2016 Şubat Anneleri

Muskat onun adı canım minik bebeklere zararı olmuyomudur acaba yaa

Muskat onun adı canım minik bebeklere zararı olmuyomudur acaba yaa
Evet adı muskat unutmuştum ya zararı yok demekki aktarda önermiş kv de hep çocuklarında kullanmış. Tabi miktarı varmı bilmiorum bn kaynamış ılımış suya kazıyorum toz halinde bi iki çay kaşığı içiriorum.

İnternette pek iyi şeyler yazmıyo hakkında şimdi inceledim biraz evimde var bikere kullandım ama artık kullanmam canım uyuşturucu etkisi varmış yan etkileri çokmuş öyle yazıyo bi incele bak

Çok şükür gazsız bebek olduğunu da duydum :)
Hoş benimki de gece uykusu iyi. 12den sonrasında 3 civarı ve 4- 5civsrı kalkıyor. Sonra 6-7civaeları.
Amaaaa işte o 5deki uykusunu hep bozuyorum ya üstüne işiyor mecbur değişiyorum. O ara uyku kaçıyor. Ya da çok kaka yapmış oluyor suya tutuyorum uyanıyor. Eğer uyanmazsa emip alt değişip uykuya dalması 45-50dakka. Eğer dalamadıysa 4ile 6 birleşiyor:) işte o an huni takasım geliyor.
Üniversite sözel ders dinlerken gözler kapanır ama açık tutmaya çalışırsın ya iki saat boyunca aynen öyle oluyor
Bir gün video. Alacam yat uyu be çocuk derdin ne diyorum

Tabi işe adapte olmanda uyku ve sağlık sıkıntısının olmaması. Çok şükür :)
Ben şuan işe gitsem sadece pişik ve alerji ile ilgili araştırma yaparım. Asla iş miş yapmam
Patronum duysa da bana ücretsiz izin de verse

Alerjik ise Tavuk bile yapabiliyor:/
Ben pirinç ve patates yiyorum şu iki üç gündür :)
Aa bir de keçi ürünleri serbest

İnternette pek iyi şeyler yazmıyo hakkında şimdi inceledim biraz evimde var bikere kullandım ama artık kullanmam canım uyuşturucu etkisi varmış yan etkileri çokmuş öyle yazıyo bi incele bak
Kızlar bence bebeğinize hiçbir şey vermeyin kimyon dahi bnm bebeğim kolik olmasına rağmen hiçbir şey vermiyorum

Ayyy işte ben ve benim sıpa. Benimki sarılıkken floresan lamba açtığımda kendini belli etti. Bir geldim ki ellerini gözüne kapatmış. Sen bir haftaşık bebeksin ne biliyorsun ışığı göz kapamayı. :d annem göz bandı dikecekti torununa

Öğleden önce kesinlikle dalamıyor uykuya.gece ise dediğin gibi ıykusu bölünürse yandık.
Gece altını yıkamamaya çalışıyrum.

Youtube de yayınları var canım. Oradan dinleyebilirsin. Ben tembel sıtayl emzirirken kk ya takılmıyorsam dinliyorum.
Bir de canlınyayınları oluyormuş periscope da.

Maşallah canım ne güzel nazar degmesin inş.
Gece yıkama zaten canım yazık uykusu bölünüyor. Ben kaka yoksa hiç açmıyorum. Zaten artık yavaş yavaş gece kaka yapmamaya başlayacaklar. Kakayı uyanıkken yapacaklar Pişik durumu nasıl?

firkan ben uyuturken ortam ışık sa gözüne bir şey ortuyorum yoksa hayatta uyumuyor ;(

Merhaba arkadaslar bufun dr gittm emme durumumuzu sordum cene kaslari kuvvetli sutte cok geldigi icin suresi kisaliyor dedi doymasa aglar ve kaka yapmaz dedi ikinci sorumu da sordum bebegim yesil kaka yapior dedim rengini gordu ne enfeksiyon nede fazla beslenmeden degilmis sariligimiz var ve bebegimin cok sari oldugunu sariliktan dolayida kakasinin bu renge donustugunu soyledi cok ciddi bir durum olabilir dedi paztsi dr tekrar gidip bazi onemli testler yaptirip karaciger filmi cekilecekmis canim cok sıkıldı beslenmesi kilo alimini guzel buldu buna ragmen sarilik illeti var ve buna sebep oluyormus insaallah bisey cikmaz cok canm sıkkın cokkk

Bizim kakayı hep altını açınca yapıyor zaten:) wc eğitimi verdim ben ona
Ama bir de pırtlayonca çıkan birşeyler var onları
değitorum:/
Pişik aynı duruyor. Aslında pişikten ziyade mantar pudra yayılmasını önlemişti ama iyileştirme işi yok onunda :/
Bir tedaviyi üçgün uygulayamıyruz ki.onu dene bunu dene denmesinden. Evde on krem var. Hepsi de birbirinin muadili
Bugün kantaron yağı al dediler onu da aldık
Diyorum ki mesela sudokremim içine birazcık kantaron yağı mı koysam. Kimyagerliği burada da konuşturucam illa

Od bakma gildüğüme içim sızlıyor her görüşte:/

Sürekli mi yeşil kaka yapıyor?
İlk doğduğunda sarılık olmuş muydu?

Canınk sıkma eğer kilo alımı güzelse besinsiz kalmamıştırve seviyesi ciddi değildir inşallah.

Kızlar burda eşi doktor olanlar vardı. Bir arkadaşım su çiçeği çıkardı. Maalesef bulunduğu yerde ozeldekiler bölüm yok demiş devlette pek ilgilenmiş. Dogudalar. Büyüklerde su çiçeğinin riski var. Başka doktor vs de gidemiyorlar. Neler yapılabilir ilaç vs. Çok canımız sıkıldı netten bakıyoruz. Olmuyor ;( aklıma burasi geldi

Canım iyi almış ozaman babada bir doktor tutturdu mama diye diğeri gerek yok dedi benim bebeğim 250gr verdi çıkış kilosundan 3300 doğmuştu 3050kaldı 37günde 700gr almış mama vermiyorum bende ama içimde bi türlü rahat değil doktorun bi tanesi felaket gözümü korkutmuştu gelişim geriliği falan diye diğeri gerek yok diyor ama yinede kafamdan atamıyorum

Sürekli mi yeşil kaka yapıyor?
İlk doğduğunda sarılık olmuş muydu?

Canınk sıkma eğer kilo alımı güzelse besinsiz kalmamıştırve seviyesi ciddi değildir inşallah.
Besinsiz kalmak degil sorun cnm karacigerinde sorun olabilirmis 5 gun surekli yesil yapti 5 gundurde cogunlugu yesil gunde bi kere de sari yapio alrindaki nedeni arastiracak kilo alimina ragmen dusmemesi onemli bi soruna isaret eder tabiki yesil kakayla oldugu icin yesil kaka olmasa uzamis anne sutu sariligi derdik ama yesil kaka sariligi olan bebeklerde ciddi bi sorunun habercisi olabilir dedi

Aylik 600 1000 gr almasi normalmis nasil gelisim geriligi olur her dr farkli bisey soyluyo
Ne kadarlikki

firkan ben uyuturken ortam ışık sa gözüne bir şey ortuyorum yoksa hayatta uyumuyor ;(
Öff benimki cadoloz yüzüne bişey örttürmüyor
Sudocrem demişken canım. Benim oğlan sünnet olunca doktor bezine vazelin sür demişti ama bildiğimiz vazelin degil. Tüp te satılıyor ve sünnet içinmiş. Neyse o bitince normal kokusuz sade vazelin almıştım 2.3 kere bezine sürdüm o cildini tahriş etmiş pipisinin yanlarıbdaki deriler kalkmıştı. Ne sürfüysem düzelmedi pudra bile sürmüştüm bende.. sonra sudocrem sürdüm 2.3 kerede o kırmızılık gitti yavaş yavaş düzelmeye başladı çok şükür.
Canım seninki mantarsa onun için özel kremlerden alıp kullansan ama habire degiştirme belki ondanda iyileşmiyordur.

Ayy süpersin canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim tamam dikkate alıcam

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…