2016 Şubat Anneleri

Ay ne hoş ya:) aynı anda aynı karında olmalarına rağmen kişilik özellikleri bile değişik :)

Ben anasonla rezene iciyorm ikisi ayrı ayrı bazen tek rezene iciyorm bazen ikisini karıştırıp anason çok uyku yapiyo çünkü ama bebise gece yatmadan önce mutlaka ikisinden veryrm gaz damlalarindan daha çok ise yariyo valla rahat rahat uyuyo gece

Kızlar sezeryanla dogm yaptm 50 gün oldu perde yıkayıp Assam dikişlerin le ilgili sorun yaşar miyim ki

Cnm bnm bebeğimin ishal oldu 8 bez den sonrası ishal oluyormuş kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bağırsak düzenleyici verdi

Ben yaptmm dikislerim sizliyoo
Canım annem sürekli söyler ne kadar ayağa hemen kalkmış olsan da dikişler taze diye annem dikiş ten dolayı orası fıtık oldu o yüzden baya zaman geçsin de öyle yap diyor annem gelip temizleyip gidiyor evi. Bizde 50 günlük olduk

Bizimkiside civik, ve artik gunde bir kez maasallah doldura doldura yapiyoruz.. ama bence normal.. kiz kardesimden hatirliyorum ondada oyle oluyordu.. agrisi sizisi var gibide gelmiyor bana, bu yuzden doktora goturucegimi sanmiyorum.

Benim kimse gelmiyorki cnm ilcedeym yollar kotu kimse gelemiyor burda kimsemiz yok e 3 cocuk bide erkek olunca asiri hareketli ve cok dagitiyorlar mecburen yaptm

Bizimkiside civik, ve artik gunde bir kez maasallah doldura doldura yapiyoruz.. ama bence normal.. kiz kardesimden hatirliyorum ondada oyle oluyordu.. agrisi sizisi var gibide gelmiyor bana, bu yuzden doktora goturucegimi sanmiyorum.
Bir kez se sorun yok bn götürdüm günde 10 kez yapıyordu yaparken ağlıyordu kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bağırsak düzenleyici verdi

Bir kez se sorun yok bn götürdüm günde 10 kez yapıyordu yaparken ağlıyordu kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bağırsak düzenleyici verdi
Anladim canim, bizdede ilk zamanlar SIK yapiyordu ama simdi bir kereye dustu.. cikarabildigi surece sorun yok :) senin bebek kac gunluk bu arada?

Kızlar bende kızımın inci tanemin resmini sizlerle paylaşmak istedim pazar günü 1 aylık olucaz bizde uykularimiz düzensiz biraz birazda süt sıkıntımiz var mama takviyesi yapıyoruz onun dışında çok şükür herşey yolunda tabiki bize yardımcı anneanne ve babaannemiz var kirkimiz çıkınca gidecekler asıl o zaman gorucez bakalım inci hanıma bakmanın zorluklarını

Masaallah cnm pek tatli yerim onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…