Canım ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaç ve ovadril losyon alsın kasinan yerlerine sürsün 1hafta falan sürer yinede çünkü malesef su çiçeği nin tedavisi yokKızlar burda eşi doktor olanlar vardı. Bir arkadaşım su çiçeği çıkardı. Maalesef bulunduğu yerde ozeldekiler bölüm yok demiş devlette pek ilgilenmiş. Dogudalar. Büyüklerde su çiçeğinin riski var. Başka doktor vs de gidemiyorlar. Neler yapılabilirilaç vs. Çok canımız sıkıldı netten bakıyoruz. Olmuyor ;( aklıma burasi geldi
Az önce 15günlük osuruğunu çıkartan oğlum hepimizi şaşırttı :) vee tabiki evde bir bayram havası:)
Emzik veren anneler sorum size.
bez değişirken çok ağlıyorsa veritorum emİği yeni yeni tutmaya başladı ama beni emmeye geçtiğinde emzik gibi emiyor. Diliyle oynuyor vs. ve ben müdale etmezsem emmiyor
Sizce vermesem mi? Sizde böyle sıkıntı oluyor mu?
Bu arada evde üç farklı biberon il emiyor ama ilk defa emzikte yaptı bunu???
Aptamil kullanıyorum hemen hemen her bebekte var o sivilcelerdenKızlar yardım...birde bebegin yüzünde kucuk sivilce gibi şeyler var normal mi.mama kullananlar hangi marka mama kullanıyorsunuz
Canım ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaç ve ovadril losyon alsın kasinan yerlerine sürsün 1hafta falan sürer yinede çünkü malesef su çiçeği nin tedavisi yok
O zaman napıyoryzBnce çikolatadan kızlar:)
Ben hiç çikolata yemiyorum ve bizde sivilce yok
Hatta bebişim başta full sivilceli beyaz noktalı doğmuştu
O zaman napıyoryz
Çikolatalara maalesef son veriyoruz oooooffffBnce çikolatadan kızlar:)
Çikolata zaten gaz da yapıyor sivilce dışında canım yemesek daha iyi de onu yeme bunu yeme nasıl süt yapcaz bilmemÇikolatalara maalesef son veriyoruz oooooffff
Birde internette yaziyor kara liste gibi oraya bakilirsa hicbirsy yememeliyiz.Çikolata zaten gaz da yapıyor sivilce dışında canım yemesek daha iyi de onu yeme bunu yeme nasıl süt yapcaz bilmem
Cnm inşallah nie sorun olmaz. Bnm bebeğim 52 günlük halen sarılığı mız devam ediyor doktor 10 gün sonra gel dedi geçmezse ilaç a başlanılacak sürekli mi yeşil kaka yapıyor bnm ki de yapıyor ama aradaMerhaba arkadaslar bufun dr gittm emme durumumuzu sordum cene kaslari kuvvetli sutte cok geldigi icin suresi kisaliyor dedi doymasa aglar ve kaka yapmaz dedi ikinci sorumu da sordum bebegim yesil kaka yapior dedim rengini gordu ne enfeksiyon nede fazla beslenmeden degilmis sariligimiz var ve bebegimin cok sari oldugunu sariliktan dolayida kakasinin bu renge donustugunu soyledi cok ciddi bir durum olabilir dedi paztsi dr tekrar gidip bazi onemli testler yaptirip karaciger filmi cekilecekmis canim cok sıkıldı beslenmesi kilo alimini guzel buldu buna ragmen sarilik illeti var ve buna sebep oluyormus insaallah bisey cikmaz cok canm sıkkın cokkk
Allah'a sukur gece iyiyiz, yoksa ne kafa kalirdi nede calisabilirdim.. Sabaha dogru daha SIK uyaniyor ama hani ben hemen kafayi vurup yatan modda oldugum icin cokta yorucu gecmiyor diyebilirim, yada alistim bu ritime :)..Çok şükür gazsız bebek olduğunu da duydum :)
Hoş benimki de gece uykusu iyi. 12den sonrasında 3 civarı ve 4- 5civsrı kalkıyor. Sonra 6-7civaeları.
Amaaaa işte o 5deki uykusunu hep bozuyorumya üstüne işiyor mecbur değişiyorum. O ara uyku kaçıyor. Ya da çok kaka yapmış oluyor suya tutuyorum uyanıyor. Eğer uyanmazsa emip alt değişip uykuya dalması 45-50dakka. Eğer dalamadıysa 4ile 6 birleşiyor:) işte o an huni takasım geliyor.
Üniversite sözel ders dinlerken gözler kapanır ama açık tutmaya çalışırsın ya iki saat boyunca aynen öyle oluyor
Bir gün video. Alacamyat uyu be çocuk derdin ne diyorum
Tabi işe adapte olmanda uyku ve sağlık sıkıntısının olmaması. Çok şükür :)
Ben şuan işe gitsem sadece pişik ve alerji ile ilgili araştırma yaparım. Asla iş miş yapmam
Patronum duysa da bana ücretsiz izin de verse
Cikolata vazgecilmezim, birakamiyorum.. rezeneye tam gaz devam :)))Çikolata zaten gaz da yapıyor sivilce dışında canım yemesek daha iyi de onu yeme bunu yeme nasıl süt yapcaz bilmem
5 gun surekli hep yesil yapti somdi arada sari cogunlikla yesilCnm inşallah nie sorun olmaz. Bnm bebeğim 52 günlük halen sarılığı mız devam ediyor doktor 10 gün sonra gel dedi geçmezse ilaç a başlanılacak sürekli mi yeşil kaka yapıyor bnm ki de yapıyor ama arada
Bizde bir kere cikti, ve ben yokken eve gelince farkettim sanirim bebegin yuzu sentetik bir yere degmis, kv soyledim dikkat etti ve bir daha cikmadi.. yani bebegi kucaklarken kiyafetimiz sentetikse degdirmemeye dikkat edelim kizlarBnce çikolatadan kızlar:)
Cnm oyun halısı nasıl birşey alsın bende alacağım sa resmini atabilir misinAllah'a sukur gece iyiyiz, yoksa ne kafa kalirdi nede calisabilirdim.. Sabaha dogru daha SIK uyaniyor ama hani ben hemen kafayi vurup yatan modda oldugum icin cokta yorucu gecmiyor diyebilirim, yada alistim bu ritime :)..
Ise adaptasyon bu kadar erken basladigim icin kolay oldu, ama 4 ay sonra tabi zorlanabilirdim :).. suan bebekte bende daha kolay alismis durumdayiz duruma.. ama bazen facetime yapiyoruz bebegim beni gorunce agliyor ve sonrasinda huzursuz oluyormus yavrum
Cikolata vazgecilmezim, birakamiyorum.. rezeneye tam gaz devam :)))
Anladım canım. İnşallah tez zamanda sarılığı geçer5 gun surekli hep yesil yapti somdi arada sari cogunlikla yesil
Canım halen gazı vardır ya da kakasını yapmaya çalışıyordurKızlar bebeğğimn karnnı tok altı temz gazınıda çıkardm ama sürekli ıkınıp uyanıyor fertad ediyor ayaklarını karnına çekip yitiyor hızlıca annemde gitti yanlız kaldım
Birde internette yaziyor kara liste gibi oraya bakilirsa hicbirsy yememeliyiz.
Kızlar bebeğğimn karnnı tok altı temz gazınıda çıkardm ama sürekli ıkınıp uyanıyor fertad ediyor ayaklarını karnına çekip yitiyor hızlıca annemde gitti yanlız kaldım
Kakasını yapamıyor 2günde 1kere bazen 3günde.. fitil de vermek istemiyorumCanım halen gazı vardır ya da kakasını yapmaya çalışıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?