2016 Şubat Anneleri

Bende 2 haftadır yalnızım bebeğimle canım tam aksine dahada çok sevdim ben yalnız olmayı istediğim gibi bakıyorum karışan görüşen yok emdikten sonra istediğim kadar göğsümde uyutuyorum şarkılar söylüyorum günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile evcilik oynar gibi oynuyorum bebeğimle akşam eşim gelince de ikimiz birden ilgileniyoruz eşim her gece ben emzirdikten sonra uyutuyor benim kız reflü olduğu için kusuyor bazen başında bekliyor eşim yatırdıktan sonra bende o arada duş alıyorum kendimle ilgili yapmam gerekenleri hallediyorum günden güne alışırsın kuzum içini ferah tut

Canm ne kadar oldu dogum yapali lohusa sendromuna mi girdin acaba olmazsa annene soyle takrar gelsin diyecegim ama bebegine alosman icin yanliz kalman daha dogru bi gulsun bak nasil sizlicak kalbin dunyanin en guzel seyi evlat

Kizlar bnm kizim 19 subat dogumlu. Pazar gunu 30 gunluk olacagiz. Pzt asi icin gotureyim degil mi?

Canim alisma sureci hep sancili gecer, annen olmasa coktan bu evreyi atlatmistin.. emin ol hepsi gecicek :)

Mrb hanımlar bende yakında doğum yapacağım siz tecrubelisiniz artık. gögüsleriniz yara oldu mu ne kullandınız acaba.süt olsun diye ne yeyip içtiniz biraz bilgilendirir misiniz

Bugün de emiyor ama her emmeden sonra gaz çıkartıp kusuyor kakada sanki su gibi ya da ben paronayak oldum şimdi de hıçkırık tuttty emse geçecek ;(

Gecer cnm merak etme.lohusasin sanirim hala.hormonlarin etkisyle insan bi farkli oluyor.alisirsin kuzuna.hatta unutursun ikinciyi istersin
Insan unutmasa bu zorluklari hic ikinciyi ucuncuyu ister mi
Zor gercekten cok zor bebek bakimi.ben unutmuşum mesela 7 yil gecti.zorlandgim oluyor bazen ustumden tir gecmis gibi oluyor.ama yine de cok sukur diyorum klişe bi soz ama o gülüşü o sut kokusu herseyi unutturuyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin.cok güzel bir duygu.yasamak isteyipte yasayamayan bircok insan var.onun icin cok sansliyiz oyle dusun sarıl kuzuna.olumsuzlugu hemen hissederler

Mrb hanımlar bende yakında doğum yapacağım siz tecrubelisiniz artık. gögüsleriniz yara oldu mu ne kullandınız acaba.süt olsun diye ne yeyip içtiniz biraz bilgilendirir misiniz
Yara kacinilmaz ve agrisi cok cok fena
Dogumdan birkac gun oncesinde lansinoh krem surmeni tavsiye ederim.tabi sonra da.yara olduktan sonra kalkan kullanan arkadslar var fayda gormusler.saf zeytinyagi da cok iyi geldi bana.gogus pedi de almayi unutma
Sute gelince bol sivi.duzenli yemek ve kaliteli uyku.gerçi bebisle cok mümkün olmuyo uyku
Bir de hergun rezene ic.iki uc fincan
Hem sutu arttiriyo hem gaza iyi geliyo
Kolay dogumlar

Çok tesekkur ederim

Emzirirken kahverengi kismiyla agzina vermeye dikkat et.. sutun bol olsun istiyorsan bol bol su iciceksin.. 3-4litre tavsiye ediyorum ben sahsen.

Bende yarin gitcem tam 5 gunde benmki yesil yapti serum flan takmislardi ama burda kaka tahlili yapmiyorlar yarn il merkeze gtcem o zamn yaptrym icime kuruntu dustu simdi eee nasil bi tedavi olacakms
Dka gidemedik daha gidicez insallah ama konustum buyuk ihtimal bakterisi dedi arkadasimin oglunda da aynisi olmus ve sonuc bagirsak bakterisimis

Zombileşmek aynen öyle
İnsallah kısa zamsmda düzene girer ya şu saat kuranlara özeniyorum

Bu gun anladigim hicbiseyi atlamamakmis gercektende her seylerinr dikkatli olmaliyiz insanlari dinleye dinleye oturuyoruz yok bisey yoktur gecip gider diyolar ogke degil iste

Ilk asisini hangj gun yaptilar cnm dogdugu gun mu dogdugu gun yaptklarsa pztsi gotur 30 gun aralikla yapiyorlar cnm
dogdugu gun yapildi canim pzt gotureyim cok sagol bize gun veren olmadi canim biz yogun bakimdaydik ilk bir hafta annem igramisti d vit icin saglik ocagina bir atlik olunca getirin demisler babamiz izin aldi pzt gideroz bizde acimaz ins kiyamam kuzumaaa

Cnm ayni gun dogurmusuz.bize de p tesi gunu icin gun verildi aşiya

Gecmis olsun cnm
Valla acimiyor degil aciyo canlari.insan bakamiyor ama bir sarilmayla sakinlesiyo kuzucuklar.umarim guzel kilo almistr minnoslar.

kızlaar bebeğimm nezle oldu...garibim benden kapmış..hafif kırgınlığım vardı emzirirken maske taktığım halde hastalandı bebeğim..sabah burun tıkanıklığı ile uyandı emzirirken burnu hırhır yapıyordu sonra üst üste hapşırdı..aha dedim kız hastalandı galiba..öğleden sonra 2 gibi de öksürmeye başlayınca doktora gittik..petitus şurup verdi yarım ölçek kullanacağız bir de burun için fizyolojik serum verdi damla şeklinde..inşallah ateşlenmeden atlatacağız bu durumu

Sezeryan yapmis bir arkadasimda yapmaya yapmaya daraldigi icin dogum sonrasi agrili oluyor demisti, ama bizimkisi bayagi bir acildi bebek dogunca acaba esnekligi iyi kalmamismidir? .. valla tirsingen yani.. tirsingen
Sezeryan yine iyidir ya benim doktorum epizyotomi dikişlerini fazla dikmiş daraltmış. Para verip daraltırlar normalde benim doktorum kendiliğinden daraltmış hem de abartarak daraltmış. Bir de kontrolde fazla dikmişiz seni dedi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…