2016 Şubat Anneleri

Canım ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaç ve ovadril losyon alsın kasinan yerlerine sürsün 1hafta falan sürer yinede çünkü malesef su çiçeği nin tedavisi yok

Onu genelde cok aç olmadığında meme verıyorsam yapıyor canım emzikle alakalı oldugunu sanmıyorum. Biberondan etkılenmeyen emzıkten hıc etkılenmez :)

Kızlar dün gece bebeğim 10.30 da iki memeyide emdi çok uykum vardı kayinvalide ye verdim 12 de uyanır mama yap ver diye bizim kız 1.5 -2 saatte bir uyanır çünkü gece 2.30 a kadar uyumus çok şaşırdım nasıl oldu dedim mikirdayinca pozisyon değiştirmis oda uyumaya devam etmiş bende aynısını yaptım gece 3 saatte bende uyudu maşallah fıstık uyku sıkıntısi yaşayanlar deneyebilir bence
Kızlar yardım...birde bebegin yüzünde kucuk sivilce gibi şeyler var normal mi.mama kullananlar hangi marka mama kullanıyorsunuz
Aptamil kullanıyorum hemen hemen her bebekte var o sivilcelerden

Cnm inşallah nie sorun olmaz. Bnm bebeğim 52 günlük halen sarılığı mız devam ediyor doktor 10 gün sonra gel dedi geçmezse ilaç a başlanılacak sürekli mi yeşil kaka yapıyor bnm ki de yapıyor ama arada

Allah'a sukur gece iyiyiz, yoksa ne kafa kalirdi nede calisabilirdim.. Sabaha dogru daha SIK uyaniyor ama hani ben hemen kafayi vurup yatan modda oldugum icin cokta yorucu gecmiyor diyebilirim, yada alistim bu ritime :)..

Ise adaptasyon bu kadar erken basladigim icin kolay oldu, ama 4 ay sonra tabi zorlanabilirdim :).. suan bebekte bende daha kolay alismis durumdayiz duruma.. ama bazen facetime yapiyoruz bebegim beni gorunce agliyor ve sonrasinda huzursuz oluyormus yavrum

Çikolata zaten gaz da yapıyor sivilce dışında canım yemesek daha iyi de onu yeme bunu yeme nasıl süt yapcaz bilmem
Cikolata vazgecilmezim, birakamiyorum.. rezeneye tam gaz devam :)))

5 gun surekli hep yesil yapti somdi arada sari cogunlikla yesil

Bnce çikolatadan kızlar:)
Ben hiç çikolata yemiyorum ve bizde sivilce yok
Hatta bebişim başta full sivilceli beyaz noktalı doğmuştu
Bizde bir kere cikti, ve ben yokken eve gelince farkettim sanirim bebegin yuzu sentetik bir yere degmis, kv soyledim dikkat etti ve bir daha cikmadi.. yani bebegi kucaklarken kiyafetimiz sentetikse degdirmemeye dikkat edelim kizlar

Kizlar cocuk hastaliklari konusu acilmisken, annem benim kizamik cikarip cikarmadigimdan pek emin degil.. ben bunu bir yerde test ettirebilirmiyim? Hani cikarmadiysam asisi filan varsa yaptiriyimde hafif geciriyim bari

Cnm oyun halısı nasıl birşey alsın bende alacağım sa resmini atabilir misin

Kızlar bebeğğimn karnnı tok altı temz gazınıda çıkardm ama sürekli ıkınıp uyanıyor fertad ediyor ayaklarını karnına çekip yitiyor hızlıca annemde gitti yanlız kaldım

Kızlar bebeğğimn karnnı tok altı temz gazınıda çıkardm ama sürekli ıkınıp uyanıyor fertad ediyor ayaklarını karnına çekip yitiyor hızlıca annemde gitti yanlız kaldım
Canım halen gazı vardır ya da kakasını yapmaya çalışıyordur

Birde internette yaziyor kara liste gibi oraya bakilirsa hicbirsy yememeliyiz.

Kuzen oyle yapmıştı. Delirdin mi demiştim hiç öyle yapamam. O dikkat ediyordu çok gazlitdi. Ben belli şeyler dışında yiyorum her şeyi gaz elbette var ama onunki kadar değil ;( yesek de oluyor yemesek de diyorum bazen.

Canım karnına masaj yap. Alttan bir şey çıkarmak için ugrasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…