2016 Şubat Anneleri

Ahaha bende oyleydim aslaaa diyordum..hele bugün birde sabah 5 bucukta kalkmasina rağmen.. Ki büyük için ayaktaydim..ama 2. Yı iyiki de yapmışim diyorum kokusu bir başka yaaaa..

Ne yaptımssa gece 3 den sonra uyuyamıyorum emdi doydu 1 saattir dizimde gaz çıkaracak etrafa bakıyor..

Bizimkiler ayni model sanirim canim imkani yok uyumuyor ben sarhos gibi geziyorum ve gala otirtamadim cunku her gece sabaha kadar ayaktayiz

Canım senin bebişleri çok merak ediyorum. Foto koyabilir misin? Birbirlerine çok benziyorlarmı? Nasıl ayırtediyorsun?
Hic benzemiyorlar canim cift yumurta ikizi biri esmer kahverengi gozlu digeri beyaz daha belli olmaz ama sanki yesil gozlu. Birinin sesi cikmaz aglamaz uyanir uyanmaz icli icli sessizce aglar digeri uyanmadan bas bas bagirir yukleyemedim resmi boyutu yuzunden kabul etmiyor canim

Canim sana yardim eden kimse yok mu yaninda cok sukur benim annem bebisler 2aylik oldu daha toplamda 3gece kaldi kendi evinde. Misafirlere basit bi seyler yaptik hep 3er cesitten. Banyoya gelince soguk da olsa yaptir bence. Ben banyo yaptiracagim zaman kombiyi biraz daha yukseltiyorum banyonun havalandirmasini kapatiyorum gerekirse elektrikli sobayi yakiyorum annemle beraber yikiyoruz ben yikarken annem surekli su dokuyor ki usumesin diye. Her seyini onceden hazirlayinca usutmez merak etme cok rahatlatiyor gaz sancisina da iyi geliyor benimkiler 3gun banyo yapmasalar uyumuyorlar gun boyu

İshal mi bu çocuk anlamıyorum normalde de çok kirli bez yapariz da sanki daha cıvık huysuz değil. Şimdi hem kaka yapıyor hem geriliyor hem de mutlu mutlu etrafa bakıyor napsam bilemedim. Hastane çok kalabalık oluyor özel bile olsa ;( randevusuz gidince çok bekliyoruz sırf bu yuxden çocuğu pesimden sürüklemek istemiyorum gece az yapti, sabah kalkinca az vardi şimdi yapıyor. Gece ondan önce 5 saat bezde bir şey yoktu. Çis vardı sadece. İshal olunca sürekli mi oluyor

Canım telefondan ekran goruntusu al o ekran görüntüsünü koy öyle dusuyo heralde boyutu kabul ediyo

Canım günde 5 6 kezden fazla yapyosa ishal deniliyoms bide ateşle kusma yoksa beraberinde rengide her zamanki gbyse sorun yok

Canım günde 5 6 kezden fazla yapyosa ishal deniliyoms bide ateşle kusma yoksa beraberinde rengide her zamanki gbyse sorun yok

Biz doğduğumuzdan beri 6 dan fazla yapıyoruz. Çok nadir azalma oldu. Rengi sarı ama civik işte. Kusma su anda yok. Dün kusmustu. Atesi de yok sukur.

Canım kendi ictgnden vereblrsn bn her gün veryrm kendi ictgmden 4 5 çay kasigi
Kızlar bu çayı aktardanmı aldınız hazır milupamı?

Biz doğduğumuzdan beri 6 dan fazla yapıyoruz. Çok nadir azalma oldu. Rengi sarı ama civik işte. Kusma su anda yok. Dün kusmustu. Atesi de yok sukur.
İlk zamanlar normal Canm çok yapması ama suan ne nekadarlik ben bize gore dedm ama 50 gunlguz biz benmkide çok civik yapmayı geçen haftalarda çok baktm internetten

İlk zamanlar normal Canm çok yapması ama suan ne nekadarlik ben bize gore dedm ama 50 gunlguz biz benmkide çok civik yapmayı geçen haftalarda çok baktm internetten

Evet çok .normalde baya cıvık ya ,ve baya yaptı bezine az önce rezene mi yaptı ki 39 günlük olduk .

Ayy yerim onları ben bakımları çok zor ama sevmek ayrı bir tatlıdır. Ayy insan hangi birini sevecegini şaşırır
Canım yaxdıkların kadarıyla gayet normal bir durum.
İshalde 8.9 kere garip kokulu ve yeşil olacak dedi doktorum. Ayrıca ateş ve kusma eşlil ederse hastalıkmış. Arada olması problem degilde demişti. Maşallah bagırsakları güzel çalışıyor. Benimde 2 gün önceye kadar öyleydi. Artık herbezde kaka görmekten bunalmıştım saymıyordum bile artık kakaları. Ama şimdi günde en fazla 3. 4 yapıyor. Seninkide degişebilir
Peki canım ayrı ayrı alıpmı karıştırdın aktar karıştırarak mı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…