2016 Şubat Anneleri

Kıyamamm yaa cok gecmıs olsun canım insanın içi içini yiyormuş bebeğine bir şey oldugunda ahh annelik.. Bu gece yıne uyumazsa bende bu taktiklerle yüz üstü yatıraym bari .

Kızlar adet olanınız var mı ya. Bugün 40ımız çıktı ve adet oldum. Dikkat et hemenn hamile kalırsn diyolar nasl korunacağz ya

Canım bende hep tetikteyim delikli yastiklardan almıştım ondan kullaniyorum.. Ama kendisi burnu biraz kapansa hemen pozisyon değiştiriyor zaten..

Bende gecen yanımdayken yüzüstü yatırmıstm burnunu tıkadı ama bir Kaç sanıye sonra kurtardı o pozısyondan kendini :) daha 20 günlüguz biraz daha büyüyünce rahat yatırırım :)

ben de yatiramam ya,ben aksam besigin en alt kismina yatirip ustune orttugum ortuyude besige sikistiriyorum yuzune gelmesin diye,sirtusty yatirip kafayi yan ceviriyorum ilk zamanlar direk yan yatiriyordum
Bende yan yatryorm ama yastkla destekliyorm bide yan yatarken yüz ustu düşerse korkusu var

Kızlar adet olanınız var mı ya. Bugün 40ımız çıktı ve adet oldum. Dikkat et hemenn hamile kalırsn diyolar nasl korunacağz ya
54. günümüz bizim ben olmadım olasım da yok istemiyorum da aslında o ağrıyı çekemem şu anda. :)

Elektrik bize hep 65 55 gwliyo onda bi sknti yokta su faturası 55 gelms şok oldm Teyzemgil 5kisi onlarda aynı gelms bebegn kıyafetlerini haftada bi anca yikiyorm ama gelen giden çok oldu bulsk makinesi her gün hatta gnde iki kere calstti normalde 2 yada 3 günde bi calstryorm ona bagladm

Canm buyudukce gece uykulari artyoms bizimkide 2 haftadr öyle geçen hafta 4 gün yapmadı 4. Gnun akşamı sırtına kadar doldurdu bu haftada 5 gün yapmadı bgn bi yaptı 3 kere hepsindede bez doldu halsz düştüklerinden değil rahatliyolar ondan uyuyolar

ozel bi deterjanim var ondan koyup kaynar su dokuyorum sonrada duruluyorum kaynatmiyorum,ama muslukta duruladigimdan kullanmadan oncd iyice kuruluyorumki su damlasi olmasin uzerinde

Himm. Ben deterjan almamistim. Bakım olmadı.

Ne hos hediye :) ya bence çok emmiyor memeyi her daim alan çocuk biraz emiyor ikinci defa vermek istediğimde itiyor zorlarsam ağlıyor

Bende olmadm acaba hemen olur muyum ki daha akintimda devam ediyo bizde 48 gunlugz agdaya bi gtseydm ondan sonra olurum inşallah
Ben de ağdaya gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum dikişlerden. Kendim hallettim bu ay. Philipsin lazeri var onu kullanmak istiyorum bir de ama onda da endişeliyim.

Aglicaaam sinirden yaaa
8 de uyandi ne yaptimsa uyumuyo
Sebeb ne yani
Karni tok, gazini cikardi karni yumusak
Altini degistirdim
Eeeeeee inleme aci cekme ibareside yok
Eeee niyeeeee o zaman uyumuyo

Aglicaaam sinirden yaaa
8 de uyandi ne yaptimsa uyumuyo
Sebeb ne yani
Karni tok, gazini cikardi karni yumusak
Altini degistirdim
Eeeeeee inleme aci cekme ibareside yok
Eeee niyeeeee o zaman uyumuyo
Milupanın ya da Humananın gece çaylarını deneyebilirsin geçen gün de yazmıştım. Benim cimcimenin de gündüz uykusu hiç yoktu gece çayıyla düzene girdi. Sakinleştirici ve gaz giderici etkisi de var ben çok memnun kaldım. Büyüme hormonu uykuda salgılandığından dolayı uyku şart. Ben günde iki çay kaşığı veriyorum kendim de içiyorum sütten geçsin diye. Beni de sakinleştiriyor ayrıca. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…