Kızlar ben annem.gittiğinden beri çok kötüyüm. O varken bebege pek elim.degmiyormus meğer. Şimdi o kadar bunaldım kii. Bi durmuyo uyumuyor mikir mikir. Eşimle hiiic vakit geciremiyoruz. Bu ne kadar böyle gidecek? Bunaldim iyice. Bebeğe bakasim bile yok. Yalnız kalmak istiyorum. Büyüsün başka çocuk yapmicam deyip duruyorum. Kafayı yedim galiba
oyledir mutlaka canim Allah baaka dertlerini gostermesin minnaklarimizinBizim asidan sonra biraz huysuzlandi o kadar insaallah rahat olur ne kadar rahat olursa olsun annenin cani yaniyo
Ne yaptımssa gece 3 den sonra uyuyamıyorum emdi doydu 1 saattir dizimde gaz çıkaracak etrafa bakıyor..
Hic benzemiyorlar canim cift yumurta ikizi biri esmer kahverengi gozlu digeri beyaz daha belli olmaz ama sanki yesil gozlu. Birinin sesi cikmaz aglamaz uyanir uyanmaz icli icli sessizce aglar digeri uyanmadan bas bas bagirirCanım senin bebişleri çok merak ediyorum. Foto koyabilir misin? Birbirlerine çok benziyorlarmı? Nasıl ayırtediyorsun?
Canim sana yardim eden kimse yok mu yaninda cok sukur benim annem bebisler 2aylik oldu daha toplamda 3gece kaldi kendi evinde. Misafirlere basit bi seyler yaptik hep 3er cesitten. Banyoya gelince soguk da olsa yaptir bence. Ben banyo yaptiracagim zaman kombiyi biraz daha yukseltiyorum banyonun havalandirmasini kapatiyorum gerekirse elektrikli sobayi yakiyorum annemle beraber yikiyoruz ben yikarken annem surekli su dokuyor ki usumesin diye. Her seyini onceden hazirlayinca usutmez merak etme cok rahatlatiyor gaz sancisina da iyi geliyor benimkiler 3gun banyo yapmasalar uyumuyorlar gun boyuHem damla hem çay bebeğe ağır gelmez mi canım ? Banyo yaptırsam mı bugün karar veremedim.hava soğuk bu ara gerçi evin içi iyi ama üşütürüm diye korkuyorum.ptesi Dr ye götürcem.acaba bişeyi var da ben mi bilemedim...barsak mikrobu falan olmasın ay Allah korusun...benim bildiğim bebek Altını açınca rahatlar..bizimki altına dokunur dokunmaz başlıyor ağlamaya...
Ay bi de misafir olduğunu düşünemiyorum...kadın olmak çok zor...hele de bizim usülümüze göre daha zor...yok misafiri yok kv si yok annesi yok danası yok ikramı...
Canım telefondan ekran goruntusu al o ekran görüntüsünü koy öyle dusuyo heralde boyutu kabul ediyoHic benzemiyorlar canim cift yumurta ikizi biri esmer kahverengi gozlu digeri beyaz daha belli olmaz ama sanki yesil gozlu. Birinin sesi cikmaz aglamaz uyanir uyanmaz icli icli sessizce aglar digeri uyanmadan bas bas bagiriryukleyemedim resmi boyutu yuzunden kabul etmiyor canim
Canım günde 5 6 kezden fazla yapyosa ishal deniliyoms bide ateşle kusma yoksa beraberinde rengide her zamanki gbyse sorun yokİshal mi bu çocuk anlamıyorumnormalde de çok kirli bez yapariz da sanki daha cıvık huysuz değil. Şimdi hem kaka yapıyor hem geriliyor hem de mutlu mutlu etrafa bakıyor napsam bilemedim. Hastane çok kalabalık oluyor özel bile olsa ;( randevusuz gidince çok bekliyoruz sırf bu yuxden çocuğu pesimden sürüklemek istemiyorum gece az yapti, sabah kalkinca az vardi şimdi yapıyor. Gece ondan önce 5 saat bezde bir şey yoktu. Çis vardı sadece. İshal olunca sürekli mi oluyor
Canım günde 5 6 kezden fazla yapyosa ishal deniliyoms bide ateşle kusma yoksa beraberinde rengide her zamanki gbyse sorun yok
Bende onu veriyom cnm.bebek icin almadm aktardan kendim icin aldigimi demliyorum. uc kasigina kadar veriyom hatta.
Annem bizlere cok verirmis hatta abartmis cok icirirmis.gaz maz kalmazmis yatarmisiz.bi zararini gormedik ama bence fazlası uyusturur iki uc kasik yeter
Kızlar bu çayı aktardanmı aldınız hazır milupamı?Canım kendi ictgnden vereblrsn bn her gün veryrm kendi ictgmden 4 5 çay kasigi
İlk zamanlar normal Canm çok yapması ama suan ne nekadarlik ben bize gore dedm ama 50 gunlguz biz benmkide çok civik yapmayı geçen haftalarda çok baktm internettenBiz doğduğumuzdan beri 6 dan fazla yapıyoruz. Çok nadir azalma oldu. Rengi sarı ama civik işte. Kusma su anda yok. Dün kusmustu. Atesi de yok sukur.
Aktardan canımKızlar bu çayı aktardanmı aldınız hazır milupamı?
Dr gidince sorcam buraya yazacagim bakalim bu minnaklar neden artik az emiyorbüyüdükleri için mi değişiyorlar ne! artık doyduklarini anlıyorlar sanırım canım ben artık bu kanaatteyım:)
İlk zamanlar normal Canm çok yapması ama suan ne nekadarlik ben bize gore dedm ama 50 gunlguz biz benmkide çok civik yapmayı geçen haftalarda çok baktm internetten
Rezene bende veryrm her gün ama biz artk 3 4 5 günde bi kaka yapmaya basladkEvet çok .normalde baya cıvık ya ,ve baya yaptı bezine az öncerezene mi yaptı ki 39 günlük olduk .
sor valla canım bende merak ettim gerçi bugün yüzünde çıkan kırmızı noktalar için dr gidebilirim gidersem mutlaka soracam yazarım bende. bakalim farklı dr lardan ne gibi cevaplar alacağız:)Dr gidince sorcam buraya yazacagim bakalim bu minnaklar neden artik az emiyor
Ayy yerim onları benHic benzemiyorlar canim cift yumurta ikizi biri esmer kahverengi gozlu digeri beyaz daha belli olmaz ama sanki yesil gozlu. Birinin sesi cikmaz aglamaz uyanir uyanmaz icli icli sessizce aglar digeri uyanmadan bas bas bagiriryukleyemedim resmi boyutu yuzunden kabul etmiyor canim
Canım yaxdıkların kadarıyla gayet normal bir durum.İshal mi bu çocuk anlamıyorumnormalde de çok kirli bez yapariz da sanki daha cıvık huysuz değil. Şimdi hem kaka yapıyor hem geriliyor hem de mutlu mutlu etrafa bakıyor napsam bilemedim. Hastane çok kalabalık oluyor özel bile olsa ;( randevusuz gidince çok bekliyoruz sırf bu yuxden çocuğu pesimden sürüklemek istemiyorum gece az yapti, sabah kalkinca az vardi şimdi yapıyor. Gece ondan önce 5 saat bezde bir şey yoktu. Çis vardı sadece. İshal olunca sürekli mi oluyor
Peki canım ayrı ayrı alıpmı karıştırdın aktar karıştırarak mı verdiAktardan canım
Cnm ben ihlamur veriyorum 2 cay kasigi rahatlatiyor ve hergun 1 yada 2 kez yapiyor altina civikta yapmiyor.Evet çok .normalde baya cıvık ya ,ve baya yaptı bezine az öncerezene mi yaptı ki 39 günlük olduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?