Canim disney oyun halisi yaz cikmasi lazim.. micky mouse'lu olani aldik muzikli filan, cok hosuna gitti.. ilerde degisik oyuncaklarda asilabiliyor onlarida ayri satiliyolar zaten :) suam jokerde indirime gitmis oyuncaklari bir ara gidip alicamCnm oyun halısı nasıl birşey alsın bende alacağım sa resmini atabilir misin
Okadar çok ağlıyoki yapamıyorumKuzen oyle yapmıştı. Delirdin mi demiştim hiç öyle yapamam. O dikkat ediyordu çok gazlitdi. Ben belli şeyler dışında yiyorum her şeyi gaz elbette var ama onunki kadar değil ;( yesek de oluyor yemesek de diyorum bazen.
Canım karnına masaj yap. Alttan bir şey çıkarmak için ugrasiyor
Ben iyice zıvanadan çıktım zaten hamileyken cevizim bademim meyvem . Ne kadar sağlıklı besleniyordum. Ama şimdi börek çikolata vs . Biran önce toparlanmam lazımÇikolata zaten gaz da yapıyor sivilce dışında canım yemesek daha iyi de onu yeme bunu yeme nasıl süt yapcaz bilmem
Canım gelısım gerılıgı sadece kıloyla olmazkı boyu, bas cevresı vs hepsıyle olur. Valla bence verme ılerde gerekırse verırsınCanım iyi almış ozaman babada bir doktor tutturdu mama diye diğeri gerek yok dedi benim bebeğim 250gr verdi çıkış kilosundan 3300 doğmuştu 3050kaldı 37günde 700gr almış mama vermiyorum bende ama içimde bi türlü rahat değil doktorun bi tanesi felaket gözümü korkutmuştu gelişim geriliği falan diye diğeri gerek yok diyor ama yinede kafamdan atamıyorum
Testi vardı sanırım bana hamileyekn toksiplzma testiyle birlikte yapmışlardı.tam Emin olmasam daKizlar cocuk hastaliklari konusu acilmisken, annem benim kizamik cikarip cikarmadigimdan pek emin degil.. ben bunu bir yerde test ettirebilirmiyim? Hani cikarmadiysam asisi filan varsa yaptiriyimde hafif geciriyim bari
Kızlar bebeğğimn karnnı tok altı temz gazınıda çıkardm ama sürekli ıkınıp uyanıyor fertad ediyor ayaklarını karnına çekip yitiyor hızlıca annemde gitti yanlız kaldım
Canım zeytinyağ sür masaj yaparakKakasını yapamıyor 2günde 1kere bazen 3günde.. fitil de vermek istemiyorum
Okadar çok ağlıyoki yapamıyorum
Ha banada yapilmisti sorunsuz cikmisti ama ben bir evde inceliyeyim bakalim :)Testi vardı sanırım bana hamileyekn toksiplzma testiyle birlikte yapmışlardı.tam Emin olmasam da
Yüz üstü emzirme yastığının üstüne veya dizinin istüne yatırX sırt üstü yatınca gaz baskı yapıyor sanırım. Daha çok rahatsız oluyorlar.
Tabi karna veya sırta masaj da yapabilirsin. Panik olma ki bebeğin de stres olmasın.
Anneler olmasa da artık biz anneyiz. Üstesinden geliriz
Ay evet felaket seyler oluyor su siralar ulkemizde.. Allah korusun ama sira Izmir'deBüyük şehirlerde olan arkadaşlar lütfen dikkat edinçıkmayın dışarı. Zaten soğuk hava
Kirkimiz çıktı bu arada. Bici bici yaptık. Sonra ben dus alırken çok uykusu gelmiş acikmis yıktı ortalığı. Bazen nasıl bu kadar ses çıkıyor sasiriyorum.
Ay evet felaket seyler oluyor su siralar ulkemizde.. Allah korusun ama sira Izmir'de.. Allah islah etsin bu insanlari!
Canım bünye ile alakalı herhalde bende çikolataya ve çikolatalı şeylere dayanamıyorum ve yiyorum. Benim bebişde sivilce isilik kırmızılık falan yokÇikolatalara maalesef son veriyoruz oooooffff
Burdayım canım.. Zor ve stresli günler geçirdim lohusalık bitti derken lohusa sendromunu atlatamadım.. Ailemin durumu Vs içime atmışım uzun zamandır sinir krizleri Vs geçirdim şimdi biraz daha sakinim kv yanımda kalıyor 15 gün daha kalacak bende iyi olmaya calısıyorum oğlun şükür iyi.. Hep aklıma geldiniz ama bir türlü giremedim şimdi girdim gördüm teşekkür ederim hatırladığın için... Burası bana iyi geliyor inşallah takip etmeye devam edeceğim :)
Bugun dr A gittik kalsa usg için ve tosbikin yüzünde basında kızarıklıklar kabuklanmalar Pütürler vardı.. Dr alerjik dedi bünyesi alerjik muhtemelen yediğin şeylerden olabilir dedi fıstık çikolata Vs dedi yatıştırması ve Nemlendirmesi için coresatin diye bir krem önerdi yediklerine dikkat et dedi.. Deterjanlardan olmuyor artık makineler de iyi durulandıgı için dedi.. Bugünden itibaren kuruyemis ve çikolata yemiyeceğim bakalım deneyim..Bnce çikolatadan kızlar:)
Ben hiç çikolata yemiyorum ve bizde sivilce yok
Hatta bebişim başta full sivilceli beyaz noktalı doğmuştu
Bugun dr A gittik kalsa usg için ve tosbikin yüzünde basında kızarıklıklar kabuklanmalar Pütürler vardı.. Dr alerjik dedi bünyesi alerjik muhtemelen yediğin şeylerden olabilir dedi fıstık çikolata Vs dedi yatıştırması ve Nemlendirmesi için coresatin diye bir krem önerdi yediklerine dikkat et dedi.. Deterjanlardan olmuyor artık makineler de iyi durulandıgı için dedi.. Bugünden itibaren kuruyemis ve çikolata yemiyeceğim bakalım deneyim..Bnce çikolatadan kızlar:)
Canım karnıda agrıyor olabilir. Ütü ile küçük mutfak havlularından ısıt. Karnına önden arkaya sar.Sonrada sıcak su torban varsa ısısına dikkat ederek tam poposunun altına koy bacakları torbanın üzerinde kalsın. Bunları yaparken battaniyenin içinde yap sonrada yarım kundak yap. Kolları dışarda kalsın. Bebişin biraz rahatlar. Ama suyun sıcaklığı ömemli soğukta kaynarda olmasın bebek sıcaklığını hissetsinKızlar bebeğğimn karnnı tok altı temz gazınıda çıkardm ama sürekli ıkınıp uyanıyor fertad ediyor ayaklarını karnına çekip yitiyor hızlıca annemde gitti yanlız kaldım
Canım karnıda agrıyor olabilir. Ütü ile küçük mutfak havlularından ısıt. Karnına önden arkaya sar.Sonrada sıcak su torban varsa ısısına dikkat ederek tam poposunun altına koy bacakları torbanın üzerinde kalsın. Bunları yaparken battaniyenin içinde yap sonrada yarım kundak yap. Kolları dışarda kalsın. Bebişin biraz rahatlar. Ama suyun sıcaklığı ömemli soğukta kaynarda olmasın bebek sıcaklığını hissetsin
Testi vardı sanırım bana hamileyekn toksiplzma testiyle birlikte yapmışlardı.tam Emin olmasam da
Yüz üstü emzirme yastığının üstüne veya dizinin istüne yatırX sırt üstü yatınca gaz baskı yapıyor sanırım. Daha çok rahatsız oluyorlar.
Tabi karna veya sırta masaj da yapabilirsin. Panik olma ki bebeğin de stres olmasın.
Anneler olmasa da artık biz anneyiz. Üstesinden geliriz
Canım zeytinyağ sür masaj yaparak
Kızlar çok sağolun hepsini deniycem yawrm kucağmda inliyo şuan o inliyo ben ağlıyorumHimm ayağına karnına sıcak daha doğrusu ılık su koy canım. Rahatlatır belki. Ama dikkat et yanmasın
O zaman çikolata aklandı sivilcede bir neviCanım bünye ile alakalı herhalde bende çikolataya ve çikolatalı şeylere dayanamıyorum ve yiyorum. Benim bebişde sivilce isilik kırmızılık falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?