çocuk bi beni emmiyor. anlamadım gitti bu işi. uçları yoktu silicon uç taktım yok yokAnladım canım. Peki emzik veriyormusun sen? Birde karnı tokken memeni versen. Belki emme içgüdüsü ile emer karnı açken emmiyordur çünkü cok cok gelmiyor. Mamasını yesin sen sonra ver belki bir iki bir iki oyalanır emer hem senin kokundan mahrum kalmaz hemde belki artı verir sütün belli olmaz. Yani sen kendini yalancı meme gibi ver
Canım birde küvete sıcak su doldurup içine soksan 5 dk kadar hiç dışına çıkarmadan.. sıcak rahatlatıp gevşetiyor. Sonrada uyutursun belki işe yarar. Geçen gün bende işe yaradı. 9 saatlik uykusuzluktan sonra akşam 9 da soktum suya çıkarıp uyuttum mışıl mışıl uyudu.
Canım bize mikrodalga buhar sterilizatörü hediye geldi, önce elimde yıkıyorum sonrada sterilize ediyorum işlem 5 dakikamı alıyor.. çoook memnunum canımBenim oglum hiç sevmiyor yuz ustu yatırılmayi ya da ben bilmiyorum yaptırmayı
Bu arada bugün oğlum çok uyudu maah da ben tedirgin oldum. Emme eğilimi azaldı. Bu büyüdüğü için mi bilmiyorum ama uç gundur filan emme olayı değişti bu durum kafami hala kurcaliyor. Uyanınca emiyor tabii ama eskiden çok emerdi. ;( şimdi kaldirsam mi göğsüm acimaya başladı biraksam uyusami. İki saat önce az emmistiya da ona gore yeterince bana gore az
Bir de emerken hala sütun yarısını ağzından çıkarıyor acaba sütum çok mu geliyor kihiç sağmadim tamamen biberonla vermemek için. Bir de biberon ve sut sağma makinesinin temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Her seferinde kaynatilmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?