2016 Şubat Anneleri

Ben de varim sagip veren canim. Benimki de kuvozde kaldi biberona alisti orda. Saga saga sutum gitti benim malesef. 20 cc cikiyo sadece. Ne denediysem artmadi sutum. Mama veriyorum ben de .
P

Üzüldüm canım senin durumunda kotuymus.benim sutum başta artiyordu bile ama suan azalmaya başladı sanki. Günde bir kere mama veriyorum genelde onun disinda sut yetiyor gibi. Bu şekilde uzun süre devam eden varmış ama ben de senin gibi azalmasindan korkuyorum. Göğüs ucumu kavralayamadi bizimki başta şimdi de alıştı tembellige. Gittiği yere kadar böyle idare edicez bakalım kısmet artık. Imreniyorum emen bebeklere

150 sayfa olmus buraya gırmeyelı
coookkk anlatacak seyım varda hepsı dedıkodu oyuzden hıc anlatmayım kaynana dıyım lohusa evıne bır ton mısafır dıyım sız anlayın.
cok ozledım sızle dertlesmeyı de gecerken ugradım pazar gunu mevlıtımız var onu da atlatayım baska bıse ıstemıyorum
suan okdr yorgunum kı butun gun temızlık yaptım tek basıma cocuk bı yandan
burası benım dert dokme yerımmıs vallahi

bebısım ıyı cok sukur mısafırlerı cok yadırgadı duzenımız bozuldu bı hafta yatılı mısafır olunca ! cocugumun uyku saatlerı sastı. bir de ben tecrube ettım sızede soyleyeyım bebegınızı gercekten sıkı gıydırın bebegım uyumuyordu gaz gaz kıvranıyordu meger usuyormus kuzum bende ınatla yok doktor cok gıydırmeyın dedı dıye bılmıs bılmıs dolastım. tulumunun altından patıklı tayt gıydırdım bı kat da corap ustune kadıfe tulum bır de battanıye cocugum anca ısındı da uyudu ve duzene gırdı .

ugrarım yıne bır ara mevlit gecsın de bol bol dedıkodu yaparız kızlar
bebıslerınızı opuyorum !uzaktan canım :) hepsıne Rabbım saglık versın opuyorum hepınızı Allaha emanet olun

Merhaba arkadaşlar bugün öğlen bi anda sol kasığıma ağrı girdi egilemiyorum zor oturuyor yerinden zor kalkıyor um.bugün 26.gün sexeryan olalı iyiydim gayet her işimi yapıyordum takı bugüne kadar haftaya cuma da full is arkadaşlarım gelecek eğer geçmesse iptal edicem artık. Benim gibi olan var mı dikiş yerlerimde birsey yok. Sanki etim çekiliyor gibi sadece sol da bi yerde oluyo geriliyor gibi.. yarın dr a gideceğim sanki yeni ameliyat olmuş gibi oldum soluma donemiyprum üzerine yatamiyorum dusunun. ... bir fikri bildiği olan varsa paylasirsa sevinirimm

Kizlar iyi geceler, oglusum uyand emzirdim yatirdim kuzumu hamileyken sesini duymam diye korkuyordum a cok sukur gik dese duyuyorum
Kizlar 35 gunluk olduk gaz problemimiz devam ediyor dr flatuben diye bi damla verdi devlet karsilamiyormus bunu icerisinde rezene, anason, frenk kimyonu ve c vitamini varmis. 4 gundur kullaniyoruz eskiye nazaran biraz rahat gaz cikartiyormus gibi ama tam cozume kavusamadik hala ikinmalara devam aranizda var mi bu damladan kullanan yada dr ne verdi sizlere gaz icin?

Cnm bizede infacol verdi 3 gundur kullaniyoruz rahatladi biraz gibi bebegim...ama gazini tek bi sefer cikartip yatirma dedi bebek uyuyana dek gaz cikarmaliymisiz

Cnm bizede infacol verdi 3 gundur kullaniyoruz rahatladi biraz gibi bebegim...ama gazini tek bi sefer cikartip yatirma dedi bebek uyuyana dek gaz cikarmaliymisiz
Cnm banada dr gaz cikmazsa hemen pes etmeyin 10 dk boyunca devam edin dedi. Ama bazen 10 dk devam ettigimiz halde cikmiyor. Oglum emerken uyumaya basliyor zaten. Hayirlisiyla gecer ins su gaz sorunu. Ikinirken cnm gidiyor

Ben de onu kullanıyordum canım çok etkili bi damla ama bizim hala sorunumuz devam ediyor doktorumuz damlaya karşı oyüzden fazla kullanmayın dedi bir şişe bitirdim yenisini almayacağım 3-4 aya kadar olacak illa gaz boşuna kasmayın diyor :)

Her bez değişiminde bir yandan bende ağlıyrum
İnşallah düzelecek

Az önce 15günlük osuruğunu çıkartan oğlum hepimizi şaşırttı :) vee tabiki evde bir bayram havası:)

Emzik veren anneler sorum size.
bez değişirken çok ağlıyorsa veritorum emİği yeni yeni tutmaya başladı ama beni emmeye geçtiğinde emzik gibi emiyor. Diliyle oynuyor vs. ve ben müdale etmezsem emmiyor
Sizce vermesem mi? Sizde böyle sıkıntı oluyor mu?

Bu arada evde üç farklı biberon il emiyor ama ilk defa emzikte yaptı bunu???

benim kızımda emzik almıyor uyumuyor az önce zar zor aldırdım emziği ama hala uyumuyor 11 buçukta uyandı altını temizledim emzirdim ama uyumuyor

Bebeginin pişiği inş en kısa zamanda geçer inş.
Canım ben emziği çok az veriyorum. Şöyleki cuma günleri büyük oğlanı oyun terapisine götürüyorum gidip gelmem 3 saat.... o sırada annem mecbur kalırsa kullanıyor. O kadar az kullanıyorum yani..
Ama benimkide oynuyor yalıyor burnunu sürtüyor falan.. bunu çok aç degişken yapıyor. Bende 2 dk oynamasına müsade edip kapıyorum. Daha sonra kendi aranarak isterse veriyorum. Seninki çok açkendemi oynuyor emmiyor?

Yok ya ben kızıma emzik kullandıramayacağım ne emzik alıyor ne biberon attı ağzından emziği ama ağzına şapur şupur elini emmeye çalışıyor her zamanki gibi eldiveni yedi bitirdi kıpır kıpır beşikte birazdan çığlığı basar

Evet çok açkende aynısını yapıyor. Biraz oynadı biraz emdi. aç değil sandım Az önce kapattım eşim gazını çıkarttı.sonra çıldırdı aklına meme geldi galiba şimdi emiyor ama başta birkarışıklkk yaşıyor sanırım :)

Bende az veriyorum hatta dördüncü kez almıştır belki de.
Çok açken alıyor zaten emziği de. Bez değişimi biraz uzun sürüyor malum. Peşine emince kafa karışıyor

Kızlar yardım...birde bebegin yüzünde kucuk sivilce gibi şeyler var normal mi.mama kullananlar hangi marka mama kullanıyorsunuz
Evet gayet normal cnm benim bebeğimdede var. Hemde dolu. Ya sütümüz yüzüne deyince oluyor. Yada yediğimiz çikolatalardan

Doymamış olabilir mi? Benimki de el emiyor ama acıkınca.
Bende el yerne emzik alsın isterim tabiki ama olmayınca olmuyor

Evet gayet normal cnm benim bebeğimdede var. Hemde dolu. Ya sütümüz yüzüne deyince oluyor. Yada yediğimiz çikolatalardan
Bnce çikolatadan kızlar:)
Ben hiç çikolata yemiyorum ve bizde sivilce yok
Hatta bebişim başta full sivilceli beyaz noktalı doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…