2016 Şubat Anneleri

Kesinlikle oyle. Esimle beraber gitmistik. O dayanamayacagini soyleyip disari cikti. Sanki ben dayanabiliyorum. :) Ama güçlü olmak zorundayiz. Rabbim beterinden saklasin. Boncuk boncuk bakiyo simdi bana cigerimin köşesi :)
ateşi falan çıkmamistir umarım canım nasıl şimdi bebisin?

canım benımkıde oyle yapıyor cunku cekmeye dermanı olmuyor sut gelmeyınce kızıyor aglıyor, ben o durumda yatarak emzırıyorum cunku yatarak emzırınce daha rahat alıyor memeyı
öyle mi canım o yüzden mi acaba bende yatarak deneyeyim belki ise yarar çok teşekkür ederim güzelim

Benimkinde bir de gecmek bilmeyen hirilti var ara ara da kuru oksuruk gibi bisey yapiyo aglarken alerjik reaksiyondan supheleniyorum bu aksam acile goturecegim esim gelince.: tesekkurler

Canim doktora gittin mi kızarıklık için ne dedi merak ettim. Biz bugün saglik ocağındaki doktora gosterdik ilaca başlama şimdilik dedi.hangi doktoru dinlesem bilemedim kuruluk da var omuzlarına dogru da indi kendiliğinden geçmeyecek gibi geliyor

benim bebistede başladı kızarıklık ve kuruluk canım neden oluyor ki bütün bebişlerde olmaya başladı şaşırdım yarın dr götürecem bende. Dr sana ne dedi

Bunu neredeyse hergun yasiyorum harap ve bitap dusuyorum ustelik gozumden uyku akiyor...dun baya gaz sancisi yasadik gene... yavrum bugunde kontrole goturduk damla verdi doktor durmadan gazini cikar 1 kere cikarmayla kalma tekrar tekrar cikar dedi..

Kızlar bu kalça ultrasonu neoluyor .. ne zaman yaptırmak gerek
Kalça usg si ni 1. ayın sonunda yaptırdık. ☺ Zaten doğum yaptığım hastanede randevusunu vermişlerdi. Bir hafta sonra işitme testi bir ay sonrada kalça usg diye.

benim bebistede başladı kızarıklık ve kuruluk canım neden oluyor ki bütün bebişlerde olmaya başladı şaşırdım yarın dr götürecem bende. Dr sana ne dedi

Ben çocuk doktoruna telefonda sordum fucidin- h diye bi krem önerdi ince bi şekilde sur dedi.saglik ocagi da bize çok yakın bugün dışarı cikmisken ilaci yazdirayim hem doktora da gostereyim dedim o da şuan ilaca gerek yok dedi ne yapsam bilemedim ben de. Yarın bana doktorunun ne soyledigini yazarsan sevinirim

Pipiyi temizleyenler ben de temizliyordum. Kardeşim bebisken sorun yaşadığı için önemli diye dusunmustum. Bir ark. Doktoru temizleme vs demiş. Doktorlariniza sordunuz mu? Ben unuttum. Randevuya da çok var.

Bir de doktorumuz araştırma hast. Geçiyormuş ozeldeki doktorları diğerlerini sevemedim devlette sadece rahatsız olunca mi bakıyorlar ?

sağol canım tabiki yazarım

Gece uykularimiz problemli biraz canim mama ve sut icerken hep bogazina kaciriyor aklim cikiyor cigerine gidecek yine diye alisamadi bir turlu ismimiz Ada Lina :) ayni gun kuzucuklari yerim ben onlari senin kuzucuginin adi ne canim?

Gecebuykularimiz biraz problemli canim bir de mama ve sut icerken bogazina kaciriyor aklim cikiyor yine cigerine gidecek diye alisamadi bir turlu ismimiz Ada Lina :) ayni gun kuzucuklari yerim ben onlari senin kuzucugunun adi ne canim? Masallah meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…