2016 Şubat Anneleri

Geceden sabah 9-10 a kadar uyku yok sonra uyuyor 1 yada 2 saat sonrası cok duzensiz günü gününü tutmuyor ama geceden daha iyi ve düzenli bugun guzel uyudu ama yaklaşık 5 saat uyanık kaldı sureklı ağlama ve emmeyle gectı ev misafir dolu tıklım tıkıs her kafadan bir ses offf
Annemle banyoya girdik bebeği yıkayalım rahatlar dedik suda sesi cıkmadı ama gıydirmeye baslayınca yine ağlama krizleri basladı annem giydirirken ben memeyi dayadım yine.. Emzik verıyorum almıyor kafasına göre bazen alıyor o da ben verince degıl annem verince alıyor anlamadım gitti. Meğer baya gazı varmıs tüm gaz çıkarma eylemlerinden sonra 3 kere agızdan gaz cıkardı ve o an kollarımda uyuklamaya basladı cok üzüldüm ne kadar yorulmus yavrum rahatladığı an uyudu hala uyuyor içim gitti resmen....

o zaman gazdan uyuyamıyor canım rahatsız oluyor, sen doktoruna sor bence bu kadar uyanık kalması ıyı degıl cunku uyuyarak buyuyo bebekler, belkı daha etkılı bır cozum soyler doktorun

Cnm zorda kalinca veriyom gazına iyi geliyo rahatlatyor.sen yine de dr una sorarsn cnm.
Evin sicaksa banyodan korkma.guzelce de giydrirsin sonrasinda
Ya o alt acinca aglama huyu bizde de var doğduğundan beri.kiyamet kopariyo.her alt acismz bi kabus esimle birbirmze giriyorz sanki ben aglatyorum
Sorma ya cidden kadin olmak sıkınti.tum yuk kadinin boynunda.ailenin esinin yetmedi esinin ailesi cocuklar vs
Erkeklerin kimsenin yuklerini çektikleri yok rahatlar vesselam

Canım git doktora tahlil yapar bir şey varsa çıkar. Kız kardeşim çok huysuzdu ilk günler idrar yolu enfeksiyonu varmış o yuzdenmis mesela. Erkek kardeşimin de pipisi kireslenmis temizlenmeyince durmamısti. Bunlar da aklımıza gelmeli

Benim doktorun hamilelikteki rahatlığı devam ediyor kontrole gelmene gerek yok dedi ben de emin olamadım.

Benim ki de cok rahatto gelim nolur diyordum resmen :) bu sefer kendi gel dedi :)

Canım bebek için satılan rezene yok evde şimdi...aktardan kendim için aldığım rezene,kimyon tohumu,anason karıştırıp bir çay kaşığı versem olur mu ki? Sen nasıl veriyorsun

Canım bebek için satılan rezene yok evde şimdi...aktardan kendim için aldığım rezene,kimyon tohumu,anason karıştırıp bir çay kaşığı versem olur mu ki? Sen nasıl veriyorsun
Bende onu veriyom cnm.bebek icin almadm aktardan kendim icin aldigimi demliyorum. uc kasigina kadar veriyom hatta.
Annem bizlere cok verirmis hatta abartmis cok icirirmis.gaz maz kalmazmis yatarmisiz.bi zararini gormedik ama bence fazlası uyusturur iki uc kasik yeter

Canım kendi ictgnden vereblrsn bn her gün veryrm kendi ictgmden 4 5 çay kasigi

Canim dun aksama kadar oyle dalarak derin uyuyamadi. Ama aglamadi da cok. Aksam 23.30 gibi falandi. Hafif bi ates hissettim. Bi cay kasigi calpol verdim. Gee de cok fazla huzursuzlanmadi. Umarim senin bebisin de cok zorlanmaz. Nasil simdi?
Benimki çok mızmızlandı ama aşıdan mı yoksa herzamanki hali mi anlamadım:) şimdi tilki uykusuna yattı az sonra kalkıp yeri göğü inletir..

Erkek anneleri bebeğinizin pipisi ni dönderiyormusunuz. İltihap olmasın diye

Bize doktorumuz emzirdikten sonra ilk beş dakika gazını çıkarın yarım saat dik tutun demişti.. İşe yaradı bizde

İnşaallah canım ıslak mendil le mi siliyorsun cnm
Evet canım zaten yenidoğan mendilleri sadece su içerdiğinden sorun olmuyor, birde dikkat ettim kakadan sonra temiz beze mutlaka işiyor böylelikle iyice temizlenmiş oluyor aslında.. :)

Kesinlikle oyle. Esimle beraber gitmistik. O dayanamayacagini soyleyip disari cikti. Sanki ben dayanabiliyorum. :) Ama güçlü olmak zorundayiz. Rabbim beterinden saklasin. Boncuk boncuk bakiyo simdi bana cigerimin köşesi :)
Ay ay ay ne güzelde bakıyorlar gerçekten kiyamiyor insan allahm onları korusun bizlere bağışlasin. bende eşimle gittim valla eşim tuttu ayaklarından ben ellerinden tuttum korkmasn diye Kıyamam minıgime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…