2016 Şubat Anneleri

Merak etme cnm ilk 6 ay bebislerin bagisiklik sistemi guclu oluyor sadece anne sutu aldiklarndan.geçmiş olsun

Benimki zaten dardi yandik desene :) bende bu hafta kontrole gitmem gerekiyor aslinda zaman bulabilirsem tabi :/

Kaka tahlili yaptirmak şartmi ben yaptirmadim sadece kalca için muaneye gittik bide aile hekime topuk kani icin gitmistim pazartesi ikinci aşısını olcak :) 2 gün sonrada sünnet

Kızlar oğlum 11 şubat doğumlu.çok kusuyor.kilo kaybı yok.kilo alimi iyi ama tedirgin oluyorum yine.ne onun kıyafeti kalıyor ne benim.kıyafet değişirken mi usutuyorum diyorum.özellikle gaz sancısı gelince sıkıyor kendini daha çok kusuyor.bizimle ayni durumda olan var mi

Bana arkadaşlarım başlamadan ver demişti
Dinlemedim
Gaz damlaları prebiyotik içerirmiş. Gelişmeyen bağırsağı düzene sokarmış. Belki de doktor beni yedi
Canım biz doğduğundan beri probiyotik içeren maflor damls kullanıyorduk ama yine de yoğun gaz sancıları başladı diğer damla sorunu çözdü.

Bu arada bizim kiz bazen civik ve cok sik kaka yapiyor sali dr a gittigimizde dr un odasinda yapti emzirme odasina gectim emdikten sonra yine yapti ve ogle 12bckta 6. Kakasiydi dr a iceri gecip soyledim tahlil verdik temiz cikti cok sukur. Allah kirusun yavrularimizi

Canım biz doğduğundan beri probiyotik içeren maflor damls kullanıyorduk ama yine de yoğun gaz sancıları başladı diğer damla sorunu çözdü.
canim biz de maflor kullaniyoruz sancilarimiz oluyo orta seviyede biogaia oneren yakinlarim oldu fakat dr maflor dedi siz hangi damlaya gecince rahatladiniz biogaia mi

Canım aynı durumdayız aşırı kusmalarımız var. Doktora goturdum kilo alıyorsa ve iştah kaybı yoksa normal dedi. Bizim bir de yedikleri ağzına geliyordu yuzunu ekşitiyordu sürekli onun için de reflu var dedi ilaç verdi. Bir hafta kullandık artık vermiyorum ilaçları da. Gazı azalınca kusma fa azalıyor ama hala çok fazla

canim biz de maflor kullaniyoruz sancilarimiz oluyo orta seviyede biogaia oneren yakinlarim oldu fakat dr maflor dedi siz hangi damlaya gecince rahatladiniz biogaia mi
Sab simplex canım. Maflora da devam ediyoruz ama onu pek düzenli vermiyorum.maflor probiyotik ama kullandığımız diğer damla farklı başka bir madde var içinde netten prospektüsune bak istersen

Gecmis olsun cnm
Valla acimiyor degil aciyo canlari.insan bakamiyor ama bir sarilmayla sakinlesiyo kuzucuklar.umarim guzel kilo almistr minnoslar.
ay ben tv de izleyemem igne sahnesini kucukken 80lerden kalma bi film izlemistim nuri alco uyusturucu enjekte esiyodu kurbanina bole yakin cekim ignenin ete girdigi an hafizamda nasil bir iz birakip ben de nasil bir etki yaptiysa igne denince o sahne canlanir hep gozumde ayyyhhh kiyamam ben onlara kuzularim ya

H heridigine Tamam canim cok sagol bir inceleyip dr a danisayim bende orta siddette sancilaniyor ama mosmor oluyor ikincam diye kuzum

Kızlar ben sezaryen doğum yaptım doktorum kontrole gelmene gerek yok. Bizim de kırkımız olmak üzere sorması ayıp doktora gitmeden ilişkiye giren var mı açıkçası hem korkuyorum hem de doktora gitmek istemiyorum

Canım ben haftaya doktora gideceğim. 40 haftasonu bitiyor. Sezeryan oldum ve doktor gelmemi soyledi alt muayene ediyormis. Ben de doktora gitmeden o durumu yaşamak istemiyorum ama eşim gün sayıyor. Aylardır kardeş gibi olunca :+/

Abooo bilincaltina fena islemiis te valla cnm iki yasina kadar igne var.iyisimi sen bakma esin dursun.benim de esim dayanamaz.bayilack gibi olur terden sirilsklam olur.bebege olunca öyle.ben ona gore daha soğukkanlı oldgumdan aşiya ben goturdum genelde buyuk kizimi.bu da oyle olur artik
Nasil kızın daha iyi degil mi
Ayni gun kuzulari
Cok tatlilar ya
Ismi ne kuzucugunun

Kızlar agulin damla kullanan varmı? Arkadaşıma doktoru önermiş bebegı cok sakinleşiyormuş Smdı arastrcam snra doktoru arayıp sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…