2016 Şubat Anneleri

Aynı benimde canımı acıtıyor . Bende acaba sütüm yavaş yavaş kesilmeyemi başlayacak dedim

Kızlar kafayı yiycem sutum artmiyor çocuk doymuyor mama veriyorum ama sutum artsın istiyorum incir yedim yok mercimekli köfte yedim yok pekmezli maya içtim yok ne arttıracak yardım edin nolur

Kızlar kafayı yiycem sutum artmiyor çocuk doymuyor mama veriyorum ama sutum artsın istiyorum incir yedim yok mercimekli köfte yedim yok pekmezli maya içtim yok ne arttıracak yardım edin nolur

Süt arttırmak için emzirme kampını deneyin. Birini çağırın yanınıza işlerle o ilgilensin. Hatta bebeğin emme sonrası gazıyla bilmem nesiyle de onlar ilgilensin. Siz sadece emzirip uyuyun. Bol sıvı tüketin diyor Tomrisin emzirme notlarında
Kesinlikle deneyin.

Ben ilk on gün neredeyse böyle yaptım. Hee uyumadım belki ama dinlenme modundaydım sürkeli .
birrrrrdeee mercimek köftesi deyince aklıma feldi. İlk 15gün daha bebekte gaz oluşmaya başlamadan her gün abartısız yeşil mercimekli brişeyler yedim. Pilavın içinde, böreğin içinde, çorbada , dolma içinde, aklınıza ne gelirse içinden mercimek çıkıyordu :) tabi gaz problemleri baş gösterince bıraktırdım pişirmelerini

Gaz olayı bitirdi bizi nasıl bi gazsaa bitmek bilmiyo çıkıyor gazı gene ağlıyor bacaklarıni kasiyor gaaaazzzz bi git oğlumdan uzak dur

Dere otu ve ısırgan otu

Gaz olayı bitirdi bizi nasıl bi gazsaa bitmek bilmiyo çıkıyor gazı gene ağlıyor bacaklarıni kasiyor gaaaazzzz bi git oğlumdan uzak dur
Aynen valla yedirip yatiriyoruz ya yavrucaklar ondan dertli bit kadar bedenlerinden gitmedi bitmedi bi gaz muhabbeti zaman gecsin 6 aylik olsunlar istiyorum bi an once uzuyor beni

Su canim miden bulana kadar su ic :/

Aynı benimde canımı acıtıyor . Bende acaba sütüm yavaş yavaş kesilmeyemi başlayacak dedim

Hiç aklına öyle şey getirme. Çok açıldığında önce az sagıyorum onu. Sonra öyle veriyorum. Ama mutlaka ver. Kesilmez insallah.

Benim kızımda kusuyor iki hafta önce mama vermek zorunda kaldım mamayı fışkırtıyor resmen burnundan geliyordu emdikten sonra daha az kusuyordu doktora anlattım birde geceleri kuru öksürüğü oluyordu reflüymüş yavrum doktor şurup verdi ve başını 45derece açılı yatır dedi emzirirkende başı yukarda olucak midesinden doktoruna anlat muayene etsin belki reflü vardır canım geçmiş olsun şimdiden

Gece uykusu bizim de problem.gunduz genelde yatiyor ama gece uyanma saati var çalar saat gibi 3 te kalkiyor.gun aydinlanana kadar
Umarim bi skinti olmaz artik kizinda
Ne guzel değişik bi ismi varmis Allah bagislasin
Benim ki Zeynep Berra
Zeynebim diye seviyorum bir de Zeynebim türküsü var ya onu dinletyorum hep.türküsünu cok seviyor :)

Kızlar bebeğim emdikten sonra süt sağdım şimdi bunu uyanınca vericem dolaba koymama gerek var mı odada bekletebilir miyim 2 de uyanır en geç

Canım dereotu ve hurma ye bn ne zaman yesem sertleşiyor

benim ismim de Zeynep:)) Aslariyla yasasinlar insallah. Benimki de canim 3 de kalkiyor hala kucagimda birazdan uyur:) bitmis durumdayim ya Allah omurlerini guzel eylesin insallah

5-6 saat gunluk uyanik kaldigi suremi yoksa en uzun uyanik kaldigi suremi?
Bir uyandı mı genelde 5-6 saat uyumuyor nadir 2-3 saatte uyutabiliyoruz.şimdilşk uykusuz kalma rekorumuz 16 saat bakalım daha neler gorcez.yarın kırkımız çıkıyor çok umutlar bağladım herkes kırkı çıksın düzene girer dedi hayırlısı bakalım.

Insallah canim, bu kadar uzun ayik kalmasinin sebebi ne cok merak ettim.. kahve filan mi iciyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…