2016 Şubat Anneleri

Mantar kremimde sürdük. Ama ilk gün şyi geldi. Açık yara gibi kısımlar solduZ ama ikinci gün sürdüğümde yayıldı.
Eşimin 15tane bayan iş arkadaşı var. Hepsi farklı öneri sunuyor. Tabi her gün başka bir denemeye geçiyoruz.
Hatta bugün telde konuşuyoru iş teli çaldı, kantaron yağını nasıl kullanılacağını anlatmak için aramış
Sağolsunlar ilgileniyorlar :) bende bi umut
Ama bundan sonra herkese he öyle yapıyruz diyecem. Sonu yok bunun çnkü.
Bir sihirli deymek lazım bana

Kızlar bebeğiniz kaç cc mama yiyor sütumle doymayinca Mama veriyorum akşam 45 cc süt 60 cc Mama yedi normal mi çok mu veriyorum bebeğim 35 günlük
Kızlar yardım...birde bebegin yüzünde kucuk sivilce gibi şeyler var normal mi.mama kullananlar hangi marka mama kullanıyorsunuz

Onu icincerahat uyuyo bide ben smdi iki gogsumu de emzryrm sonra sagdgm sütten 60 cc veryrm 3 gundr 5 saat 4 buçuk saat 3 buçuk saat uyuyo
Bende yapayim.canim :) bizimde emmemizde sknti yok uykumuz ikinmali ve kisa :)

Kızlar burda bebeği emmeyen sagip veren bi arkadas vardi kimdi acaba ismini unuttum da bir gelişme var mı merak ettim bizim kız biberona alisti almıyor hala gogsumu sagip veriyorum mecburen.bu saaten sonra da alismayacak gibi duruyor:'(

Ben de varim sagip veren canim. Benimki de kuvozde kaldi biberona alisti orda. Saga saga sutum gitti benim malesef. 20 cc cikiyo sadece. Ne denediysem artmadi sutum. Mama veriyorum ben de .

Sorma canim zor ama insan her seye alisiyor annem bugun buyuk kizimi alip evine gitti ikizler su an uyanik olmasina ragmen ev cok bos geliyor :))

Ayy inş o sihirli degnegi bulursun canım. İnsanın gördükçe içi parçalanıyor benimkinin az olduğu halde çok üzülüyorum acıyor gibi geliyor. Allahtan acı duyguları daha tam gelişmemiş. Kimbilir sen nasıl hissediyorsun inş biran önce iyileşir.

@mevsimMehtap canım benim bebisin, Gökalp imin emme sorunu düzeldi gibi :) şimdi de masallah istediği an emmeyince ortalığı yıkıyor :)
Maşallah canım nazar değmesin çok sevindim. ınanir misin benim minnosunda düzeldi hatta o kadar çok emiyo ki gene fazlasını kusuyor :) aman nazar değmesin ikisine de maşallah allah gözlerden esirgesin:)

Maşallah canım nazar değmesin çok sevindim. ınanir misin benim minnosunda düzeldi hatta o kadar çok emiyo ki gene fazlasını kusuyor :) aman nazar değmesin ikisine de maşallah allah gözlerden esirgesin:)

Aminnn :) maşallah canım. Benim de öyle kusuyor. İnsallsh bir daha olmaz.

Kızlar yardım...birde bebegin yüzünde kucuk sivilce gibi şeyler var normal mi.mama kullananlar hangi marka mama kullanıyorsunuz
O küçük sivilcelerden bizde de vardı ben göğsüme zeytinyağı sürüyorum ondan olabilir diye bıraktım biraz azaldı gini oldu ama geçmedi. Doktora gittiğimizde de bir krem verdi çok ince sür kortizon içeriyor dedibugün sürdüm kırmuzıluğı geçti ama pütür pütür yüzü. Mama ise sma almıştık ama pek sevmedik aşırı metal gibi kokuyor daha önce aptamil kullanmıştık o daha iyi gibiydi. Doktor da evolvia önerdi ama o da metal kokuyor. Bu mamalar çok iğrenç ya çok üzülüyorum çocuğuma verirken

Muskat mı diyorsunuz acaba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…