- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Corum ortakoy cnm kucuk bir ilce hafta sonlari biz gidiyoruz ailelerin yanina valla dun sabah evi kiyi kose temizledim bin bir zorlukla cocuklar okuldan geldi ufaklik durmuyo kontrol edemedm digerlerini bi baktmki ev tannmicak halde ev sobali hersey bende bunaldim valla bi yaz gelse rahatlicamKıyamam canım nerde oturuyorsunux
İnşallah kurtulursun ordan canım. Kaç çocuğun var canımCorum ortakoy cnm kucuk bir ilce hafta sonlari biz gidiyoruz ailelerin yanina valla dun sabah evi kiyi kose temizledim bin bir zorlukla cocuklar okuldan geldi ufaklik durmuyo kontrol edemedm digerlerini bi baktmki ev tannmicak halde ev sobali hersey bende bunaldim valla bi yaz gelse rahatlicam
Canım benimki geçen gün 16 saat uyumadı normalde de 5-6 saat uyanık kalıyor uyumuyor bir derdi de yok çoğu zaman oyun istiyor sankio zaman gazdan uyuyamıyor canım rahatsız oluyor, sen doktoruna sor bence bu kadar uyanık kalması ıyı degıl cunku uyuyarak buyuyo bebekler, belkı daha etkılı bır cozum soyler doktorun
İshal değldir canım ben doktora goturdum ishal diye doktor günde 6-7 kez yapabilir az yapıyorsa 10a kadar olabilir sıvı olabilir bazen yeşil de olabilir bunlar ishal anlamına gelmez. Bunların yanında keyifsizlik iştahsızlık ateş sıvı kaybı bulguları yoksa sorun yok dedi tahlil bile istemedi. Bizimki de geceden beri 5 kez sıvı yaptı anne sütü alanlarda normalmiş. Bazen 3-4 gün yapmayabilir o da normal bazen günde 6-7 yapar o da normal dedi doktor.İshal mi bu çocuk anlamıyorumnormalde de çok kirli bez yapariz da sanki daha cıvık huysuz değil. Şimdi hem kaka yapıyor hem geriliyor hem de mutlu mutlu etrafa bakıyor napsam bilemedim. Hastane çok kalabalık oluyor özel bile olsa ;( randevusuz gidince çok bekliyoruz sırf bu yuxden çocuğu pesimden sürüklemek istemiyorum gece az yapti, sabah kalkinca az vardi şimdi yapıyor. Gece ondan önce 5 saat bezde bir şey yoktu. Çis vardı sadece. İshal olunca sürekli mi oluyor
3 tane cnm 3 oglanİnşallah kurtulursun ordan canım. Kaç çocuğun var canım
Bakalm bizm dr ne dicekİshal değldir canım ben doktora goturdum ishal diye doktor günde 6-7 kez yapabilir az yapıyorsa 10a kadar olabilir sıvı olabilir bazen yeşil de olabilir bunlar ishal anlamına gelmez. Bunların yanında keyifsizlik iştahsızlık ateş sıvı kaybı bulguları yoksa sorun yok dedi tahlil bile istemedi. Bizimki de geceden beri 5 kez sıvı yaptı anne sütü alanlarda normalmiş. Bazen 3-4 gün yapmayabilir o da normal bazen günde 6-7 yapar o da normal dedi doktor.
Benm biri buyuk biri kucukiki göğüsünüzde aynı dolgunluktamı kızlar. Benim biri dolgun diğeri yumuş yumuş
Emzirdikten sonra yumusuyor biri zaten :)iki göğüsünüzde aynı dolgunluktamı kızlar. Benim biri dolgun diğeri yumuş yumuş
aynen ya o yagi ben bile kullanmambanyo yaptırdım güzelce sildim
kızarıklığımız gittttiiiiiiiii
ve öğrendikki bebek yağı bizde alerji yapıyor
artık masaj için bişy kullanmıcam
Bilgi icin tesekkurler canim :).. aklimizda bulunsunda paniklemeyelim aksi bir durumdaİshal değldir canım ben doktora goturdum ishal diye doktor günde 6-7 kez yapabilir az yapıyorsa 10a kadar olabilir sıvı olabilir bazen yeşil de olabilir bunlar ishal anlamına gelmez. Bunların yanında keyifsizlik iştahsızlık ateş sıvı kaybı bulguları yoksa sorun yok dedi tahlil bile istemedi. Bizimki de geceden beri 5 kez sıvı yaptı anne sütü alanlarda normalmiş. Bazen 3-4 gün yapmayabilir o da normal bazen günde 6-7 yapar o da normal dedi doktor.
5-6 saat gunluk uyanik kaldigi suremi yoksa en uzun uyanik kaldigi suremi?Canım benimki geçen gün 16 saat uyumadı normalde de 5-6 saat uyanık kalıyor uyumuyor bir derdi de yok çoğu zaman oyun istiyor sanki
Tabii onu biliyorum Can'ım ama benim sürekli öyleEmzirdikten sonra yumusuyor biri zaten :)
Ayy yerim onları benbakımları çok zor ama sevmek ayrı bir tatlıdır. Ayy insan hangi birini sevecegini şaşırır
Canım yaxdıkların kadarıyla gayet normal bir durum.
İshalde 8.9 kere garip kokulu ve yeşil olacak dedi doktorum. Ayrıca ateş ve kusma eşlil ederse hastalıkmış. Arada olması problem degilde demişti. Maşallah bagırsakları güzel çalışıyor. Benimde 2 gün önceye kadar öyleydi. Artık herbezde kaka görmekten bunalmıştım saymıyordum bile artık kakaları. Ama şimdi günde en fazla 3. 4 yapıyor. Seninkide degişebilir
Peki canım ayrı ayrı alıpmı karıştırdın aktar karıştırarak mı verdi
Cnm ben ihlamur veriyorum 2 cay kasigi rahatlatiyor ve hergun 1 yada 2 kez yapiyor altina civikta yapmiyor.
Cnm bnm bebeğimin ishal oldu 8 bez den sonrası ishal oluyormuş kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bağırsak düzenleyici verdi
Bizimkiside civik, ve artik gunde bir kez maasallah doldura doldura yapiyoruz.. ama bence normal.. kiz kardesimden hatirliyorum ondada oyle oluyordu.. agrisi sizisi var gibide gelmiyor bana, bu yuzden doktora goturucegimi sanmiyorum.
İshal değldir canım ben doktora goturdum ishal diye doktor günde 6-7 kez yapabilir az yapıyorsa 10a kadar olabilir sıvı olabilir bazen yeşil de olabilir bunlar ishal anlamına gelmez. Bunların yanında keyifsizlik iştahsızlık ateş sıvı kaybı bulguları yoksa sorun yok dedi tahlil bile istemedi. Bizimki de geceden beri 5 kez sıvı yaptı anne sütü alanlarda normalmiş. Bazen 3-4 gün yapmayabilir o da normal bazen günde 6-7 yapar o da normal dedi doktor.
iki göğüsünüzde aynı dolgunluktamı kızlar. Benim biri dolgun diğeri yumuş yumuş
Daha kac defa degisicek kaka yapis tarzi kim bilir.. cok takilma bence, bak bendede var ve tek degiliz emin ol :)Koku yok canım sukur. Her bezde kamaya alıştım. Hatta olmayınca az sonra yapar diye almadığım bilr oluyordoktor da beslenmesi iyi bunu gosterir demişti ama cıvık olunca şaşırdım . çok sağ ol canım :)
Her şeyden şüpheleniyorum. Rezeneyi icince çok güzel uyuyor zaten. :)
Canım işte bizim hep 8 bezdibabamız bitki bezden :) 2 doktor ve ebe norm demişti.
Ben de artık birkac kez yapsın istiyorum. Ben cıvık su gibi olmasına takildim canım. Bizimki de ağrı sizi yok sukur.
Çok sağ ol canım. Rabbim korusun. Keyifsiz degil. Sabah gulucukler dağıtıyordu maşallah. İştahsızlık var gibiydi birkaç gün önce simdj meme agzini açtığında ağzında değilse kıyameti kopariyor
Evet biri daha dolgun ve büyük. O göğsün süt dolması hatta canimi yakıyor.
40 Mevlüt'ü olduktan sonra gittiler canım.kv zaten hastahanede yatarken de başımdaydı.o yüzden bişey diyemem.2 aydır evinden uzaktı.annem zaten zor durdu.Canim sana yardim eden kimse yok mu yaninda cok sukur benim annem bebisler 2aylik oldu daha toplamda 3gece kaldi kendi evinde. Misafirlere basit bi seyler yaptik hep 3er cesitten. Banyoya gelince soguk da olsa yaptir bence. Ben banyo yaptiracagim zaman kombiyi biraz daha yukseltiyorum banyonun havalandirmasini kapatiyorum gerekirse elektrikli sobayi yakiyorum annemle beraber yikiyoruz ben yikarken annem surekli su dokuyor ki usumesin diye. Her seyini onceden hazirlayinca usutmez merak etme cok rahatlatiyor gaz sancisina da iyi geliyor benimkiler 3gun banyo yapmasalar uyumuyorlar gun boyu
Okuyunca gulmekten öldüm ayni biz. Bizimde fatura 40 i gecmezdi simdi 92 tl gelmis artik antreyi sondurup yatiyoruzkızlar elektirik faturalarınız ne alemde
doğum öncesi aylık 42 TL sabit gelen elektirik bu ay 101 TL geldi
altını deiştirirken ısıtıcıyı açıyorum ve gece anterenin ışığını acık bırakıyorum epey etkilesi faturayı
gece lambası al diye ısrarıma rağmen üşengeç babamız almadı faturayı görüncehemen gidip almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?