2016 Şubat Anneleri

Aglicaaam sinirden yaaa
8 de uyandi ne yaptimsa uyumuyo
Sebeb ne yani
Karni tok, gazini cikardi karni yumusak
Altini degistirdim
Eeeeeee inleme aci cekme ibareside yok
Eeee niyeeeee o zaman uyumuyo

Uykuya dalamiyor olabilir mi? Benimki de öyle beşiğinde salliyorum su an

Uykuya dalamiyor olabilir mi? Benimki de öyle beşiğinde salliyorum su an

Evet derdi yatağı imiş :/
yatagina koydum uyudu hemen
tum gun benim yanimdaydi ben pc basindayim diye anakucaginda yanimda tuttum hep
belki bu yuzden uykuya dalamadi bir turlu

TE="Yelbiss, post: 45645905, member: 646133"]Ben de başladım bugün bu kitaba. Bayağı yararlı gibi. :)[/QUOTE]

Ben de başka kitaplarla birlikte yavaş yavaş okuyorum. Bunları annnen de diyordu o ayrı bakalım ise yarar inşallah :)

TE="Yelbiss, post: 45645905, member: 646133"]Ben de başladım bugün bu kitaba. Bayağı yararlı gibi. :)

Ben de başka kitaplarla birlikte yavaş yavaş okuyorum. Bunları annnen de diyordu o ayrı bakalım ise yarar inşallah :)[/QUOTE]
Herkes ayrı bir şey söyleyince onayı artık kitaplarda arıyoruz. :)

Ben de başka kitaplarla birlikte yavaş yavaş okuyorum. Bunları annnen de diyordu o ayrı bakalım ise yarar inşallah :)
Herkes ayrı bir şey söyleyince onayı artık kitaplarda arıyoruz. :)[/QUOTE]

Ama kitaplarda pek ise yaramıyor sanki bu durumda zira her bebek kendi kitabını yazıyor :)

Ama kitaplarda pek ise yaramıyor sanki bu durumda zira her bebek kendi kitabını yazıyor :)

Öyle tabi ya mesela benim iki tane kardeşim var bir sürü yeğenim var hepsi gaz sorunu çekti benim tontik de hiç sorun yaşamıyor o konuda garip geliyor ama şanslıyım bir bakıma. :)

Kızlar bebeğim eskisi gibi emmiyor gogsumden ayrılmayan bebeğim uykusu geldi mi ben öyle saniyorum yani uyku zamanını geçirdi mı memeyi almıyor ve çığlık çıgliga ağlıyor ve deli gibi de memeyi aramaya başlıyor ağlarken fakat bi türlü de ağzının içine alamıyor. bebegi öyle olan var mı ndenı ne olabilir?gün içerisinde bana göre çok emmeDigi halde uykuya daldı meleğim bu saat oldu uyanmadi tamam biliyorum acikinca uyanır ama açıkmadi mi ya! saat 10da daldı. ve uyumadan önce emmedi diyebilirim.

Kizlar bebegim ac degilse gazi falan yoksa, uykuya dalamadigi zaman şu beyaz gurultuyu aciyorum ben faydasi oluyo aglamasi kesiliyo uyuyo tavsiye ederim.Sakinlestiriyor bebegi

Canim şimdi okuyordum da msji bebeğin kaç günlüktu? aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz senle benim bebekte bana göre az emmeye başladı nedenki acaba?

Öyle tabi ya mesela benim iki tane kardeşim var bir sürü yeğenim var hepsi gaz sorunu çekti benim tontik de hiç sorun yaşamıyor o konuda garip geliyor ama şanslıyım bir bakıma. :)

Maşallah ona :) inşallah hiç Üzmez annesini

Canım benimki de öyle uç dört gundur eskisi gibi emmiyor. İştahı çok olab bir bebekti yeri gelir ikinci meme yı de alırdı. Şimdi emiyor biraz sonra bırakıyor. Bir daha yok. Ağlıyor almıyor memeyi. Zorla aldiriyorum bu seferrde çok ssinirlı emiyor

Kizlar bebegim ac degilse gazi falan yoksa, uykuya dalamadigi zaman şu beyaz gurultuyu aciyorum ben faydasi oluyo aglamasi kesiliyo uyuyo tavsiye ederim.Sakinlestiriyor bebegi

Benimki sevmiyor nedense...

aramızda 2 gün varmis canım yeni fark ettim. emzik kulanıyo musun tatlım?

Aynen benimkininde iştahı çoktu şimdi ise hiç yok. dediğin gibi sinirli emiyor ve bırakıyor sonra bi daha almaya çalışıyor fakat almıyor

Evet. Ama vermemeye çalışıyorum. Ondan mi acaba diye. Biberon kullanmıyorum. Emiyor ama eskisi gibi değil demi. Sen kullanıyor musun emzik
Evet canım emiyor ama eskisi gibi değil. bende arada sırada emzik veriyorum sadece gece yatarken huzursuz olduğunda bende emzikten mı diye supheleniyorum çünkü 1 haftadır emzige başladım . gerci benim kontrolumden çıktı annem ve eşim gün içerisinde veriyor sinir oluyorum. ben sadece çok huzursuz diyelim akşam uykuya Dalamıyo verip dalınca direk alıyordum ağzından öf kafamı çok kurcaliyor

Evet. Ama vermemeye çalışıyorum. Ondan mi acaba diye. Biberon kullanmıyorum. Emiyor ama eskisi gibi değil demi. Sen kullanıyor musun emzik
Evet canım emiyor ama eskisi gibi değil. bende arada sırada emzik veriyorum sadece gece yatarken huzursuz olduğunda bende emzikten mı diye supheleniyorum çünkü 1 haftadır emzige başladım . gerci benim kontrolumden çıktı annem ve eşim gün içerisinde veriyor sinir oluyorum. ben sadece çok huzursuz diyelim akşam uykuya Dalamıyo verip dalınca direk alıyordum ağzından öf kafamı çok kurcaliyor

Aynen benimkininde iştahı çoktu şimdi ise hiç yok. dediğin gibi sinirli emiyor ve bırakıyor sonra bi daha almaya çalışıyor fakat almıyor

Benimki almaya çalışmıyor . almaya çalışıyorsa ver canım. Zor da olsa gazı olunca yapıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…