2016 Şubat Anneleri

Kıyamam canım nerde oturuyorsunux
Corum ortakoy cnm kucuk bir ilce hafta sonlari biz gidiyoruz ailelerin yanina valla dun sabah evi kiyi kose temizledim bin bir zorlukla cocuklar okuldan geldi ufaklik durmuyo kontrol edemedm digerlerini bi baktmki ev tannmicak halde ev sobali hersey bende bunaldim valla bi yaz gelse rahatlicam

İnşallah kurtulursun ordan canım. Kaç çocuğun var canım

o zaman gazdan uyuyamıyor canım rahatsız oluyor, sen doktoruna sor bence bu kadar uyanık kalması ıyı degıl cunku uyuyarak buyuyo bebekler, belkı daha etkılı bır cozum soyler doktorun
Canım benimki geçen gün 16 saat uyumadı normalde de 5-6 saat uyanık kalıyor uyumuyor bir derdi de yok çoğu zaman oyun istiyor sanki

İshal değldir canım ben doktora goturdum ishal diye doktor günde 6-7 kez yapabilir az yapıyorsa 10a kadar olabilir sıvı olabilir bazen yeşil de olabilir bunlar ishal anlamına gelmez. Bunların yanında keyifsizlik iştahsızlık ateş sıvı kaybı bulguları yoksa sorun yok dedi tahlil bile istemedi. Bizimki de geceden beri 5 kez sıvı yaptı anne sütü alanlarda normalmiş. Bazen 3-4 gün yapmayabilir o da normal bazen günde 6-7 yapar o da normal dedi doktor.

Bakalm bizm dr ne dicek

banyo yaptırdım güzelce sildim
kızarıklığımız gittttiiiiiiiii
ve öğrendikki bebek yağı bizde alerji yapıyor
artık masaj için bişy kullanmıcam

Bilgi icin tesekkurler canim :).. aklimizda bulunsunda paniklemeyelim aksi bir durumda

Canım benimki geçen gün 16 saat uyumadı normalde de 5-6 saat uyanık kalıyor uyumuyor bir derdi de yok çoğu zaman oyun istiyor sanki
5-6 saat gunluk uyanik kaldigi suremi yoksa en uzun uyanik kaldigi suremi?

Koku yok canım sukur. Her bezde kamaya alıştım. Hatta olmayınca az sonra yapar diye almadığım bilr oluyor doktor da beslenmesi iyi bunu gosterir demişti ama cıvık olunca şaşırdım . çok sağ ol canım :)

Cnm ben ihlamur veriyorum 2 cay kasigi rahatlatiyor ve hergun 1 yada 2 kez yapiyor altina civikta yapmiyor.

Her şeyden şüpheleniyorum. Rezeneyi icince çok güzel uyuyor zaten. :)

Cnm bnm bebeğimin ishal oldu 8 bez den sonrası ishal oluyormuş kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bağırsak düzenleyici verdi

Canım işte bizim hep 8 bezdi babamız bitki bezden :) 2 doktor ve ebe norm demişti.

Bizimkiside civik, ve artik gunde bir kez maasallah doldura doldura yapiyoruz.. ama bence normal.. kiz kardesimden hatirliyorum ondada oyle oluyordu.. agrisi sizisi var gibide gelmiyor bana, bu yuzden doktora goturucegimi sanmiyorum.

Ben de artık birkac kez yapsın istiyorum. Ben cıvık su gibi olmasına takildim canım. Bizimki de ağrı sizi yok sukur.

Çok sağ ol canım. Rabbim korusun. Keyifsiz degil. Sabah gulucukler dağıtıyordu maşallah. İştahsızlık var gibiydi birkaç gün önce simdj meme agzini açtığında ağzında değilse kıyameti kopariyor

iki göğüsünüzde aynı dolgunluktamı kızlar. Benim biri dolgun diğeri yumuş yumuş

Evet biri daha dolgun ve büyük. O göğsün süt dolması hatta canimi yakıyor.

@mevsimMehtap canım benim bebisin, Gökalp imin emme sorunu düzeldi gibi :) şimdi de masallah istediği an emmeyince ortalığı yıkıyor :)

Kızlar sütü az olup da artırabilen var mı Ben ne denediysem olmadı. Dün doktor kontrolümüz vardı. Gğnde bir kere mama veriyordum doktor kilosu alt sınırda mama sayısını artır dedi. Çok moralim bozuldu

Daha kac defa degisicek kaka yapis tarzi kim bilir.. cok takilma bence, bak bendede var ve tek degiliz emin ol :)

40 Mevlüt'ü olduktan sonra gittiler canım.kv zaten hastahanede yatarken de başımdaydı.o yüzden bişey diyemem.2 aydır evinden uzaktı.annem zaten zor durdu.
Banyoyu kendim yaptırırsam üşüyebilir ama eşimle yaptırınca da sinirimi bozuyor.kaynana gibi..sıcak su iyi geliyor canım evet baya rahatlamıştı..bıgün yaptırayım da kendine gelsin bebeğim...vallahi bir çocuk zor.seni düşünemiyorum.bileğimde beze çıktı ceviz kadar,kızımı sürekli Taşımaktan...kimbilir sen ne haldesin.Allah kolaylık versin...

Okuyunca gulmekten öldüm ayni biz. Bizimde fatura 40 i gecmezdi simdi 92 tl gelmis artik antreyi sondurup yatiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…