- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Bizim asidan sonra biraz huysuzlandi o kadar insaallah rahat olur ne kadar rahat olursa olsun annenin cani yaniyodogdugu gun yapildi canim pzt gotureyim cok sagol bize gun veren olmadi canimbiz yogun bakimdaydik ilk bir hafta annem igramisti d vit icin saglik ocagina bir atlik olunca getirin demisler babamiz izin aldi pzt gideroz bizde acimaz ins kiyamam kuzumaaa
Yaa insaallah oyle bisey yokturDka gidemedik daha gidicez insallah ama konustum buyuk ihtimal bakterisi dedi arkadasimin oglunda da aynisi olmus ve sonuc bagirsak bakterisimis
Gogsume ne yaptiysamda yara oldu ama dogumdan sonra sutunu etrafina surersen daha kolay geciyor yaralar bide mamisol kullanmistm oncesnde ben. Sut icin ise incir kayisi elma kan uzumu ve beyaz uzum kompostosu rezene bol bol su tarcinli sut ictim pirasa yedim bulabilirsen et ye cok sut yapiyor tahin helvada simdilik aklima bunlar geldi umarim hayirlisiyla kavusursun bebegine canm allah yardim etsinMrb hanımlar bende yakında doğum yapacağım siz tecrubelisiniz artık. gögüsleriniz yara oldu mu ne kullandınız acaba.süt olsun diye ne yeyip içtiniz biraz bilgilendirir misiniz
BennKızlar ben sezaryen doğum yaptım doktorum kontrole gelmene gerek yok. Bizim de kırkımız olmak üzere sorması ayıp doktora gitmeden ilişkiye giren var mı açıkçası hem korkuyorum hem de doktora gitmek istemiyorum
benim de normal dogum oldu ama hiç göbeğim kalmadi eski haline döndü çatlaklar hariç tabiSislik geciyor canim zamanla benimki normal dogum ama yinede karnimin ustune bastirinca agri oluyor neden anlamiyorum merak ediyorum normal dogum yapanlarin hepsindemi ogle
Gunduz uykusu nasıl canım. Ben dogdugundan beruı gunduz salonda gurultude gece odasında yatırıyorum 12den sonra. Aslında 12 gec ama 9dan 12ye bazen 1e kadar uyumuyor salonda oyalıyoruz. Gece gunduz ayrımını ogrenmesı ıcın olmadı gunduz kendın uyandır bır ıkı gun yorgun duser gece odasında kendı uyurBu geceye sağlam hazırlanıyorum kafamda bir sürü plan kurdum..
Gece uyku problemimizi çözmem gerekıyor çünkü 5-10 dk dan fazla uyumuyor eşimde bende çok yorulduk kızımda bu durumdan memnun degıl rahatlamasını istiyorum ve gün ıcınde cok yorgun oluyorum bir düzene oturtmam lazım..
Eğer planım işe yararsa yarın sabah Mutlu haberı verecegım yaramazsa zati bittik
Allah bebeklerimize sağlık bize de uykulu bol sütlü günler geceler nasip etsin..
damla kullanıyormusun canımBenim bebeğim kolik olabilir mi Şüphe ediyorum.yanından ayrılmadım bugün hiç..ortalığı yıktı...yemek yiyemedim,elimde ekmek diğer elimde kızım...barsak sorunu var o belli...tüm gün ve gece iki büklüm...ağladıkça Sancısı oldukça memeye saldırıyor...içeride bir sürü işim var yapılacak.tuvalete zor gittim
Evet canım veriyorum...2 kez kaka bile yaptı ama bitmiyor.altunı alana kadar ter döktüm.o çaylardan içiyorum normalde ama yapmaya fırsatım olmadı hiç bugündamla kullanıyormusun canım
bak benımkıde aynı sekıldeydı 5 gundur 2 gundur bıraz daha rahatım
humana cay ıcıyorum, rezene ıcıyorum, sut ıcıyorum bıraktım ıcmıyorum, gaz damlası verıyorum ve gazını cıkartmadan uyusa bıle uyanınca ılla cıkarmaya calısıyorum
Off cnm dun ayni durumdaydm ve ustelik bir ordu misafrm vardi.bir yandan kizimin çığlıkları bir yandan misafrBenim bebeğim kolik olabilir mi Şüphe ediyorum.yanından ayrılmadım bugün hiç..ortalığı yıktı...yemek yiyemedim,elimde ekmek diğer elimde kızım...barsak sorunu var o belli...tüm gün ve gece iki büklüm...ağladıkça Sancısı oldukça memeye saldırıyor...içeride bir sürü işim var yapılacak.tuvalete zor gittim
Sagol canımEvet canim ama parayi almaya sen gideceksn
İnş girer canım merak etme hep böyle kalmayacakZombileşmekaynen öyle
İnsallah kısa zamsmda düzene girer ya şu saat kuranlara özeniyorum
Mamayi mecbur veriyorum sutum kalmiyor canim. Ikiz olduklarindan ve genelde uyanik olduklarindan sutum yetmiyor sutum kalmadiginda ben yatiyorum annem mama veriyor sagacak kadar olmuyor ki sutumbence daha cok uyur dıye mama verme, sutunu sag ver daha ıyı
Canım senin bebişleri çok merak ediyorum. Foto koyabilir misin? Birbirlerine çok benziyorlarmı? Nasıl ayırtediyorsun?Mamayi mecbur veriyorum sutum kalmiyor canim. Ikiz olduklarindan ve genelde uyanik olduklarindan sutum yetmiyor sutum kalmadiginda ben yatiyorum annem mama veriyor sagacak kadar olmuyor ki sutum
Pardon canım ben ıkız oldugunu bılmıyordumMamayi mecbur veriyorum sutum kalmiyor canim. Ikiz olduklarindan ve genelde uyanik olduklarindan sutum yetmiyor sutum kalmadiginda ben yatiyorum annem mama veriyor sagacak kadar olmuyor ki sutum
Hem damla hem çay bebeğe ağır gelmez mi canım ? Banyo yaptırsam mı bugün karar veremedim.hava soğuk bu ara gerçi evin içi iyi ama üşütürüm diye korkuyorum.ptesi Dr ye götürcem.acaba bişeyi var da ben mi bilemedim...barsak mikrobu falan olmasın ay Allah korusun...benim bildiğim bebek Altını açınca rahatlar..bizimki altına dokunur dokunmaz başlıyor ağlamaya...Off cnm dun ayni durumdaydm ve ustelik bir ordu misafrm vardi.bir yandan kizimin çığlıkları bir yandan misafr
Bas agrisindan helak oldum yemekte yiyemedim.benim ki gazdan cok kucak icin agliyo.kucaga alinca duruyo ama oturma gezdr beni diyo
Bugun banyo yapti da gundzdendr bi guzel uyuyor.gece uyanacak belli ki
Sende cok durmadignda yika istersen o sicak su rahatlatiyor onlari.mayışıp uyuyolar bir guzel
Bir de sancisi cok oldu mu o caylardan iki uc cay kasigi ona da verebilirsin.rezene anason kimyon karışımi.cok iyi geliyo
Benim doktorun hamilelikteki rahatlığı devam ediyor kontrole gelmene gerek yok dedi ben de emin olamadım.Canım ben haftaya doktora gideceğim. 40 haftasonu bitiyor. Sezeryan oldum ve doktor gelmemi soyledi alt muayene ediyormis. Ben de doktora gitmeden o durumu yaşamak istemiyorum ama eşim gün sayıyor. Aylardır kardeş gibi olunca :+/
benımkıde ayını canım ozellıkle gıydırırken cok aglıyor altını acıncada elı kolu durmuyo karete hareketlerı yapıyor bana zor baglıyorum,bıde bızımkı bır aylık oldu ama ıkı haftadan berı kafası durmuyo sureklı gazını cıkarmaya calısırken omzumda kafa atmaya calısıyo bana, sankı cok hareketlı gıbı geldı banaHem damla hem çay bebeğe ağır gelmez mi canım ? Banyo yaptırsam mı bugün karar veremedim.hava soğuk bu ara gerçi evin içi iyi ama üşütürüm diye korkuyorum.ptesi Dr ye götürcem.acaba bişeyi var da ben mi bilemedim...barsak mikrobu falan olmasın ay Allah korusun...benim bildiğim bebek Altını açınca rahatlar..bizimki altına dokunur dokunmaz başlıyor ağlamaya...
Ay bi de misafir olduğunu düşünemiyorum...kadın olmak çok zor...hele de bizim usülümüze göre daha zor...yok misafiri yok kv si yok annesi yok danası yok ikramı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?