- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Gunduz uykusu nasıl canım. Ben dogdugundan beruı gunduz salonda gurultude gece odasında yatırıyorum 12den sonra. Aslında 12 gec ama 9dan 12ye bazen 1e kadar uyumuyor salonda oyalıyoruz. Gece gunduz ayrımını ogrenmesı ıcın olmadı gunduz kendın uyandır bır ıkı gun yorgun duser gece odasında kendı uyur
o zaman gazdan uyuyamıyor canım rahatsız oluyor, sen doktoruna sor bence bu kadar uyanık kalması ıyı degıl cunku uyuyarak buyuyo bebekler, belkı daha etkılı bır cozum soyler doktorunGeceden sabah 9-10 a kadar uyku yok sonra uyuyor 1 yada 2 saat sonrası cok duzensiz günü gününü tutmuyor ama geceden daha iyi ve düzenli bugun guzel uyudu ama yaklaşık 5 saat uyanık kaldı sureklı ağlama ve emmeyle gectı ev misafir dolu tıklım tıkıs her kafadan bir ses offf
Annemle banyoya girdik bebeği yıkayalım rahatlar dedik suda sesi cıkmadı ama gıydirmeye baslayınca yine ağlama krizleri basladı annem giydirirken ben memeyi dayadım yine.. Emzik verıyorum almıyor kafasına göre bazen alıyor o da ben verince degıl annem verince alıyor anlamadım gitti. Meğer baya gazı varmıs tüm gaz çıkarma eylemlerinden sonra 3 kere agızdan gaz cıkardı ve o an kollarımda uyuklamaya basladı cok üzüldümne kadar yorulmus yavrum rahatladığı an uyudu hala uyuyor içim gitti resmen....
Cnm zorda kalinca veriyom gazına iyi geliyo rahatlatyor.sen yine de dr una sorarsn cnm.Hem damla hem çay bebeğe ağır gelmez mi canım ? Banyo yaptırsam mı bugün karar veremedim.hava soğuk bu ara gerçi evin içi iyi ama üşütürüm diye korkuyorum.ptesi Dr ye götürcem.acaba bişeyi var da ben mi bilemedim...barsak mikrobu falan olmasın ay Allah korusun...benim bildiğim bebek Altını açınca rahatlar..bizimki altına dokunur dokunmaz başlıyor ağlamaya...
Ay bi de misafir olduğunu düşünemiyorum...kadın olmak çok zor...hele de bizim usülümüze göre daha zor...yok misafiri yok kv si yok annesi yok danası yok ikramı...
Hem damla hem çay bebeğe ağır gelmez mi canım ? Banyo yaptırsam mı bugün karar veremedim.hava soğuk bu ara gerçi evin içi iyi ama üşütürüm diye korkuyorum.ptesi Dr ye götürcem.acaba bişeyi var da ben mi bilemedim...barsak mikrobu falan olmasın ay Allah korusun...benim bildiğim bebek Altını açınca rahatlar..bizimki altına dokunur dokunmaz başlıyor ağlamaya...
Ay bi de misafir olduğunu düşünemiyorum...kadın olmak çok zor...hele de bizim usülümüze göre daha zor...yok misafiri yok kv si yok annesi yok danası yok ikramı...
Benim doktorun hamilelikteki rahatlığı devam ediyor kontrole gelmene gerek yok dedi ben de emin olamadım.
Canım bebek için satılan rezene yok evde şimdi...aktardan kendim için aldığım rezene,kimyon tohumu,anason karıştırıp bir çay kaşığı versem olur mu ki? Sen nasıl veriyorsunCnm zorda kalinca veriyom gazına iyi geliyo rahatlatyor.sen yine de dr una sorarsn cnm.
Evin sicaksa banyodan korkma.guzelce de giydrirsin sonrasinda
Ya o alt acinca aglama huyu bizde de var doğduğundan beri.kiyamet kopariyo.her alt acismz bi kabus esimle birbirmze giriyorz sanki ben aglatyorum
Sorma ya cidden kadin olmak sıkınti.tum yuk kadinin boynunda.ailenin esinin yetmedi esinin ailesi cocuklar vs
Erkeklerin kimsenin yuklerini çektikleri yok rahatlar vesselam
Bende onu veriyom cnm.bebek icin almadm aktardan kendim icin aldigimi demliyorum. uc kasigina kadar veriyom hatta.Canım bebek için satılan rezene yok evde şimdi...aktardan kendim için aldığım rezene,kimyon tohumu,anason karıştırıp bir çay kaşığı versem olur mu ki? Sen nasıl veriyorsun
Bi sor doktoruna istersenBilmiyorum canim plates topu ustune karnimla uzaniyorum agri oluyor kalkiyorum
Canım kendi ictgnden vereblrsn bn her gün veryrm kendi ictgmden 4 5 çay kasigiCanım bebek için satılan rezene yok evde şimdi...aktardan kendim için aldığım rezene,kimyon tohumu,anason karıştırıp bir çay kaşığı versem olur mu ki? Sen nasıl veriyorsun
Benimki çok mızmızlandı ama aşıdan mı yoksa herzamanki hali mi anlamadım:) şimdi tilki uykusuna yattı az sonra kalkıp yeri göğü inletir..Canim dun aksama kadar oyle dalarak derin uyuyamadi. Ama aglamadi da cok. Aksam 23.30 gibi falandi. Hafif bi ates hissettim. Bi cay kasigi calpol verdim. Gee de cok fazla huzursuzlanmadi. Umarim senin bebisin de cok zorlanmaz. Nasil simdi?
Ay evet neyse ben bir kontrole gidiyim önce :))Ay hadi inşallah bizde teyzen gibi oluruz
Temizliyorum ben kakadan sonra.. İnşallah olmaz yaErkek anneleri bebeğinizin pipisi ni dönderiyormusunuz. İltihap olmasın diye
İnşaallah canım ıslak mendil le mi siliyorsun cnmTemizliyorum ben kakadan sonra.. İnşallah olmaz ya
Bize doktorumuz emzirdikten sonra ilk beş dakika gazını çıkarın yarım saat dik tutun demişti.. İşe yaradı bizdeKızlar oğlum 11 şubat doğumlu.çok kusuyor.kilo kaybı yok.kilo alimi iyi ama tedirgin oluyorum yine.ne onun kıyafeti kalıyor ne benim.kıyafet değişirken mi usutuyorum diyorum.özellikle gaz sancısı gelince sıkıyor kendini daha çok kusuyor.bizimle ayni durumda olan var mi
büyüdükleri için mi değişiyorlar ne! artık doyduklarini anlıyorlar sanırım canım ben artık bu kanaatteyım:)Ayni benimki o kadar emiyordu ki simdi nerdeyse gece emmiyor diyebilirim
Evet canım zaten yenidoğan mendilleri sadece su içerdiğinden sorun olmuyor, birde dikkat ettim kakadan sonra temiz beze mutlaka işiyor böylelikle iyice temizlenmiş oluyor aslında.. :)İnşaallah canım ıslak mendil le mi siliyorsun cnm
valla da nazar değmesin maşallah dedim kuzum:)İlk defa uyudu 2 gün Canm dün soyledm nazar değdi heraldebgn uyumadi
2. Aydan sonra sanırım, biz dok değiştirdik o istedi tekrar.. Yeniden yapıcaklar bakalım..Kızlar bu kalça ultrasonu neoluyor .. ne zaman yaptırmak gerek
Ay ay ay ne güzelde bakıyorlar gerçekten kiyamiyor insan allahm onları korusun bizlere bağışlasin. bende eşimle gittim valla eşim tuttu ayaklarından ben ellerinden tuttum korkmasn diye Kıyamam minıgimeKesinlikle oyle. Esimle beraber gitmistik. O dayanamayacagini soyleyip disari cikti. Sanki ben dayanabiliyorum. :) Ama güçlü olmak zorundayiz. Rabbim beterinden saklasin. Boncuk boncuk bakiyo simdi bana cigerimin köşesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?