2016 Şubat Anneleri

Yok uyandı canım ama gözünü açmadı gözünü açınca ve altını degiştirince en az 1.2 saat uyanık kalıyordu. Bu sefer hemen emzirdim oda uyumaya devam etti.
Ben geceleri gaz çıkarma işi yapmıyorum. Biraz dikçe emzirip yatırıyorum eger gaz sıkıntı yaparsa kaldırıp çıkarıyorum.
İlk gece uykusuna yatırmadan mutlaka 2 saat uyanık tutuyorum iyice yoruluyor mızırdasa da uyutmuyorum. Sonra bir 4 saat uyuyor. Sonrasıda bazen 2 bazen 3 bazen 4 saat oluyor canım. Benim bebiş gündüz daha zor uykuya dalıyor. Gündüzleri beni çok yoruyor. Bir türlü uykuya gecemiyor. Bazen öğlen kahvaltı yapabiliyorum :/ hiç iş yapamıyorum..benimki karanlığı seviyor galiba.. bir misafir olsun gece uykusu zamamı gelse bile uyuyamıyor ne zaman ışıkları kapatıp gece lambası yakıyoruz uyuyor.
Her bebek farklı işte.. seninkinin uykusu nasıl?

Cnm ben goz karari demliyorum.ama ortalama iki buyuk kupa kadar sicak suya iki yemek kasigi kadar rezene yarim kasik kadar kimyon.cok az da anason koyuyorum demliyorum yani rezene agirlikli bi cay hazrliyorm.anason uyku verir uyusukluk yapar diye her zaman koymuyorum koyuncada az koyuyom

Bol bol dereotu ye canım çok rahat gaz çıkarttıyor hem sen hem bebek

Sen kendin günde kaç bardak içiyorsun?

Tracynin hiçbirşeyine biz uyamadık sanki tam tersini yapıyoruz bizim velet kucakta mutlu. Neden almayayım ki . Zaten yeni çoçuk yetiştirme yaklaşımınlarında da alabildiğinşz kadar alın daha güvenli mutlu bireyler oluyorlar diyor. Devamlı kucakta zor olsa da bebeğim dünyaya alışırken o nasıl istiyorsa öyle yapıyoruz biz de ne yapalım. Adem güneş hiç okumadım ben ama okumak istiyorum birçok kişi onerdi.

Ben yanmışım

Dün yaptıklarım gece uykusuna fayda edecegıne gunduz uykusuna etti sanırm..
Sabahtan beri uyanıyor emıyor uyuyor 2 saatte bir uyanıyor gözunu açmadan emıyor uyuyor ay ben şokk
İyi hoş süper dus bile aldım ama gece napcaz

Neden bu kadar uyudu hıc anlamadım

Biz elimizden geleni yapıyoruz artık olduğu kadar. Hem artık mamalar da özel üretim herşey hesaplanıp yspılıyır.ne yapalım mama veririz. Sutu de tatlı niyetine içer. Anneannem kızım ne uzuluyorsun benim hiçbir çocukta sutum yoktu un kavurup inek sutuyle mama vr tarhana çorbasıyla besledim hepsini bak ne kadar da sağlıklılar buyuduler işte diyor. Haklı da olduğu kadar. En son ısırgan otu çayı duydum onu da deneyeceğim gerisi allaha kalmış.

Evet canim ya simdi 17 yasinda.. aramizda 14 yas var :) haha elimde buyudu cadi

Valla benımkıde az kılo aldım, dogum kılosu 3280 hastane cıkısı 3080 , 1 aylık kılosu 3750 ama mama vermedım ben, sarılıgımızda azaldı, bı doktor ver dedı dıgerı hıc gerek yok dedı, yetmedıgı yerde verıcem elbet ama sımdılık vermıyorum, en azından 2,3 ay benım sutumu alsın sonra gerekırse mama verırım, ama sut azsa da yapacak bırsey yok, az kılo alımı gorecelı bı kavram, eger bebegın saglıgında bır sorun yoksa ve alt sınırda kılo aldıysa cok az mama takvıyesı yapılabılır ama az kılo aldı dıye de uzulmemek lazım, saglıklıysa gerısı bos bence

ozellıkle cerez, sut , cıkolata kahve dedı doktor bana, onun dısında ben gaz surubu ve damlasına basladım bır de rezene ıcıyorum ve humana cayı, gazı var ama gecen haftakı gıbı 4- 5 saat aglamıyor gazdan

Haklısın canım ben ilk çocuğuöda da mama takviyeli gitmiştim ama bu defa biraz hırs yaptım sadece emzireceğim diye. Nasip kısmet bi yerde. Mama içmesini sorun etmiyorum da biberona alışıp emmeyi bırakıcak diye korkuyorum daha çok. Birax tembel bir kızım var

yok canım malesef bende herşeyi denedim ama sütüm hiç artmadı taş gibi göğüslerim yok hele sık emmek isterse yetmiyor ağlıyor mecbur mama veriyorum 2- 3 saat uyursa biraz süt oluyor ışte yapacak bişey yok malesef

Bizim de doğum kilosu 3.150 birinci ay da 3800 civarı idi. Dün 51.günü 4.380 dedi doktor. Alt sınırlarda almış dedi. Alt sınırda kilo alımını pek desteklemediğini söyledi

Canım bi cay kaşığı anason bi tatlı kaşığı rezene ikisini aynı bardakta demliyorm kaynar suyu dokyrm üstüne çay tabağı kapatyrm on dakka sonra suzuyrm suzmezsen beklerse acilasiyo tadi

Oyy masallah yuzukoyun yatiyorlar ya xok tatli oluyorlar ya:) benim de emiyor simdi evi temizlemem lazim ama bitik durumdayim yapmazsam da kuzum tozdan rahatsiz olur hakikaten nankor bu isler yap yap yap bir saat dursa ne mutlu adasimi kokla annesi uyusun mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…